راهنمایی برای خرید موبایل

اون دیگه خیلی نزدیک 2ــه :دی دیگه نهایت تا همین 1600 (با توجه به اینکه طرف آشناست برام قیمت خرید میزنه) اینا بتونم هزینه کنم. حالا صداش هم زیاد مهم نیست یه زنگ میخواد بخوره دیگه وگرنه دوره ی آهنگ گذاشتن با اسپیکر گوشی خیلی وقته سر اومده :دی

Z و z1 صفحشون خرکیه
یه مدل خوبه یه مدل بد...
شما نوت۲ یا اس۴ یا وان رو انتخاب کنید.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

من نخوندم صفحات قبل رو بهنام
دقیقا چی میخوای از گوشیت بگو تا بگم بهت :d
والا چیز خاصی نمیخوام فقط در حد و حدود همین 1600 اینا بهترین چیزی که میشه گرفت چیه؟ :دی پردازنده و دوربین و خلاصه همه چیش خوب باشه دیگه :دی ویندوز هم نباشه. S4 مثلا همه چیش خوبه ولی بدنش ضیغیه به دلم نمیشینه :دی ولی Z رو کاغذ حداقل همه چیش خوب و قابل قبوله.
البته خودم تصمیمم رو گرفته بودم که Z بگیرم ولی یکی بهم گفت Z نگیر زیاد خوب نیست و مشکل شارژ و اسپیکر داره که دودِل شدم، گفتم بپرسم ببینم چیز بهتری تو این قیمتا هست یا نه :دی
Z و z1 صفحشون خرکیه
یه مدل خوبه یه مدل بد...
شما نوت۲ یا اس۴ یا وان رو انتخاب کنید.

منظورت از خرکی چیه؟ اگه سایز رو میگی که Z پنج اینچه :-/

والا چیز خاصی نمیخوام فقط در حد و حدود همین 1600 اینا بهترین چیزی که میشه گرفت چیه؟ :دی پردازنده و دوربین و خلاصه همه چیش خوب باشه دیگه :دی ویندوز هم نباشه. S4 مثلا همه چیش خوبه ولی بدنش ضیغیه به دلم نمیشینه :دی ولی Z رو کاغذ حداقل همه چیش خوب و قابل قبوله.
البته خودم تصمیمم رو گرفته بودم که Z بگیرم ولی یکی بهم گفت Z نگیر زیاد خوب نیست و مشکل شارژ و اسپیکر داره که دودِل شدم، گفتم بپرسم ببینم چیز بهتری تو این قیمتا هست یا نه :دی
از من بشنو و Z نخر من با اکثر گوشی ها کار کردم به نظر من 100 تومن بذار روش LG G2 بگیر البته این گوشی یک ایراد داره اونم اینه که کارت حافظه پشتیانی نمیکنه انتخاب دیگه میتونه one باشه و آخرین انتخاب ، S4 نسخه اروپایی (9505) و اگر هم عجله نداری صبر کن تا nexus 5 بیاد.

