SleepyTurtel
کاربر سایت
گلکسی نوت 3 تمیز دست دوم دارم چند بر میدارن حدودا ؟ تعویض با اس 5 کار درستیه ؟
بنظر من نه چون خودم نوت 3 دارما نه.اما فرق انچنانی ندارن.تازه رم نوت بالاترم هست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
گلکسی نوت 3 تمیز دست دوم دارم چند بر میدارن حدودا ؟ تعویض با اس 5 کار درستیه ؟
یکی از دوستام تا یک میلیون می خواد گوشی بخره شما چه گوشی رو پیشنهاد می کنید??
دوستانی که با سری لومیا زیاد کار کردن میخواستم ببینم واقعا سرعت lumia 520 تو کارای معمولی مثل پخش موزیک و عکس و نرم افزارای اجتماعی مثل پرچمداراش بالاست؟؟؟
وقعیتش من خودم با پرچمدارای لومیا کار کردم سرعتشون تو گردش تو منوهه سرسام آور بود:-oواقعا وین فون عالیه
البته بیشتر واسه وقتیه که از یه برنامه رفتی بیرون بعد دوباره میری داخل(Multi Tasking)من دارم ازش راضی ام اما بعضی اوقات به مدت 1 تا 2 ثانیه loading میکنه شاید برای بعضی ها این یه ایراد باشه.
اگه نوتت 4 هسته ای هست، نه. اما اگه 8 هسته ای هست عوض کن به نظرم، البته اگه مشکلی با صفحه کوچکترش نداری.گلکسی نوت 3 تمیز دست دوم دارم چند بر میدارن حدودا ؟ تعویض با اس 5 کار درستیه ؟
سلام دوستان
یه از اشنایان میخواد گوشی بخره
کدوم یکی از این گوشیها بهتره بهش بگم بخره؟
لومیا 625-620؟
اکسپریا سی؟
گوشی در رنج قیمت 650 هم بود بگید ممنون
فقط یه چیزی این ویندوز فون اون برنامه وایپر و اون بقیه داره (نمیدونم چی دیدن از این برنامه ها )
ممنون میشم راهنمای خوب بکنید
پیشاپیش ممنون
ممنون بابت پاسختونبین این دو ویندوز فون که شما گفتی لومیا 625 بهتره هم از نظر اندازه هم از نظر کیفیت صفحه نمایش هم از نظر باتری و غیره بهتر از لومیا 620 است
در مورد xperia c به نظر من خریدنش اشتباهه چون اپدیت نمی شه و صفحه نمایش چندان خوبی نداره
انتخواب بین اندروید و ویندوز فون سلیقه ایه اگه انتخواب ویندوز فونه که همین lumia 625 خوبه ولی در مورد اندروید انتخواب های بهتر از xperia c هست
در مورد سوال بعدی هم بگم ویندوز فون تقریبا تمامی مسنجر ها رو داره مثل همین وایبر لاین و غیره
این نکته را هم باید توجه کرد که تعداد نرم افزار های ویندوز فون محدود تر از اندروید است
ممنون بابت پاسختونبین این دو ویندوز فون که شما گفتی لومیا 625 بهتره هم از نظر اندازه هم از نظر کیفیت صفحه نمایش هم از نظر باتری و غیره بهتر از لومیا 620 است
در مورد xperia c به نظر من خریدنش اشتباهه چون اپدیت نمی شه و صفحه نمایش چندان خوبی نداره
انتخواب بین اندروید و ویندوز فون سلیقه ایه اگه انتخواب ویندوز فونه که همین lumia 625 خوبه ولی در مورد اندروید انتخواب های بهتر از xperia c هست
در مورد سوال بعدی هم بگم ویندوز فون تقریبا تمامی مسنجر ها رو داره مثل همین وایبر لاین و غیره
این نکته را هم باید توجه کرد که تعداد نرم افزار های ویندوز فون محدود تر از اندروید است
ممنون بابت پاسختون
بعد این ویندوز فون این مشکل دفترچه تلفن داره؟ اینطور که بهم گفتن نمیتونی نام مورد نظر رو پیدا کنی تو دفترچه؟راسته؟
بعد این اس ام اس هاش مثل چت نشون میده؟
بلوتوثش چی؟فعاله میتونه کسی دریافت ارسال کنه؟
برنامه های کمش کارایی خوب داره دیگه؟!
مشکلی چیزی نداره؟ الان بگید فردا نخرم براش بیاد حی گله کنه!! کچلمون کنه!!
مورد دیگه تو این رنج قیمت چیزی سراغ نداری؟
این طرف گوشیش نوکیا ان900 هست
- - -ویرایش - - -
ممنون بابت پاسختون
بعد این ویندوز فون این مشکل دفترچه تلفن داره؟ اینطور که بهم گفتن نمیتونی نام مورد نظر رو پیدا کنی تو دفترچه؟راسته؟
بعد این اس ام اس هاش مثل چت نشون میده؟
بلوتوثش چی؟فعاله میتونه کسی دریافت ارسال کنه؟
برنامه های کمش کارایی خوب داره دیگه؟!
مشکلی چیزی نداره؟ الان بگید فردا نخرم براش بیاد حی گله کنه!! کچلمون کنه!!
مورد دیگه تو این رنج قیمت چیزی سراغ نداری؟
این طرف گوشیش نوکیا ان900 هست
یکی از دوستام تا یک میلیون می خواد گوشی بخره شما چه گوشی رو پیشنهاد می کنید??
سلام دوستان
یه از اشنایان میخواد گوشی بخره
کدوم یکی از این گوشیها بهتره بهش بگم بخره؟
لومیا 625-620؟
اکسپریا سی؟
گوشی در رنج قیمت 650 هم بود بگید ممنون
فقط یه چیزی این ویندوز فون اون برنامه وایپر و اون بقیه داره (نمیدونم چی دیدن از این برنامه ها )
ممنون میشم راهنمای خوب بکنید
پیشاپیش ممنون
الان یه مثال ساده واست می زنم:dتوی این نقد و بررسی ها برای چی انقدر برای زاویه دید گوشی حرس می زنند؟ آدم مگه گوشی رو کج میگیره کار کنه که انقدر زاویه دید مهم میشه؟ :d جدا چیه دلیلش خیلی برام جالبه
اصلا یه چیز دیگه تو کلاس نشتسی میخوایی زیر جامیز یا کنار دفترت اس ام اس بازی کنی گوشی رو که نمیتونی قشنگ جلو چشمات بگیری!:dالان یه مثال ساده واست می زنم:d
فکر کن تازه یه گوشی خریدی و می خوای پزشو جلوی دوستات بدی :d
حالا دوستات می گن یه دمو از فلان بازی برام بزار حالا خودت وسط نشستی دوتا از دوستات یکی چپ و یکی دیگه راست خب الان چی پیش میاد؟:d
شما دمو رو میزاری و دوستات این جوری نگات می کنن
البته انقدر هم وضعیت افتضاح نیست ولی بعضی جا ها هم خوبه!