راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان
بین iphone 5s و htc one max کدوم یکی رو پیشنهاد میکتین؟؟
ملاکم هم بازی-برنامه-فیلم هسته.ممنون میشم راهنماییم کنید :)

سلام دوستان
بین iphone 5s و htc one max کدوم یکی رو پیشنهاد میکتین؟؟
ملاکم هم بازی-برنامه-فیلم هسته.ممنون میشم راهنماییم کنید :)
خوب شما که میخوایی فیلم ببینی صفحه بزرگ میخوایی خوب One Max خوبه در ضمن گوشی قوی هم هست از پس بازی های سنگین هم بر میاد.

ممنون از دوستان برای پاسخگویی :دی
نه کلا از برند سامسونگ و سونی خوشم نمیاد :دی
بین همین دوتا گیر بودم ک با این تفاسیر همون وان مکس رو میگیرم.

بچه ها هوآوی P7 معرفی شد
خوب P6 هم بسیار گوشی شیک و زیبایی هستش ولی با اون وضعیت دوربین موقع فیلم برداری کلا حرفی برای گفتن باقی نمیذاره! ببینیم این چطوریاست ;;)
----
افرادی که با قلم های مختلف Note کار کردند به نظرتون کدوم یکی بهترین طراحی رو داره: Note 3 یا Note 8 که به شکل خودکار هستش؟

ممنون از دوستان برای پاسخگویی :دی
نه کلا از برند سامسونگ و سونی خوشم نمیاد :دی
بین همین دوتا گیر بودم ک با این تفاسیر همون وان مکس رو میگیرم.
شیرازی هستی؟! :d
بازی: 5S
برنامه:both
فیلم:One Max
من خودم خیلی با one max ارتباط برقرار نکردم(فکر کنم اون سنسورش رو مخم بود !) بنظرم اگه عجله نداری تا تابستون صبر کن iPhone 6 بگیر که صفحش بزرگتره(طبق شایعات) اگه نیاز شدیدم به گوشی داری میتونی فعلا یه گوشی بخری 1 تومن اینا تا اون موقع.(اگه از سونی و سامی خوشت میومد الان Xperia T2 ultra بهت پیشنهاد میدادم 1100 خیلی خوبه تو رنج قیمتش)

دوستانی سایتی چیزی از اعلام لیست سامسونگ برای ارتقا ورژن اندروید دارید؟؟
Samsung-Android-44-KitKat-updates-list.jpg

هیچ سایتی نیست معمولا شرکت ها هر چند ماه یکبار لیستشونو اعلام میکنن.این بالایی برای 4.4 هست.

شیرازی هستی؟! :d
بازی: 5S
برنامه:both
فیلم:One Max
من خودم خیلی با one max ارتباط برقرار نکردم(فکر کنم اون سنسورش رو مخم بود !) بنظرم اگه عجله نداری تا تابستون صبر کن iPhone 6 بگیر که صفحش بزرگتره(طبق شایعات) اگه نیاز شدیدم به گوشی داری میتونی فعلا یه گوشی بخری 1 تومن اینا تا اون موقع.(اگه از سونی و سامی خوشت میومد الان Xperia T2 ultra بهت پیشنهاد میدادم 1100 خیلی خوبه تو رنج قیمتش

نه شیرازی نیستم ولی شیرازیا رو دوست دارم :دی چرا؟!
راستش ایفون بیشتر بخاطر اینکه دست همه هسته حال نمیکنم باهاش البته یه 4s دارم ک دادمش بابام :دی
این one max هم یدفه رفت رو مخم وگرنه زیاد تو کار گوشی بازی نیستم :دی
ولی شنیدم one max تو بازی جلو ایفون کم نمیاره.

راستش ایفون بیشتر بخاطر اینکه دست همه هسته حال نمیکنم باهاش البته یه 4s دارم ک دادمش بابام :دی
دوست عزیز شک نکن وان مکس تموم نیازهاتو برطرف میکنه.
هیچ بازی نیست و نیومده مه نتونه اجرا کنه یا لگ داشته باشه.
با توجه به سایز صفحه و رزولوشن عالیش کامل توی فیلم دیدن یا وب گردی برتات عالی کار میده.
از نظر ظاهر هم هر کی ببینه جذبش میشه و میاد ازت امار میگیره.

افرادی که با قلم های مختلف Note کار کردند به نظرتون کدوم یکی بهترین طراحی رو داره: Note 3 یا Note 8 که به شکل خودکار هستش؟
من با قلم note 10.1 کار کردم کار کردن باهاش عالیه کلا کار ها رو آسون تر کرده مخصوصا تایپ کردن رو:d

هیچ سایتی نیست معمولا شرکت ها هر چند ماه یکبار لیستشونو اعلام میکنن.این بالایی برای 4.4 هست.
منظور از galaxy grand لینک زیر هست یا نه؟
Samsung I9082 Galaxy Grand Duos - گوشی موبایل سامسونگ آی 9082 گلکسی گرند دو سیم کارته

ها پست اولت این حسو داد کلا :d
بحث کم آوردن نیست :d بحث اینه برای بازی کردن اگه خیلی روش تاکید داری آیفون گزینه بهتری نسبت به اندروید هست(حالا هر چی)چون هم یه سری بازی اختصاصی داره و یسری هایی زودتر میان و هم کلا نصب بازیهاش کاره راحتتر و کم دردسر تریه.
من با قلم note 10.1 کار کردم کار کردن باهاش عالیه کلا کار ها رو آسون تر کرده مخصوصا تایپ کردن رو:d

منظور از galaxy grand لینک زیر هست یا نه؟
Samsung I9082 Galaxy Grand Duos - گوشی موبایل سامسونگ آی 9082 گلکسی گرند دو سیم کارته
نه این نیست اینکه نسخه 1 هست فقط 2 سیم کارتشه! کد گوشیرو نگاه کن راحت میشه فهمید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or