راهنمایی برای خرید موبایل

آقاجان شما دارید حرف بی ربط میزنید آخه انعطاف چه ربطی به کیفیت ساخت داره؟!!!!! این انعطاف داره نشون میده که جنس بدنه شله یعنی اگه بخور زمین اون قدری قتور و محکم نیست که ضربه رو به خودش بگیره شرط میبندم اگه این گوشی از دستت بی افته درب پشتش باز میشه!!
مثل این میمونه که بدنه اتوموبیل هارو هم از فلز انعطاف پذیر بسازن بعد بگن این یعنی کیفیت که شما میتونید بدنه و با دست قور کنید یا خمش کنید.
آقا بیخیال جان من.کلا مثال هات بسیار زیبا و شیواست.اگه انعطاف به کیفیت ربط نداره به چی ربط داره پس!!!!اگه همین قاب پشت با خم کردن شکسته بشه میگن کیفیت ساخت پایین هست مگه نه!؟معلومه هیچی از مقاومت گوشی حداقل نمیدونید.بد نیست بدونید سامسونگ وقتی ضربه بیش از حد بخوره قاب پشت و باتری بیرون میاد تا ضربه وارد شده پخش بشه و خسارت به حداقل برسه.اصلا بحث انعطاف گوشی ربطی به ماشین نداره همینجوری که پلاستیک و آهن به هم ندارن در مورد همه چی صحبت میکنی به جز گوشی!!!

آقاجان شما دارید حرف بی ربط میزنید آخه انعطاف چه ربطی به کیفیت ساخت داره؟!!!!! این انعطاف داره نشون میده که جنس بدنه شله یعنی اگه بخور زمین اون قدری قتور و محکم نیست که ضربه رو به خودش بگیره شرط میبندم اگه این گوشی از دستت بی افته درب پشتش باز میشه!!
مثل این میمونه که بدنه اتوموبیل هارو هم از فلز انعطاف پذیر بسازن بعد بگن این یعنی کیفیت که شما میتونید بدنه و با دست قور کنید یا خمش کنید.
چرا گوشی های پلاستیکی هوآوی، بلک بری،نوکیا،ال جی و سونی این جوری نیستن؟:| یعنی اونا کیفیت ندارن فقط سامسونگ کیفیت داره؟
همین الان یدونه بلک بری Bold 9700 دستمه درب پشتش پلاستیکی محکم هست دو دستی هم فشار بدی خم نمیشه از بالا پشتبوم هم بندازیش پایین نهایتش اینکه سایده میشه!
بچه ها شما هم نظر بدین به هر حال یکدوم از ما اشتباه میکنیم من هر حرفی که میزنم با سند و دلیل میزنم اگه نظری دارید اثبات کنید./:)

آقا بیخیال جان من.کلا مثال هات بسیار زیبا و شیواست.اگه انعطاف به کیفیت ربط نداره به چی ربط داره پس!!!!اگه همین قاب پشت با خم کردن شکسته بشه میگن کیفیت ساخت پایین هست مگه نه!؟معلومه هیچی از مقاومت گوشی حداقل نمیدونید.بد نیست بدونید سامسونگ وقتی ضربه بیش از حد بخوره قاب پشت و باتری بیرون میاد تا ضربه وارد شده پخش بشه و خسارت به حداقل برسه.اصلا بحث انعطاف گوشی ربطی به ماشین نداره همینجوری که پلاستیک و آهن به هم ندارن در مورد همه چی صحبت میکنی به جز گوشی!!!
واقعا بحث بیخودی هستش دارید انقد کشش میدین! همه مون خوب میدونیم که یه گوشی (هر گوشی با هر جنس بدنه ای) اگه بیفته، احتمال آسیب دیدگیش 50 - 50 هستش، حالا میخواد از جنس پلاستیک باشه، شیشه باشه، فلز باشه، چدن باشه، فولاد باشه...! همونطور که قبلا هم گفتم، جنس بدنه واسه مقاومت گوشی نیست، واسه اینه که حس Premium بودن رو به آدم منتقل کنه... گوشی یه وسیله بسیار حساس هستش که باید خیلی ازش مراقبت بشه، با هر جنسی، چه پلاستیک، چه فلز، ... نباید ضربه بخوره؛ اگر هم ضربه بخوره، بدون در نظر گرفتن جنس بدنه، من بهتون اطمینان میدم که احتمال آسیب دیدگیش 50 - 50 هستش.

