راهنمایی برای خرید موبایل

کلا گوشی ها با نه Microsoft Mobile OY تغییر داده میشه !
حالا نمیدونم OY یعنی چی ؟!!
-بنظرم جالب میشد اگه گوشی ها رو با نام همون نوکیا تولید میکرد / مثالی ندارم بزنم ولی خب گوگل گوشی هاشو با نام نکسوس عرضه میکنه ! مایکروسافت هم میذاشت جالب میشد-

با این رویه من فکر میکنم آخرین گوشیم از نوکیا رو خریدم دیگه ، 6 سال با نوکیا :دی
تعصب نیست علاقست :دی
e5 ــی که داشتم فوق العاده بود . :(
الانم از 920 راضیم ، خیلی خوب و محکمه ، فقط قدری سنگینه :دی

آقا گوشی اندرویدی (برند اینا مهم نیست) تا 550 تومن چیزی هست ؟:دی
زیاد نمیخوام هزینه کنم :دی

اولویت هات رو میگفتی بهتر بود

چند وقت پیش بازار بودم فکر کنم جشنواره نوروزی ال جی مدل L7 II تو همین قیمت بود "توی جشنواره یه محافظ صفحه + کیف رو رایگان در جعبه گذاشته بودن"

از هواوی G510 و G525 رو میتونی بگیری، آلکاتل هم مدل Idol Mini رو میتونی بگیری

اما اگه نمیخوای زیاد خرج کنی "و البته اگه اهل بازیای سنگین و گرافیک بالا نیستی" بهترین انتخاب هواوی Y511 هست ، با توجه به قیمتش امکانات و کارایی خوبی داره ...

خب دیروز یکم وقت آزاد داشتم واس همین رفتم بازار موبایل ! :d
قبلا قرار بود که S3 بگیرم ، اما با توجه به اینکه بودجه رو افزایش دادم گفتم یه تجدید نظری بکنم !
با 2-3 تا گوشی کار کردم که نظرمو میگم

ابتدا S5 : در یک کلام بینظیر بود ! واقعا حرکت تو منو ها و اجرای برنامه ها خیلی سریع انجام میشد ! دوربین هم که فوق العاده بود ، زمانی که از عکاسی به فیلمبرداری سوئیچ میکنید هیچ تغییری احساس نمیشه ! فقط یکم قیمت 2.370 تومنیش تو ذوق میزد ! :d

Z1 : گوشیه خوش دستیه و حس به روز بودن رو بهتون میده ، اما مسئله ای که ناراحتم کرد دوربینش بود ، با اینکه خودم دستی روی 20 MP تنظیمش کردم اما احساس میکردم عکسهایی که میندازه یه مقدار تاره و فیلمبرداریش هم فوق العاده نبود ! نمیدونم شایدم من اشتباه میکردم ، قیمت 1.500 تومنیشم همچین کم نیست ! راستی هندزفری هم نداره !

S4 : انصافا از هر لحاظ عالی بود ، دوربینش هم بنظر من که حتی از Z1 هم بهتر میومد ( نمیدونم حالا شاید من انتظارم از Z1 بخاطر تبلیغات زیادش ، بیشتر بود !) خودم نظرم رو اینه ، قیمتش هم با گارانتی 1.370 !

G2 : از لحاظ نمایشگر که خب واقعا رنگ های شاد و پویایی رو به تصویر میکشه ، اما احساس کردم یکم هنگ میکنه و سریع نیست ، دوربینشم بنظرم بین اینا از همه ضعیفتر بود . اینو قیمتشو نپرسیدم ! راستی فک کنم حافظه جانبی هم ساپورت نمیکنه !

در آخر بگم که واقعا S5 منو مجذوب خودش کرد ، کاش قیمتش میومد زیر 1.600 تا منم ازش بی بهره نباشم !

الان من بین Z1 و S4 موندم که کدومو بگیرم ! دوستان راهنمایی میکنن ؟!

و اینکه آیا ارزش داره 500 بیشتر هزینه کنم و بجای S3 ، برم و S4 بخرم یا نه ؟!

