راهنمایی برای خرید موبایل

هواوي!!!!!!نمونه كيفيت:-o
خب بگم در حد چی؟؟ سامسونگ یا نوکیا؟؟:دی
خب کیفیت گوشی هاش خوب درحد همون هواوی ولنوو هستش نسبت به قیمت عالین
هدف پست شمارو نفهمیدم
دوستان تو بازه قیمتی 700 تا 800 چه گوشی پیشنهاد میدید؟ گوشی رو هم نهایت 5 ماه میخواد استفاده بشه و بعد از عید می خواد تعویض بشه. من بین S3 mini , Core, Desire SV موندم.
بیخیال سامسونگ و اچ تی سی الکی گرونن یعنی سامسونگ داره یه کم بهتر میشه.
زیر1تومن باید بری سراغ سونی.ال جی.هواوی.اچ تی سی فقط وان xlش خوبه..مثلا همین svواقعا نسبت به قیمت اشغاله گوشی بهتر از ای هواوی داره550تومن
یا اس3میننی چند ماه پیش1میلیون بود کلی سامسونگ فحش دادم همین جا:دی الان شده650:دی خلاصه ارزش نداه
تو700
ال جیl9خوبه
سونی هم800تا900گوشی خوب زیاد داره
یه کم بذار روش سونی بگیر

اقا من دیشب اومد روی گوشیم xperia z اهنگ بریزم و وصلش کردم به لپ تاب یکی از بستگان.اهنگهارو ریختم بعدش اشنامون اومد گفت لپ تابم پر از ویروسه.بی زحمت یه راهکار بگید تا گوشیم به فنا نرفته
اقا یه سوال دیگه اگر بخوام یه بازی یا برنامه از روی گوشی پاک کنم باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
اقا من دیشب اومد روی گوشیم xperia z اهنگ بریزم و وصلش کردم به لپ تاب یکی از بستگان.اهنگهارو ریختم بعدش اشنامون اومد گفت لپ تابم پر از ویروسه.بی زحمت یه راهکار بگید تا گوشیم به فنا نرفته
اقا یه سوال دیگه اگر بخوام یه بازی یا برنامه از روی گوشی پاک کنم باید چیکار کنم؟

عزیز ویروس‌های کامپیوتری که به تلفن همراه تاثیری نمی‌گذارند
setings / apps / installed / uninstall

عزیز ویروس‌های کامپیوتری که به تلفن همراه تاثیری نمی‌گذارند
setings / apps / installed / uninstall
مرسی عزیز
یه چند مورد دیگه هم هست
روز اول گوشیمو 8 ساعت به شارج زدم ولی خیلی زود شارج تمام میکنه
اگر ازش تقریبا زیاد استفاده کنم هر 5 الی 6 ساعت باید بزنمش به شارج
وقتی هم شارجش 100 میشه همینکه از شارج درش میارم شروع میکنه کم کردن شارج و توی 5 دقیقه اول 5% کم میکنه . بعدشم تقریبا هر 3 الی 4 دقیقه یک بار 1% کم میکنه
از دیشب تا به الانم بازیها وبرنامهارو کند باز میکنه
یه جورایی توی بازی ها هنگ میکنه.تا دیشب همه چیش خوب بود.
البته دیشب چندتا بازی دانلود کردم و ریختم روش.احتمالش هست اونا مشکل ساز شده باشن؟

آخرین ویرایش:
مرسی عزیز
یه چند مورد دیگه هم هست
روز اول گوشیمو 8 ساعت به شارج زدم ولی خیلی زود شارج تمام میکنه
اگر ازش تقریبا زیاد استفاده کنم هر 5 الی 6 ساعت باید بزنمش به شارج
وقتی هم شارجش 100 میشه همینکه از شارج درش میارم شروع میکنه کم کردن شارج و توی 5 دقیقه اول 5% کم میکنه . بعدشم تقریبا هر 3 الی 4 دقیقه یک بار 1% کم میکنه
از دیشب تا به الانم بازیها وبرنامهارو کند باز میکنه
یه جورایی توی بازی ها هنگ میکنه.تا دیشب همه چیش خوب بود.
البته دیشب چندتا بازی دانلود کردم و ریختم روش.احتمالش هست اونا مشکل ساز شده باشن؟
نور صفحه گوشی رو بزار حدوده 20 درصد .. اپ های باز رو هم ببند بعد ببین باز اینطوری کم میکنه.
اگه بازم کم کرد گوشی رو دسته دو بهت انداختن و باطری گوشی قبلن به فنا رفته.