اگه قراره به خاطر اینکه ممکنه یه روزی گوشی از دستم بیفته برم گوشی پلاستیکی بخرم ترجیح میدم یه گوشی ارزون داشته باشه که واسم مهم نباشه!:|

من هر لحظه با گوشیم سر و کار دارم و دوست دارم جنس بدنه گوشی حس خوبی بهم بده و در این مورد خاص شدیدا با آیفون حال میکنم!:x

کیفیت ساخت سامسونگ عالیه شاید جنس بدنش زیاد خوب نباشه ولی کیفیت قطعات و..گوشی واقعا عالی..سامسونگ هم بخاطر اینکه پلاستیک ارزونه.تولیدش راحت.ولی میتونست بیاد از همون پلاستیک نوت3استفاده کنه که عالیه.البته نمیدونم اس5چجوری باشه تا حالا دست نگرفتم...درکل بخاطر فروش بالا سامسونگ نمیتونه از فلز استفاده کنه فعلا هزینه ساخت اس5خیلی بالاست اگه بخواد فلزی بزنه که دیگه...ایفون انقد هزینه ساختش پایینه که اپل راحت میتونه بهترین جنس بدنن رو براش بذاره و هنوز هزینه ساختش زیر200دلار باشه.گوشی های کم فروش سامسونگ مثل سری ویو یا ویندوز فون ها فلزی بودن.

بچه ها امروز یکی از رفیقام تو مدرسه رفته یدونه Nokia X خریده 420 رنگ سبز (البته 380 داره تا 420 بسته به رنگ گوشی) گوشیه خوشگلی بود و جنس بدنه اش هم خیلی خوب اما وقت نشد با سیستم عامل و رابط کاربریش کار کنم.
کسی تا حالا کار کرده چه طوریاست؟

کسی تا حالا کار کرده چه طوریاست؟
نقد و بررسی Phonearena رو من دیدم اصلا گوشی قابل قبولی نیست و خیلی داغونه نسبت به همتایان خودش.
دوربین که فلاش نداره، فوکوس هم نداره، 3 مگاپیکسل هم که این روزها حرفی برای گفتن نمیذاره، توی شب هم گفته میشه نویز زیادی داره.
پردازنده برای بازی های بسیار ساده هستش و سر یک سری عناوین مثل Asphalt 8 کند میشه و حتی برخی بازی ها رو اصلا اجرا نمیکنه.
رابط کاربری ترکیبی از Asha و WP هستش که اصلا زیبایی کاشی های زنده رو نداره
گشت و گذار توی منوها هم که خیلی کند بود!
کلا به هیچ وجه به نظرم گوشی مناسبی نیست و به با دیدن این بررسی 12 دقیقه ای که کل گوشی رو میریزه بیرون کاملا نا امید شدم از X. با پول X خرید های بهتری میشه کرد.
از X فقط طراحی بدنه اون رو دوست دارم که خیلی رنگ جذابی داره انصافا مخصوصا سبز.
----------
LG G2 Mini به قیمت 900 تومن با گارانتی اومد :x کاهش قیمت به نظرتون خواهد داشت؟ قیمت جهانی چنده؟

تاپیک به بی راهه رفته بنظرم بهتره اسم تاپیک به راهنمایی برای خرید Note 3 تغییر پیدا کنه یه جماعتی از گمراهی بیرون بیان :)
آخ گفتی، این سامی فنا ریختن اینجا فتوی صادر میکنن سامسونگ بهترین جنس بدنه رو داره، بهترین کیفیت رو داره، بهترین سرعت رو داره... خواهشا حمله نکنید فقط :|

