*Black Roze*
کاربر سایت
من فعلا تو مرحله تحقیقاتم ولی مگه S5 اسپیکر استریو نداره؟
در مورد صفحه نمایش Z2 هم فکر نکنم اینجور که شما میگی LED باشه چون تو GSM زده LCD
من خودم نسبت به هیچ کدوم تعصبی ندارم چون تا امروز نوکیا داشتم ولی انگار S5 اگه جنس بدنه ی ضعیف و رم 2 گیگشو در نظر نگیریم ازبقیه موارد بهتره. دوربین Z2 عکساشو دیدم خیلی آبرنگیه (البته تمام اینارو از تحقیقات اینترنتی میگم) اگه کسی دقیق میدونه لطفا بگه
ببین این بچه ها میگن دوربین 20 مگا داره حالا من Z2 رو نمیدونم ولی مال Z1 رو که کار میکنم دوربینش رو حالت اتو روی 8 مگاپیکسل هست باید رو حالت دستی بزاری 20 مگاپیکسل که تازه اونم باز هم باید یه سری چیزاشو تنظیم کنی.
اگه از چنتا برنامه باز استفاده نمیکنید همون رم 2 گیگ سامسونگ کافیه براتون یا اینکه میتونید صبر کنید بببینید مدل جدید S5 رم 3 گیگ داره یا نه.
اگه صفحه بزرگ میخوایید و 2 تومن این طورا میخوایید هزینه کنید G Pro 2 هم گزینه خوبی هست.
اگه شما هم یه گوشی میخوایید که همه چیش کنار دستتون باشه سامسونگ رابط کاربریش خیلی خوب و عالی طراحی شده.
صفحه نمایش هم مال z1 که به نظرم خوب نبود روشنایی کمی داشت زیر نور خورشید.
تنها چیزیش رو که من الان نسبت به S5 قبول میکنم رم 3 گیگ و باطری و اسپیکرش هست(تازه اسپیکرش هم باید تست کرد).
دوستان هم اینجا میدونن من از هر برندی خوب بگم از سونی خیلی خوب نمیگم چون..........
- - -ویرایش - - -
این Touch Wiz دقیقا چه ویژگی ای داره؟
تاویژ رابط کاربریش هست و تو اینترنت هم سرچ کنید میبینید توی نقد و بررسی های S5 هم در مورد توضیح داده شده. مثلا شما حین وب گردی میتونید خیلی راحت نوت پد رو به اندازه دلخواه کنار مرورگر باز کنید و....... البته توی اسمال اپس سونی هم این طوری هست.
آخرین ویرایش: