قیمت نهایت تا 800 یا 900 تومن.تاپیک رو هم اگه ممکنه لینکش رو بدید.ای کاش قیمت هم میگفتی تا دوستان بتونند کمک کنند .
ضمنا یه تاپیک دیگه هم برای تبلت و لبتاپ جداگانه داریم. اونجا هم مراجعه کنید.
قیمت نهایت تا 800 یا 900 تومن.تاپیک رو هم اگه ممکنه لینکش رو بدید.ای کاش قیمت هم میگفتی تا دوستان بتونند کمک کنند .
ضمنا یه تاپیک دیگه هم برای تبلت و لبتاپ جداگانه داریم. اونجا هم مراجعه کنید.
سلام . لینک تاپیک : http://forum.bazicenter.com/thread17933/page336/ - البته بیشتر در زمینه لبتاپ هست ولی میتونید بپرسید شاید به جواب برسید.قیمت نهایت تا 800 یا 900 تومن.تاپیک رو هم اگه ممکنه لینکش رو بدید.
کلاس 10دوستان میخوام یه مموری 16 گیگ برای xperia z بخرم
شما چه مارکی و چه کلاسی معرفی میکنید
قیمتشم بی زحمت ذکر کنید
همین نکسوس 7 عالیهقیمت نهایت تا 800 یا 900 تومن.تاپیک رو هم اگه ممکنه لینکش رو بدید.
اگه دیگه نمی تونی به پولت اضافه کنی Note II بگیر به نظرم که بهترین انتخاب ممکن هست اگه هم تا 1.600-1.700 می تونی که Galaxy S4 و اگه هم تا 2 تومن Note III کلا نظر من روی گلکسی سامسونگ هست حالا بقیه شاید نظر دیگه داشته باشن.سلام دوستان.
من میخوام تو حدود قیمت 1500 یه گوشی بگیرم و موندم چی بگیرم
نظر خودم Xperia Z هست ولی شنیدم اسپیکراش ضعیفه و باطریش خوب نیست و... اینا تا چه حد حقیقت داره؟ و به نظر شما با این قیمت چیز بهتری میتونم بگیرم؟
این فقط 2 تا بدی داره ، یکی اینکه من یه چیز ساده تر میخوام ، یکی دیگه هم اینکه تجربه بم اثبات کرده که سامسونگ صدا و شارژ نداره^ نزدیکترین چیزی که پیدا کردم این هست:Samsung I9230 Galaxy Golden - Full phone specifications
ولی هنوز عرضه نشده و تاریخ عرضهاش، سه ماهه آخر امسال ـه
Note II که دیگه قدیمی شده S4 رو خودم هم در نظر داشتم ولی سامسونگ یه بدی که داره اینه که دوزار برا بدنه ی گوشی مایه نمیذاره زور داره آدم نزدیک 2 تومن پول بده بعد بدنه ی گوشیش مثل پلاستیک بازیافتی باشهاگه دیگه نمی تونی به پولت اضافه کنی Note II بگیر به نظرم که بهترین انتخاب ممکن هست اگه هم تا 1.600-1.700 می تونی که Galaxy S4 و اگه هم تا 2 تومن Note III کلا نظر من روی گلکسی سامسونگ هست حالا بقیه شاید نظر دیگه داشته باشن.
نزدیک 2 میخوای مایه بزاری خو Z1 بردار...Z صداش کمه اما شارژش خوبه ...کلا الان پیشنهاد میشه Z1 برداری خیلی بهتره نسبت به Z ..آپدیت جدید دوربینش اومده کفم برید :dNote II که دیگه قدیمی شده S4 رو خودم هم در نظر داشتم ولی سامسونگ یه بدی که داره اینه که دوزار برا بدنه ی گوشی مایه نمیذاره زور داره آدم نزدیک 2 تومن پول بده بعد بدنه ی گوشیش مثل پلاستیک بازیافتی باشه
LG G2 و Optimos G Pro هم میگن خوبه ولی من زیاد از LG و این گوشی ها شناخت ندارم نمیدونم چجوریه.
دیگه کسی نظری نداره؟ کسایی که با Xperia Z کار کردن نظرشون در مورد شارژ و اسپیکرش چیه؟
اون دیگه خیلی نزدیک 2ــه دیگه نهایت تا همین 1600 (با توجه به اینکه طرف آشناست برام قیمت خرید میزنه) اینا بتونم هزینه کنم. حالا صداش هم زیاد مهم نیست یه زنگ میخواد بخوره دیگه وگرنه دوره ی آهنگ گذاشتن با اسپیکر گوشی خیلی وقته سر اومدهنزدیک 2 میخوای مایه بزاری خو Z1 بردار...Z صداش کمه اما شارژش خوبه ...کلا الان پیشنهاد میشه Z1 برداری خیلی بهتره نسبت به Z ..آپدیت جدید دوربینش اومده کفم برید :d
G2 هم گوشی خوبیه...
من نخوندم صفحات قبل رو بهناماون دیگه خیلی نزدیک 2ــه دیگه نهایت تا همین 1600 (با توجه به اینکه طرف آشناست برام قیمت خرید میزنه) اینا بتونم هزینه کنم. حالا صداش هم زیاد مهم نیست یه زنگ میخواد بخوره دیگه وگرنه دوره ی آهنگ گذاشتن با اسپیکر گوشی خیلی وقته سر اومده