راهنمایی برای خرید موبایل

تا 1.400 بودجه دارم دوستان . خودم نظرم رو Note 2 هست . پیشنهادی اندرویدی دارید ؟

خب وقتی میگی نوت 2 رو مد نظر داری پس صفحه نمایش بزرگ میخوای

علاوه بر این میتونی Xperia T2 Ultra و Z Ultra رو هم مد نظر داشته باشی "عیب جفتشون اینه که زیادی بزرگن و تو جیب سخت جا بشن و تو هر جیبی هم جا نمیشن"

T2 صفحه نمایشش IPS هست که زاویه دیده خوبی داره اما رزولوشنش پایینه، پردازندش هم از z ultra ضعیف تره (البته خرید T2 خوب نیست چون با همین امکانات میشه هواوی Mate گرفت که بهتر نباشه بدتر هم نیست و حدود 300 کمتر هزینه میکنی )

از lg هم میتونی مدل های G Pro رو مد نظر داشته باشی، والا رفیقم داره "به پیشنهاد خودم گرفت" و تو این چند ماه که گلایه ای نکرده

اگر هم میتونی 80-70 بیشتر هزینه کنی میتونی LG G2 بگیری که دیگه کم و کاستی نداره و بسیار گوشی خوبیه

خب وقتی میگی نوت 2 رو مد نظر داری پس صفحه نمایش بزرگ میخوای

علاوه بر این میتونی Xperia T2 Ultra و Z Ultra رو هم مد نظر داشته باشی "عیب جفتشون اینه که زیادی بزرگن و تو جیب سخت جا بشن و تو هر جیبی هم جا نمیشن"

T2 صفحه نمایشش IPS هست که زاویه دیده خوبی داره اما رزولوشنش پایینه، پردازندش هم از z ultra ضعیف تره (البته خرید T2 خوب نیست چون با همین امکانات میشه هواوی Mate گرفت که بهتر نباشه بدتر هم نیست و حدود 300 کمتر هزینه میکنی )

از lg هم میتونی مدل های G Pro رو مد نظر داشته باشی، والا رفیقم داره "به پیشنهاد خودم گرفت" و تو این چند ماه که گلایه ای نکرده

اگر هم میتونی 80-70 بیشتر هزینه کنی میتونی LG G2 بگیری که دیگه کم و کاستی نداره و بسیار گوشی خوبیه

Z Ultra 6.4 !! در این حد بزرگ دیگه نمیخوام :d

Optimus G Pro هم خوبه . مرسی از راهنمایی :)

سلام :دی
اقا ما یه ماه پیش اومدیم اینجا یه مشاوره گرفتیم و توی اون مشاوره هدایت شدیم به خرید گوشی لومیا 520 یا 525 ! و الان حدود 2 هفته ای هست که لومیا 520 خریدم! و خیلی هم راضی هستم:دی خلاصه دست اون کسایی که من رو به راه راست هدایت کردن درد نکنه!:bighug::دی

با درود به رفقا.
ببینید اینکه ادم فن یه برند باشه بد نیست مشکل از اونجایی شروع میشه که بیایم و تعریفی خلاف واقعیت بکنیم و کار نکرده بقیه رو از دم اشغال و بدرد نخور توصیف کنیم!
من بنا به علاقم و تجربیاتی که از کار با htc دارم نظرم رو میگم راجب گوشی هاش و به بقیه برندها تا جایی که کار نکرده باشم کاری ندارم.
ولی یسری چیزها واقعیت هستش و احتیاج به کار کردن حتمن نداره.
در مورد بنچمارک و ... هم برای من هیچ وقت مهم نبوده و نیست.
مهم اجرای خوب و بدون لگ بازیها و همین طور سیستم عامل گوشی از نظر کارایی و زیبایی و همین طور طراحی و .. هست تا اینکه فلان عدد رو فلان تست چند میشه!
مهم اجرای بازی و همین طور دوربین خوب و سرعت گوشی هستش.
الانم شدید منتظر معرفی m8 مینی و همین طور معقول شدن قیمت desire 816 هستم که بتونم با اونا هم کار کنم ببینم چطوریان.

