راهنمایی برای خرید موبایل

اینا با هم خیلی تفاوت دارن
ios یه سری محدودیت داره میتونی با اونا کنار بیای؟؟جیل بریک بلدی؟؟
صفحش 4 اینچه
ولی از اون طرف cpu 64 bit داره که بی نظیره ساپورت فوق العاده شرکت تا چندین سال
اکثر برنامه ها و بازی برای ایفون اپتیمایز میشن

سامی هم جدیدترین گوشیه بازاره
سخت افزارش خیلی بهتر شده
باگ هاش برطرف شده
هنگ و داغیش میگن از بین رفته

دیگه انتخاب با شماس
قیمتاشونم تو یه رنجه یه کوچولو بالا پائین داره
شاخص ترین محدودیت ios چیه مثلا ؟

جی اس ام ارنا هم اس5رو با وان جدید مقایسه کرده البته مقایسه نیست بیشتر تحقیر شدن وان:دی اس5تو همه بخش ها بجز کیفیت صدا برنده شده حتی طراحی هم مساوی شدن:دی البته من این مقایسه هارو زیاد قبول ندارم باید خودم مقایسشون کنم وان واقعا گوشی کاملیه :دی m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_vs_htc_one_m8-review-106

جی اس ام ارنا هم اس5رو با وان جدید مقایسه کرده البته مقایسه نیست بیشتر تحقیر شدن وان:دی اس5تو همه بخش ها بجز کیفیت صدا برنده شده حتی طراحی هم مساوی شدن:دی البته من این مقایسه هارو زیاد قبول ندارم باید خودم مقایسشون کنم وان واقعا گوشی کاملیه :دی m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_vs_htc_one_m8-review-106
بالاخره تو طرف سامسونگ هستی یا htc؟؟:d

تنها مزیت های اس5 نسبت به M8 رو میشه به زد آب بودن و اثر انگشت و سنسور ضربان قلب دونست که این مورد آخر هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی.
از لحاظ سخت افزار که هر دو 2 گیگ رم و 4 هسته 2.5 گیگا هستن توی دوربین هم M8 قابلیت های خودشو داره و اس 5 هم همین طور. توی طراحی هم هر دو مثل قبل طراحی شدن ولی M8 به نظرم طراحیش کمی فرق داشته ولی اس5 کلا سری گلکسی های همشون تقریبا شکل هم هستن. از لحاظ کیفیت ساخت و منتاژ هم که دیگه معلومه کی برنده میشه.
میمونه یه صفحه نمایش که باید آدم خودش ببینه و رابط کاربریشون.

ویرایش:ولی من اگه خودم باشم بین خرید بین این 2 محصول اگه کاربردی بخوام انتخاب کنم اس 5 رو میخرم چون مزیت هاش بیشتره ولی از لحاظ زیبایی و کیفیت ساخت خوب M8 رو حساب میکنم.
واقعا خیلی بدم میآد گوشی که دستم میگرم جنسش پلاستیکی باشه چون احساس میکنم اسباب بازی دستم گرفتم برای همین از اس5 کمی بدم میاد اون فقط به خاطر مسئله ایی که گفتم.

تجمل گرایی و تمامی این حرفا رو قبول دارم اما این پست کاملا تایید میشه :d
آدم باید واقعا استفاده کنه وقتی پول پردازنده های قوی و حافظه بالا رو میده وگرنه هدف جز تجمل نیست و قیمت پایین تر هم کفایت میکنه.
اگر قرار نباشه 5 صفحه برنامه ریخت و از تمامی اونها استفاده نکرد و صبح تا شب با یه M8 یا S5 فقط برید Taptalk بزرگترین اشتباهه.
نه آخه 3 تومن دیگه نهایتا میخواد 5S gold باشه دیگه !:دی
والا داداش ما یه 5s داره 2.2 هم پولش رو داده هیچ کاره خاصی هم نمیتونه بکنه باهاش که من نتونم با 520 ـم بکنم :دی
آره مثلا اگر یه لومیا 1020 بود که دوربین فوق العاده ای داشت میشد گفت که طرف داره از دوربین ـش استفاده میکنه ... وگرنه که هیچی :دی

تنها مزیت های اس5 نسبت به M8 رو میشه به زد آب بودن و اثر انگشت و سنسور ضربان قلب دونست که این مورد آخر هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی
:|
البته طبق معمول چیزی نیستش که من و شما واقعا حس کنیم در هنگام کار با گوشی اما این مقایسه GSM Arena چیزهای دیگه ای بجز ضد آب بودن رو هم گفته ها :d

Samsung Galaxy S5 over HTC One M8
IP67-certified water resistant body
Slightly bigger screen - 5.1" vs. 5"
16MP vs. 4MP still photos, 2160p vs. 1080p video capture
Faster processor of European and US versions- Krait 400 2.5GHz vs. Krait 400 2.3GHz
Fingerprint scanner
Heart rate sensor, barometer
microUSB 3.0 vs. microUSB 2.0
Bigger battery - 2,800mAh vs. 2,600mAh
Lighter - 145g vs. 160g, thinner - 8.1mm vs. 9.4mm

