راهنمایی برای خرید موبایل

نمیدونم چرا اینجا به هر کی میخوای حرفتو بگی بد متوجه میشه یا شایدم من بد میگم نمیدونم
الان گرفتن این نکته خیلی سخته؟!
میگن که اندروید یه سری قابلیت داره که ios نداره من دارم میگم میشه اونارو هم اضافه کرد در صورتیکه جیل بشه بعد شما اینجوری برداشت میکنی
اولشم گفتم کسی که اپل بخواد باید بیشتر هزینه کنه این هزینه شامل اینجور موارد هم میشه بله منم میدونم قیمت یه رم خیلی کمتر میشه
و اینکه قلم های نوت رو بهتر و برتر از قلم های اپل میدونین من دیگه هیچ حرفی ندارم و قضاوت رو میزارم به عهده دوستان (قبول دارم قلم نوت خیلی خوب و کاربردی هست ولی اینکه بهتر قلم های اپل باشه ادمو به خنده وامیداره)
من هم نظرمو گفتم هم نقد های سایتهای مختلف رو ..
شما هم موفق باشید

خب واقعا اگه بده بفروشید یه چیز دیگه بگیرید
اتفاقا توی برنامه دارم چنین کاری رو :)) بعد از فروش آیپد یه گوشی جدید به همرا نوت 8 قهوه ای میخواستم بخرم پول دستم اومد
بدشم تمام قابلتیهای نداشته ios با جیل جبران میشه
من خودم حقیقت از این سیدیا راضی نبودم. بعضا توئیک ها خراب هستند، نامعتبرند یا بهینه سازی نشدند برای آیپد که آخرش منجر میشه به هنگ های داغون و مشکلات دیگه میشه. بعضی از اونها هم پولی هستند.
حکایت همین توئیک Air Blue (که مغازه داران 15 هزار تومن برای فعال سازی میگیرند) و نسخه رایگان رو که رفتیم گرفتیم از بیگ باس بود فکر کنم، سه تا آیکون انداخت روه صفحه، کار هم نکرد که نکرد. یا تم ها که 90 درصد اونها برای آیفون هستش فقط. اون همه سایت appleapps.ir تم معرفی میکنه ولی یک دونه هم نتونستم نصب کنم. فقط دانلود میکنی و به هیچ وجه عمل نمیکنه روی آیپد (از پیش نیازهایی مثل Winter Board ،Summer Board و ... مطلع هستم). حتی 4 تا تم ios 6 ریختم که محیط ios 7 رو عوض کنه هیچ کدوم عمل نکرد و صرفا تبلت رفت روی هنگ که آخرش مجبوری با itools ریست کردم و رفتم سراغ پاک سازی توئیک ها. اگر بی درسر بود یه چیزی، اما دنبال این نیستم که ده تا دانلود کنم و صدتا سورس به تبلت بدم که آیا یک بلوتوث نصب کنم یا نه.
کلا محصولات اپل گرون هستن اینم یه چیزی هست که همه قبولش کردن
منکر این حرف نمیشم. اپل کلا خاصه از هر لحاضی توی صنعت. قیمت، امکانات، طراحی و ... مردم دو دسته بیشتر نیستند: یا بعد از خرید و تجربه محصول اپل تا پای مرگ از این برند دفاع می کنند، یا اینکه همون اول کار یا بعدا میبینند نمی تونند با اون کنار بیاند از آی دیوایس ها فاصله می گیرند. اگر یک محصول تاپ اپل بخواهید بخرید خیلی گرون در میاد که خوب کار هر کسی نیست. یک چیز ساده هم مثل مینی رتینا وای فای هم بخرید که گفتم کمبودهایی داره.
حالا اینکه تو ایران دارن ایفون 4s رو 1.200 میفروشن به اپل چه ربطی داره ؟
ربطش به اینه که من اصلا دنبال دفاع از برندی نیستم و کلا از برند پرستی و فن بوئیسم متنفرم :) توی کشورم هر وضعیتی که باشه، خوب یا بد، ارزون یا گرون، به جیبم نگاه می کنم که کدوم انتخاب بیشترین سود رو برای من به همراه داره.
به عنوان مثال HTC One بهترین گوشی 2013 شد ولی حقیقت من نفرت دارم از این برند و محیط کار و طراحی اون در نیتجه هیچ اهمیتی نمیدم چقدر فروش جهانی داره، چه بنچمارکی داره و غیره.