آخ گفتی، این سامی فنا ریختن اینجا فتوی صادر میکنن سامسونگ بهترین جنس بدنه رو داره، بهترین کیفیت رو داره، بهترین سرعت رو داره... خواهشا حمله نکنید فقط :|
سامسونگ فنا؟؟؟؟یه نفر اومد این حرف و زد به پای همه ننویس..خب نوت3از هر نظر عالیه و یکی از بهترین انتخاباست طبیعیه همه پیشنهاد میدن سامسونگ فن سونی فن نداره ووت3یکی از بهترین هاست همه قبول دارن.نکنه میخوای به همه بگیم سونی زد1بگیرن؟؟یعنی به نظر شما سونی زد1گوشی بهتر از نوت3؟؟؟هر چندنوت3فبلته ولی زد1انقد بزرگه که فرق زیادی با نوت3نداره:دی

بچه ها سایت mobile.ir گوشی M8 رو بررسی تخصصی گذاشته پنچمارک ip عدد 133 رو بدست آورده تازه GSMarena هم همین عدد رو به دست آورده. پرچم G2 با عدد دو رقمی 99 بالاست:>:d.
واقعا LG شاهکاری ساخته برا خودش خیلی خیلی منتظر G3 هستم.

سامسونگ فنا؟؟؟؟یه نفر اومد این حرف و زد به پای همه ننویس..خب نوت3از هر نظر عالیه و یکی از بهترین انتخاباست طبیعیه همه پیشنهاد میدن سامسونگ فن سونی فن نداره ووت3یکی از بهترین هاست همه قبول دارن.نکنه میخوای به همه بگیم سونی زد1بگیرن؟؟یعنی به نظر شما سونی زد1گوشی بهتر از نوت3؟؟؟هر چندنوت3فبلته ولی زد1انقد بزرگه که فرق زیادی با نوت3نداره:دی
یکیش که خود شمایی، طی 1، 2 ماه آینده تو هر صفحه تاپیک 2 بار گوشی های Samsung رو پیشنهاد کردی! مستقیم اسم نبردم، اما الان خودت تابلو کردی که سامسونگ فن 6 سیلندر هستی! Note 3 هم از نظر همه بهترین گوشی نیست، از طرف خودت حرف میزنی به همه نچسبون! منم تو کل این تاپیک حتی 1 بار هم Z1 رو پیشنهاد نکردم، هیچی رو پیشنهاد نکردم.... من فقط گزینه ها رو میگم و راهنمایی میکنم، دیگه میل طرف مقابل هستش که کدوم گوشی رو انتخاب کنه.
هیچ مدرکی هم دال بر اینکه Note 3 بهتر از Z1 هستش وجود نداره! Z1 یکی از بهترین گوشی های حال حاضر هستش (مثل G2، Note 3 و ...)... هرکسی بسته به معیار های خودش گوشی دلخواهش رو انتخاب میکنه و صرفا نمیشه به حرف سایتی مثل GSMArena که 24 ساعته داره Sony رو میکوبه و Samsung رو بالا میبره استناد کرد و گفت مثلا Note 3 بهترین گوشی هستش... اگه Samsung چنین سایت هایی رو نمیخرید و تبلیغات گسترده نمیکرد و شب و روز دنبال Copy Paste کردن طراحی های Apple نبود، الان به اندازه Alcatel هم فروش نداشت!
و اما در مورد قسمت آخر پستت؛ این حرفا فقط از یه Hater بر میاد که ماشاالله شما تو این زمینه خبره هستی! خوش باشی عزیزم:)

باز همون حرفای تکراری خنده دار.واقعا ایناو جدی میگی؟؟؟کپی اپل و تعریف الکی جی اس ام ارنا و..اینا اواقعا شبیه جک حتی کسی که از سامسونگ متنفر باشه اینارو قبول نداره.اگه صفحات قبل رو ونگا کنی میبینی که گوشی سونی و هواوی روبیشتر از همه پیشنهاد دادم پس فن سونی وهواوی؟؟حال مگه فن بودن عیبه؟؟من فن سامسونگم چون از سال2006تا الان از گوشی وتی وی و..سامسونگ استفاده کردم و همیشه راضی بودم.ولی وقتی چیزی بهتری باشه راحت سمت برند دیگه میرم و اصلا برام مهم نیست..اینکه یه جوری میگی سامسونگ فن انگار چیز وحشتناکیه..جالبیش اینجا میایی همه برندها رو مثل سامسونگ.اپل.هواوی الکی میکوبی.بعد به بقیه میگی....

