راهنمایی برای خرید موبایل

دوست عزیز، منم این موضوع رو انکار نکردم... گفتم که صفحه نمایش های سونی عملکرد ضعیفی داشت... حرف من اینه که بعضی ها با استناد به این موضوع صفحه نمایش، یه گوشی مثل Z رو آشغال معرفی کردن (مخصوصا سایت های طرف Samsung و ...) و بقیه برتری های Z رو نادیده گرفتن... وگرنه چه گوشی هستش که مشکلی نداشته باشه؟! مشکل S4 که وسط پخش فیلم Loading میداد واسه Render کردن!!! رو انقد بزرگ نکردن...
رابط کاربری هم واقعا یه حرف غیر منطقی هستش که شما داری میزنی... رابط های Sony چی کمتر از رابط Samsung و LG و ... دارن؟ من هیچ کاری به هیچ Review از هیچ سایتی ندارم... با استفاده از تجربیاتم دارم حرف میزنم. شما به چه دلیل رابط کاربری Sony رو ضعیف تر از برندهای دیگه میدونی؟ در صورتی که خیلی از افراد رابط کاربری Sony رو زیباترین و سبک ترین رابط کاربری میدونن.

در ضمن، Z Ultra صفحه نمایشش TFT هستش نه IPS.
من که هیچ وقت نگفتم گوشیای بدی هستن یا بخوام تو سر گوشیای سونی بزنم اما در حال حاظر تو اولویت های بعدی دونستمشون شاید در آینده بر عکس شه

اینکه خیلیا خوششون اومده که نشد دلیل خیلی بیشتر از اون افرادی که خوششون اومده هم میگن این رابط کاربری دمده و قدیمی شده و باید بروز بشه، سر واضحات که نمیشه بحث کرد رابط کاربری و امکانات نرم افزاری سونی پشت سر سامسونگ ، ال جی و اچ تی سی قرار میگیره ، تازه تو آخرین نسخش یه 4 تا قابلیت و میانبر به نوتیفیکیشنش اضافه کرده ، درواقع این سریع بودنش به این خاطر که تقریبا همون نسخه خام اندرویده با کمی تفاوت ظاهری

اون خط آخرت هم که نفهمیدم منظورت چیه ! منم که همین رو گفتم

عزیزان آندروید روی گوشی های مختلف فرق داره؟ (از نظر ورژنی منظورم نیست) :-/ آخه Nokia X سبز رو دیدم عجب عشق کردم با این رنگش بعد همینطوری پرسیدم این Jelly Bean هستش؟ اونم گفت کلا فرق داره با بقیه آندروید ها
الان مثلا همون Temple Run که از سایت های ایرانی میشه و گرفت و ریخت داخل Galaxy، روی X نمیشه چنین کاری کرد؟!

نه فرقی با هم ندارن و اون طرف هم چرت گفته "اگه آشنا هست که ببخشید" هر برنامه ای که رو گوشی دیگه اجرا میشه رو این هم اجرا میشه "بجز موارد خاص"

رنگ بندی های خوشگلی داره اما از لحاظ سخت افزار بروز و خوب نیست "البته از یه گوشی با این قیمت انتظار زیادی نمیره"

نوکیا اگه با مشخصات و امکانات پرچمدارای وینفونیش اندروید بزنه اون موقع چیز خوفی میشه ...

نوکیا اگه با مشخصات و امکانات پرچمدارای وینفونیش اندروید بزنه اون موقع چیز خوفی میشه ...
ماکروسافت بیاد اندروید بده بیرون؟ همین X هم واسه این بود که مردم رو به UI ه WP کمی بیشتر متمایل کنه، وگرنه صد سال نمیداد بیرون:دی

من که هیچ وقت نگفتم گوشیای بدی هستن یا بخوام تو سر گوشیای سونی بزنم اما در حال حاظر تو اولویت های بعدی دونستمشون شاید در آینده بر عکس شه

اینکه خیلیا خوششون اومده که نشد دلیل خیلی بیشتر از اون افرادی که خوششون اومده هم میگن این رابط کاربری دمده و قدیمی شده و باید بروز بشه، سر واضحات که نمیشه بحث کرد رابط کاربری و امکانات نرم افزاری سونی پشت سر سامسونگ ، ال جی و اچ تی سی قرار میگیره ، تازه تو آخرین نسخش یه 4 تا قابلیت و میانبر به نوتیفیکیشنش اضافه کرده ، درواقع این سریع بودنش به این خاطر که تقریبا همون نسخه خام اندرویده با کمی تفاوت ظاهری

اون خط آخرت هم که نفهمیدم منظورت چیه ! منم که همین رو گفتم

نه فرقی با هم ندارن و اون طرف هم چرت گفته "اگه آشنا هست که ببخشید" هر برنامه ای که رو گوشی دیگه اجرا میشه رو این هم اجرا میشه "بجز موارد خاص"

رنگ بندی های خوشگلی داره اما از لحاظ سخت افزار بروز و خوب نیست "البته از یه گوشی با این قیمت انتظار زیادی نمیره"

اقا ips یعنی super tft شما اگه دقت کنی z ultra ips است یعنی super tft و بخاطر همین با z1 که tft خالیه فرق داره شما اول صفحه نمایش بین این دو گوشیو بررسی کن بعد بگو z ultra tft هست یا نه این لینکم یه نگاهی بکن IPS panel - Wikipedia, the free encyclopedia

