خب واقعا اگه بده بفروشید یه چیز دیگه بگیرید
اتفاقا توی برنامه دارم چنین کاری رو
بعد از فروش آیپد یه گوشی جدید به همرا نوت 8 قهوه ای میخواستم بخرم پول دستم اومد
بدشم تمام قابلتیهای نداشته ios با جیل جبران میشه
من خودم حقیقت از این سیدیا راضی نبودم. بعضا توئیک ها خراب هستند، نامعتبرند یا بهینه سازی نشدند برای آیپد که آخرش منجر میشه به هنگ های داغون و مشکلات دیگه میشه. بعضی از اونها هم پولی هستند.
حکایت همین توئیک Air Blue (که مغازه داران 15 هزار تومن برای فعال سازی میگیرند) و نسخه رایگان رو که رفتیم گرفتیم از بیگ باس بود فکر کنم، سه تا آیکون انداخت روه صفحه، کار هم نکرد که نکرد. یا تم ها که 90 درصد اونها برای آیفون هستش فقط. اون همه سایت appleapps.ir تم معرفی میکنه ولی یک دونه هم نتونستم نصب کنم. فقط دانلود میکنی و به هیچ وجه عمل نمیکنه روی آیپد (از پیش نیازهایی مثل Winter Board ،Summer Board و ... مطلع هستم). حتی 4 تا تم ios 6 ریختم که محیط ios 7 رو عوض کنه هیچ کدوم عمل نکرد و صرفا تبلت رفت روی هنگ که آخرش مجبوری با itools ریست کردم و رفتم سراغ پاک سازی توئیک ها. اگر بی درسر بود یه چیزی، اما دنبال این نیستم که ده تا دانلود کنم و صدتا سورس به تبلت بدم که آیا یک بلوتوث نصب کنم یا نه.
کلا محصولات اپل گرون هستن اینم یه چیزی هست که همه قبولش کردن
منکر این حرف نمیشم. اپل کلا خاصه از هر لحاضی توی صنعت. قیمت، امکانات، طراحی و ... مردم دو دسته بیشتر نیستند: یا بعد از خرید و تجربه محصول اپل تا پای مرگ از این برند دفاع می کنند، یا اینکه همون اول کار یا بعدا میبینند نمی تونند با اون کنار بیاند از آی دیوایس ها فاصله می گیرند. اگر یک محصول تاپ اپل بخواهید بخرید خیلی گرون در میاد که خوب کار هر کسی نیست. یک چیز ساده هم مثل مینی رتینا وای فای هم بخرید که گفتم کمبودهایی داره.
حالا اینکه تو ایران دارن ایفون 4s رو 1.200 میفروشن به اپل چه ربطی داره ؟
ربطش به اینه که من اصلا دنبال دفاع از برندی نیستم و کلا از برند پرستی و فن بوئیسم متنفرم
توی کشورم هر وضعیتی که باشه، خوب یا بد، ارزون یا گرون، به جیبم نگاه می کنم که کدوم انتخاب بیشترین سود رو برای من به همراه داره.
به عنوان مثال HTC One بهترین گوشی 2013 شد ولی حقیقت من نفرت دارم از این برند و محیط کار و طراحی اون در نیتجه هیچ اهمیتی نمیدم چقدر فروش جهانی داره، چه بنچمارکی داره و غیره.
تو تبلتها هم همه جوره اپل سره اگه 1.300 پولشه هزار جور امکانات داره همون cpu 64 bit تا سالها شمارو بیمه میکنه نه مثل شرکتهای دیگه سالی 3-4 تا تبلت میزنن
تبلت، کنسول گیمینگ یا PC High End نیست و پردازشی ما نداریم که اونقدر یک تبلت رو به خاک و خون بکشه. البته بارها توی این تاپیک گفتم آدم باید نیاز رو ببینه برای خرید. نوت 8 به راحتی Real Racing 3 رو اجرا میکنه که همون قدر برام کافیه. نیازی به اسنپ دارگون های آخرین ورژن یا A7 ندارم که دو میلیون پول بدم. تجربه کارهای حرفه ای مثل گیمینگ هاردکور و کار با آفیس و مانور پذیری بیشتر، در PC یا کنسول (در بخش بازی البته) فقط محقق میشه. حالا یک تبلت جزقله 8 اینچی شما بگو 10 هسته داره! یا یه آیفون با صفحه نمایش 4 و خورده ای اینچ، یک شوتر هیولا رو مثل باقلوا اجرا میکنه. لطفا هم نچسبونید به دسته های موجود و چرندیاتی مثل Shell ...
راجع به امکانات هم کلا دارید بیراه میگید
خوب ظاهرا این مورد رو اشتباه کردم! چون توی یک نقد ویدئویی مقایسه نوت 10 (سری اول) با آیپد 3، استفاده از OTG رو یک مزیت فقط برای Note معرفی کرد نه آیپد.
راجع به استایلوس هم اینقدر قلم نوت رو چماق نکنید درسته خیلی خوبه ولی شما تاحالا قلمهای ایپد رو دستتو گرفتین ؟
نوک قلم و پهنای اون (ماژیک به عبارتی) تو حلقم در مقایسه با نوک خودکاری و بی نظیر نوت؟ LoL
100 دلار برای یک قلم شوخی میکنی؟! در حالی که قلم نوت 3 توی همین آمازون که لینک میدی زیر 60 دلار هستش! (اینکه توی ایران 300 هزارتومن و چه بسا بیشتر برای من و شما آب میخوره به کنار)
بعد اون وقت امکانات S pen (بریدن عکس در هر کجا هنگام کار با تبلت، اسکرین شات گرفتن و ...) رو داره؟!
قلمهایی که جدا براش تهیه کردن اندازش عین خودکارهای واقعی هستش
درازی قلم مهم نیست، نوک قلم رو شما ببینید. که فشارسنج S pen کجا، یک قسمت گرد بزرگ کجا
ولی عوضش نسخه 128 گیگ داره
آخه اینم بگو دیگه فدات شم میشه پول خون آدم
از 16 گیگ که میشه 1300000 تومن به پول خودمون، یک دفعه برای خرید 32 گیگ در خوشبینانه ترین حالت میره توی 1600000 تومن! یک کارت حافظه فکر نکنم 300 هزار تومن باشه!
قیمت یک کارت حافظه کلاس 10 با ظرفیت 32 گیگ:
Silicon Power microSDHC 32GB Class 10 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
خواهشا اینقدر فن بازی در نیارید
شوخی میکنی؟
گفته شد توی یک میلیون چی بخریم منم بهترین خرید رو با بیشترین امکانات گفتم. اگر بنا به خرید یک تبلت ایده آل در محصولات اپل هستش که نمونه ارزونش میشه این (
Apple iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular 32GB - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال - در ضمن 300 هزار تومن قلم هم فراموش نشه) لپ تاپ رو بیشتر توصیه میکنم LoL
اطلاعات الکی ندین بچها میان اینجا و به حرفهای شما اعتماد میکنن
تمامی صحبت های بنده در رابطه مبلغ موجود و بهترین در اون رینج قیمتی درست بوده بجز حالا این OTG!
من هیچ وقت از برندی دفاع نمی کنم. بیشترین سود رو از جنسی که میخرم دوست دارم بدست بیارم و
اصلا علاقه ای به این ندارم که بشینم دو ساعت سر بنچمارک و آمار فروش و ... با دیگران کل کل کنم.
ممنون شما هم موفق باشید.