Z Ultra 6.4 !! در این حد بزرگ دیگه نمیخوام :d

Optimus G Pro هم خوبه . مرسی از راهنمایی :)

سلام من خودم z ultra دارم و هیچ مشکلی با اندازه و کیفیت صفحه نمایش ندارم در ضمن پنل z ultra هم ips است
به نظر من اگه زیاد با دوربین کار نمی کنی گزینه ی عالی در این رنج قیمت است و اندازه صفحش هم مشکلی برات بوجود نمیاره ولی اگه غیر از اینه همونطور که دوستمون گفت g2 بگیری بهتره اگه بودجت می رسه

سلام :دی
اقا ما یه ماه پیش اومدیم اینجا یه مشاوره گرفتیم و توی اون مشاوره هدایت شدیم به خرید گوشی لومیا 520 یا 525 ! و الان حدود 2 هفته ای هست که لومیا 520 خریدم! و خیلی هم راضی هستم:دی خلاصه دست اون کسایی که من رو به راه راست هدایت کردن درد نکنه!:bighug::دی
مبارکه، البته بهتر بود 525 میگرفتی :d رمش 1 گیگ هست ;;) حالا گرفتی دیگه مهم نیست. منم 520 دارم باید بگم نسبت به قیمتش خیلی کارایی داره و بهترین انتخابه:love:

انتخاب ویندوز فون های زیر 700 تومن خیلی سخت هستش چون هر کدوم مزایای خودشون رو دارند.
Lumia 525: یک گیگ رم - ارزان - 4 اینچ صفحه اما Flash نداره :| قید تصویر برداری توی محیط کم نور رو باید بزنیم.
Lumia 620: صفحه کوچکتر نسبت به 525 - گرانتر - رم کمتر - Flash داره
Lumia 625: بهترین گزینه اما گرونترین تا سقف 700 - رم زیر 1 گیگ!
چرا به این وعضه آخه :(( حالا RAM چقدر تاثیر گذاره؟ الان توی عملکرد 525 و 520 واقعا تغییر حس میشه؟
--------
دوستان سایت خاصی وجود داره که در اون زده باشه چه آپدیت هایی برای هر دستگاه آندرویدی میاد؟ که مثلا ببینیم پشتیبانی از فلان گوشی یا تبلت تا چه ورژنی هستش.

چرا به این وعضه آخه :(( حالا RAM چقدر تاثیر گذاره؟ الان توی عملکرد 525 و 520 واقعا تغییر حس میشه؟

آره یسری گیم ها اصلا برای رم 512 نمیان البته اگه گیم رو موبایل برات مهم نیست قابل چشم پوشیه،
طبعا هرچقدر هم رم بیشتر باشه گوشی تو اجرای چندتا نرم افزار همزمان کم نمیاره و روون تره. البته تو کارهای معمول 520 اصلا کم نمیاره و روون هست.
بیشترین تفاوت تو همون اجرای گیمها هست.

انتخاب ویندوز فون های زیر 700 تومن خیلی سخت هستش چون هر کدوم مزایای خودشون رو دارند.
Lumia 525: یک گیگ رم - ارزان - 4 اینچ صفحه اما Flash نداره :| قید تصویر برداری توی محیط کم نور رو باید بزنیم.
چرا به این وعضه آخه :(( حالا RAM چقدر تاثیر گذاره؟ الان توی عملکرد 525 و 520 واقعا تغییر حس میشه؟.
صبر کن 630 بیاد ... ولی 525 به نظرم مشکلی نداره ...
تاثیرش فقط تو گیم هست ... مثلا فیفا رو فقط با رم 1 میشه اجرا کرد ...
راجع به دوربین هم اگر دنبال دوربین هستی 820 به بالا خوبه وگرنه باقی با فلش بی فلش فرقی ندارن

--------
شما خودت اولویت بندی کن ! بنظرت مثلا صفحه کوچکتر به فلش میارزه ؟! بنظر منکه نمیارزه !!
فعلا 525 گزینه خیلی خوبی هست / ولی از نظر خودم که کلا صفحه نمایشش 4 اینچ هست کوچیکه !
تو سایت سخت افزار زده 520 هزار تومان قیمتش رو.
دوستان سایت خاصی وجود داره که در اون زده باشه چه آپدیت هایی برای هر دستگاه آندرویدی میاد؟ که مثلا ببینیم پشتیبانی از فلان گوشی یا تبلت تا چه ورژنی هستش.
همین gsmarena تو بخش توضیحاتش آخرین اندرویدی که برای گوشی عرضه شده رو میزنه ، بعد مثلا جلوش نوشته planed to 4.4 یعنی برنامه ریزی کردن مثلا 4.4 هم براش بیاد . حالا نمیدونم چقدر صحیح و بروز هست این بخشش !!
--
دوستان کسی اینجا Xperia C داره ؟!
حافظه داخلی 4 در صورتی که نرم افزارها رو به SD انتقال داد بازم مشکلی ایجاد میکنه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or