اقا ips یعنی super tft شما اگه دقت کنی z ultra ips است یعنی super tft و بخاطر همین با z1 که tft خالیه فرق داره شما اول صفحه نمایش بین این دو گوشیو بررسی کن بعد بگو z ultra tft هست یا نه این لینکم یه نگاهی بکن IPS panel - Wikipedia, the free encyclopedia
خودت رو به هر دیواری میخوای بزن، Z Ultra صفحش TFT ه نه IPS.
اقا شما درست میگی
پس چی فکر کردی؟:lol:

آخرین ویرایش:
بچه ها من یدونه G2 دارم گوشیه خوبی ولی میخوام با یه iPhone 5 یا 5C تعویض کنم با صفحه کوچیک که مشکلی ندارم. تعویضم هم برای تنوع هست تا حالا با iOS کار نکردم از اندروید هم خسته شدم. نظر شماها چیه؟!

بچه ها من یدونه G2 دارم گوشیه خوبی ولی میخوام با یه iPhone 5 یا 5C تعویض کنم با صفحه کوچیک که مشکلی ندارم. تعویضم هم برای تنوع هست تا حالا با iOS کار نکردم از اندروید هم خسته شدم. نظر شماها چیه؟!
من که به احتمال قوی با معرفی اپل6 میرم سمت IOS .. واقعن از نظر بازی های انحصاری و رابط کاربری من خیلی بیشتر خوشم میاد ازش.
در کل فکر نکنم پشیمون بشی.
بخصوص 5S که معرکس.

نه بنظرم صبر کن تا 6 بیاد تا اونموقع هم احتمالا پولت بیشتر میشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

حداقل می گفتی 5s یه چیزی جفت اینا که گفتی اصلا نمی ارزه فقط پول دور ریختنه هم کیفیت بدنشون پایین تره هم سخت افزارشون ضعیفه اصلا قابل مقایسه با g2 یا 5s
نیستند
اگه می خوای با ios کار کنی یا 5s بخر یا ipad mini 2 یا ipad air

سلام دوستان
ی سوالی ذهنمو مشغول کرده گفتم اینجا ک بروبچ موبایل بازن جواب بدن :دی
چرا وسایل و دیوایس هایی ک تو چند ظرفیت عرضه میشن همیشه کمترین ظرفیتش بیشترین خواهان رو داره مثلا همین
چند روز پیش سونی اعلام کرد ک ps3 12GB تموم شده!یا کلا من اکثر کسایی ک ایفون میخرن رو دیدم ک 16 میخرن.جدا از بحث مالی
چون کسی ک اینقد برا ی وسیله پول میده دیگه این ی ذره قیمت بیشتر نمیتونه ملاک باشه براش تا بره ظرفیت پایین تر رو بخره!
چند نفر میگفتن بخاطر اینه ک سخت افزار و کانفینگ گوشی رو ب نسبت ظرفیت بالا نمیبرن بخاطر همین همه کمترین رو میخرن ک هنگ نکنه.
نظر شما چیه؟

سلام دوستان
چرا وسایل و دیوایس هایی ک تو چند ظرفیت عرضه میشن همیشه کمترین ظرفیتش بیشترین خواهان رو داره مثلا همین
چند روز پیش سونی اعلام کرد ک ps3 12GB تموم شده!یا کلا من اکثر کسایی ک ایفون میخرن رو دیدم ک 16 میخرن.جدا از بحث مالی
چون کسی ک اینقد برا ی وسیله پول میده دیگه این ی ذره قیمت بیشتر نمیتونه ملاک باشه براش تا بره ظرفیت پایین تر رو بخره!
چند نفر میگفتن بخاطر اینه ک سخت افزار و کانفینگ گوشی رو ب نسبت ظرفیت بالا نمیبرن بخاطر همین همه کمترین رو میخرن ک هنگ نکنه.
نظر شما چیه؟
من تخصصی ندارم . ولی این مورد آخری که گفتی رو من خودم تو تبلتم تجربه میکنم ! ظرفیتش 32 هست و چون سخت افزارش قوی نیست . وقتی پر میشه یه کمی کند میشه . ولی فک نمیکنم تو پرچمدارا این نکته با توجه به قدرت سخت افزار چشم نمیاد !! حتی با اضافه کردن کارت حافظه اضافه ... یکی از اون دلایل مهمش همون قیمتش هست بخصوص که تو مدلهایی که کارت حافظه خارجی نمیخوره تفاوت قیمتش بیشتر میشه همچنین معمولا کارت حافظه های داخلی سرعت و کیفیت بهتری هم دارند. همیشه هم مدلهای کم حجم مورد استقبال نیستند . بحث ps3 هم که کاملا با دستگاه قابل حمل مثل موبایل فرق داره ...

سلام دوستان
نظر شما چیه؟

اتقافا من دیدم طرف میخواست اپل بخره ولی میگفت 16 گیگ کمه میگفتم 32 گیگ بگیر میگفت بودجه محدوده.
همچنین خیلی ها هستن با گوشی بازی و برنامه نصب نمیکنن و بیشتر تماس ها و عکس هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or