veryhigh
کاربر سایت
من که هیچ وقت نگفتم گوشیای بدی هستن یا بخوام تو سر گوشیای سونی بزنم اما در حال حاظر تو اولویت های بعدی دونستمشون شاید در آینده بر عکس شهدوست عزیز، منم این موضوع رو انکار نکردم... گفتم که صفحه نمایش های سونی عملکرد ضعیفی داشت... حرف من اینه که بعضی ها با استناد به این موضوع صفحه نمایش، یه گوشی مثل Z رو آشغال معرفی کردن (مخصوصا سایت های طرف Samsung و ...) و بقیه برتری های Z رو نادیده گرفتن... وگرنه چه گوشی هستش که مشکلی نداشته باشه؟! مشکل S4 که وسط پخش فیلم Loading میداد واسه Render کردن!!! رو انقد بزرگ نکردن...
رابط کاربری هم واقعا یه حرف غیر منطقی هستش که شما داری میزنی... رابط های Sony چی کمتر از رابط Samsung و LG و ... دارن؟ من هیچ کاری به هیچ Review از هیچ سایتی ندارم... با استفاده از تجربیاتم دارم حرف میزنم. شما به چه دلیل رابط کاربری Sony رو ضعیف تر از برندهای دیگه میدونی؟ در صورتی که خیلی از افراد رابط کاربری Sony رو زیباترین و سبک ترین رابط کاربری میدونن.
در ضمن، Z Ultra صفحه نمایشش TFT هستش نه IPS.
اینکه خیلیا خوششون اومده که نشد دلیل خیلی بیشتر از اون افرادی که خوششون اومده هم میگن این رابط کاربری دمده و قدیمی شده و باید بروز بشه، سر واضحات که نمیشه بحث کرد رابط کاربری و امکانات نرم افزاری سونی پشت سر سامسونگ ، ال جی و اچ تی سی قرار میگیره ، تازه تو آخرین نسخش یه 4 تا قابلیت و میانبر به نوتیفیکیشنش اضافه کرده ، درواقع این سریع بودنش به این خاطر که تقریبا همون نسخه خام اندرویده با کمی تفاوت ظاهری
اون خط آخرت هم که نفهمیدم منظورت چیه ! منم که همین رو گفتم
عزیزان آندروید روی گوشی های مختلف فرق داره؟ (از نظر ورژنی منظورم نیست) آخه Nokia X سبز رو دیدم عجب عشق کردم با این رنگش بعد همینطوری پرسیدم این Jelly Bean هستش؟ اونم گفت کلا فرق داره با بقیه آندروید ها
الان مثلا همون Temple Run که از سایت های ایرانی میشه و گرفت و ریخت داخل Galaxy، روی X نمیشه چنین کاری کرد؟!
نه فرقی با هم ندارن و اون طرف هم چرت گفته "اگه آشنا هست که ببخشید" هر برنامه ای که رو گوشی دیگه اجرا میشه رو این هم اجرا میشه "بجز موارد خاص"
رنگ بندی های خوشگلی داره اما از لحاظ سخت افزار بروز و خوب نیست "البته از یه گوشی با این قیمت انتظار زیادی نمیره"
نوکیا اگه با مشخصات و امکانات پرچمدارای وینفونیش اندروید بزنه اون موقع چیز خوفی میشه ...