راهنمایی برای خرید موبایل

من فعلا تو مرحله تحقیقاتم ولی مگه S5 اسپیکر استریو نداره؟
در مورد صفحه نمایش Z2 هم فکر نکنم اینجور که شما میگی LED باشه چون تو GSM زده LCD
من خودم نسبت به هیچ کدوم تعصبی ندارم چون تا امروز نوکیا داشتم ولی انگار S5 اگه جنس بدنه ی ضعیف و رم 2 گیگشو در نظر نگیریم ازبقیه موارد بهتره. دوربین Z2 عکساشو دیدم خیلی آبرنگیه (البته تمام اینارو از تحقیقات اینترنتی میگم) اگه کسی دقیق میدونه لطفا بگه

ببین این بچه ها میگن دوربین 20 مگا داره حالا من Z2 رو نمیدونم ولی مال Z1 رو که کار میکنم دوربینش رو حالت اتو روی 8 مگاپیکسل هست باید رو حالت دستی بزاری 20 مگاپیکسل که تازه اونم باز هم باید یه سری چیزاشو تنظیم کنی.
اگه از چنتا برنامه باز استفاده نمیکنید همون رم 2 گیگ سامسونگ کافیه براتون یا اینکه میتونید صبر کنید بببینید مدل جدید S5 رم 3 گیگ داره یا نه.
اگه صفحه بزرگ میخوایید و 2 تومن این طورا میخوایید هزینه کنید G Pro 2 هم گزینه خوبی هست.
اگه شما هم یه گوشی میخوایید که همه چیش کنار دستتون باشه سامسونگ رابط کاربریش خیلی خوب و عالی طراحی شده.
صفحه نمایش هم مال z1 که به نظرم خوب نبود روشنایی کمی داشت زیر نور خورشید.
تنها چیزیش رو که من الان نسبت به S5 قبول میکنم رم 3 گیگ و باطری و اسپیکرش هست(تازه اسپیکرش هم باید تست کرد).
دوستان هم اینجا میدونن من از هر برندی خوب بگم از سونی خیلی خوب نمیگم چون..........

- - -ویرایش - - -

این Touch Wiz دقیقا چه ویژگی ای داره؟

تاویژ رابط کاربریش هست و تو اینترنت هم سرچ کنید میبینید توی نقد و بررسی های S5 هم در مورد توضیح داده شده. مثلا شما حین وب گردی میتونید خیلی راحت نوت پد رو به اندازه دلخواه کنار مرورگر باز کنید و....... البته توی اسمال اپس سونی هم این طوری هست.

آخرین ویرایش:
من فعلا تو مرحله تحقیقاتم ولی مگه S5 اسپیکر استریو نداره؟
نه دوست عزیز، S5 استریو نیستش.
در مورد صفحه نمایش Z2 هم فکر نکنم اینجور که شما میگی LED باشه چون تو GSM زده LCD
به حرفای GSM هم زیاد اکتفا نکن... طرف Samsung هستش... تا یه مدت پیش صفحه Z2 رو زده بود TFT! چیزای به این مهمی امکان نداره تصادفا اشتباه نوشته بشه... اونوقت واسه Samsung انقد شلوغش میکنه که خدا میدونه، تا 50 GB Cloud Storageش رو هم مینویسه! پیروزی واضح دوربین Z1 در مقابل Note 3 رو زیر پا گذاشت و Samsung رو برنده اعلام کرد! اینا رو از خودم در نمیارم، میتونم لینک بدم خودتون ببینید.
این متن توی خود سایت Sony Mobile نوشته شده که متاسفانه GSMArena از نوشتنش سر باز میزنه:
.A cinematic experience. In your pocket

.Feel like you’re part of the action thanks to the large, high-resolution 5.2” Full HD screen that features the world’s first Live Colour LED display
دوربین Z2 عکساشو دیدم خیلی آبرنگیه (البته تمام اینارو از تحقیقات اینترنتی میگم) اگه کسی دقیق میدونه لطفا بگه
آبرنگی؟!!! همون GSMArena هم از کیفیت عکس دوربین Z2 تعریف کرده! تکست Review Xperia Z2، قسمت Camera:
.The photos taken with the Sony Xperia Z2 look really good - especially under good light
Z2 یکی از بهترین دوربین های حال حاضر رو داره، که با چندتا آپدیت بهتر هم میشه (Sony این موضوع رو چندین بار اثبات کرده)

