راهنمایی برای خرید موبایل

قیمت نهایت تا 800 یا 900 تومن.تاپیک رو هم اگه ممکنه لینکش رو بدید.
سلام . لینک تاپیک : http://forum.bazicenter.com/thread17933/page336/ - البته بیشتر در زمینه لبتاپ هست ولی میتونید بپرسید شاید به جواب برسید.

با این بودجه هم بنظرم شما یه نگاهی به Nexus 7 بندازین ، یک مقدار تاریخ عرضه اش قدیمیه ولی سخت افزار قوی داره ، مکالمه تلفنی هم نداره . البته nexus از برندهای معتبر asus هست ، تو برنده های دیگه هم مدلهای دیگه پیدا میشه من زیاد نمیشناسم ، مثل هاوایی و ... . و البته تبلت های سامسونگ هم هستند که فکر نمیکنم با این قیمت به قدرت nexus باشند ، حالا باز بقیه دوستان شاید اطلاعات بیشتری داشته باشن راجع به موضوع.

دوستان میخوام یه مموری 16 گیگ برای xperia z بخرم
شما چه مارکی و چه کلاسی معرفی میکنید
قیمتشم بی زحمت ذکر کنید
کلاس 10
سیلیکون پاور هم گارانتی معتبری داره و خدماتش خوبه {گارانتی مادام العمر}
کیفیتش هم خوبه
قیمتش هم باید بین 40 تا 50 باشه {حدود 45}
قیمت نهایت تا 800 یا 900 تومن.تاپیک رو هم اگه ممکنه لینکش رو بدید.
همین نکسوس 7 عالیه
حداقل تا دو سه ورژن بعدی اندروید ساپورت میشه

البته اگه بتونی برای نسخه جدید صبر کنی, خیلی بهتره که قیمتش از 230 دلار شروع میشه {تو ایران احتمالا 1 تا 1100 میشه} ولی واقعا ارزش قیمت بالاترش رو داره

سلام دوستان.
من میخوام تو حدود قیمت 1500 یه گوشی بگیرم و موندم چی بگیرم :دی

نظر خودم Xperia Z هست ولی شنیدم اسپیکراش ضعیفه و باطریش خوب نیست و... اینا تا چه حد حقیقت داره؟ و به نظر شما با این قیمت چیز بهتری میتونم بگیرم؟

یه سوال دیگه هم اینکه فروشنده ها معمولا رو گوشی چقدر سود میگیرن؟ مثلا یه گوشی که میفروشن 1700 چقدرش سود خودشونه؟

سلام دوستان.
من میخوام تو حدود قیمت 1500 یه گوشی بگیرم و موندم چی بگیرم :دی
نظر خودم Xperia Z هست ولی شنیدم اسپیکراش ضعیفه و باطریش خوب نیست و... اینا تا چه حد حقیقت داره؟ و به نظر شما با این قیمت چیز بهتری میتونم بگیرم؟
اگه دیگه نمی تونی به پولت اضافه کنی Note II بگیر به نظرم که بهترین انتخاب ممکن هست:دی اگه هم تا 1.600-1.700 می تونی که Galaxy S4 و اگه هم تا 2 تومن Note III:دی کلا نظر من روی گلکسی سامسونگ هست حالا بقیه شاید نظر دیگه داشته باشن.

دوستان ، مسخره امون نکنید :-s :دی ولی من یه گوشی تاشو میخوام که 2 تا قابلیت داشته باشه ، صفحه اش نسبتاً بزرگ باشه ، صداش هم قدر بوق کشتی باشه :دی همین :دی
حالا اصلاً چیزی گیر میاد !؟ :-/ :دی

^ نزدیکترین چیزی که پیدا کردم این هست:

36048308895115331936.jpg

Samsung I9230 Galaxy Golden - Full phone specifications

ولی هنوز عرضه نشده و تاریخ عرضه‌اش، سه ماهه آخر امسال ـه

^ نزدیکترین چیزی که پیدا کردم این هست:
36048308895115331936.jpg
Samsung I9230 Galaxy Golden - Full phone specifications