تو تبلتها هم همه جوره اپل سره اگه 1.300 پولشه هزار جور امکانات داره همون cpu 64 bit تا سالها شمارو بیمه میکنه نه مثل شرکتهای دیگه سالی 3-4 تا تبلت میزنن
تبلت، کنسول گیمینگ یا PC High End نیست و پردازشی ما نداریم که اونقدر یک تبلت رو به خاک و خون بکشه. البته بارها توی این تاپیک گفتم آدم باید نیاز رو ببینه برای خرید. نوت 8 به راحتی Real Racing 3 رو اجرا میکنه که همون قدر برام کافیه. نیازی به اسنپ دارگون های آخرین ورژن یا A7 ندارم که دو میلیون پول بدم. تجربه کارهای حرفه ای مثل گیمینگ هاردکور و کار با آفیس و مانور پذیری بیشتر، در PC یا کنسول (در بخش بازی البته) فقط محقق میشه. حالا یک تبلت جزقله 8 اینچی شما بگو 10 هسته داره! یا یه آیفون با صفحه نمایش 4 و خورده ای اینچ، یک شوتر هیولا رو مثل باقلوا اجرا میکنه. لطفا هم نچسبونید به دسته های موجود و چرندیاتی مثل Shell ...
راجع به امکانات هم کلا دارید بیراه میگید
خوب ظاهرا این مورد رو اشتباه کردم! چون توی یک نقد ویدئویی مقایسه نوت 10 (سری اول) با آیپد 3، استفاده از OTG رو یک مزیت فقط برای Note معرفی کرد نه آیپد.
راجع به استایلوس هم اینقدر قلم نوت رو چماق نکنید درسته خیلی خوبه ولی شما تاحالا قلمهای ایپد رو دستتو گرفتین ؟
نوک قلم و پهنای اون (ماژیک به عبارتی) تو حلقم در مقایسه با نوک خودکاری و بی نظیر نوت؟ LoL
100 دلار برای یک قلم شوخی میکنی؟! در حالی که قلم نوت 3 توی همین آمازون که لینک میدی زیر 60 دلار هستش! (اینکه توی ایران 300 هزارتومن و چه بسا بیشتر برای من و شما آب میخوره به کنار)
بعد اون وقت امکانات S pen (بریدن عکس در هر کجا هنگام کار با تبلت، اسکرین شات گرفتن و ...) رو داره؟!
قلمهایی که جدا براش تهیه کردن اندازش عین خودکارهای واقعی هستش
درازی قلم مهم نیست، نوک قلم رو شما ببینید. که فشارسنج S pen کجا، یک قسمت گرد بزرگ کجا
ولی عوضش نسخه 128 گیگ داره
آخه اینم بگو دیگه فدات شم میشه پول خون آدم :) از 16 گیگ که میشه 1300000 تومن به پول خودمون، یک دفعه برای خرید 32 گیگ در خوشبینانه ترین حالت میره توی 1600000 تومن! یک کارت حافظه فکر نکنم 300 هزار تومن باشه!
قیمت یک کارت حافظه کلاس 10 با ظرفیت 32 گیگ:
Silicon Power microSDHC 32GB Class 10 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
خواهشا اینقدر فن بازی در نیارید
شوخی میکنی؟^#(^
گفته شد توی یک میلیون چی بخریم منم بهترین خرید رو با بیشترین امکانات گفتم. اگر بنا به خرید یک تبلت ایده آل در محصولات اپل هستش که نمونه ارزونش میشه این ( Apple iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular 32GB - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال - در ضمن 300 هزار تومن قلم هم فراموش نشه) لپ تاپ رو بیشتر توصیه میکنم LoL
اطلاعات الکی ندین بچها میان اینجا و به حرفهای شما اعتماد میکنن
تمامی صحبت های بنده در رابطه مبلغ موجود و بهترین در اون رینج قیمتی درست بوده بجز حالا این OTG!
من هیچ وقت از برندی دفاع نمی کنم. بیشترین سود رو از جنسی که میخرم دوست دارم بدست بیارم و اصلا علاقه ای به این ندارم که بشینم دو ساعت سر بنچمارک و آمار فروش و ... با دیگران کل کل کنم.
موفق باشین

ممنون شما هم موفق باشید.

