راهنمایی برای خرید موبایل

سلام
یه سوال کلی دارم !
ویدوز فون بهتره یا اندروید !؟
آخه شنیدم سرعت وکارایی ویندوز فون خیلی از اندروید بیشتره.
اندروید از هر سیستم عامل دیگه کامل تره ولی وینفون در حال حاضر میشه گفت از لحاظ سرعت تو تمام گوشی های موجود یه مدل عمل میکنه ... ویژگی دیگه هم مقرون به صرفه بودن هست

سلام
یه سوال کلی دارم !

به نظر من وینفون بهتره. البته اندروید از 4.2.2 به بعد هم خیلی خوب و قوی شده ولی وینفون توری طراحی شده ک اگه یه برنامه یا بازی بیشتر از 20 مین باز باشه خود رم خود به خود میبندش تا کار برای دستورات بعدی روون تر انجام بشه.(البته اینو یه جا خوندم نمیدونم درسته یا نه) ولی من الان هر جوری لومیا 520 با قیمت 350 تومن رو با اندرویدی هم قیمت مقایسه میکنم وینفون قورتش میده.

خیلی ها مثل شما گول سخت افزار و قیمت 8X رو میخورن اما بعدش حسرت نبود هیچ آپدیت و پشتیبانی.
.
بیخیال دیگه!
خاهشن ندوسته ننویس.
قبول دارم تو ویندوز فون نوکیا بهتره ولی این جملت کاملن اشتباه و غلطه!
بهتره با مدرک و مستدل بنویسیم.

بیخیال دیگه!
خاهشن ندوسته ننویس.
قبول دارم تو ویندوز فون نوکیا بهتره ولی این جملت کاملن اشتباه و غلطه!
بهتره با مدرک و مستدل بنویسیم.
اون موقعی که نوکیا X مرورگرش اومده بود و میشد باهاش FB رفت و با People هماهنگ کنی همه htc دارا میگفتن ای کاش نوکیا هم برای وینفونی های دیگه از این برنامه ها بده بیرون.
شما برید مرجع تخصصی وینفون ایران رو ببینید مثلا یه مثال دیگش برنامه عکاسی نوکیا سینماگرف بود که باز هم htc دارا میگفتن ای کاش برای htc هم بیاد.
دقیقا یادمه چنتا تاپیک آموزشی میزدن با عنوان اینکه "چه طور برنامه های نوکیا را روی سایر برند ها نصب کنیم" من با سند و مدرک حرف میزنم. و الا با اون قیمتی که 8X داره و سخت افزار خوب و قوی داره نمیشه از برند نوکیا خرید. وین فون های خوب نوکیا یا الان دیگه نیستن یا گرون شدن.
آقا من واقعیت رو گفتم اصلا شاید HTC پشتیبانیش عوض شده و الان داره بهتر از نوکیا(سابق) عمل میکنه/:). به من چه ربطی داره که کدوم بهتره هردوتاشون مثل اینکه خوبن:|

اون موقعی که نوکیا X مرورگرش اومده بود و میشد باهاش FB رفت و با People هماهنگ کنی همه htc دارا میگفتن ای کاش نوکیا هم برای وینفونی های دیگه از این برنامه ها بده بیرون.
شما برید مرجع تخصصی وینفون ایران رو ببینید مثلا یه مثال دیگش برنامه عکاسی نوکیا سینماگرف بود که باز هم htc دارا میگفتن ای کاش برای htc هم بیاد.
دقیقا یادمه چنتا تاپیک آموزشی میزدن با عنوان اینکه "چه طور برنامه های نوکیا را روی سایر برند ها نصب کنیم" من با سند و مدرک حرف میزنم. و الا با اون قیمتی که 8X داره و سخت افزار خوب و قوی داره نمیشه از برند نوکیا خرید. وین فون های خوب نوکیا یا الان دیگه نیستن یا گرون شدن.
داداشم من با نوکیا کاری ندارم مقایسه هم نکردم.
قبول هم دارم نوکیا تو ویندوز فون بی رقیبه.
بحثم اون تیکه از حرفت بود که اشتباه بود.
اخرین ا\دیت های سیستم عامل ۸.۱ رو این گوشی دریافت میکنه در حالی که شما دقیقن نوشتی بدون هیچ اپدیت و پشتیبانی!

