راهنمایی برای خرید موبایل

اتفاقا من اصلا این جوری نیستم چون همین الان تو خونه یدونه G2 و Z1 و S4 گلد دارم صبح و شب دارم هر کاری هر کدوموشون انجام میدم رو اونای دیگه هم میکنم.
من خیلی واقع بینانه و بدون تعصب نظر میدم حالا شما میخوایید هی بگید هر کس از مال خودم تعریف میکنه.
اینکه ی گوشی میتونه تست IP رو دورقمی برا خودش ثبت کنه رو آدم نباید نادیده بگیره باید به سازنده اش افتخار کنه یا اینکه یه گوشی ضد آب هست.... حالا شرکت های دیگه فعلا نتونستن مثل Note 3 (اون یکی گوشی نه ها!!!) عدد 2 رقمی ثبت کنن مشکل اون گوشی هست نه کسی که میآد و نظرشو در موردش میده.:|

سلام
دوستان این Snap چی هست؟ برا گوشی Xperia Z امروز که قیمت کردم مغازه داره میگفت 210 تومن هزینه نصبش هست.
در کل چی هست؟ به درد میخوره؟
ممنون

اون گوشی شما دیدی احتمالا G2 نبوده!/:)
پنچمارک G2 از 34 هزار بالاتره و فعلا تنها G2 و Note 3 تونستن پنجمارک ip با عدد دو رقمی 99 رو بدست بیارن تو زمینه ی سرعت نمیدونم با نوت 3 چه اختلاف هایی داره.
رابط کاربریش هم مثل تاچویز هست و ی سری امکانات دیگه هم داره که تاچ ویز الان روی S5 داره مثلا یکی بهت وسط بازی زنگ بزنه از بازی بیرون نمیآد همون بالای صفحه کادر مستطیلی کوچیکی میاد برای جواب و رد تماس. الان شما معلومه داری با تعصب صحبت میکنید چرا که چون فکر میکنی M8 جدید اومده 100% باید از G2 گوشی های دیگه قوی تر باشه. اگه نبود توی نقد و بررسی بین M8 و S5 جی اس ام آرنا تست های G2 رو هم نمیآورد وسط:|
در ضمن تست هاش برا اندروید 4.2.2 هست با آپدیت به 4.4.2 گفته شده سرعتش بهتر و مصرف باطری هم بهتر شده.
حرف منم همینه بنچمارک هیچ وقت منبع خوبی واسه تشخیص قدرت گوشی نبوده و نیست...ممکنه یک گوشی بنچمارکاش عالی باشه ولی در عمل حرفی واسه گفتن نداشته باشه
رابط کاربریشم منظور من امکاناتش نیست منظورم سرعت و هماهنگی نرم افزار با سخت افزار هستش...نرم افزار هنوز قابلیت اینو نداره با سخت افزار مچ بشه بر خلاف سنس و تاچ ویز یا حتی اندروید خام
تعصبم به هیچ عنوان ندارم چون خودم یه بازه مغازه داشتم دوستان مغازه دار زیاد دارم با گوشی زیاد سرو کار دارم و حرفامم همه از تجربیات خودمه و اتفاقا g2 یک هفته ای دستم بود و زیرو بمشو درآوردم
شما خودت برو gta san andreas نصب کن با تنظیمات گرافیک آخرش ببین چجوری لگ میزنه در حالی که گوشیای همرده به راحتی اجرا میکنن بعد به حرف من میرسی

منم از g2 بد نگفتم اتفاقا گوشی خوبیه خیلی بهتر از s4 که تقریبا هم قیمتش هست ولی دیگه جلوی گوشیای جدید حرفی واسه گفتن نداره

آخرین ویرایش:
حرف منم همینه بنچمارک هیچ وقت منبع خوبی واسه تشخیص قدرت گوشی نبوده و نیست...ممکنه یک گوشی بنچمارکاش عالی باشه ولی در عمل حرفی واسه گفتن نداشته باشه
رابط کاربریشم منظور من امکاناتش نیست منظورم سرعت و هماهنگی نرم افزار با سخت افزار هستش...نرم افزار هنوز قابلیت اینو نداره با سخت افزار مچ بشه بر خلاف سنس و تاچ ویز یا حتی اندروید خام
تعصبم به هیچ عنوان ندارم چون خودم یه بازه مغازه داشتم دوستان مغازه دار زیاد دارم با گوشی زیاد سرو کار دارم و حرفامم همه از تجربیات خودمه و اتفاقا g2 یک هفته ای دستم بود و زیرو بمشو درآوردم
شما خودت برو gta san andreas نصب کن با تنظیمات گرافیک آخرش ببین چجوری لگ میزنه در حالی که گوشیای همرده به راحتی اجرا میکنن بعد به حرف من میرسی

منم از g2 بد نگفتم اتفاقا گوشی خوبیه خیلی بهتر از s4 که تقریبا هم قیمتش هست ولی دیگه جلوی گوشیای جدید حرفی واسه گفتن نداره

حرفتون رو در مورد گرافیکش فعلا فبول میکنم چون بازی به اون سنگینی مثل GTA توش نریختم و بازی نکردم پس الان حق با شماست و من کار های عادی مثل چک کردم میل و وب گردی و عکاسی و .... مشکل و لگی نداشتم باهاش.

کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
بنظرم منظورش کاور ، قاب یا همچین چیزی باشه !
نیازی به این همه هزینه نیست ... یه چیز معمولی هم کفایت میکنه!
آدم اگه بخواد انقد هزینه کنه فک کنم بتونه از سونی xperia z1 compact یا حتی خود z1 رو بخره !
- ضمنا اینجا میخوای جواب بگیری باید یه کم حوصله کنی ، چون دوستان مشغول بحث های (اغلب بی نتیجه) برتری برند های مختلف هستند -

آخرین ویرایش:
بنظرم منظورش کاور ، قاب یا همچین چیزی باشه !
نیازی به این همه هزینه نیست ... یه چیز معمولی هم کفایت میکنه!
آدم اگه بخواد انقد هزینه کنه فک کنم بتونه از سونی xperia z1 compact یا حتی خود z1 رو بخره !
- ضمنا اینجا میخوای جواب بگیری باید یه کم حوصله کنی ، چون دوستان مشغول بحث های (اغلب بی نتیجه) برتری برند های مختلف هستند -
نه محمد سعید جان. یه مسئله نرم افزاری هست.

خب آقا این Note 3 که همه تون پیشنهاد میدید الان چنده؟!
سخت افزارش چیه؟
کلا یه توضیح اساسی میدید؟! :d
این دو تا توی بازار زیاد پیدا میشه (Neo مدل دو سیم کارت هم داره)
خودت مقایسه کن :d
Samsung N750 Galaxy Note 3 Neo - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

فیمت Samsung N750 Galaxy Note 3 Neo بهتره !! :d
چقد با Samsung Galaxy Note 3 N9000 فرق داره؟!
راستی این سایت قیمتاش مناسبه؟

- - -ویرایش - - -

فیمت Samsung N750 Galaxy Note 3 Neo بهتره
خوب ضعیف تره در عوض ;)
6 هسته پردازنده در برابر 8 هسته
8 مگاپیکسل دوربین در برابر 13 مگاپیکسل
دو گیگ رم در برابر سه گیگ رم
همین Neo هم کافی و مناسبه. امکانات نرم افزاری Note و طراحی هم که یکی هستش.
اگر قیمت های متفاوت فروشگاه "عمده" رو توی ارومیه در نظر نگیریم (البته اینطور شنیدم که جونت رو بالا میاره تا جنس رو بفرسته)، آل دیجیتال قیمت های عالی داره.
همین بازی سنتر خودمون هم داره ولی قیمت هاش رو آپدیت نکرده و هنوز 1600 زده! باید بپرسی
برا چی N9005 رو نگفتی ؟
چون پول بیخود اضافه میدید :d همون 9000 هم هیولایی هستش برای خودش!

خوب ضعیف تره در عوض ;)

6 هسته پردازنده در برابر 8 هسته
8 مگاپیکسل دوربین در برابر 13 مگاپیکسل
دو گیگ رم در برابر سه گیگ رم
همین Neo هم کافی و مناسبه. امکانات نرم افزاری Note و طراحی هم که یکی هستش.

اگر قیمت های متفاوت فروشگاه "عمده" رو توی ارومیه در نظر نگیریم (البته اینطور شنیدم که جونت رو بالا میاره تا جنس رو بفرسته)، آل دیجیتال قیمت های عالی داره.
همین بازی سنتر خودمون هم داره ولی قیمت هاش رو آپدیت نکرده و هنوز 1600 زده! باید بپرسی

چون پول بیخود اضافه میدید :d همون 9000 هم هیولایی هستش برای خودش!

خوب داری مشاوره میدی
تفاوت که دارن
مثلا شاید طرف رام باز باشه :دی

کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
یک مدل قاب هست برای Xperia z که اسمش همینه.تو خارج هم مدل محبوبیه برای این گوشی.
تو بحث نرم افزاری هم یه snap mode هست که وقتی گوشیتو روت کده باشی نصب میکنی تا با دکمه ولوم هم بتونی عکس بگیری.
در آخر بنظرم note 3 بخر و تو وقتت صرفه جویی کن :)

- - -ویرایش - - -

سلام اگر پول زیادی نمی خوای خرج کنی z ultra بهترین گزینه است چون اگر بخوای سخت افزار مشابه این یعنی n9005 رو خرید کنی باید پول زیادی به قول دوستمون خرج کنی فقط بخاطر رم بیشتر و دوربین بهتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or