HTC One M8 over Samsung Galaxy S5
Metal unibody
Dual rear cameras for image effects
Dual LED, dual-tone flash
Front stereo speakers with built-in amps
Camera sensor - 2µm pixels vs. 1.12µm pixels
5MP front-facing camera vs. 2MP front-facing camera
FM radio

مزایای HTC One جدید در برابر S5 واقعا مضحکه :laughing: دوتا دوربین فقط برای اینکه Effect های خاصی داشته باشیم؟ Really؟
Radio FM؟! :-o (البته فکر کنم اوضاع رادیو توی اروپا و آمریکا بهتر از چرندیات اینجا باشه)
اسپیکر هم که به نظرم گذشت اون دوران که می گفتیم کدوم گوشی صدای بلندتری داره :d الان همه هندزفری های 200 تومنی تاپ می خرند.
البته به جز جنس بدنه که کاملا حق رو به HTC میدم.

الان آرش جان یه چیز های واقعا ارزش نداره بگیم مزیت مثلا بگیم اس 5 15 گرم از M8 سبک تره! این چیزی نیست که به چشم بیاد.
در مورد پردازنده هم مدل اسیا و چین M8 با پردازنده 2.5 گیگا هست و مال اروپا 2.3 هست. پس نباید قطع و یقین بگیم از لحاظ پردازنده M8 0.2 گیگاهرتز از اس 5 قوی تره.
در مورد دوربین هم گفتم من که باهاشون کار نکردم برای همین گفتم اس 5 مزای دوربین خودشو داره و M8 هم مزایای خودشو داره.
در آخرم هم نظرمو توی همون پست بالا گفتم.
----------
ولی با این اوصافی که نقد و بررسی ها داره پیش میره امسال hTC باید قید بهترین گوشی 2014 رو بزنه!
سونی هم که ولش کن باید بره همون پلی استیشن،تلویزیون شو بزنه.
میمونه بین سامسونگ و ال جی و اپل.

الان آرش جان یه چیز های واقعا ارزش نداره بگیم مزیت مثلا بگیم اس 5 15 گرم از M8 سبک تره! این چیزی نیست که به چشم بیاد.
در مورد پردازنده هم مدل اسیا و چین M8 با پردازنده 2.5 گیگا هست و مال اروپا 2.3 هست. پس نباید قطع و یقین بگیم از لحاظ پردازنده M8 0.2 گیگاهرتز از اس 5 قوی تره.
در مورد دوربین هم گفتم من که باهاشون کار نکردم برای همین گفتم اس 5 مزای دوربین خودشو داره و M8 هم مزایای خودشو داره.
در آخرم هم نظرمو توی همون پست بالا گفتم.
----------
ولی با این اوصافی که نقد و بررسی ها داره پیش میره امسال hTC باید قید بهترین گوشی 2014 رو بزنه!
میمونه بین سامسونگ و ال جی و اپل.
:-j

دوستان اینجا کسی Nokia 808 Pure View برای فروش داره؟ (خودش حالا یا بستگان)
اگر موجوده و در حد اک هستش، با پرداخت آنی خریدار هستم
خبر بدید ....
واقعا؟! تو بازارم دیگه خیلی سخت گیر میاد...مفتشم گرونه البته :d

اقا این دوربین دوم htc فقط عمق تصاویر رو تشخیص میده همین کلا چیز خاصی نیست که بخوای زیاد روش مانور بدی
=========
اقا یه سوال برای خودم پیش اومده
کسی میدونه الان قیمت nexus 5 بالاخره چنده؟؟تو خوده ایالات متحده که 350 دلار هستش برای دیگر نقاط چقد هستش کسی میدونه؟؟(میگم 500 دلاره حالا نمیدونم)
اصلا کسی سایتی میشناسه که قیمتهای لاک و از اون مهمتر انلاک رو زده باشه؟؟

اقا این دوربین دوم htc فقط عمق تصاویر رو تشخیص میده همین کلا چیز خاصی نیست که بخوای زیاد روش مانور بدی
:-o
این پس چیز خاصی نیست :|

e4fa7e07ea3eb8621.jpg

- - -ویرایش - - -

.
جالبه همون اوایل هم که وان معرفی شد یه عده میگفتن با وجود s4 شرکت htc باید بساطشو جمع کنه ..ولی خب اخر سال معلوم شد چه گوهری بود one
واسه قضاوت خیلی زوده!
سونی واقعن روند رو به رشدش عالی بوده تعجب میکنم این حرفو تو زدی!
کاملن تو فروش و کیفیت کارشون قابل تحسینه و تکامل کاملن تو محصولات این شرکت مشخصه.
نکنه اکانتت و هک کردن دوستان :d

آقا ما که نتونستیم S3 مدل 9305 رو پیدا کنیم !
بریم همون 9300 بگیریم
چندتا سوال :
اول اینکه پشت گوشی ساخت کجا بزنه خوبه?
میترسم از این های کپی ها بندازن بهم ! چیکار کنم?
قیمت مناسبش بدون گارانتی چند بگیرم خوبه?