درود بر همگی
عزیزان HTC توی وین فون چطوریاست؟ :-/ خوبه یا فقط نوکیا؟
چرا این 8X کم یابه؟ :|
مشخصات عالی داره 8X . رم 1گیگ، پردازنده 1.5، دوربین هم که خوبه و فلش داره ولی بدبختی کمیابه و میترسم برخلاف نوکیا توی پشتیبانی وین فون مطرح نباشه.
کلا نظرتون چیه در رابطه با این گوشی یا کلا HTC توی وین فون؟
------
یک سوال فرعی: کسی با هوآیی Y 300 کار کرده؟ چطوره؟ (هنگ و منگ، عملکرد کلی و ...)

8X گوشیه خوبیه ولی در حال حاضر خرید گوشی وینفونی از برند نوکیا هوشمندانه تره

Y300 بستگی داره چطور ازش استفاده کنی، در کل بسته به قیمتش امکاناتش خوبه و بازیای با گرافیک متوسط رو به خوبی میتونه اجرا کنه ، تنها رقیب قیمتیش هم LG L40 هست که سایز صفحه کوچیکتر، تراکم پیکسل کمتر، دوربین ضعیفتر "و بدون فلش" اما از اونطرف معماری پردازنده جدیدتر ، GPU قویتری داره ، نسخه اندروید بروزتری داره

مدل Y320 هم هست که دوربینش خیلی ضعیف شده + صفحه نمایش که TFT شده، اما با وجود اینکه پردازنده مدیاتک داره "در مقابل Y300 که کوالکوم هست" اما به خاطر بروزتر بودن CPU قدرت بیشتری داره "حداقل تو پنچمارک ها که اینطوره"
در کل تا این قیمت بهترین انتخابی هست که میشه انجام داد

اگه برندهایی مثل ZTE ، BLU ، Xiaomi هم وارد ایران میشدن طیف انتخاب ها تو این رنج رو بیشتر میکردن

مثلا شما میخوایی 350 بدی Y300 بگیری میتونی همین پول رو بدی Lumia 520 بگیری

همین پول ؟! نزدیک 110-100 گرونتر هست ...

سلام
یه سوال کلی دارم !

کاملا سلیقه ایه، وینفون سریعتره از اونور هم اندروید برتریایی داره

اما همونطور که گفتم سلیقه ایه، مثلا از نظر من وینفون انگشت کوچیک پا چپ اندروید هم نمیشه :d

8X
اگه برندهایی مثل ZTE ، BLU ، Xiaomi هم وارد ایران میشدن طیف انتخاب ها تو این رنج رو بیشتر میکردن

آقا این برند ها کجایی هستن؟ امروز هم ماکروسافت 2 تا شرکت دیگه بهش اضافه شد.
اصلا خوشم نمیآد ماکروسافت برای اینکه درصدش بره بالا سیستم عاملشو به همه میده. مثل اپل و بلک بری باش دیگه چیه الان این اندروید هم همه جا هست اصلا اگه اسم شرکت سازنده نباشه خودش هیچ کلاسی نداره.

آقا این برند ها کجایی هستن؟ امروز هم ماکروسافت 2 تا شرکت دیگه بهش اضافه شد.
اصلا خوشم نمیآد ماکروسافت برای اینکه درصدش بره بالا سیستم عاملشو به همه میده. مثل اپل و بلک بری باش دیگه چیه الان این اندروید هم همه جا هست اصلا اگه اسم شرکت سازنده نباشه خودش هیچ کلاسی نداره.

