تا 1.400 بودجه دارم دوستان . خودم نظرم رو Note 2 هست . پیشنهادی اندرویدی دارید ؟
خب وقتی میگی نوت 2 رو مد نظر داری پس صفحه نمایش بزرگ میخوای
علاوه بر این میتونی Xperia T2 Ultra و Z Ultra رو هم مد نظر داشته باشی "عیب جفتشون اینه که زیادی بزرگن و تو جیب سخت جا بشن و تو هر جیبی هم جا نمیشن"
T2 صفحه نمایشش IPS هست که زاویه دیده خوبی داره اما رزولوشنش پایینه، پردازندش هم از z ultra ضعیف تره (البته خرید T2 خوب نیست چون با همین امکانات میشه هواوی Mate گرفت که بهتر نباشه بدتر هم نیست و حدود 300 کمتر هزینه میکنی )
از lg هم میتونی مدل های G Pro رو مد نظر داشته باشی، والا رفیقم داره "به پیشنهاد خودم گرفت" و تو این چند ماه که گلایه ای نکرده
اگر هم میتونی 80-70 بیشتر هزینه کنی میتونی LG G2 بگیری که دیگه کم و کاستی نداره و بسیار گوشی خوبیه
Z Ultra 6.4 !! در این حد بزرگ دیگه نمیخوام :d
Optimus G Pro هم خوبه . مرسی از راهنمایی
مبارکه، البته بهتر بود 525 میگرفتی :d رمش 1 گیگ هست حالا گرفتی دیگه مهم نیست. منم 520 دارم باید بگم نسبت به قیمتش خیلی کارایی داره و بهترین انتخابهسلام
اقا ما یه ماه پیش اومدیم اینجا یه مشاوره گرفتیم و توی اون مشاوره هدایت شدیم به خرید گوشی لومیا 520 یا 525 ! و الان حدود 2 هفته ای هست که لومیا 520 خریدم! و خیلی هم راضی هستم خلاصه دست اون کسایی که من رو به راه راست هدایت کردن درد نکنه!:bighug:
چرا به این وعضه آخه حالا RAM چقدر تاثیر گذاره؟ الان توی عملکرد 525 و 520 واقعا تغییر حس میشه؟
چقد خوب بود ؟؟؟:dرفتیم بازار موبایل و با اس 5 کار کردیم.خوب بود
صبر کن 630 بیاد ... ولی 525 به نظرم مشکلی نداره ...انتخاب ویندوز فون های زیر 700 تومن خیلی سخت هستش چون هر کدوم مزایای خودشون رو دارند.
Lumia 525: یک گیگ رم - ارزان - 4 اینچ صفحه اما Flash نداره قید تصویر برداری توی محیط کم نور رو باید بزنیم.
Lumia 620: صفحه کوچکتر نسبت به 525 - گرانتر - رم کمتر - Flash داره
Lumia 625: بهترین گزینه اما گرونترین تا سقف 700 - رم زیر 1 گیگ!
چرا به این وعضه آخه حالا RAM چقدر تاثیر گذاره؟ الان توی عملکرد 525 و 520 واقعا تغییر حس میشه؟.
شما خودت اولویت بندی کن ! بنظرت مثلا صفحه کوچکتر به فلش میارزه ؟! بنظر منکه نمیارزه !!انتخاب ویندوز فون های زیر 700 تومن خیلی سخت هستش چون هر کدوم مزایای خودشون رو دارند.
Lumia 525: یک گیگ رم - ارزان - 4 اینچ صفحه اما Flash نداره قید تصویر برداری توی محیط کم نور رو باید بزنیم.
Lumia 620: صفحه کوچکتر نسبت به 525 - گرانتر - رم کمتر - Flash داره
Lumia 625: بهترین گزینه اما گرونترین تا سقف 700 - رم زیر 1 گیگ!
چرا به این وعضه آخه حالا RAM چقدر تاثیر گذاره؟ الان توی عملکرد 525 و 520 واقعا تغییر حس میشه؟
--------
همین gsmarena تو بخش توضیحاتش آخرین اندرویدی که برای گوشی عرضه شده رو میزنه ، بعد مثلا جلوش نوشته planed to 4.4 یعنی برنامه ریزی کردن مثلا 4.4 هم براش بیاد . حالا نمیدونم چقدر صحیح و بروز هست این بخشش !!دوستان سایت خاصی وجود داره که در اون زده باشه چه آپدیت هایی برای هر دستگاه آندرویدی میاد؟ که مثلا ببینیم پشتیبانی از فلان گوشی یا تبلت تا چه ورژنی هستش.