N!ma
کاربر سایت
دوستان بین 1.5 تا 1.8 چی رو پیشنهاد میدین که از همه نظر عالی باشه
Galaxy Note 3
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوستان بین 1.5 تا 1.8 چی رو پیشنهاد میدین که از همه نظر عالی باشه
طبق معمول یه ساسمسونگ فن اومد و ادعایی های عجیب شروع شدواقعا به وجد اومدم با این استدلال کذایــــــــــی تون!
بهتره شما بری یه نگاه بندازی به تست های مقاومت این دو گوشی!اتفاقا من تست مقاومت این دو گوشی رو دیدم که این حرف رو زدم
با اپل و وان مکس کار کردم قابلیتی نبود که من خوشم بیاد این داستان هکش هم شنیدم دیگه فازش کلن رفت :dبا 5s کار کن بعدا میگی عجب چیزیه ! دنگ و فنگ پسورد زدن برا باز کردن گوشی نیست امنیتشم 100% در برابر دزد میره بالا ! البته از سنسور اس5 اصلا خوشم نمیاد طرز کارش یه جور دیگه ـست سخته برام
بازم میگم لطف کن برو اون ویدئو رو ببین.بعد m8چون بدن ـش از فلز هست دیگه100% مقاومتر هست قبول دارم زیباتر هست ولی مثاومتر نیس
حرف از جنس بدنه شد... شیشه و آلومینیوم، حریف میطلبیم...
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
دوستان تو رنج قسمت 500-600ت چه گوشی پیشنهاد میشه ؟
برو چند تا از این کلیپ ها که یه Lumia رو با میخ و چکش و ... نابود میکنن بعد راحت باهاش کار می کنن رو ببین بعد ادعات بشهحرف از جنس بدنه شد... شیشه و آلومینیوم، حریف میطلبیم...
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
بحث من محکم بودن جنس بدنه گوشی نیستش، مرغوبیت جنس بدنه ست... Premium بودن. یعنی شما وقتی Z1 رو دست میگیری حس Premium یه گوشی1.500 رو به آدم منتقل میکنه... برعکس وقتی مثلا S4 رو دست میگیری...برو چند تا از این کلیپ ها که یه Lumia رو با میخ و چکش و ... نابود میکنن بعد راحت باهاش کار می کنن رو ببین بعد ادعات بشه
وسط بحث چرا اسکی میایمنظورم من این نبود که پلاستیک از فلز استقامتش بیشتره در همه موارد.شما فلز بکار برده تو ساختمان رو با ام 8 مقایسه میکنی؟واقعا باهات موافق ام از این به بعد به جای استفاده از فلزات توی ساخت فونداسیون ساختمان ها از پلاستیک استفاده میکنیم مثل اینکه سامسونگ با ساخت S5 خیلی چیز هارو به ما یاد داد ممنونیم ازش
وسط بحث چرا اسکی میایمنظورم من این نبود که پلاستیک از فلز استقامتش بیشتره در همه موارد.شما فلز بکار برده تو ساختمان رو با ام 8 مقایسه میکنی؟
بازم میگم به جای دفاع بی جا برید ویدئو رو ببینید!
دم اینکه تو پست های قبلی میایی میگی پلاستیک S5 توی تست ضربه از فلز M8 بهتره بعد الان میگی پلاستیک از فلز مقاومتش کمتره؟ حرفات یکی نیست عزیز جان
انعطاف نشونه کیفیت ساخت هست چه ربطی به مقاومت در برابر ضربه داره استاد!!!!آقا جان من یه حرف حساب بزن چرا حرف بی مورد میزنی!عکس زیر رو ببین این درب پشتی گوشی میخواد از ضربات جلو گیری کنه؟ مثل کاغذ خم شده تازه الان خوب شده توی S4 میتونستی دوتا تا هم بزنی. نقد هم مال سایت ایرانی هست!!
انعطاف نشونه کیفیت ساخت هست چه ربطی به مقاومت در برابر ضربه داره استاد!!!!آقا جان من یه حرف حساب بزن چرا حرف بی مورد میزنی!