راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان غیر از ایکسپریا Z کدوم مدل خوبه؟M چطوره؟
اختلاف قیمت بسیاری دارن M و Z . من خودم در مورد سونی تحقیق کردم ! Xperia ZR هم خوبه ! فقط تفاوت هایی با Z داره ، مثل سایز صفحه کوچکتر و قاب پشتی پلاستیکی ...!
در بازه قیمتی Xperia M میتونی مدلهای Xperia C , L هم ببینی .
در گرونتر هم Xperia Z Ultra و Z1 هستند که خودتون بهتر میدونید.

- - -ویرایش - - -

آیفون که خوشم نمیاد ! :d
آندروید باشه
صفحه بزرگ باشه
دوربینش عالی باشه
تا 1.5 هم بودجه حساب کنید
اینطور که معلومه شما (اگه نظرتون عوض نشده باشه) خودتون یکی از گوشی های S4 و z1 رو انتخاب کردید و بین ایندو مرددید... اینجا دیگه برمیگرده به انتخاب خودتون یا اولویت هاتون!
فقط فروشنده اگه بفهمه مردد هستید یهو دیدی با یه گوشی دیگه (ترجیحا گرونتره) از مغازه اومدی بیرون. ها !

آیفون که خوشم نمیاد ! :dآندروید باشهصفحه بزرگ باشهدوربینش عالی باشهتا 1.5 هم بودجه حساب کنید
اگه میتونی بیشتر بذاری رو پولت نوت3بگیر.تا1.5ال جی جی2عالیه دوربینش خوبه ولی لرزشگیر اپتیکال داره که عالیه.صفحه عالی و بزرگ.طراحی عالی خوش دست سخت افزار قوی.

آندروید باشه
صفحه بزرگ باشه
دوربینش عالی باشه
تا 1.5 هم بودجه حساب کنید
میون انتخاب هات LG G2 هم در نظر بگیر که خیلی گوشی خوبیه. صفحه نمایش عالی، قدرت بالا، دوربین بسیار مناسب.
32 گیگ این گوشی هم در میاد با گارانتی حدود 1500. به شخصه نوت 3 رو به همه اینها ترجیح میدم (البته گرون تره) ولی بعد از نوت 3 اگر قرار باشه چیزی بخرم میرم سراغ همین G2.
5s 16gb الان تو بازار چنده??
2,295,000 تو آل دیجیتال
قیمتای آیفون به نظرم رفته بالا. 5c هم رفته تو هفتصد!
-------
آقا کسی میدونه این افزایش قیمتا دوباره برای چی هستش؟! :-/ آیفونا که رفته بالا، P6 منتظر بودم بیاد پایین بدتر رفت تو 1 تومن. ظاهرا فقط این لومیاها تغییری نداشتند.

-------
آقا کسی میدونه این افزایش قیمتا دوباره برای چی هستش؟! :-/ آیفونا که رفته بالا، P6 منتظر بودم بیاد پایین بدتر رفت تو 1 تومن. ظاهرا فقط این لومیاها تغییری نداشتند.
دلار هانی دلار :d
P6 800 هم بشه ارزش خرید نداره :)
5S رو 16 گیگ تا 2100 هم میشه پیدا کرد تو بازار.(مسلما طلاییش گرونتره)
من هم تایید می کنم note 3 بگیر اصلا پشیمون نمیشی فوق العادست.
من هم تایید میکنم اینطوری بگیره حتما پشیمون میشه.

من G2 دارم در یک کلام فوق العادس!!! صفحش نه اونقدر بزرگه که اذیت کنه نه اونقدر کوچیک مثل ایفون که اذیت کنه برنامه هم خیلی رون و خوب اجرا میشه کیفیت تصویر و تاچشم فوق العادس...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or