@arash
ارش جان ببین من اصلا هیچ مشکلی با شما ندارم
اینم یادم رفت بگم شما تا یک میلیون به نظر من بهترین پیشنهاد رو به اون بنده خدا دادین کاملا عالی بود
ولی شما یه سری صحبت کردین که اونا کلی بود
این از این
=========
والا سیدیا خیلیم سخت نیست کار باهاش
منم قبول دارم خیلی از برنامه هاش برای ایفون اپتیمایز شده
air blue رو هم من خودم نصب نکردم چون نیاز ندارم بهش ولی بچها باهاش مشکلی نداشتن تا جائیکه من یادمه
حرفهای دیگه رو هم قبول دارم و جواب هست براش ولی به این تاپیک مربوط نمیشه
========
راجع به اینکه اپلی ها دوسته میشن اره درسته و برای من خیلی جالبه ولی من اینجوری نیستم من همهرو دوست دارم :d
من خودم از یه سری تصمیم های اپل نارحتم و بعضا اعصابمو خورد کرده ولی همشون حداقل برای من حل شده با گذاشتن کمی وقت و البته حوصله
کلا اپل همه محصولاتش تاپ هست من DOWN ندیدم:dپس پولشو میگیره البته به نظر من باید تو قیمتاش یه تجدید نظر بکنه

HTC One رو هم نظرت رو قبول دارم منم اصلا نمیتونم با رابط کاربریش کنار بیام

اما داستان اصلی اینجا شروع میشه :dاینکه تبلتها و موبایلها پلتفرم بازی نیستن از دید بازی سازها اینجوری نیست شما به بازی های جدید که ساخته میشه نگاه کنید نیاز هست که سخت افزارشون به روز بشه ولی برای کارهای روزمره همین هایی که هستن کافیه اینم خیلی جای بحث داره که به اینجا مربوط نیست
ولی باز به نظر من خیلی جالب نیست سالی چنتا گوشی تبلت میاد :|

راجع به نوک قلم باز شما رفتی سرخونه اولت
هزار مدل نوک قلم طراحی کردن براش داداشی یکمی دقت کن
یه ویدئو دانلود کردم از تو جعبه ی قلم چند مدل نوک ریز و درشت دراورد و داشت تست میکرد یا تو یه تست دیگه یه قلم عین خودنویس داشت دقیقا همون شکلی و با همون ظرافت داشت مینوشت تو این بخش با تمام احترامی که برای حرفهاتون قائلم ولی نمیتونم قبول کنم قلم نوت برتر هست به هیچ وجه..
در کل تو این مورد نوک قلم اینا و همچنین حساسیت برتری 100در100 با اپل هستش

اقا این قیمت هارو از کجا اوردی ؟؟والا تو لینک امازون همه زیر 25 دلار بود تازه یه دلاری هم داشت ..

در کل فقط یه بحث ساده داریم میکنیم کسی به خودش نگیره

من واقعا موندم شما خودتون تبلت اپل دارید بعد اینجوری حرف میزنید
خب واقعا اگه بده بفروشید یه چیز دیگه بگیرید
این شخصی سازی رو هم اندروید نداشت که دیگه ول معطل بود بدشم تمام قابلتیهای نداشته ios با جیل جبران میشه
کلا محصولات اپل گرون هستن اینم یه چیزی هست که همه قبولش کردن پس هر کی میخواد باید بیشتر پول بده این چیزی هست که شرکتهای دیگه دارن ازش بر علیه اپل استفاده میکنن
بعدشم تو خارج از کشور همین سامسونگ با همین قیمت 199 بصورت لاک محصولاتشو میفروشه انلاکشم 700 دلار هست حالا اینکه تو ایران دارن ایفون 4s رو 1.200 میفروشن به اپل چه ربطی داره ؟؟

تو تبلتها هم همه جوره اپل سره اگه 1.300 پولشه هزار جور امکانات داره همون cpu 64 bit تا سالها شمارو بیمه میکنه نه مثل شرکتهای دیگه سالی 3-4 تا تبلت میزنن
راجع به امکانات هم کلا دارید بیراه میگید
OTG نداره؟؟؟!!!!!خب اینو به هر بگی میخنده بهتون
این لینکهارو ببینید برای همه نسلهای ایفون و ایپد هستش
Amazon.com: Lightning to USB female OTG cable for iPad 4 and iPad Mini -iA1005: Cell Phones & Accessories
Amazon.com: TOOGOO USB Hub Sync Charge Camera Connection Kit For iPad 1 iPad 2 White: Computers & Accessories
اینا قیمت و یه نقد کوچیک هم دارن