چینی هستن و مثل هواوی میمونن یعنی در دسته خوب ها قرار میگیرن نه آت و آشغال

Oppo هم گوشیای خوبی داره ، تو GSMarena یه مدلش رو با S5 مقایسه کرده، با اینکه در بیشتر جاها S5 رو بهتر دونسته اما وقتی نگاه کنی می بینی فاصله خیلی زیاد هم نیست و در بخش سخت افزار و بنچ ها مساوین، فاصله قیمت 200 یورویی هم با هم دارن

اون دو برند واسه وینفون فکر کنم XOLO و ZTE باشن، اتفاقا مایکرو باید تا میتونه شرکت ها رو ترغیب به استفاده از سیستم عاملش کنه تا بتونه رشد کنه، LG هم که بعد مدت ها که این سیستم عامل رو گذاشت کنار دوباره قراره برگرده "سوای از اینکه همه شرکتایی که وینفون میزنن در ازای شاید هر 10 مدل اندرویدی یک مدل وینفونی معرفی کنن و اون آه و تابی که واسه محصولات اندرویدیشون دارن واسه وینفونی ها ندارن"

بلکبری که ول معطله و هر سه ماه داره بازار رو از دست میدهو درصدش کمتر میشه، اپل هم که قضیه اش فرق میکنه ...

درود بر همگی
عزیزان HTC توی وین فون چطوریاست؟ :-/ خوبه یا فقط نوکیا؟
چرا این 8X کم یابه؟ :|
مشخصات عالی داره 8X . رم 1گیگ، پردازنده 1.5، دوربین هم که خوبه و فلش داره ولی بدبختی کمیابه و میترسم برخلاف نوکیا توی پشتیبانی وین فون مطرح نباشه.
کلا نظرتون چیه در رابطه با این گوشی یا کلا HTC توی وین فون؟
------
یک سوال فرعی: کسی با هوآیی Y 300 کار کرده؟ چطوره؟ (هنگ و منگ، عملکرد کلی و ...)
نخر آقا، نخر! شده بری سمت Symbian برو ولی WP های HTC رو نخر! پشتیبانی در حد هویج! هیچ برنامه اختصاصی نداره یا اگه داره جایگزین داره!
Cinemaghraph
Panorama
Camera
Glam Me
Storyteller
Creative Studio
Refocus
Video Trimmer
آپدیت های نرم افزاری WP که نوکیا میاد دستکاریشون میکنه تا قابلیت های بهتری پیدا کنن(Lumia Blackو ...).
High Sensitive Touch که باهاش میشه با دستکش کار کرد.
اینا واسه ضعیف ترین گوشی نوکیا هست اما مشابهشون(که اینقدر خوب باشه) اصلا برای HTC نیست!

یک تشکر از راهنمایی تمامی دوستان @};- کلا به من نیومده ظاهرا وارد دنیای HTC بشم از هر طریق!
نوکیا بدبختی آخه تا 500 یا نهایت 600 چیز کاملی نداره حتی دست دو بخوایم بخریم :|
الان گزینه های باقی مونده من 620 هستش و 525. در حد 8 هسته CPU از اونها انتظار ندارم با این پول ولی هر کدومشون توی یک سری موارد کم دارند که هر دو هم از نیازهای پایه و اساسی یک گوشی هستش و نمیشه بگیم کدوم مهمتره.
620 دوربینش فلش داره (که خوب بی شک مهمه) و روشنایی خیلی بهتری داره نسبت به 525 اما رمش پایینه. این تصویر رو ببینید که از یک فیلم تهیه کردم متوجه می شید منظورم رو:

98007046085726502049.jpg

اینجا البته 620 و 520 هستش ولی فکر نمی کنم صفحه نمایش 525 و 520 فرقی داشته باشه.
از طرفی 525 رم خیلی خوبه داره و ارزونتره ولی فلاش موجود نیست و صفحه تاریکی داره.
رم رو شنیدم تازگیا دارند برای بازی ها بهینه سازی می کنند مثل همین Temple Run 2 ولی خوب تضمینی نیست تمامی سازنده ها این کار رو کنند و دو دل هستم به سال نکشیده 512 مگ از رده خارج بشه!

