خوب شما که میخوایی فیلم ببینی صفحه بزرگ میخوایی خوب One Max خوبه در ضمن گوشی قوی هم هست از پس بازی های سنگین هم بر میاد.سلام دوستان
بین iphone 5s و htc one max کدوم یکی رو پیشنهاد میکتین؟؟
ملاکم هم بازی-برنامه-فیلم هسته.ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه گوشی با صفحه بزرگ و با کیفیت می خوای note 3 هم گزینه خوبیهسلام دوستان
بین iphone 5s و htc one max کدوم یکی رو پیشنهاد میکتین؟؟
ملاکم هم بازی-برنامه-فیلم هسته.ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه گوشی با صفحه بزرگ و با کیفیت می خوای note 3 هم گزینه خوبیه
و هزاران جایزه نقدی دیگر......:dو صد البته نوت 3 خوش دست تره و قلم بسیار خوبی هم داره :d
خوب P6 هم بسیار گوشی شیک و زیبایی هستش ولی با اون وضعیت دوربین موقع فیلم برداری کلا حرفی برای گفتن باقی نمیذاره! ببینیم این چطوریاستبچه ها هوآوی P7 معرفی شد
شیرازی هستی؟! :dممنون از دوستان برای پاسخگویی
نه کلا از برند سامسونگ و سونی خوشم نمیاد
بین همین دوتا گیر بودم ک با این تفاسیر همون وان مکس رو میگیرم.
دوستانی سایتی چیزی از اعلام لیست سامسونگ برای ارتقا ورژن اندروید دارید؟؟
شیرازی هستی؟! :d
بازی: 5S
برنامه:both
فیلم:One Max
من خودم خیلی با one max ارتباط برقرار نکردم(فکر کنم اون سنسورش رو مخم بود !) بنظرم اگه عجله نداری تا تابستون صبر کن iPhone 6 بگیر که صفحش بزرگتره(طبق شایعات) اگه نیاز شدیدم به گوشی داری میتونی فعلا یه گوشی بخری 1 تومن اینا تا اون موقع.(اگه از سونی و سامی خوشت میومد الان Xperia T2 ultra بهت پیشنهاد میدادم 1100 خیلی خوبه تو رنج قیمتش
دوست عزیز شک نکن وان مکس تموم نیازهاتو برطرف میکنه.نه شیرازی نیستم ولی شیرازیا رو دوست دارم چرا؟!
راستش ایفون بیشتر بخاطر اینکه دست همه هسته حال نمیکنم باهاش البته یه 4s دارم ک دادمش بابام
این one max هم یدفه رفت رو مخم وگرنه زیاد تو کار گوشی بازی نیستم
ولی شنیدم one max تو بازی جلو ایفون کم نمیاره.
من با قلم note 10.1 کار کردم کار کردن باهاش عالیه کلا کار ها رو آسون تر کرده مخصوصا تایپ کردن رو:dافرادی که با قلم های مختلف Note کار کردند به نظرتون کدوم یکی بهترین طراحی رو داره: Note 3 یا Note 8 که به شکل خودکار هستش؟
منظور از galaxy grand لینک زیر هست یا نه؟هیچ سایتی نیست معمولا شرکت ها هر چند ماه یکبار لیستشونو اعلام میکنن.این بالایی برای 4.4 هست.
ها پست اولت این حسو داد کلا :dنه شیرازی نیستم ولی شیرازیا رو دوست دارم چرا؟!
راستش ایفون بیشتر بخاطر اینکه دست همه هسته حال نمیکنم باهاش البته یه 4s دارم ک دادمش بابام
این one max هم یدفه رفت رو مخم وگرنه زیاد تو کار گوشی بازی نیستم
ولی شنیدم one max تو بازی جلو ایفون کم نمیاره.
نه این نیست اینکه نسخه 1 هست فقط 2 سیم کارتشه! کد گوشیرو نگاه کن راحت میشه فهمید.من با قلم note 10.1 کار کردم کار کردن باهاش عالیه کلا کار ها رو آسون تر کرده مخصوصا تایپ کردن رو:d
منظور از galaxy grand لینک زیر هست یا نه؟
Samsung I9082 Galaxy Grand Duos - گوشی موبایل سامسونگ آی 9082 گلکسی گرند دو سیم کارته
با توجه به چیزی که توی GSM Arena زده، عرضه جهانی برای ماه ژوئن پیش بینی شده (خرداد)دوستان تاریخ دقیق عرضه ی Lumia 930 کی هست؟