راهنمایی برای خرید موبایل

برای ویدئو دیدن جی2 خوب نیست چون رم نمیخوره حافظه داخلی هم سریع پور میشه مگر اینکه فلش OTG بهش بزنید ببینید.
---------------------------------
راستی بابک جان مبارک باشه نوت 3 گرفتیو مدل 8 هسته ایی گرفتی یا 4 هسته ایی؟ نوت خوبیش اینکه چون رم 3 گیگ داره اصلا کم نمیآره.

تشکر.n900

کسی که طراح باشه (یا به عبارتی نقاشی دیجیتال کار بکشه) هیچ وقت نمیاد با گوشی نقاشی بکشه!!!
آخه کی میاد تبلتِ طراحی رو ول کنه و با گوشی، که هیچ قابلیت طراحی هم نداره نقاشی بکشه؟!!!
گفتم گوشی میخواد که بتونه طراحی هم بکنه نه به صورت حرفه ای....
تبلت طراحی مثلا چی؟

دوستان اندروید برنامه ایی نداره مث touch ایفون ک مجبور نباشی دکمه هوم هی بزنی؟رابط کاربری s5 واسه نوت 3 میاد؟
چرا من خودم داشتم تو اندروید همچین برنامه ای رو البته نمیدونم عملکرد تاچ آیفون رو داشته باشه !
با همین اسم تاچر هم بود.

دوستان به کمکتون همچنان نیازمندم . من Optimus G Pro رو در نهایت انتخاب کردم و میخواستم برم بخرم که توی نقد و بررسی یک سایت خوندم که باتریش ضعیفه !‌

" اما یک مورد نسبتا ناراحت کننده برای ما، شارژ دهی باتری این گوشی بود که خیلی امیدوار کننده نبود. در مدتی که مشغول بررسی گوشی بودیم، به طور میانگین کمتر از 1 روز یکبار مجبور به شارژ مجدد آن شدیم. با اینکه یک باتری لیتیوم یونی 3140 میلی آمپر ساعتی بر روی گوشی وجود دارد، اما عملکرد آن به واقع چندان تناسبی با مقدار ظرفیتش نداشت، حداقل در گوشی‌ای که ما دیدیم. "

با این وضعیت چه فبلتی پیشنهاد میکنید ؟ دوربین و روونی سیستم عامل در درجه اول و اجرای بازی های سنگین در درجه دوم برام اهمیت داره . قیمت هم تا همون 1400 . خودم فک نکنم بجز Note 2 گوشی دیگه ای باشه ؟

دوستان به کمکتون همچنان نیازمندم . من Optimus G Pro رو در نهایت انتخاب کردم و میخواستم برم بخرم که توی نقد و بررسی یک سایت خوندم که باتریش ضعیفه !‌

" اما یک مورد نسبتا ناراحت کننده برای ما، شارژ دهی باتری این گوشی بود که خیلی امیدوار کننده نبود. در مدتی که مشغول بررسی گوشی بودیم، به طور میانگین کمتر از 1 روز یکبار مجبور به شارژ مجدد آن شدیم. با اینکه یک باتری لیتیوم یونی 3140 میلی آمپر ساعتی بر روی گوشی وجود دارد، اما عملکرد آن به واقع چندان تناسبی با مقدار ظرفیتش نداشت، حداقل در گوشی‌ای که ما دیدیم. "

با این وضعیت چه فبلتی پیشنهاد میکنید ؟ دوربین و روونی سیستم عامل در درجه اول و اجرای بازی های سنگین در درجه دوم برام اهمیت داره . قیمت هم تا همون 1400 . خودم فک نکنم بجز Note 2 گوشی دیگه ای باشه ؟

سلام شما z ultra بخر با snapdragon 800 و باتری 3050 mah خودم دارم عالیه تو این رنج قیمت

Optimus G Pro فبلت خوبیه اما اراداتش همون باطریش هست و اینکه هیچ آپدیتی براش نیمده هنوز روی همون 4.1.2 مونده!!!
Z Ultra هم میتونید بخرید قیمتش هم 1500 هست.
دوتا مورد دیگه هم هست سری گلکسی مگا های سامسونگ که صفحه های 5.8 و 6.3 اینچ داره قیمت شون هم به ترتیب 1.100 و فکر کنم 1.300 باشه.
خود گوشی جی 2 هم هست البته قیمتش الان فکر کنم 1.450 این طوراست.