راجع به استایلوس هم اینقدر قلم نوت رو چماق نکنید درسته خیلی خوبه ولی شما تاحالا قلمهای ایپد رو دستتو گرفتین ؟؟فک نمکینم
اینو ببین
Intuos Creative Stylus
اینجا هم انواع و اقسام هستش
Amazon.com: ipad pens stylus
قلمهایی که جدا براش تهیه کردن اندازش عین خودکارهای واقعی هستش و از کار کردن باهاش خیلی لذت میبرید و دستتون زود خسته نمیشه مثل نوت8 ..قلم نوت برای این هستش که یه چیزیو سریع بخوای بنویسی ولی یه قلم حرفه ایی نیست

کارت حافظه نمیخوره ولی عوضش نسخه 128 گیگ داره برای اونیکه میخواد در ضمن با جیل و کابل otg هارد اکسترنال رو هم ساپورت میکنه
خواهشا اینقدر فن بازی در نیارید یا اگه باچیزی کار نکردید اطلاعات الکی ندین بچها میان اینجا و به حرفهای شما اعتماد میکنن

موفق باشین

چرا اطلاعات ناقص میدی برادر من؟ spen حرفه ای نیست؟ حرفه ای ترین قلم توی گوشی های هوشمنده چطور همچین حرفی میزنی؟ من قلم آیپد دستم گرفتم ولی خداییش به پا قلم نوت 3 یا تبلت هاش نمیرسه!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ارش جان ببین من اصلا هیچ مشکلی با شما ندارم
ما هم نداریم :d بحثه فقط!
پس پولشو میگیره البته به نظر من باید تو قیمتاش یه تجدید نظر بکنه
حرف من همینه :) جنس های خوبی داره اما قیمت ها معقول نیستند زیاد.
شما به بازی های جدید که ساخته میشه نگاه کنید نیاز هست که سخت افزارشون به روز بشه
آخه بدبختی اینجاست که این بازی های موبایل و تبلت ارزش محتویاتی ندارند که آدم چنین پولی رو تقبل کنه. فرض شما یه PS میگرید و Metal Gear بازی می کنید. ولی حالا توی موبایل 5 تا Modern Combat که همشون با هم جمع بشند ارزش یک بازی مخصوص PC یا کنسول رو ندارند. کارهایی مثل فیلم و موزیک و ... هم که سخت افزار تانکی نمی خواد پس کافیه برای افرادی مثل ما. این سخت افزارهای قدرتمند بیشتر نبرد بین کمپانی ها برای برتر بودن هستش تا در نظر گرفتن نیاز عموم مردم.
اقا این قیمت هارو از کجا اوردی ؟
این قلمی که شما معرفی کردی، از طریق آمازون بخواهید بخرید (که یک قلم تاپ حساب میشه) زده 100 دلار :d
در کل فقط یه بحث ساده داریم میکنیم کسی به خودش نگیره
من به هیچ وجه به خودم نگرفتم و داریم بحث می کنیم. انقدر دعوا زیاده توی انجمن همه چی رو به دعوا میبینیم :d

سلام دوستان
فردا بالاخره قراره برم یه گوشی تا 1500 بگیرم ( 100 تومن بالا پایین زیاد مهم نیست )
به نظرتون بهترین گزینه تو این محدوده قیمت چیه؟؟؟

بین ال جی جی 2 و زد وان خودت برو کار کن ببین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنی:دی گوشی ویندوزفونی هم اگه دوست داری 920 پیشنهاد میشه.

مقایسه قلم نوت با قلم های استایلوس دیگه اخرش بود بسی خندیدیم :d
چه میکنه این تعصب
هم پول برا خرید گجت مورد نظر میدی و هم نوکری برندی که ازش گجت خریدی رو میکنی در حالی که برند باید نوکری تو رو بکنه

بچه ها برای روز مادر تو رنج ۸۰۰ تا حداکثر ۱.۵ چی پیشنهاد میکنید ؟؟

من خودم نظرم رو GALAXY S4 MINI هست
عزیز 1.5 که نوشتی خود S4 I9500 رو میشه خرید نیازی به نسخه mini نیست.
بنظرم از برندهای معمولی G700 هواوی هم خوبه !
یا از گوشی های سونی Xperia L , C , Z , ZR و ...!
و غیره . بازه ی قیمتی تون خیلی باز گرفتین !