خب دیروز یکم وقت آزاد داشتم واس همین رفتم بازار موبایل ! :d
قبلا قرار بود که S3 بگیرم ، اما با توجه به اینکه بودجه رو افزایش دادم گفتم یه تجدید نظری بکنم !
با 2-3 تا گوشی کار کردم که نظرمو میگم

ابتدا S5 : در یک کلام بینظیر بود ! واقعا حرکت تو منو ها و اجرای برنامه ها خیلی سریع انجام میشد ! دوربین هم که فوق العاده بود ، زمانی که از عکاسی به فیلمبرداری سوئیچ میکنید هیچ تغییری احساس نمیشه ! فقط یکم قیمت 2.370 تومنیش تو ذوق میزد ! :d

Z1 : گوشیه خوش دستیه و حس به روز بودن رو بهتون میده ، اما مسئله ای که ناراحتم کرد دوربینش بود ، با اینکه خودم دستی روی 20 MP تنظیمش کردم اما احساس میکردم عکسهایی که میندازه یه مقدار تاره و فیلمبرداریش هم فوق العاده نبود ! نمیدونم شایدم من اشتباه میکردم ، قیمت 1.500 تومنیشم همچین کم نیست ! راستی هندزفری هم نداره !

S4 : انصافا از هر لحاظ عالی بود ، دوربینش هم بنظر من که حتی از Z1 هم بهتر میومد ( نمیدونم حالا شاید من انتظارم از Z1 بخاطر تبلیغات زیادش ، بیشتر بود !) خودم نظرم رو اینه ، قیمتش هم با گارانتی 1.370 !

G2 : از لحاظ نمایشگر که خب واقعا رنگ های شاد و پویایی رو به تصویر میکشه ، اما احساس کردم یکم هنگ میکنه و سریع نیست ، دوربینشم بنظرم بین اینا از همه ضعیفتر بود . اینو قیمتشو نپرسیدم ! راستی فک کنم حافظه جانبی هم ساپورت نمیکنه !

در آخر بگم که واقعا S5 منو مجذوب خودش کرد ، کاش قیمتش میومد زیر 1.600 تا منم ازش بی بهره نباشم !

الان من بین Z1 و S4 موندم که کدومو بگیرم ! دوستان راهنمایی میکنن ؟!

و اینکه آیا ارزش داره 500 بیشتر هزینه کنم و بجای S3 ، برم و S4 بخرم یا نه ؟!
واسه من که هندزفری داره! بعضی جاها با هندزفری میفروشن.
حرکت تو منوها و اجرای برنامه ها که دیگه طبیعتا باید Super Fast باشه... و اما در مورد S3 و S4. اگه نظرت رو Samsung هستش، صد در صد برو سراغ S4؛ Samsung یه خورده خرابکاری کرد تو S4، اما خرید یه گوشی دو نسل قبل واقعا اشتباه هستش... دوربین Z1 با آپدیت های جدید یه خورده ارتقا پیدا کرده، اما مثل تبلیغاتی که واسش شد نتونسته سر و صدا کنه...
بستگی داره که واسه خرید گوشی چه معیارهایی داری؛ اگه جنس بدنه و خوشکل و شیک بودن گوشی واست مهمه که طبیعتا باید دور Samsung رو خط بکشی و بری سراغ Sony. اگه میخوای کمتر از 1 و 600 هزینه کنی، بیخیال S5 و Z2 بشو. اما اگه میتونی تا 2 تومن هزینه کنی، چند ماه صبر کن Z2 بگیر که انصافا یه ابر گوشی هستش که رقیب نداره!
اما اگه بین Z1 و S4 میخوای یکی رو انتخاب کنی، به نظر من Z1... انصافا از همه لحاظ سرتر هستش! لطفا دوستان جبهه نگیرن، میدونم یه چیز سلیقه ای هستش، و من هم فقط نظرمو گفتم! آخه خداییش S4 هیچ برتری نسبت به Z1 نداره... اگه سایت هایی مثل GSMArena و ... واسش تبلیغ نمیکردن و Sony رو نمیکوبیدن زمین، تا حالا Samsung ده بار ورشکست شده بود! یه نگاه به امتیازات گوشی ها توسط کاربرا تو سایت GSMArena بندازید متوجه میشید!
من الان در حال حاضر خودم Z1 دارم و واقعا ازش راضی هستم... با S4 هم کار کردم، و واقعا احساس Cheap بودن رو به آدم منتقل میکنه، حس Premiumی که گوشی های Sony منتقل میکنن رو نداره... از لحاظ کارایی گوشی خیلی خوبیه، منکر این موضوع نمیشم، شاید از Z1 هم بهتر... اما جنس بدنه و طراحیش واقعا تو ذوق میزنه.

ممنون
اما منکه بالاخره نفهمیدم چی بگیرم !
واقعا خرید گوشی خیلی مشکل شده ! خودم از همون اول نظرم رو Z1 بود ، اما وقتی با S4 هم کار کردم دیدم که اونم خوبه و اگه واقعا تفاوت آنچنانی ندارن پس الکی 200 بیشتر هزینه نکنم !
شما پک معمولی گرفته بودی یا فول پک که هندزفری دارید؟!