با این بودجه بنظرم بهترین انتخاب جی 2 باشه.شک نکن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

تبلت طراحی مثلا چی؟
تبلت‌های مختلفی هست برای طراحی. معروف‌ترین‌هاش جنیوس و واکوم هست. انواع مختلفی با حساسیت‌های مختلف داره. بعضی‌هاش که تبلت‌های حرفه‌ای محسوب میشه، حتی تغییرات زاویه قرار گیری قلم رو هم ثبت میکنه.

من با جی پرو کار نکردم. ولی کلاً این نقد و بررسی‌ها چرت زیاد میکن! مثلاً درمورد جی 2 که خودم دارمش، همچین درمورد پشت گوشی میگفتن "متاسفانه استعداد زیادی توی جذب اثر انگشت داره." ولی من که تاحالا تنها چیزی که ندیدم، اثر انگشتم بوده!
اگه مقایسه بخوایم بکنیم، جی 2 باتری بهتری داره نسبت به جی پرو. و یه دلیل بیشتر نداره. اینکه جی پرو صفحه‌ی خیلی بزرگتری داره نسبت به جی 2. در کل هر کدومو بگیری، مطمئن باش پشیمون نمیشی. من همیشه ال جی داشتم و همیشه ازش راضی بودم. الانم که جی 2 دارم واقعاً ازش راضیم.
چند وقت پیش روت کردم گوشی رو و رام جی پرو 2 روش ریختم. عملاً جی 2 من تبدیل شده به یه جی پرو 2 با همون امکانات. فیلم برداری 4K و تصویر آهسته و قابلیت اسپلیت اسکرین و... .

مدت نگه داری باطریش خب نسبت به ظرفیتش کمه "قاعدتا باید بیشتر از این باشه" اما آزار دهنده نیست همونطور که گفتم رفیقم هم داره که اگه باطری بدی داشت تا الان بهم گفته بود ، حدود 7 ساعت در وب و حدود 8 ساعت در ویدئو دووم میاره و با استفاده متوسط اگه اشتباه نکنم حدود 50 ساعت دووم میاره "استفاده متوسط : 1 ساعت پخش ویدئو، 1 ساعت گیم، 1 ساعت وبگردی در روز" که خب نسبت به نوت 2 در هر کدوم 2 ساعتی کمتر دووم میاره "حدود 70 ساعت استفاده متوسط"، البته اینم باید مد نظر داشته باشی که هم رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر و هم CPU و GPU قویتر و بهتری نسبت به نوت 2 داره

اگه تا 1400 میتونی هزینه کنی به نظرم یکم صبر کنی و 100 دیگه بزاری رو پولت و G2 رو بگیری خیلی بهتره، هم باطری با دوومی داره هم سخت افزار بروز و قدرتمندی داره "تنها نکته منفیش عدم امکان استفاده از حافظه جانبی هست و از اون 32 گیگ حافظه داخلی هم حدود 26 گیگ در اختیار کاربر هست"

اما اگه نمیتونی صبر کنی و با مشخصاتی که قبلا خواسته بودی "سایز گوشی خیلی بزرگ نباشه و ..." نه چیزی جز نوت 2 نمیمونه، البته اگه نظر منو بخوای حتی شده از خیر اون نیم اینچ بزرگتر بودن صفحه بگذر و برو سراغ گوشیایی که از پردازنده های کوالکوم استفاده میکنن و اولویتت رو این باشه چون خیلی کارایی بهتری نسبت به پردازنده های سامسونگ دارن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or