راهنمایی برای خرید موبایل

اینایی که دنبال بازی برنامه ـن ... واقعا خسته نمیشن از بازی ؟:|
من یه هیلو که 7 دلار پولش بود با یه FF ریختم کرک شده ... این هلیو رو هم چون واقعا قشنگه ریختم وگرنه اصلا حوصله ـش رو ندارم
تو برنامه ها هم 4 تا برنامه مثل Line tapatalk facebook اینا نصبه !
اصلا هیچ وقت اینایی که 16 صفحه برنامه نصب میکنن رو درک نکردم :|

اینایی که دنبال بازی برنامه ـن ... واقعا خسته نمیشن از بازی ؟:|
من یه هیلو که 7 دلار پولش بود با یه FF ریختم کرک شده ... این هلیو رو هم چون واقعا قشنگه ریختم وگرنه اصلا حوصله ـش رو ندارم
تو برنامه ها هم 4 تا برنامه مثل Line tapatalk facebook اینا نصبه !
اصلا هیچ وقت اینایی که 16 صفحه برنامه نصب میکنن رو درک نکردم :|
ادم 3 تومن پول نمیده که فقط با گوشی تماس بگیره و اس بده ...

حرفتون که صحیحه ولی واقعا منم درک نمیکنم بالای 5 صفحه رو :دی ! من خودم رو آِفونم خودمو کشتم کلا 4 صفحه دارم :دی ( کلی بازی و برنامه :| !)
حالا مگه قراره 5 صفحه باشه همون دوتا کافیه :دی
اینایی که 3 تومن میدن برا گوشی غیر تماس گرفتن و اس دادن دنبال تجمل گرایی هم هستن قطعا !
خوب اون که صد درصد ...
منظور من پولیه که بالا سخت افزارش میدی بعدم اون 3 تومن مثال بود با گوشی 1200 هم میشه عشق و حال کرد ;;)

ادم 3 تومن پول نمیده که فقط با گوشی تماس بگیره و اس بده
تجمل گرایی و تمامی این حرفا رو قبول دارم اما این پست کاملا تایید میشه :d
آدم باید واقعا استفاده کنه وقتی پول پردازنده های قوی و حافظه بالا رو میده وگرنه هدف جز تجمل نیست و قیمت پایین تر هم کفایت میکنه.
اگر قرار نباشه 5 صفحه برنامه ریخت و از تمامی اونها استفاده نکرد و صبح تا شب با یه M8 یا S5 فقط برید Taptalk بزرگترین اشتباهه.

درود ...

دوستان من میخوام یه گلکسی اس 4 بگیرم ، کلاً وقتی دیدمش به دلم نشست طوری که زمانی که با اس 5 کار کردم بازم نظرم رو اس 4 بود ولی یکسری سوال دارم .

وضعیت باطریش چطوره ؟ میزان شارژ دهیش در حالتی که باهاش معقول کار کنی و خیلی رو مد بازی نباشی چقدر میکشه ؟
مسئله اصلی در مورد داغی گوشی ، شنیدم با اپدیتی که اومده مساله تا حد زیادی حل شده , درسته آیا ؟

و این که با توجه به این مشکلات الان 9500 بگیرم یا 9505 که میگن مشکل داغی کمتری داره و باتریش قوی تره ؟

کلاً یه اهل فنی بیاد ما رو روشن کنه که چراغ سبز میشه به خریدش داد یا نه :دی ممنون .

پ.ن : گارنتی اینا تو ایران معقوله ادم بگیره یا فرقی نداره خیلی ؟

درود ...

دوستان من میخوام یه گلکسی اس 4 بگیرم ، کلاً وقتی دیدمش به دلم نشست طوری که زمانی که با اس 5 کار کردم بازم نظرم رو اس 4 بود ولی یکسری سوال دارم .

وضعیت باطریش چطوره ؟ میزان شارژ دهیش در حالتی که باهاش معقول کار کنی و خیلی رو مد بازی نباشی چقدر میکشه ؟
مسئله اصلی در مورد داغی گوشی ، شنیدم با اپدیتی که اومده مساله تا حد زیادی حل شده , درسته آیا ؟

و این که با توجه به این مشکلات الان 9500 بگیرم یا 9505 که میگن مشکل داغی کمتری داره و باتریش قوی تره ؟

کلاً یه اهل فنی بیاد ما رو روشن کنه که چراغ سبز میشه به خریدش داد یا نه :دی ممنون .