یک تشکر از راهنمایی تمامی دوستان @};- کلا به من نیومده ظاهرا وارد دنیای HTC بشم از هر طریق!
نوکیا بدبختی آخه تا 500 یا نهایت 600 چیز کاملی نداره حتی دست دو بخوایم بخریم :|
الان گزینه های باقی مونده من 620 هستش و 525. در حد 8 هسته CPU از اونها انتظار ندارم با این پول ولی هر کدومشون توی یک سری موارد کم دارند که هر دو هم از نیازهای پایه و اساسی یک گوشی هستش و نمیشه بگیم کدوم مهمتره.
620 دوربینش فلش داره (که خوب بی شک مهمه) و روشنایی خیلی بهتری داره نسبت به 525 اما رمش پایینه. این تصویر رو ببینید که از یک فیلم تهیه کردم متوجه می شید منظورم رو:

98007046085726502049.jpg

اینجا البته 620 و 520 هستش ولی فکر نمی کنم صفحه نمایش 525 و 520 فرقی داشته باشه.
از طرفی 525 رم خیلی خوبه داره و ارزونتره ولی فلاش موجود نیست و صفحه تاریکی داره.
رم رو شنیدم تازگیا دارند برای بازی ها بهینه سازی می کنند مثل همین Temple Run 2 ولی خوب تضمینی نیست تمامی سازنده ها این کار رو کنند و دو دل هستم به سال نکشیده 512 مگ از رده خارج بشه!
620 البته 3.8 اینچه صفحه ـش !
525 رو بخر ... تفاوت اون قدر نیست ...

شما اگه تهران هستید برید بازار موبایل فروشگاه اتصالات لومیا 620 روشن داره.
در ضمن میتونید صبر کنید لومیا های جدید تر 630 و 635 و 930 بیاد البته اگه بتونید لومیا 820 آکبند (رفرش نباشه چون بعضی ها آکبند ان ولی رفرشن) یا 920 هم همین طور (رفرش نباشه) پیدا کنید بهتره ولی خوب اونطوری بودجه تون رو باید افزایش بدین.

نخر آقا، نخر! شده بری سمت Symbian برو ولی WP های HTC رو نخر! پشتیبانی در حد هویج! هیچ برنامه اختصاصی نداره یا اگه داره جایگزین داره!
Cinemaghraph
Panorama
Camera
Glam Me
Storyteller
Creative Studio
Refocus
Video Trimmer
آپدیت های نرم افزاری WP که نوکیا میاد دستکاریشون میکنه تا قابلیت های بهتری پیدا کنن(Lumia Blackو ...).
High Sensitive Touch که باهاش میشه با دستکش کار کرد.
اینا واسه ضعیف ترین گوشی نوکیا هست اما مشابهشون(که اینقدر خوب باشه) اصلا برای HTC نیست!

همه این برنامه هارو روی htc هم میشه نصب کرد.شما 8x پیدا کردید بخرید

Sent From My HTC One M7

همه این برنامه هارو روی htc هم میشه نصب کرد.شما 8x پیدا کردید بخرید

Sent From My HTC One M7
با کلی دنگ و فنگ و Pr0xy که چند وقت پیش خواستم واسه یکی از فامل ها امتحان کنم و کار نکرد حتما؟
High Sensitive Touch رو میخوای چیکار کنی؟ یا Lumia Black و ...؟
راحتی که گوشی های نوکیا دارن واسه نصب کردن اینا رو ول کنی بچسبی به یه خروار راه حل که به صورت قاچاقی برنامه نصب کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or