راهنمایی برای خرید موبایل

یکی از دوستام تا یک میلیون می خواد گوشی بخره شما چه گوشی رو پیشنهاد می کنید??

اگه الکاتلو قبول داری مدل alcatel one touch idel x خوبه تو این رنج قیمت هواوی هم ascend p6 اگه سونی دوست داشتی بهترین گوشیش تو رنج 1 میلیون zr که زد ابه سامسونگم به نظر من تو این رنج چیز خوبی نداره از لحاظ سخت افزاری همینطور htc

دوستانی که با سری لومیا زیاد کار کردن میخواستم ببینم واقعا سرعت lumia 520 تو کارای معمولی مثل پخش موزیک و عکس و نرم افزارای اجتماعی مثل پرچمداراش بالاست؟؟؟
وقعیتش من خودم با پرچمدارای لومیا کار کردم سرعتشون تو گردش تو منوهه سرسام آور بود:-oواقعا وین فون عالیه

دوستانی که با سری لومیا زیاد کار کردن میخواستم ببینم واقعا سرعت lumia 520 تو کارای معمولی مثل پخش موزیک و عکس و نرم افزارای اجتماعی مثل پرچمداراش بالاست؟؟؟
وقعیتش من خودم با پرچمدارای لومیا کار کردم سرعتشون تو گردش تو منوهه سرسام آور بود:-oواقعا وین فون عالیه

من دارم ازش راضی ام اما بعضی اوقات به مدت 1 تا 2 ثانیه loading میکنه شاید برای بعضی ها این یه ایراد باشه.

من دارم ازش راضی ام اما بعضی اوقات به مدت 1 تا 2 ثانیه loading میکنه شاید برای بعضی ها این یه ایراد باشه.
البته بیشتر واسه وقتیه که از یه برنامه رفتی بیرون بعد دوباره میری داخل(Multi Tasking):دی

- - -ویرایش - - -

گلکسی نوت 3 تمیز دست دوم دارم چند بر میدارن حدودا ؟ تعویض با اس 5 کار درستیه ؟
اگه نوتت 4 هسته ای هست، نه. اما اگه 8 هسته ای هست عوض کن به نظرم، البته اگه مشکلی با صفحه کوچکترش نداری.

سلام دوستان
یه از اشنایان میخواد گوشی بخره
کدوم یکی از این گوشیها بهتره بهش بگم بخره؟
لومیا 625-620؟
اکسپریا سی؟
گوشی در رنج قیمت 650 هم بود بگید ممنون
فقط یه چیزی این ویندوز فون اون برنامه وایپر و اون بقیه داره (نمیدونم چی دیدن از این برنامه ها )
ممنون میشم راهنمای خوب بکنید
پیشاپیش ممنون

سلام دوستان
لومیا 625-620؟
اکسپریا سی؟
فقط یه چیزی این ویندوز فون اون برنامه وایپر و اون بقیه داره (نمیدونم چی دیدن از این برنامه ها )
پیشاپیش ممنون

بین این دو ویندوز فون که شما گفتی لومیا 625 بهتره هم از نظر اندازه هم از نظر کیفیت صفحه نمایش هم از نظر باتری و غیره بهتر از لومیا 620 است

در مورد xperia c به نظر من خریدنش اشتباهه چون اپدیت نمی شه و صفحه نمایش چندان خوبی نداره

انتخواب بین اندروید و ویندوز فون سلیقه ایه اگه انتخواب ویندوز فونه که همین lumia 625 خوبه ولی در مورد اندروید انتخواب های بهتر از xperia c هست

در مورد سوال بعدی هم بگم ویندوز فون تقریبا تمامی مسنجر ها رو داره مثل همین وایبر لاین و غیره

این نکته را هم باید توجه کرد که تعداد نرم افزار های ویندوز فون محدود تر از اندروید است

بین این دو ویندوز فون که شما گفتی لومیا 625 بهتره هم از نظر اندازه هم از نظر کیفیت صفحه نمایش هم از نظر باتری و غیره بهتر از لومیا 620 است

در مورد xperia c به نظر من خریدنش اشتباهه چون اپدیت نمی شه و صفحه نمایش چندان خوبی نداره

انتخواب بین اندروید و ویندوز فون سلیقه ایه اگه انتخواب ویندوز فونه که همین lumia 625 خوبه ولی در مورد اندروید انتخواب های بهتر از xperia c هست

در مورد سوال بعدی هم بگم ویندوز فون تقریبا تمامی مسنجر ها رو داره مثل همین وایبر لاین و غیره

این نکته را هم باید توجه کرد که تعداد نرم افزار های ویندوز فون محدود تر از اندروید است
ممنون بابت پاسختون
بعد این ویندوز فون این مشکل دفترچه تلفن داره؟ اینطور که بهم گفتن نمیتونی نام مورد نظر رو پیدا کنی تو دفترچه؟راسته؟
بعد این اس ام اس هاش مثل چت نشون میده؟
بلوتوثش چی؟فعاله میتونه کسی دریافت ارسال کنه؟
برنامه های کمش کارایی خوب داره دیگه؟!
مشکلی چیزی نداره؟ الان بگید فردا نخرم براش بیاد حی گله کنه!! کچلمون کنه!!
مورد دیگه تو این رنج قیمت چیزی سراغ نداری؟
این طرف گوشیش نوکیا ان900 هست

- - -ویرایش - - -

ممنون بابت پاسختون
بعد این ویندوز فون این مشکل دفترچه تلفن داره؟ اینطور که بهم گفتن نمیتونی نام مورد نظر رو پیدا کنی تو دفترچه؟راسته؟

دفتر تلفون رو ک یادم نیست.
اس ام اس هاش که مثل چت تازه بعد از ارسال پیغام دلیوری هم میده.
بلوتوثش فعاله ولی قبل ارسال باید روشن بشه تا توی گزینه های شیر بیاد. فیلم هاشو اگه توی فولد مووی بریزید نمیشه ارسال کرد(به خاطر قانون کپی رایت) ولی خوب میتونید تو فولدر ایمیج بریزید:d
بیشتر برنامه های کاربردی رو داره ولی الان واتس اپش برداشته شده ولی میاد.
مشکل خاص دیگه من نمیدونم منظورتون چیه؟ یکی از یه گوشی انتظارات زیاد داره ولی یکی نه.....