ولی هنوز عرضه نشده و تاریخ عرضه‌اش، سه ماهه آخر امسال ـه
این فقط 2 تا بدی داره ، یکی اینکه من یه چیز ساده تر میخوام ، یکی دیگه هم اینکه تجربه بم اثبات کرده که سامسونگ صدا و شارژ نداره :| :دی

سلام
عزیزان بهترین خرید تا 300 تومن چی هستش؟ چی پیشنهاد میدید؟
-----
یک HTC chacha دسته دوم در حد نوع هم سراغ دارم 370 میفرشند. چطوره؟ (خود گوشی). کیبوردش حروف عربی یا فارسی نداره. نرم افزار فارسی رو نصب میشه کرد اما آیا میشه به کیبورد بدون حروف عربی (کیبورد فیزیکی گوشی) برای تایپ فارسی عادت کرد؟!؟

اگه دیگه نمی تونی به پولت اضافه کنی Note II بگیر به نظرم که بهترین انتخاب ممکن هست:دی اگه هم تا 1.600-1.700 می تونی که Galaxy S4 و اگه هم تا 2 تومن Note III:دی کلا نظر من روی گلکسی سامسونگ هست حالا بقیه شاید نظر دیگه داشته باشن.
Note II که دیگه قدیمی شده :دی S4 رو خودم هم در نظر داشتم ولی سامسونگ یه بدی که داره اینه که دوزار برا بدنه ی گوشی مایه نمیذاره :دی زور داره آدم نزدیک 2 تومن پول بده بعد بدنه ی گوشیش مثل پلاستیک بازیافتی باشه :دی
LG G2 و Optimos G Pro هم میگن خوبه ولی من زیاد از LG و این گوشی ها شناخت ندارم نمیدونم چجوریه.

دیگه کسی نظری نداره؟ کسایی که با Xperia Z کار کردن نظرشون در مورد شارژ و اسپیکرش چیه؟

Note II که دیگه قدیمی شده :دی S4 رو خودم هم در نظر داشتم ولی سامسونگ یه بدی که داره اینه که دوزار برا بدنه ی گوشی مایه نمیذاره :دی زور داره آدم نزدیک 2 تومن پول بده بعد بدنه ی گوشیش مثل پلاستیک بازیافتی باشه :دی
LG G2 و Optimos G Pro هم میگن خوبه ولی من زیاد از LG و این گوشی ها شناخت ندارم نمیدونم چجوریه.

دیگه کسی نظری نداره؟ کسایی که با Xperia Z کار کردن نظرشون در مورد شارژ و اسپیکرش چیه؟
نزدیک 2 میخوای مایه بزاری خو Z1 بردار...Z صداش کمه اما شارژش خوبه ...کلا الان پیشنهاد میشه Z1 برداری خیلی بهتره نسبت به Z ..آپدیت جدید دوربینش اومده کفم برید :d
G2 هم گوشی خوبیه...

نزدیک 2 میخوای مایه بزاری خو Z1 بردار...Z صداش کمه اما شارژش خوبه ...کلا الان پیشنهاد میشه Z1 برداری خیلی بهتره نسبت به Z ..آپدیت جدید دوربینش اومده کفم برید :d
G2 هم گوشی خوبیه...
اون دیگه خیلی نزدیک 2ــه :دی دیگه نهایت تا همین 1600 (با توجه به اینکه طرف آشناست برام قیمت خرید میزنه) اینا بتونم هزینه کنم. حالا صداش هم زیاد مهم نیست یه زنگ میخواد بخوره دیگه وگرنه دوره ی آهنگ گذاشتن با اسپیکر گوشی خیلی وقته سر اومده :دی

اون دیگه خیلی نزدیک 2ــه :دی دیگه نهایت تا همین 1600 (با توجه به اینکه طرف آشناست برام قیمت خرید میزنه) اینا بتونم هزینه کنم. حالا صداش هم زیاد مهم نیست یه زنگ میخواد بخوره دیگه وگرنه دوره ی آهنگ گذاشتن با اسپیکر گوشی خیلی وقته سر اومده :دی
من نخوندم صفحات قبل رو بهنام
دقیقا چی میخوای از گوشیت بگو تا بگم بهت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or