:-o
جالبه همون اوایل هم که وان معرفی شد یه عده میگفتن با وجود s4 شرکت htc باید بساطشو جمع کنه ..ولی خب اخر سال معلوم شد چه گوهری بود one
واسه قضاوت خیلی زوده!
سونی واقعن روند رو به رشدش عالی بوده تعجب میکنم این حرفو تو زدی!
کاملن تو فروش و کیفیت کارشون قابل تحسینه و تکامل کاملن تو محصولات این شرکت مشخصه.
نکنه اکانتت و هک کردن دوستان :d

این سونی تا الان هرچی فروش هم داشته باید بره خدارو شکر کنه:d
من توی پست های قبلیم هم در مورد گوشی های سونی گفته بودم تنها گوشی سونی که خیلی خوب بود همون Z بود از اون به بعد طراحی هاش همه زمخت و بد دست و... این رو قبول دارم که کیفیت ساخت و جنس بدنه اش خیلی عالیه مخصوصا گوشی های شیشه اییش!
تنها یه چیز دیگه هم توی سونی میمونه که خوبه البته به نظر من اونم دوربین گوشی هاش هست که خیلی خوبه و الا رابط کاربریش داره داد میزنه من هیچی تو خودم ندارم!!!!!!!! نوتیفیکیشن بار گوشی های سونی به جز 3 4 تا ایکون دیگه چیزی نداره و طراحی منو ها و برنامه های خود گوشی هم خیلی بیش از حد ساده هست. از رابط کاربری بگزریم خود گوشی هم طراحیش کمی بده گوشیاش چون مستطیلی هستن خیلی خوش دست نیستن.
به هر حال این نظر منه ممکنه یکی از سونی خوشش بیاد ولی من اصلا این طوری نیستم:|

- - -ویرایش - - -

آقا ما که نتونستیم S3 مدل 9305 رو پیدا کنیم !
بریم همون 9300 بگیریم
چندتا سوال :
اول اینکه پشت گوشی ساخت کجا بزنه خوبه?
میترسم از این های کپی ها بندازن بهم ! چیکار کنم?
قیمت مناسبش بدون گارانتی چند بگیرم خوبه?

آقا شما چه گیری دادی به S3 :d خوب الان با اومدن اس 5 دیگه اس3 قدیمی میشه ها!!!
دیگه الان بعد از گذشت چند سال از عرضه گوشی انتظار نداشته باشین زده باشه Made in Korea یا ساخته شده توی چین توسط سامسونگ الان دیگه فکر کنم همش زده همون چین.چ
به نظرم باز هم تحقیق کنید و صبر کنید تا قیمت ها با اومدن گوشی های جدید بکشه پایین.

این سونی تا الان هرچی فروش هم داشته باید بره خدارو شکر کنه:d
من توی پست های قبلیم هم در مورد گوشی های سونی گفته بودم تنها گوشی سونی که خیلی خوب بود همون Z بود از اون به بعد طراحی هاش همه زمخت و بد دست و... این رو قبول دارم که کیفیت ساخت و جنس بدنه اش خیلی عالیه مخصوصا گوشی های شیشه اییش!
تنها یه چیز دیگه هم توی سونی میمونه که خوبه البته به نظر من اونم دوربین گوشی هاش هست که خیلی خوبه و الا رابط کاربریش داره داد میزنه من هیچی تو خودم ندارم!!!!!!!! نوتیفیکیشن بار گوشی های سونی به جز 3 4 تا ایکون دیگه چیزی نداره و طراحی منو ها و برنامه های خود گوشی هم خیلی بیش از حد ساده هست. از رابط کاربری بگزریم خود گوشی هم طراحیش کمی بده گوشیاش چون مستطیلی هستن خیلی خوش دست نیستن.
به هر حال این نظر منه ممکنه یکی از سونی خوشش بیاد ولی من اصلا این طوری نیستم:|

- - -ویرایش - - -
میگم این تحلیل رو تنهایی نوشتی یا از کسی کمک هم گرفتی؟ حوصله این بحثای مسخره و فن بازی رو ندارم، هرکسی نظر خودشو داره، اما خواهشا دیگه چرت هم نگین! اینجوری که شما الان گوشی های سونی را توصیف کردی، هرکی ندونه فکر میکنه گوشی های سونی یه مشت آشغال هستن، اون همه آدمی هم که به این گوشی ها تو سایت Gsmarena امتیاز دادن و باعث شدن این گوشی ها بالاترین امتیاز رو بیارن، از مشکل ذهنی رنج میبرن!

Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or