ممنون بابت پاسختون

- - -ویرایش - - -

ممنون بابت پاسختون

من خودم z ultra دارم
در مورد سوال اول و دوم اطلاعی ندارم
با بلوتوثش فقط فیلم و عکس و اهنگ می شه ارسال کرد
برنامه هاش مثل اندروید و ios ولی فضای کمی رو اشغال می کنند
ولی به نظر من اندروید بهتره
تو این رنج قیمت galaxy win هست با s2 plus و سونی هم L اگه بودجه بیشتر داره sp هم خوبه تو htc تو این رنج چیز خوب گیر نمیاد
اول هم با گوشی کار کنید بعد بخرید که بعدا تو ذوق نزنه

یکی از دوستام تا یک میلیون می خواد گوشی بخره شما چه گوشی رو پیشنهاد می کنید??

تا این قیمت گوشی های LG G2 mini و LG L90 هست ( هر دو سخت افزار مشابه دارن و فقط ظاهری متفاوت هستن) "البته بین 120 تا 150 کمتر از بودجه دوسستون هستن"

آلکاتل مدل Odol X هم هست ، 1 گیگ رم بیشتر ، رزولوشن و تراکم پیکسل بیشتری داره که کیفیت صفحه به مراتب بالاتر از اون دو مدل ال جی میبره، پردازنده مدیاتک داره که نسبت به دو چون معماری پردازنده یکیه پس ضعیف تر هست و این فاصله به خاطر رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر "که نیاز به پردازش بیشتر داره" بیشتر هم میشه اما اگه 150-190 اختلاف قیمت با اون دو مدل مهم نیست بهترین انتخابه

از هواوی دو مدل Mate و G700 هم انتخابای خوبین

از سامسونگ Grand 2 و از سونی M2 هست که به علت استفاده از صفحه نمایش TFT در اولویت های آخر قرار میگیرن

سلام دوستان
لومیا 625-620؟
اکسپریا سی؟
پیشاپیش ممنون

بین این دو گوشی که 100% لومیا 625 انتخاب بهتریه ، با اینکه 620 تراکم پیکسل بیشتری داره اما صفحه نمایش 625 ips هست که کیفیت و زاویه دید خیلی بهتری داره علاوه بر اینکه حدود 1 اینچ صفحه بزرگتر داره ، سخت افزار هم کمی بهتر هست

اما من پیشنهاد میکنم اندروید برداره، کار باهاش خیلی راحتتره

تو این رنج هم متاسفانه نباید سراغ سونی ، سامسونگ و اچ تی سی رفت ،

مثلا همین بالا که دوستمون گوشیی مثل Galaxy win رو معرفی کرد با اینکه سخت افزار نسبتا بدی نداره و خوب هست اما وقتی داری نزدیک 700 پول گوشی میدی انتظار صفحه نمایش TFT نداری چون زاویه دید خوبی نداره

علاوه بر این میتونی گوشیای LG L70 و Huawei G610 هم مد نظر داشته باشی ، معماری پردازنده هر دو این گوشیا از Win بهتره ، واسه همین مدل هواوی با اینکه پردازنده مدیاتک داره اما در مقابل اون کم نمیاره ، البته گوشی ال جی دو هسته است و چون هر دو از سری اسنپدراگون 200 هستن پس در هر صورت از اون ضعیف تره اما GPU قویتری داره

توی این نقد و بررسی ها برای چی انقدر برای زاویه دید گوشی حرس می زنند؟ :-/ آدم مگه گوشی رو کج میگیره کار کنه که انقدر زاویه دید مهم میشه؟ :d جدا چیه دلیلش خیلی برام جالبه

توی این نقد و بررسی ها برای چی انقدر برای زاویه دید گوشی حرس می زنند؟ :-/ آدم مگه گوشی رو کج میگیره کار کنه که انقدر زاویه دید مهم میشه؟ :d جدا چیه دلیلش خیلی برام جالبه
الان یه مثال ساده واست می زنم:d
فکر کن تازه یه گوشی خریدی و می خوای پزشو جلوی دوستات بدی :d
حالا دوستات می گن یه دمو از فلان بازی برام بزار حالا خودت وسط نشستی دوتا از دوستات یکی چپ و یکی دیگه راست خب الان چی پیش میاد؟:d
شما دمو رو میزاری و دوستات این جوری نگات می کنن:|
البته انقدر هم وضعیت افتضاح نیست ولی بعضی جا ها هم خوبه!

الان یه مثال ساده واست می زنم:d
فکر کن تازه یه گوشی خریدی و می خوای پزشو جلوی دوستات بدی :d
حالا دوستات می گن یه دمو از فلان بازی برام بزار حالا خودت وسط نشستی دوتا از دوستات یکی چپ و یکی دیگه راست خب الان چی پیش میاد؟:d
شما دمو رو میزاری و دوستات این جوری نگات می کنن:|
البته انقدر هم وضعیت افتضاح نیست ولی بعضی جا ها هم خوبه!
اصلا یه چیز دیگه تو کلاس نشتسی میخوایی زیر جامیز یا کنار دفترت اس ام اس بازی کنی گوشی رو که نمیتونی قشنگ جلو چشمات بگیری!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or