نور صفحه گوشی رو بزار حدوده 20 درصد .. اپ های باز رو هم ببند بعد ببین باز اینطوری کم میکنه.
اگه بازم کم کرد گوشی رو دسته دو بهت انداختن و باطری گوشی قبلن به فنا رفته.
اصلا موافق نيستم،اينكه گوشى شارژ كم نگه ميداره دليل بر اين نميشه كه بهت انداختن،كلا گوشيهاى جديد و هوشمند شارژ كن نگه ميدارن

اصلا موافق نيستم،اينكه گوشى شارژ كم نگه ميداره دليل بر اين نميشه كه بهت انداختن،كلا گوشيهاى جديد و هوشمند شارژ كن نگه ميدارن
یه بار دیگه پستشو بخون نوشته تو 5 دقیقه 5 تا کم میشه و هر 3 دقیقه هم 1 درصد .. هیچ گوشی هوشمندی اینطوری شارژ نمیخوره در صورتی که صفحه روشناییش روی 100 نباشه و حداقل 15 تا اپ همزمان باز باشن.

من تازه رسیدم دارم خبر های نوکیا رو میخونم ، مهمترین خبر آمدن ایسنتاگرام رسمی هست :دی
خوب دیگه وین فون چی میخواد تا آدم عاشقش بشه ؟ :دی
والا من یه لومیا نخرم ، از این دنیا نمیرم :دی

یه بار دیگه پستشو بخون نوشته تو 5 دقیقه 5 تا کم میشه و هر 3 دقیقه هم 1 درصد .. هیچ گوشی هوشمندی اینطوری شارژ نمیخوره در صورتی که صفحه روشناییش روی 100 نباشه و حداقل 15 تا اپ همزمان باز باشن.
آقا من تبلت Fonepad خریدم ، همین روند رو داره ، بنظر منکه این سیستم عامل اندروید به علاوه مدل گوشی و مدل باتری (آمپر و غیره) باعث این میشه !!
البته این نور صفحه و غیره هم که گفتید مهمه .
مثلا wifi , بلوتوث و gps ، لرزش و غیره ، اینا رو اگه استفاده نمیکنید باید خاموش نگهشون داشت !

من تازه رسیدم دارم خبر های نوکیا رو میخونم ، مهمترین خبر آمدن ایسنتاگرام رسمی هست :دی
خوب دیگه وین فون چی میخواد تا آدم عاشقش بشه ؟ :دی
والا من یه لومیا نخرم ، از این دنیا نمیرم :دی
من 1320 رو دیدم که پام شل شد:|
350 دلار یعنی یه تومن !!
خیلی خوبه

دوستان من روشنایی گوشیم تا 100 بود و هم اینکه برنامه we chat & viber هم فعال هستند همش
الن نور زمینه را خیلی کم کردم میشه گفت شارج دهیش بهتر شده

اقا یه سوال دیگه
این برنامه Advanced task killer چجوری باید غیر فعال کنم؟
همش یه ایکون سبز رنگ بالای گوشی نمایانه و نمیدونم Advanced task killer کجا باید برم تا غیر فعالش کنم
مرسی

اقا یه سوال دیگه
این برنامه Advanced task killer چجوری باید غیر فعال کنم؟
همش یه ایکون سبز رنگ بالای گوشی نمایانه و نمیدونم Advanced task killer کجا باید برم تا غیر فعالش کنم
مرسی
setting / apps
بعد میری تو برنامه های در حال اجرا (تب running). آیکونش رو پیدا میکنی ، روش کلیک میکنی و اونجا گزینه توقف (stop) داره !
---
دوستان من روشنایی گوشیم تا 100 بود و هم اینکه برنامه we chat & viber هم فعال هستند همش
الن نور زمینه را خیلی کم کردم میشه گفت شارج دهیش بهتر شده
فکر کنم همه ابزار های اندروید یه task manager پیشفرض دارند . شرتکاتشو باید بیاری تو صفحه home و باهاش میتونی برنامه های در حال اجرا رو ببندی ... گرچه برنامه هایی مثل viber بعد از بستن دوباره اجرا میشند. ولی اون بیشتر به ram مربوط میشه تا باتری !
شما wifi , gps , ویبره و اینجور چیزا رو هم میتونی هر وقت خواستی غیر فعال کنی ، بخصوص gps ! برای شبها هم میتونی بذاری رو flight mode که سیمکارت هم غیر فعال بشه !

به جای اینکه تمام قابلیت های گوشی رو غیر فعال کنی یه سر ببر نمایندگی نشون بده

این روند خالی شدن 1% هم طبیعی نیست....

در مورد وین فون هم :
این 1520 دوباره بعد از چند سال یه کاری کرد به نوکیا علاقه مند بشم

باتری 3400
میکروفون 4 کاناله
رنگ بندی زیبا
روشنایی عالی
نمایش زیر نور مستقیم خورشید خارق العاده

تنها نکته ای که من رو از وین فون میترسونه مارکت ویندوز فون هست و بیشتر قضیه ساپورت که اصلا معلوم نیست چه طوریاست
وگرنه مارکت اکثر برنامه های تاپ گوگل پلی و App Store برای مارکت وین فون هم منتشر شدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or