راهنمایی برای خرید موبایل

اره 16 گیگه.پس انگار راهی نیست نوت 3 بگیرم.حالا جی 2 سرعتش خوبه؟هنگی نداره؟

نه آقا من جی2 دارم اصلا هنگی نداره الان هم آپدیتش کردم به 4.4.2 لامصب باطریش مگه تموم میشه!!!:d تنها بدی جی 2 اینکه رم نمیخوره و فقط باید به همون حافظه 24 گیگش بسند کرد. البته مدل 16 گیگش هم هست که فقط 10 گیگ در دسترس داره.
راستی آیفون شما چیه چند گیگ و چه رنگیه؟! پ.خ کنید ببینم شاید بتونم براتون با یه قیمت خوب بفروشم.

آخرین ویرایش:
ايفون من اسپيس گرى شانزده گيگ با يك سال گارانتى،يعنى 1800 برنميدارن؟
بعید نیست .... چون الان یه 5S شونزده گیگ رو 1700 پیشنهاد دادند که در حد نقطه ضربه داشته
سر به سر هم بزنی که خوب بیشتر میتونی بفروشی.
G2 صفحه نمایش 5.2 داره و G Pro هم 5.5! تازه G2 بهتر هم هست پس برای چی وقتی پول G2 داری بدی Pro؟!!
گوشی غول پیکر هم بالای 1500 توی LG مدل
LG G Pro 2 هم هست که 16 گیگ رو به قیمت دو تومن میتونی بخری (کارت حافظه هم میخوره بر خلاف G2)

امروز رفتم ایفونمو با نوت 3 زدم.عالیه

- - -ویرایش - - -

چقد بزنم شارژ اولیه؟
تا زمانی که شارژ کامل شد.
5 و 6 ساعت فقط به باتری آسیب میرسونه
سلام بچه ها !
من چجوری رو نوت 3 آپدیت 4.4.2 رو بریزم ؟
دو روش داره با 1- نرم افزار اودین 2- از طریق خود گوشی
که اگر از روش اول آپدیت کنی بهتر هست آموزشش هم از سایتی که برات پ خ کردم دنبال کن. کلا این بهترین سایت برای پاسخگویی هر نوع مشکل هست.

آخرین ویرایش:
دوستان اندروید برنامه ایی نداره مث touch ایفون ک مجبور نباشی دکمه هوم هی بزنی؟رابط کاربری s5 واسه نوت 3 میاد؟
چرا یک برنامه لانچر هست که از سنسور گوشی استفاده میکنه برای اینکه اصلا دکمه هوم رو نزنی اسمش یادم بیاد برات پ خ میکنم.

سلام
یکی از دوستام میخواد گوشی بخره و فقط براش مهمه صفحه بزرگ باشه و برای دیدن ویدیو و گوش کردن آهنگ مناسب باشه.
اگه ممکنه با توجه به این خصوصیات گوشی حدود 1500 تا 1800 معرفی کنید
ممنون

یکی از دوستام میخواد گوشی بخره و فقط براش مهمه صفحه بزرگ باشه و برای دیدن ویدیو و گوش کردن آهنگ مناسب باشه
HTC One Max
Sony Xperia Z Ultra (بزرگترین صفحه نمایش)
Samsung Galaxy Note 3
LG G2
حالا بسته به علاقه شخصی، امکانات و قدرت هر کدوم رو دوست داشت بخره

برای ویدئو دیدن جی2 خوب نیست چون رم نمیخوره حافظه داخلی هم سریع پور میشه مگر اینکه فلش OTG بهش بزنید ببینید.
---------------------------------
راستی بابک جان مبارک باشه نوت 3 گرفتیو مدل 8 هسته ایی گرفتی یا 4 هسته ایی؟ نوت خوبیش اینکه چون رم 3 گیگ داره اصلا کم نمیآره.

سلام ... یکی از دوستان گوشی میخواست بخره و طراحی هم میخواد انجام بده ...

.. بهترین گزینه فک کنم galaxy note 3 هست دیگه ؟

فقط samsumg قرار نیست note های جدید به بازار بده تا منتظر بمونه اونا بیان ؟

سلام ... یکی از دوستان گوشی میخواست بخره و طراحی هم میخواد انجام بده ...

.. بهترین گزینه فک کنم galaxy note 3 هست دیگه ؟

فقط samsumg قرار نیست note های جدید به بازار بده تا منتظر بمونه اونا بیان ؟

کسی که طراح باشه (یا به عبارتی نقاشی دیجیتال کار بکشه) هیچ وقت نمیاد با گوشی نقاشی بکشه!!!
آخه کی میاد تبلتِ طراحی رو ول کنه و با گوشی، که هیچ قابلیت طراحی هم نداره نقاشی بکشه؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or