راهنمایی برای خرید موبایل

مرسی دوستان گلم پس همون جی ۲ میگیرم نسخه ۳۲ گیگ قرمز از دیجی کالا
عکسای قرمزش رو دیدم جالب بود!کلا از رنگ شاد خیلی خوشم میاد الان هم یدونه htc 8x سبز دارم.
با این وجود گوشیهام سرخ و سبز میشن!! :دی
معلومه خیلی خوش سلیقه ای...

لطف دارید دوستان
والا با نیمچه بررسی هایی که کردم دیجی کالا از همه جا ارزونتر میده بچه ها!
الان میده ۱۵۰۰ تنها جایی که ارزونتر پیدا کردم بندر عباس بود که بدون گارانتی و کاور رو میده ۱۴۳۰
و اینکه قرمز هم نداره!خودم بوشهرم کل پاساژا بدون گارانتی رو میدن ۱۴۵۰ تا ۱۵۰۰

دوستان شرمنده پستاتون رو لایک نمیکنم این تبلتا قسمت لایک رو ندارن شما پست ها رو بیزحمت لایک شده فرض کنید
با تشکر

لطف دارید دوستان
والا با نیمچه بررسی هایی که کردم دیجی کالا از همه جا ارزونتر میده بچه ها!
الان میده ۱۵۰۰ تنها جایی که ارزونتر پیدا کردم بندر عباس بود که بدون گارانتی و کاور رو میده ۱۴۳۰
و اینکه قرمز هم نداره!خودم بوشهرم کل پاساژا بدون گارانتی رو میدن ۱۴۵۰ تا ۱۵۰۰

دوستان شرمنده پستاتون رو لایک نمیکنم این تبلتا قسمت لایک رو ندارن شما پست ها رو بیزحمت لایک شده فرض کنید
با تشکر

خوب پس شما کار دیگه نمیتونید بکنید از همون دیجکالا بگیرید با گارانتی 1500 میده چاره دیگه ایی نیست! موفق پیروز باشید.

دیروز رفتم بازار موبایل Z2 که هیچ جا نداشتند، بین S5 و Z1 هم که با فیس S5 بیشتر حال کردم فقط یه چیزی، تو سایت ها پردازنده S5 رو زده Qualcomm snapdragon quadcore 2.5G.Hz ولی اونجا پرسیدم گفت 8هسته ای هست به این مشخصات quadcore 1.9G.Hz cortex A15 & quadcore 1.3G.Hz cortex A7
این یعنی چی؟ کدوم بهتره؟

دیروز رفتم بازار موبایل Z2 که هیچ جا نداشتند، بین S5 و Z1 هم که با فیس S5 بیشتر حال کردم فقط یه چیزی، تو سایت ها پردازنده S5 رو زده Qualcomm snapdragon quadcore 2.5G.Hz ولی اونجا پرسیدم گفت 8هسته ای هست به این مشخصات quadcore 1.9G.Hz cortex A15 & quadcore 1.3G.Hz cortex A7
این یعنی چی؟ کدوم بهتره؟

S5 دو نسخه داره یکیش 8 هسته ای هست یه دیگش 4 هسته ایی هست. الان مدل 8 هسته ایش تو ایران هست.
من جای شما بودم بین S5 و Z1 مورد اول S5 رو میخریدم چون اس 5 هم یه نسل جدید تر اومده و صفحه نمایشش بهتر از Z1 دوربین هم به نظرم هردوتاشون تو یه سطح هستن تازه تکنولوژی ایزوسل دوربین اس 5 هم جدیدتره.

یه سایت خیلی جالب گیر آوردم توصیه می کنم برای مقایسه خریدهای مورد نظرتون به اون مراجعه کنید
قشنگ کاملا با آمار و ارقام حالتیون می کنه :d نمونه:
Samsung Galaxy Core Duos I8262 vs Nokia Lumia 525 | Smartprix

آل دیجیتال مدل 4 هسته ای S5 هم آورد ولی چرا گرونتر از 8 هسته ای هستش؟ :|
داستان این Lumia های 525 که می گند جعبه اونها ناقصه چیه؟ چه مواردی باید همراهش باشه موقع خرید که در نظر داشته باشیم؟

نسخه 4 هسته ایش برای اروپا هست ولی خوب تو ایران این چیزا قیمتاشون تفاوت داره دیگه!
مگه میشه لوازم خرید ناقص باشه؟! قبل از خرید از مغازه دار بپرسید و به شرط خرید کنید دوم اینکه از نمایندگی های رسمی هم خرید کنید خیلی بهتره.

یه سایت خیلی جالب گیر آوردم توصیه می کنم برای مقایسه خریدهای مورد نظرتون به اون مراجعه کنید
قشنگ کاملا با آمار و ارقام حالتیون می کنه :d نمونه:
Samsung Galaxy Core Duos I8262 vs Nokia Lumia 525 | Smartprix

آل دیجیتال مدل 4 هسته ای S5 هم آورد ولی چرا گرونتر از 8 هسته ای هستش؟ :|
داستان این Lumia های 525 که می گند جعبه اونها ناقصه چیه؟ چه مواردی باید همراهش باشه موقع خرید که در نظر داشته باشیم؟
اشتباهه آقا:| نوشته 525 فقط Geo Taging داره، ولی اون سامسونگه علاوه بر Geo Taging، فوکوس با لمس و تشخیص چهره و ... هم داره، حالا بحث اینجایت این 520 من هم فوکوس با لمس داره، هم تشخیص چهره، تشخیص لبخند هم نمیدونم منظورش چیه، ولی داره احتمالا:دی این اومده Camera ی مزخرف خود ویندوز فون رو مد نظر قرار داده نه Nokia Camera:دی
کلا این مقایسه ها خیلی مزخرف هستن:| مثلا واسه دوربین، به جای اینکه با Nokia Camera عکس بگیرن با Camera ی خود وینفون عکس میگیرن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or