معلومه خیلی خوش سلیقه ای...مرسی دوستان گلم پس همون جی ۲ میگیرم نسخه ۳۲ گیگ قرمز از دیجی کالا
عکسای قرمزش رو دیدم جالب بود!کلا از رنگ شاد خیلی خوشم میاد الان هم یدونه htc 8x سبز دارم.
با این وجود گوشیهام سرخ و سبز میشن!!
لطف دارید دوستان
والا با نیمچه بررسی هایی که کردم دیجی کالا از همه جا ارزونتر میده بچه ها!
الان میده ۱۵۰۰ تنها جایی که ارزونتر پیدا کردم بندر عباس بود که بدون گارانتی و کاور رو میده ۱۴۳۰
و اینکه قرمز هم نداره!خودم بوشهرم کل پاساژا بدون گارانتی رو میدن ۱۴۵۰ تا ۱۵۰۰
دوستان شرمنده پستاتون رو لایک نمیکنم این تبلتا قسمت لایک رو ندارن شما پست ها رو بیزحمت لایک شده فرض کنید
با تشکر
آره خداییش...ولی خب از نظر اعتبارم خوب بارشو بسته!!!دیجی کالا فقط اسمش خوب در رفته والا به نظرم از همه جا گرونتر میده
دیروز رفتم بازار موبایل Z2 که هیچ جا نداشتند، بین S5 و Z1 هم که با فیس S5 بیشتر حال کردم فقط یه چیزی، تو سایت ها پردازنده S5 رو زده Qualcomm snapdragon quadcore 2.5G.Hz ولی اونجا پرسیدم گفت 8هسته ای هست به این مشخصات quadcore 1.9G.Hz cortex A15 & quadcore 1.3G.Hz cortex A7
این یعنی چی؟ کدوم بهتره؟
اشتباهه آقا نوشته 525 فقط Geo Taging داره، ولی اون سامسونگه علاوه بر Geo Taging، فوکوس با لمس و تشخیص چهره و ... هم داره، حالا بحث اینجایت این 520 من هم فوکوس با لمس داره، هم تشخیص چهره، تشخیص لبخند هم نمیدونم منظورش چیه، ولی داره احتمالا این اومده Camera ی مزخرف خود ویندوز فون رو مد نظر قرار داده نه Nokia Cameraیه سایت خیلی جالب گیر آوردم توصیه می کنم برای مقایسه خریدهای مورد نظرتون به اون مراجعه کنید
قشنگ کاملا با آمار و ارقام حالتیون می کنه :d نمونه:
Samsung Galaxy Core Duos I8262 vs Nokia Lumia 525 | Smartprix
آل دیجیتال مدل 4 هسته ای S5 هم آورد ولی چرا گرونتر از 8 هسته ای هستش؟
داستان این Lumia های 525 که می گند جعبه اونها ناقصه چیه؟ چه مواردی باید همراهش باشه موقع خرید که در نظر داشته باشیم؟
مثلا واسه دوربین، به جای اینکه با Nokia Camera عکس بگیرن با Camera ی خود وینفون عکس میگیرن