- - -ویرایش - - -

این Touch Wiz دقیقا چه ویژگی ای داره؟
همون Small Applications خودمون تو گوشی های سونی، lol.
ببین این بچه ها میگن دوربین 20 مگا داره حالا من Z2 رو نمیدونم ولی مال Z1 رو که کار میکنم دوربینش رو حالت اتو روی 8 مگاپیکسل هست باید رو حالت دستی بزاری 20 مگاپیکسل که تازه اونم باز هم باید یه سری چیزاشو تنظیم کنی.
اگه از چنتا برنامه باز استفاده نمیکنید همون رم 2 گیگ سامسونگ کافیه براتون یا اینکه میتونید صبر کنید بببینید مدل جدید S5 رم 3 گیگ داره یا نه.
اگه صفحه بزرگ میخوایید و 2 تومن این طورا میخوایید هزینه کنید G Pro 2 هم گزینه خوبی هست.
اگه شما هم یه گوشی میخوایید که همه چیش کنار دستتون باشه سامسونگ رابط کاربریش خیلی خوب و عالی طراحی شده.
صفحه نمایش هم مال z1 که به نظرم خوب نبود روشنایی کمی داشت زیر نور خورشید.
تنها چیزیش رو که من الان نسبت به S5 قبول میکنم رم 3 گیگ و باطری و اسپیکرش هست(تازه اسپیکرش هم باید تست کرد).
دوستان هم اینجا میدونن من از هر برندی خوب بگم از سونی خیلی خوب نمیگم چون..........
اگه شما نمیتونی چندتا آپشن رو تنظیم کنی، یه گوشی با 8 MP دوربین هم واست کافیه!
بقیه حرفات هم واقعا بچه گانه و به دور از منطق هستش...
من خودم Z1 دارم و با حالت Manualش عکسای فوق العاده ای میگیرم که بعید میدونم گوشی های دیگه حتی بتونن نزدیک بشن به این حد!

:-s از صبح دارم تحقیقات می کنم بین Z2 و S5 به هیچ نتیجه ای هم نمی رسم، آخرش باید سلیقه ای برخورد کنم، البته تبلتم نوت 8 هست و انصافا هیچ مشکلی باهاش نداشتم. هم میشه واسه تنوع برم سمت Z2 و هم بخاطر خوب بودن نوت8 میشه رفت سمت S5 :-/
بودن یا نبودن، مسئله این است....

:-s از صبح دارم تحقیقات می کنم بین Z2 و S5 به هیچ نتیجه ای هم نمی رسم، آخرش باید سلیقه ای برخورد کنم، البته تبلتم نوت 8 هست و انصافا هیچ مشکلی باهاش نداشتم. هم میشه واسه تنوع برم سمت Z2 و هم بخاطر خوب بودن نوت8 میشه رفت سمت S5 :-/
بودن یا نبودن، مسئله این است....

آره واقعا سلیقه ایی هست ی چیزی هم که هست باید طراحی هر دو گوشی هم خوشت بیاد.
سونی که کلید های تو صفحه رو میزاشت لبه پایینی گوشی و اون قسمت رو خالی نمیزاشت هم صفحه بزرگ تر میشد هم قشنگ تر میشد.
راستی مگه Z2 اومده ایران؟

بچه ها من نظرم عوض شد:d Z2 بررسی شو خوندم مثل اینکه گوشی خوبیه. مخصوصا از باطریش خوشم اومد خیلی چیز خرکی زده.
دیدن من چه آدم منطقی هستم نظرات شماهارو خوندم و با احترام جواب دادم:>:d

بچه ها عکس زیرو ببینید با دوربین M8 گرفتم. بازار موبایل خود نمایندگی آرین. نمیدونم چرا این جوری عکس گرفته!!!:-o

54647783796259969964.jpg

چرا اینطوریه این؟! از خود یارو نپرسیدی جریان چیه؟

نه این مرکز خدمات پس از فروش بود همه هم زن بودن اصلا نمیدونستن مدل گوشیه چیه!:d اینکه دیجی کالا هم تو نقد و بررسیش عکس با دوربین M8 رو گزاشته روشن و همه مات هست. ولی این یکی خیلی بدجوره!