بچه ها یک توجیح منطقی به من بدید .. آیفون 5 نگه دارم یا ویندوز فون بخرم ؟ یا اندروید سری جدید ( اینا رو با فروش 5 میتونم بگیرم )

اصلا فکرشم نکن !!!
من ۵امو فروختم و لومیا ۹۲۰ گرفتم !! ۱ ماه نتوستم باهاش کار کنم ! کمبود برنامه و بازی دیوونت میکنه ! مخصوصا اینکه کاربر اپل بودی قبلا !! چند روز پیش هم فروختمش و یهـ 5s 64 خریدم !!
بنظرم واستا ایفون ۶ بیاد بزن تو کارش

بین ال جی جی 2 و زد وان خودت برو کار کن ببین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنی:دی گوشی ویندوزفونی هم اگه دوست داری 920 پیشنهاد میشه.

آقا 920 و 820 هایی که تو بازار هست میگن بگیر نگیر رفرش داره برای همین خریدشون ریسک داره از شانس شما هم رقیقا یدونه رفرش بهتون میفروشن.

- - -ویرایش - - -

بچه ها یک توجیح منطقی به من بدید .. آیفون 5 نگه دارم یا ویندوز فون بخرم ؟ یا اندروید سری جدید ( اینا رو با فروش 5 میتونم بگیرم )

من که خودم طرفدار وین فون هستم میگم که از iOS به وین فون کار اشتباهی هست ولی از اندروید به وینفون کار خوبی هست.
وین فون چند ماه بعد از ارائه رسمی آپدیت 8.1 خیلی قوی میشه اون موقعه میشه که باید باز دوباره تصمیم گرفت که ارزش داره عوض کنم یا نه.

اصلا فکرشم نکن !!!
من ۵امو فروختم و لومیا ۹۲۰ گرفتم !! ۱ ماه نتوستم باهاش کار کنم ! کمبود برنامه و بازی دیوونت میکنه ! مخصوصا اینکه کاربر اپل بودی قبلا !! چند روز پیش هم فروختمش و یهـ 5s 64 خریدم !!
بنظرم واستا ایفون ۶ بیاد بزن تو کارش

دقیقا باید چه قدر برنامه داشته باشه شما راضی بشی ؟؟؟؟ :-o

دقیقا باید چه قدر برنامه داشته باشه شما راضی بشی ؟؟؟؟ :-o
IOS یه برنامه هایی داره که حتی اندروید هم نداره، واسه همین کسی که از IOS بیاد وین فون، میبینه خیلی از برنامه ها نیستن، ولی کسی که از اندروید بیاد وین فون مشکل زیادی نداره:دی

تا حالا به استور وین فون سر نزده بودم و امروز دیدم از طریق PC. خیلی جالبه اتفاقا و تمامی برنامه هایی که نیاز روز شما هستش رو داره از پلاک ماشین ها و نقشه مثل Navitel و گوگل گرفته تا دیکشنری، فرهنگ لغت فارسی، دانشنامه دارو و کلی چیز دیگه همه هم به صورت رایگان. در زمینه بازی ها هم قسمت عناوین رایگان رو می گشتم خیلی بازی های جالبی دیدم که از مقدار کافی هم برای یک گوشی همراه با سایز معقول بیشتره. فایل منیجر هم که سرچ میکنید کلی برنامه رایگان براش میاد :d
تنها دنبال راه حلی برای همین مسئله بودم توی وین فون که پیدا کردم و کاملا استور راضی کننده هستش با این حال روز به روز هم داره گسترش پیدا میکنه (ده برنامه هم که کرکی نصب می کنیم). فقط ظاهرا باید یه اکانت و ایمیل با ریجن آمریکا داشته باشیم (درسته؟ :d)
به تعداد برنامه ها هیچ وقت نگاه نکنید. ببینید چیزی که می خواهید پیدا میشه یا نه. آیپد رو خریدم 4 صفحه برنامه نصب بود (فارسی و انگلیسی - 4 صفحه فولدر نه فقط آیکون - تمامی موضوعات از دوربین گرفته تا بازی و ...) ولی نشستم پای کار کردن با اون، انقدر پاک کردم شد یک صفحه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or