اگه عجله نداری بنظرم یه مقدار صبر کن گوشی ها با برند مایکروسافت بیان.به نظرتون ارزش داره لومیا 1520 رو بگیرم؟ با توجه به این میگم که لومیاهای جدید معرفی شدن و قراره عرضه بشن
داستان سونی اریکسون نشه برات :d
اگه عجله نداری بنظرم یه مقدار صبر کن گوشی ها با برند مایکروسافت بیان.به نظرتون ارزش داره لومیا 1520 رو بگیرم؟ با توجه به این میگم که لومیاهای جدید معرفی شدن و قراره عرضه بشن
درسته ۹۳۰ معرفی شده ولی هنوز بهترین گوشی همون 1520 هست البته اگه با سایزش مشکلی نداری. دوربین و سخت افزارش مثل همون ۹۳۰ میمونه و تنها فرقش اینه که جای ۵ اینچ ۶ اینچه که به نظر من بهتره. فقط میمونه قیمتش که یکم گرونه اگه مشکلی نداشته باشی ...به نظرتون ارزش داره لومیا 1520 رو بگیرم؟ با توجه به این میگم که لومیاهای جدید معرفی شدن و قراره عرضه بشن
خب خبر نداری چقدر باید صبر کنم؟:d دیگه تا آخر تابستون یه گوشی جدید بگیرم، از اندروید زده شدماگه عجله نداری بنظرم یه مقدار صبر کن گوشی ها با برند مایکروسافت بیان.
داستان سونی اریکسون نشه برات :d
نه با سایز و قیمتش مشکلی ندارم، فقط اینکه چند ماه از اومدنش گذشته، خودمم اگر بخوام بگیرم یکی دو ماه دیگه احتمالا اقدام میکنم مشکلمهدرسته ۹۳۰ معرفی شده ولی هنوز بهترین گوشی همون 1520 هست البته اگه با سایزش مشکلی نداری. دوربین و سخت افزارش مثل همون ۹۳۰ میمونه و تنها فرقش اینه که جای ۵ اینچ ۶ اینچه که به نظر من بهتره. فقط میمونه قیمتش که یکم گرونه اگه مشکلی نداشته باشی ...
همین سوال رو من یک دفعه کردم و گفتم صبر کنم گوشی برند مایکروسافت بخرم :d ولی دوستان به نکته خوبی اشاره کردند.اگه عجله نداری بنظرم یه مقدار صبر کن گوشی ها با برند مایکروسافت بیان.
داستان سونی اریکسون نشه برات
میدونی ارش بحث از رده خارج شدن اسم شرکت سازندس.همین سوال رو من یک دفعه کردم و گفتم صبر کنم گوشی برند مایکروسافت بخرم :d ولی دوستان به نکته خوبی اشاره کردند.
ظاهر گوشی نوکیا هستش، داخلش که که سیستم عامل هستش تماما توسط مایکروسافت پشتیبانی میشه و مشکلی نیست.
یه راهنمایی جامع لطفا:
سامسونگ S5 ؟
یا
سونی Z2 ؟
Stereo Speakers, 5.2 IPS LCD combining Triluminos and X-Reality with Live Color LED, 3 GB RAM, Glass and Alloy Body, 20.7 Camera with G-Sensor and 1/2.3" Sensor Size, 89 Hour Battery Endurance Rating...Z2 در برابر S5 چی داره جز بدنه خوش ساختش؟
من فعلا تو مرحله تحقیقاتم ولی مگه S5 اسپیکر استریو نداره؟Stereo Speakers, 5.2 IPS LCD combining Triluminos and X-Reality with Live Color LED, 3 GB RAM, Glass and Alloy Body, 20.7 Camera with G-Sensor and 1/2.3" Sensor Size, 89 Hour Battery Endurance Rating...
واقعا نمیدونم رو چه حسابی همچین حرفی زدی!!!
یه راهنمایی جامع لطفا:
سامسونگ S5 ؟
یا
سونی Z2 ؟
این Touch Wiz دقیقا چه ویژگی ای داره؟بنظرم s5 واسه تاچ ویز
Sent from my SM-N900 using Tapatalk