سلام کار خوبی کردی قبل از خرید پرس و جو کردین.
ببین من بهمن ماه 92 رفتم S4 خریدم 1 ماه باهاش کار کردم بزار برات بگم چه طوریاست.
اگه مدل 9500 یا همون 8 هسته رو بگیرید مشکلاتی که داره: اول اینکه شارژ دهی گوشی خیلی زیاد نیست یعنی نباید انتظار داشته باشی مثل گوشی های 2600 میلی آمپر تا 2 روز برات کار کنه! البته اگه فقط کاراتون اس و تماس هست دو روز رو زور بزنه میتونه نگه داره.
دوم اینکه گوشی حتی وافای رو روشن میکنی و تا بری تو مرورگر شروع به داغ کردن میکنه مثلا کار با وای فای یا مثلا موزیک گوش دادن میزان داغی خودشو داره ولی خوب رو اعصاب ادمه دیگه هی به گوشی دست میزنی داغ !!!!
داغ شدن گوشی با آپدیت درست نمیشه مشکل از سخت افزار گوشی هست نه از نرم افزار که مشکل اینجاست که 4 هسته گوشی دائم در حال کار هستن یعنی اینکه گوشی در حال اسلیپ هم داره کار میکنه مصرف میره بالا.
به نظرم شما میخوایی 1.300 پول S4 بدی کمی بودجه رو افزایش بدین یدونه G2 32 گیگی بخرید از همه لحاظ راحتید. من S4 رو که بهمن خریدم بهد 1 ماه فروختم و اسفند رفتم G2 خریدم الان خدا وکیلی بدون اینکه از روی تعصب بگم خیلی بهتر از S4 هست مخصوصا شارژدهی گوشی که راحت 2.5 روز رو با کار کردن دووم میآره.
باز هم هرچی خودتون دوست دارید بخرید دقیقا منم هم موقع خرید بین S4 و G2 شک داشتم اطرافیان میگفتن G2 اول و آخرش مارک ال جی خورده بهش خیلی کلاس نداره ولی S4 مال سامسونگه خیلی خوبه ولی وقتی گرفتم این طوری شد دیگه قابلیت دابل کلیک قفل ال جی هم که واقعا دیدنی و چشم گیر هست.

تا سقف 2 میلیون یا نهایتا 200 تومن بیشتر چه گوشی پیشنهاد می کنید ؟ iphone 5 s ارزش خرید داره یا برند های دیگه رو تو این رنج توصیه می کنید ؟

تا سقف 2 میلیون یا نهایتا 200 تومن بیشتر چه گوشی پیشنهاد می کنید ؟ iphone 5 s ارزش خرید داره یا برند های دیگه رو تو این رنج توصیه می کنید ؟

یه 60-70 تومن بزاری روش میتونی s5 جدیدترین گوشی عرضه شده رو بگیری
m8 هم یکمی گرونتر هستش
ایفون اول باید ببینید به شرکت و سیستم عاملش علاقه دارید یا نه
نوت 3 مدل 9005 بگیرم یا 9000?
اگه مشکل مالی نیست 9005 توصیه میشه

تا سقف 2 میلیون یا نهایتا 200 تومن بیشتر چه گوشی پیشنهاد می کنید ؟
بهترین خرید:
Samsung Galaxy S5 16GB G900H - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
نوت 3 مدل 9005 بگیرم یا 9000?
فکر میکنم N9005 قدرتمندتر باشه
تفاوت پردازش اینها رو بهتون قول میدم احساس نمی کنید و 4K هم که مسلما به کارتون نمیاد. هر کدوم ارزونتر بود بگیرید که N9000 ارزونتره و راحت گیر میاد

درود ...

اگه بودجت افزایش نمیکنه میتونی nexus5 هم بگیری بجز باتری هیچ مشکل دیگه ایی نداره
همین روزاس که اندروید 4.4.3 براش بیاد

این یا iphone 5 s ؟
اینا با هم خیلی تفاوت دارن
ios یه سری محدودیت داره میتونی با اونا کنار بیای؟؟جیل بریک بلدی؟؟
صفحش 4 اینچه
ولی از اون طرف cpu 64 bit داره که بی نظیره ساپورت فوق العاده شرکت تا چندین سال
اکثر برنامه ها و بازی برای ایفون اپتیمایز میشن

سامی هم جدیدترین گوشیه بازاره
سخت افزارش خیلی بهتر شده
باگ هاش برطرف شده
هنگ و داغیش میگن از بین رفته

دیگه انتخاب با شماس
قیمتاشونم تو یه رنجه یه کوچولو بالا پائین داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