راهنمایی برای خرید موبایل

دوست عزیز شک نکن وان مکس تموم نیازهاتو برطرف میکنه.
هیچ بازی نیست و نیومده مه نتونه اجرا کنه یا لگ داشته باشه.
با توجه به سایز صفحه و رزولوشن عالیش کامل توی فیلم دیدن یا وب گردی برتات عالی کار میده.
از نظر ظاهر هم هر کی ببینه جذبش میشه و میاد ازت امار میگیره.
یه مقایسه Asphalt 8 رو فبلت های خفن(Note 3 و Lumia 1520 و One Max و یکی دیگه که یادم رفته)دیدم، One Max نسبت به بقیه فاجعه بود! فقط اجرا کردن مهم نیست، اینکه چطور اجرا کنه هم مهمه:دی

یکی از دوستام میخواست 1700بده گوشی گفتم نوت3بگیر دیروز خریده بود 1750ولی نوت3neoبود:دی فروشنده عوضی بهش گفته این حتی از نوت3هم بهتر و جدیدتره:دی..درکل قبل اینکه ببره عوض کنه چند ساعتی باهاش کار کردم همون نوت2با طراحی نوت3بود نسبت به قیمتش اصلا ارزش نداره

یکی از دوستام میخواست 1700بده گوشی گفتم نوت3بگیر دیروز خریده بود 1750ولی نوت3neoبود:دی فروشنده عوضی بهش گفته این حتی از نوت3هم بهتر و جدیدتره:دی..درکل قبل اینکه ببره عوض کنه چند ساعتی باهاش کار کردم همون نوت2با طراحی نوت3بود نسبت به قیمتش اصلا ارزش نداره
در عوضی بودن فروشنده که شکی نیست ولی دوست شما هم که میره اینقدر پول گوشی میده و هنوز فرق نوت 3 رو با مدل neo نمیدونه همون بهتر neo بهش بدن:d

دوستان سلام این سایز ایفون و فول اچ دی نبودن صفحه رو مخم.حالا میخوام برم بدم یا نوت 3 بگیرم یا s5 یا دراخر g2.ولی نمیخوام پول اضافه بدم.پیشنهادتون چیه؟

دوستان سلام این سایز ایفون و فول اچ دی نبودن صفحه رو مخم.حالا میخوام برم بدم یا نوت 3 بگیرم یا s5 یا دراخر g2.ولی نمیخوام پول اضافه بدم.پیشنهادتون چیه؟
اون جوری که شما تعریف می کردید از آیفون، الان گفتم 3 سالی نگهش می دارید :d
جدا از شوخی S5 که یک هیولا هستش و شکی در اون نیست اما به شخصه Note 3 رو ترجیح میدم چرا که سخت افزار اون کاملا کافی و چه بسا اضافی هم هست + وجود S Pen
از طرفی هم خوب کسی بدش نمیاد پرچم دار خیلی خوبی در حد S5 رو داشته باشه. اول پولتون رو ببینید و به من باشه Note 3 رو ترجیح میدم. سخت افزارش عالیه، قلم داره، ارزون تر هم هست.
5S داشتی؟ 16 گیگ رو شاید بشه با Note 3 سر به سر زد حالا بسته به تمیزی و کارکرد. حداقلش اینکه کمترین هزینه رو همراه داره تا یک گوشی 2 میلیونی مثل S5.
G2 هم که تکلیفش مشخصه از همه ارزونتره. شما اگر پول S5 و Note 3 دارید، دلیلی برای حضور G2 توی لیست خریدتون نمیبینم مگر اینکه بخواهید تهش چیزی براتون باقی بمونه (باز می گفتید میخوام صبر کنم برای G3 یه چیزی)