سلام دوستان
میخوام الجی جی ۲ بخرم نظرتون در موردش چیه؟ سونی که صفحه نمایشش تعطیله نوت سه هم که خیلی بزرگه!
و اینکه رنگ قرمزش چطوره؟
مرسی

سلام دوستان
میخوام الجی جی ۲ بخرم نظرتون در موردش چیه؟ سونی که صفحه نمایشش تعطیله نوت سه هم که خیلی بزرگه!
و اینکه رنگ قرمزش چطوره؟
مرسی

ببین با اینکه خودم نوت 3 دارم اما میگم جی 2 بگیر.عالیهههههه6 این گوشی.بیخیال حرف مردمم شو ک میگن الجی چرت و...با سری g بود که سهامش رشد و سود کرد.حتما بگیر پشیمون نمیشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ببین با اینکه خودم نوت 3 دارم اما میگم جی 2 بگیر.عالیهههههه6 این گوشی.بیخیال حرف مردمم شو ک میگن الجی چرت و...با سری g بود که سهامش رشد و سود کرد.حتما بگیر پشیمون نمیشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ممنون دوست عزیز
دوستان دیگر نظری ندارن؟
راستی اینا هم مثل گوشیهای دیگه چند سری ساخت متفاوت دارن یا خیر؟ و اگه با گارانتی بگیرم کدوم سری هستش؟اصلا با گارانتی بگیرم یا خیر؟ و اینکه رنگ قرمزش چطوره؟!
ممنون

ممنون دوست عزیز
دوستان دیگر نظری ندارن؟
راستی اینا هم مثل گوشیهای دیگه چند سری ساخت متفاوت دارن یا خیر؟ و اگه با گارانتی بگیرم کدوم سری هستش؟اصلا با گارانتی بگیرم یا خیر؟ و اینکه رنگ قرمزش چطوره؟!
ممنون
منم خودم جی 2 دارم خیلی گوشیه عالیه اینو یادت باشه که برترین گوشی جهان توی تست pi هست اونم با عدد 2 رقمی 99 (البته نوت 3 هم تو فبلت ها اینطوریه). S5 با اینکه جدید تره اما عدد 100 گرفته.
شما مدل بین الملی شو بهتون میدن D802 هست رنگ قرمزشو ندیدم اگه بتونی قبل از خرید ماکتاشو ببینی بهتره.
تنها بدیش حافظه داخلیش هست که کمه و رم هم نمیخوره البته با فلش های OTG مشکل کمی حل میشه.

منم خودم جی 2 دارم خیلی گوشیه عالیه اینو یادت باشه که برترین گوشی جهان توی تست pi هست اونم با عدد 2 رقمی 99 (البته نوت 3 هم تو فبلت ها اینطوریه). S5 با اینکه جدید تره اما عدد 100 گرفته.
شما مدل بین الملی شو بهتون میدن D802 هست رنگ قرمزشو ندیدم اگه بتونی قبل از خرید ماکتاشو ببینی بهتره.
تنها بدیش حافظه داخلیش هست که کمه و رم هم نمیخوره البته با فلش های OTG مشکل کمی حل میشه.
مرسی دوستان گلم پس همون جی ۲ میگیرم نسخه ۳۲ گیگ قرمز از دیجی کالا
عکسای قرمزش رو دیدم جالب بود!کلا از رنگ شاد خیلی خوشم میاد الان هم یدونه htc 8x سبز دارم.
با این وجود گوشیهام سرخ و سبز میشن!! :دی

مرسی دوستان گلم پس همون جی ۲ میگیرم نسخه ۳۲ گیگ قرمز از دیجی کالا
عکسای قرمزش رو دیدم جالب بود!کلا از رنگ شاد خیلی خوشم میاد الان هم یدونه htc 8x سبز دارم.
با این وجود گوشیهام سرخ و سبز میشن!! :دی

تو بازار برید ارزون تر پیدا مکنید دی جی کالا به نظرم گرون میده.
اگه عجله ایی تو کار نیست صبر کنید 6 خرداد G3 معرفی میشه....قیمت G2 هم میاد پاییین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or