بچه ها سایت mobile.ir گوشی M8 رو بررسی تخصصی گذاشته پنچمارک ip عدد 133 رو بدست آورده تازه GSMarena هم همین عدد رو به دست آورده. پرچم G2 با عدد دو رقمی 99 بالاست:>:d.
واقعا LG شاهکاری ساخته برا خودش خیلی خیلی منتظر G3 هستم.
بابا دیگه زیادی گندش نکنین g2 رو:dبه نظر من کسی بخواد s4 بگیره با پولش میرزه بره g2 بگیره...ولی در مقایسه با نوت 3 تعطیله چه برسه به گوشیای جدید
رابط کاربریش پر از باگ و لگ هستش که اصلا با سنس و تاچ ویز قابل مقایسه نیست مثلا وقتی از یک بازی میای بیرون یه 5-6 ثانیه طول میکشه گوشی مثل اول بشه
حالا چجوری این گوشی رو داری با m8 مقایسه میکنی؟؟؟من خودم روش gta sanandreas نصب کردم با تنظیمات آخر گرافیکی به وضوح افت فریم داشت که قابل بازی نبود

دوستان من خودم از هیترای بزرگ سامسونگم:d ولی خدایی نوت 3 فوق العاده بوده و هست بر خلاف اس 5...
این پرهامم یک سامسونگ فن اصیله هی میخواد از زیرش در بره:d

آخرین ویرایش:
بابا دیگه زیادی گندش نکنین g2 رو:dبه نظر من کسی بخواد s4 بگیره با پولش میرزه بره g2 بگیره...ولی در مقایسه با نوت 3 تعطیله چه برسه به گوشیای جدید
رابط کاربریش پر از باگ و لگ هستش که اصلا با سنس و تاچ ویز قابل مقایسه نیست مثلا وقتی از یک بازی میای بیرون یه 5-6 ثانیه طول میکشه گوشی مثل اول بشه
حالا چجوری این گوشی رو داری با m8 مقایسه میکنی؟؟؟من خودم روش gta sanandreas نصب کردم با تنظیمات آخر گرافیکی به وضوح افت فریم داشت که قابل بازی نبود

دوستان من خودم از هیترای بزرگ سامسونگم:d ولی خدایی نوت 3 فوق العاده بوده و هست بر خلاف اس 5...
این پرهامم یک سامسونگ فن اصیله هی میخواد از زیرش در بره:d

اون گوشی شما دیدی احتمالا G2 نبوده!/:)
پنچمارک G2 از 34 هزار بالاتره و فعلا تنها G2 و Note 3 تونستن پنجمارک ip با عدد دو رقمی 99 رو بدست بیارن تو زمینه ی سرعت نمیدونم با نوت 3 چه اختلاف هایی داره.
رابط کاربریش هم مثل تاچویز هست و ی سری امکانات دیگه هم داره که تاچ ویز الان روی S5 داره مثلا یکی بهت وسط بازی زنگ بزنه از بازی بیرون نمیآد همون بالای صفحه کادر مستطیلی کوچیکی میاد برای جواب و رد تماس. الان شما معلومه داری با تعصب صحبت میکنید چرا که چون فکر میکنی M8 جدید اومده 100% باید از G2 گوشی های دیگه قوی تر باشه. اگه نبود توی نقد و بررسی بین M8 و S5 جی اس ام آرنا تست های G2 رو هم نمیآورد وسط:|
در ضمن تست هاش برا اندروید 4.2.2 هست با آپدیت به 4.4.2 گفته شده سرعتش بهتر و مصرف باطری هم بهتر شده.

دوست ندارم دخالتی کنم توی این بحث های برندها چون هیچ وقت نتیجه نداره اما کاملا به نظرم واضحه که هر کسی از چیزی که داره فقط دفاع میکنه که از جهاتی طبیعیه ولی خوب کش ندید بهتره:)
اگر بحث ها واقعا تخصصی بود به دو صفحه تموم می شد نه اینکه یک جا بگیم M8، دو خط بعد بگیم Note 3، یک صفحه بعد بگیم Z1 هم فراموش نشه و دوباره نقطه سرخط Note 3.
من خودم هوادار سامسونگ بودم و هستم ولی هیچ وقت انقدر مطمئن با دیدن دو تا نقد و بررسی گوشی دیگه ای رو زیر سوال نمی برم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or