اون جوری که شما تعریف می کردید از آیفون، الان گفتم 3 سالی نگهش می دارید :d
جدا از شوخی S5 که یک هیولا هستش و شکی در اون نیست اما به شخصه Note 3 رو ترجیح میدم چرا که سخت افزار اون کاملا کافی و چه بسا اضافی هم هست + وجود S Pen
از طرفی هم خوب کسی بدش نمیاد پرچم دار خیلی خوبی در حد S5 رو داشته باشه. اول پولتون رو ببینید و به من باشه Note 3 رو ترجیح میدم. سخت افزارش عالیه، قلم داره، ارزون تر هم هست.
5S داشتی؟ 16 گیگ رو شاید بشه با Note 3 سر به سر زد حالا بسته به تمیزی و کارکرد. حداقلش اینکه کمترین هزینه رو همراه داره تا یک گوشی 2 میلیونی مثل S5.
G2 هم که تکلیفش مشخصه از همه ارزونتره. شما اگر پول S5 و Note 3 دارید، دلیلی برای حضور G2 توی لیست خریدتون نمیبینم مگر اینکه بخواهید تهش چیزی براتون باقی بمونه (باز می گفتید میخوام صبر کنم برای G3 یه چیزی)

واقعا اندازش اذیت میکنه اما همه چی عالیه.گوشیم تمیزه اما ی رنگ پردیگی خیلی خیلی ریز پشتش داره.یک سال گارانتی مهت هم داره.میتونم تو بازار موبایل بدم و نوت 3 بگیرم؟اگه نتونم مجبورم جی 2 بگیرم

یک سال گارانتی مهت هم داره.میتونم تو بازار موبایل بدم و نوت 3 بگیرم؟
نگفتی 16 گیگه؟ اگر نه متاسفانه باید سر بذاری اینطور هم که میگی کمی رنگ پریدگی داره. باز 32 باشه احتمالش بیشتره
نهایت 200 یا 100 مجبوری بذاری دیگه.ولی تو خرید G2 مشکلی نخواهی داشت. بخش معاملات دست دوم آل دیجیتال رو پیگری کن خودت معاملات قشنگ دستت میاد:
موبايل دست دوم - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال![all]!&page=1&flt=none&srt=-AnnDate-DESC-
آیفون از نظر سخت افزاری عالیه ولی خوب صفحه کوچیکی داره که واقعا هیچ دلیلی نمیبینم 2,300,000 بدم یک اسمارت فون 16 گیگ که کارت حافظه نمیخوره و صفحه کوچیکی داره!

اگه عملکردو کیفیت بالا تو همه بخش ها و امکانات زیاد میخوای اس5بهترینه
اگه فبلت میخوای خب نوت3عالیه و ارزون ترم هست.چی2هم که از همه ارزونتر و عالیه
ولی به زودی جی3بیاد قیمت جی2پایین میاد
در کل بهتره صبر کنین هم بازار ارز داره اروم میشه و شاید قیمت ها پاییین بیاد
هم جی3وسونی زد2هم عرضه بشه
در عوضی بودن فروشنده که شکی نیست ولی دوست شما هم که میره اینقدر پول گوشی میده و هنوز فرق نوت 3 رو با مدل neo نمیدونه همون بهتر neo بهش بدن:d
اره ولی بیچاره حتی نمیدونه چطور یه بازی رو نصب کنه20تومن برا نصب اسفالت8و3نا نرم افزار مسخره ازش گرفته بود:دی حتی زبان منو بازی رو براش انگلیس نکرده بود همون چینی بود:دی بخاطر هم ادمای مثل دوست من فروشندها انقد گرگ شدن

حالا جی 2 سرعتش خوبه؟هنگی نداره؟
کیفیت تصویر عالی - دوربین عالی - سخت افزار بسیار مناسب و خوب
ولی خوب برخی هستند همیشه تاپ ترین رو می خواند و اعداد روی کاغذ برای اونها خیلی مهمه تا اینکه واقعا توی عمل چقدر از اون رو بکار میگیرند. الان گوشی های قوی تر و مسلما گرانتر از G2 اومده ولی هنوز G2 بازم گزینه بسیار مناسبی هستش و یک چیز تاریخ گذشته نیست!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or