ممنون
اما منکه بالاخره نفهمیدم چی بگیرم !
واقعا خرید گوشی خیلی مشکل شده ! خودم از همون اول نظرم رو Z1 بود ، اما وقتی با S4 هم کار کردم دیدم که اونم خوبه و اگه واقعا تفاوت آنچنانی ندارن پس الکی 200 بیشتر هزینه نکنم !
شما پک معمولی گرفته بودی یا فول پک که هندزفری دارید؟!
تفاوت انچنانی ندارن؟
متاسفانه مدت هست من این تاپیک رو دارم دنبال میکنم و میبینم بعضی از دوستان به جای راهنمایی درست و بر پایه واقعیات دارن فقط برند مد نظرشون رو پیشنهاد میدن.
ببین عزیز 2 گوشی S4 و Z1 از زمین تا اسمون با هم تفاوت دارن هم سخت افزاری هم پرفورمنسی و ... در مورد دوربین Z1 این مشکل توی همه دوربینهای محصولات سونی هست ، به بیان بهتر سونی در طراحی اپلیکیشن مناسب برای دوربین مشکل داره نه در طراحی خود دوربین (اونم البته برای عکاسی و نه فیلم برداری) شما اگر فقط نگرانیتون سر موضوع دوربینه باید بگم بی مورده چون با 1-2 اپ خیلی خوب میتونید عکسهایی بگیرید که بقیه رو هم از کیفیت دوربین متعجب کنید.
در عین حال متاسفانه سیستم کاربری سامسونگ ایرادات برنامه نویسی زیادی داره و تعجب میکنم چرا در پی حل این موضوع نیست ، مشکل هم از اونجا ناشی میشه که با ریختن یه تعداد اپ یا ویجت ، رم شما هر چقدر هم باشه سیستم دچار کندی ، کرش و... میشه و بالاجبار شما رو وادار میکنه که سراغ کاستوم رام برید اونم تازه اگر از نسخه Exynos Octa نخریده باشید که محدودیت رام و کرنل داره.

در مورد Z1 ، تا اونجایی که من فهمیدم هندزفری تو جعبه نداره درسته؟!
2 تا پک داشت یکی معمولی که قیمتش 1.500 بود
و یکی هم به اسم فول پک میدادن 1.600 !!
من فول پک گرفتم، 1 سال گارانتی، 1.700. واسه من هندزفری، داک شارژر و یه کاور مزخرف هم همراهش بود... که توصیه میکنم از کاورش استفاده نکنی، چون حالت شیشه ای داره و خش میندازه رو بدنه...

با این رویه من فکر میکنم آخرین گوشیم از نوکیا رو خریدم دیگه ، 6 سال با نوکیا :دی
تعصب نیست علاقست :دی
e5 ــی که داشتم فوق العاده بود . :(
الانم از 920 راضیم ، خیلی خوب و محکمه ، فقط قدری سنگینه :دی
این 520 ه رو باید بزارم تو موزه چند وقت دیگه:-" یه 3310 هم داریم میزارم بقلش:دی

قضیه این ultra power saving در اس 5 چیه ؟
یه حالت ویژست برای وقتی که امکان دسترسی به برق نداری و میخوای گوشیت دیرتر باتریش تموم بشه.تو این حالت 2 هسته از CPU فقط کار میکنه و فرکانس هم به 1.5 گیگاهرتز کاهش پیدا میکنه.صفحه نمایش سیاه و سفید میشه و بخاطر ماهیت صفحه S5 مصرفش خیلی کم میشه و از این قبیل :)

حالا بحثی که هست اینه که اگه مثلا تا خرداد ماه صبر کنیم , قیمت گوشی پایین میاد? مثلا بنظرتون S5 زیر 1.700 میاد?
و اینکه مدلای قبلی به مانند S4 و Z1 هم کاهش قیمت خواهند داشت?:d

حالا بحثی که هست اینه که اگه مثلا تا خرداد ماه صبر کنیم , قیمت گوشی پایین میاد? مثلا بنظرتون S5 زیر 1.700 میاد?
و اینکه مدلای قبلی به مانند S4 و Z1 هم کاهش قیمت خواهند داشت?:d
68694892798059395129.jpg

اصلا هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.فعلا که افزایش قیمت داشتیم بخاطر قیمت ارز :)
اما اگه بهمین صورت ادامه داشته باشه و نخوایم قیمت ارز رو در نظر بگیریم(تحلیل غیر منطقی) بواسطه اومدن مدل های جدید قیمت مدل های قبلی در خارج از کشور هم کم میشه و بعد از اتمام اونها در داخل انبار های دوستان عزیز داخل کشور و خرید جدید قیمت اونها هم کاهش پیدا میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or