راهنمایی برای خرید موبایل

به نظرتون ارزش داره لومیا 1520 رو بگیرم؟ با توجه به این میگم که لومیاهای جدید معرفی شدن و قراره عرضه بشن
اگه عجله نداری بنظرم یه مقدار صبر کن گوشی ها با برند مایکروسافت بیان.
داستان سونی اریکسون نشه برات :d

به نظرتون ارزش داره لومیا 1520 رو بگیرم؟ با توجه به این میگم که لومیاهای جدید معرفی شدن و قراره عرضه بشن
درسته ۹۳۰ معرفی شده ولی هنوز بهترین گوشی همون 1520 هست البته اگه با سایزش مشکلی نداری. دوربین و سخت افزارش مثل همون ۹۳۰ میمونه و تنها فرقش اینه که جای ۵ اینچ ۶ اینچه که به نظر من بهتره. فقط میمونه قیمتش که یکم گرونه اگه مشکلی نداشته باشی ...

داستان سونی اریکسون نشه برات :d
خب خبر نداری چقدر باید صبر کنم؟:d دیگه تا آخر تابستون یه گوشی جدید بگیرم، از اندروید زده شدم
درسته ۹۳۰ معرفی شده ولی هنوز بهترین گوشی همون 1520 هست البته اگه با سایزش مشکلی نداری. دوربین و سخت افزارش مثل همون ۹۳۰ میمونه و تنها فرقش اینه که جای ۵ اینچ ۶ اینچه که به نظر من بهتره. فقط میمونه قیمتش که یکم گرونه اگه مشکلی نداشته باشی ...
نه با سایز و قیمتش مشکلی ندارم، فقط اینکه چند ماه از اومدنش گذشته، خودمم اگر بخوام بگیرم یکی دو ماه دیگه احتمالا اقدام میکنم مشکلمه:|

بعد اگر تجربه ی کوچ کردن از اندروید به ویندوز فون رو هم دارید باهامون در میون بذارید:d سخت نبود براتون؟

داستان سونی اریکسون نشه برات
همین سوال رو من یک دفعه کردم و گفتم صبر کنم گوشی برند مایکروسافت بخرم :d ولی دوستان به نکته خوبی اشاره کردند.
ظاهر گوشی نوکیا هستش، داخلش که که سیستم عامل هستش تماما توسط مایکروسافت پشتیبانی میشه و مشکلی نیست.

همین سوال رو من یک دفعه کردم و گفتم صبر کنم گوشی برند مایکروسافت بخرم :d ولی دوستان به نکته خوبی اشاره کردند.
ظاهر گوشی نوکیا هستش، داخلش که که سیستم عامل هستش تماما توسط مایکروسافت پشتیبانی میشه و مشکلی نیست.
میدونی ارش بحث از رده خارج شدن اسم شرکت سازندس.
الان گوشی های سونی اریکسون هم اندروید هستن و بحث سیستم عامل نیست.
مهم اینه وقتی بخای بعدن بفروشی انگ شرکت منحل شده و از رده خارج بودن به گوشی میزنن اینجا!

مایکروسافت برای اینکه تو سر اسم گوشی هایی که نوکیا داده بیرون نخوره باید با همون برند نوکیا گوشی بده بیرون مثل سونی که اول از اریکسون جدا شد با همون آرم گرد سبز اریکسون گوشی میداد بیرون.

بنچمارک های Tegra K1 هم اومده

normal_Nvidia-tegraK1benches-1.jpg

normal_Nvidia-tegraK1benches-2.jpg

تو بنچ ها که خیلی خوب عمل کرده حالا باید دید از لحاظ قیمت و علی الخصوص مصرف انرژی چه وضعیتی داره ، چون طبق این بنچ ها Tegra 4 هم انتخاب بهتری میتونه نسبت به 801 باشه اما در عمل میبینیم که تعداد گوشی و تبلت هایی که از تگرا 4 استفاده میکنند انگشت شمارن

البته به این هم بستگی داره CPU های بعدی کوالکوم چطور باشه چون K1 رقیب 801 نیست ...

یه راهنمایی جامع لطفا:
سامسونگ S5 ؟
یا
سونی Z2 ؟

Z2 در برابر S5 چی داره جز بدنه خوش ساختش؟
من جای شما بودم S5 میگرفتم چون صفحه بهتر،رابط کاربری بهتر،حسگر اثر انگشت(حتی اگه کاربرد نداشته باشه)،سنسور ضربان قلب، پورت USB 3.0 و.......

زد2دوزبین یه کم بهتر.اسپیکر و بلندی و کیفیت صدای خیلی بهتر.رم3گیگ.صفحه یه کم بزرگ تر.زیبا تر و جنس بدنه بهتر.کیفت صفحه عالی چیزی از اس5کم نداره شاید برا خیلی ها بهتر باشه...هرچند هنوز کامل به سونی اعتماد ندارم و سامسونگ ترجیح میدم و باید با زد2کار کنم

Z2 در برابر S5 چی داره جز بدنه خوش ساختش؟
Stereo Speakers, 5.2 IPS LCD combining Triluminos and X-Reality with Live Color LED, 3 GB RAM, Glass and Alloy Body, 20.7 Camera with G-Sensor and 1/2.3" Sensor Size, 89 Hour Battery Endurance Rating...
واقعا نمیدونم رو چه حسابی همچین حرفی زدی!!!

Stereo Speakers, 5.2 IPS LCD combining Triluminos and X-Reality with Live Color LED, 3 GB RAM, Glass and Alloy Body, 20.7 Camera with G-Sensor and 1/2.3" Sensor Size, 89 Hour Battery Endurance Rating...
واقعا نمیدونم رو چه حسابی همچین حرفی زدی!!!
من فعلا تو مرحله تحقیقاتم ولی مگه S5 اسپیکر استریو نداره؟
در مورد صفحه نمایش Z2 هم فکر نکنم اینجور که شما میگی LED باشه چون تو GSM زده LCD
من خودم نسبت به هیچ کدوم تعصبی ندارم چون تا امروز نوکیا داشتم ولی انگار S5 اگه جنس بدنه ی ضعیف و رم 2 گیگشو در نظر نگیریم ازبقیه موارد بهتره. دوربین Z2 عکساشو دیدم خیلی آبرنگیه (البته تمام اینارو از تحقیقات اینترنتی میگم) اگه کسی دقیق میدونه لطفا بگه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or