آخرین ویرایش:
با این پول دیگه حتما یه چیز خوب باید بگیری واسه چند مدت بیخیال عوض شدنش بشی..
HTC one خیلی خوبه...اول که میگیری دستت گلبول های قرمز خونتم ذوق میکنن هم خوش دسته هم جنسش خیلی خوبه...اندازش به نسبت بهتره...صفحشو من از بقیه گوشیا بیشتر دوست دارم چون طبیعی ترین نمایش رنگ رو داره...اما دوربینش رو اگه نخوای زوم کنی مشکلی نداری باهاش وگرنه بیخیالش شو...صداشم عالیه..
LG G2 هم عالیه...صفحه لب تا لب...اما 2 تا چیزم برای من رو مخه..یکی جای دکمه های صداش که زیره دوربینه و وقتی افقی کنی گوشیو باید بیخیال زدنش بشی!اسلات کارت نداره!اما دوربینش محشره...صفحشم خیلی خوبه...
S4 میتونی بگیری...صفحش اگه فانتزی پسندی خیلی بهت حال میده خیلیم خوش دسته دوربینش خوبه و کلا روهم خیلی گوشی خوبیه اما من که هنوز با این پلاستیک وقتی 2 تومن هزینه میکنی مشکل دارم!(بیخیال قابلیت های نرم افزاری شو...90% شو میتونی براحتی پیدا کنی تو مارکت..حتی بهتر.
Z شیک ترین گوشی که دیدم..هم جنسش خیلی عالیه هم کلاسش...ضد آبیش هم به جز کاربرد تو روزای اول واقعا سرگرم کنندست اما مشکل اولش اینه صفحش زاویه دیدش کمه بشخصه مشکلی ندارم چون هیچ وقت نه گوشی نه مانیتور ونه تلیویزون رو از بقل نگاه نمیکنم!اما یه حالت ماتی داره(پنل های شارپش اینطورین البته اگه هنوز باشه تو باز) دوربینش خوبه..صدا اسپیکرش کمه...شارژشم خوبه واقعا تنها مشکلش تو وبگردیشه!نمیدونم چرا...یه مشکل دیگش درپوشهای پورتاشه که برای ضد آب بودن گذاشتن و بعضی وقتا میره رو مخ..البته خدا رو شکر تو Z1 حاقل جک 35 رو بدون درپوش کردن!
اگه طرف اشناست تو بهترین راه رو میتونی انتخاب کنی بین 2 یا 3 تاشون گیر کن برو اونجا بگیر دستت روشنش کن خودت دیگه تا تهشو میفهمی و راضی میای بیرون....
من خودم الان گوشیمو 2 ماهه فروختم یه 1200 دستمه :d میخوام Z1 بگیرم چون کلا با سلیقه من جوره همه چیش..مثلا من رابط کاربریشو دوست دارم ولی خیلیا بدشون میاد چون خیلی سادست و شبیه آندروید خامه..اگه PS4 هم بگیرم دیگه نونم با TV و بقیه چیزا تو روغنه چون همش با هم share میشه و این ریموت اون و...فعلا منتظرم Nexus 5 بیاد چون ونم انگار خوبه ...الان دیگه هیچ گوشی نیست که نتونه بازی رو اجرا کنه یا نرم افزاری چیزیو...بیشتر ظاهر و قابلیت های جانبی مثل ضد اب و فانتزی Amoled یا LCD بودن صفحه و اندازه سنسور دوربین و ایناست که میتونه نظرتو جلب کنه.
Z الان 1300 ایناست که تو رنجه خودش از همه خیلی بهتره و بقیه 300-400 تومن گرونترن..

با این پول دیگه حتما یه چیز خوب باید بگیری واسه چند مدت بیخیال عوض شدنش بشی..
HTC one خیلی خوبه...اول که میگیری دستت گلبول های قرمز خونتم ذوق میکنن هم خوش دسته هم جنسش خیلی خوبه...اندازش به نسبت بهتره...صفحشو من از بقیه گوشیا بیشتر دوست دارم چون طبیعی ترین نمایش رنگ رو داره...اما دوربینش رو اگه نخوای زوم کنی مشکلی نداری باهاش وگرنه بیخیالش شو...صداشم عالیه..
LG G2 هم عالیه...صفحه لب تا لب...اما 2 تا چیزم برای من رو مخه..یکی جای دکمه های صداش که زیره دوربینه و وقتی افقی کنی گوشیو باید بیخیال زدنش بشی!اسلات کارت نداره!اما دوربینش محشره...صفحشم خیلی خوبه...
S4 میتونی بگیری...صفحش اگه فانتزی پسندی خیلی بهت حال میده خیلیم خوش دسته دوربینش خوبه و کلا روهم خیلی گوشی خوبیه اما من که هنوز با این پلاستیک وقتی 2 تومن هزینه میکنی مشکل دارم!(بیخیال قابلیت های نرم افزاری شو...90% شو میتونی براحتی پیدا کنی تو مارکت..حتی بهتر.
Z شیک ترین گوشی که دیدم..هم جنسش خیلی عالیه هم کلاسش...ضد آبیش هم به جز کاربرد تو روزای اول واقعا سرگرم کنندست اما مشکل اولش اینه صفحش زاویه دیدش کمه بشخصه مشکلی ندارم چون هیچ وقت نه گوشی نه مانیتور ونه تلیویزون رو از بقل نگاه نمیکنم!اما یه حالت ماتی داره(پنل های شارپش اینطورین البته اگه هنوز باشه تو باز) دوربینش خوبه..صدا اسپیکرش کمه...شارژشم خوبه واقعا تنها مشکلش تو وبگردیشه!نمیدونم چرا...یه مشکل دیگش درپوشهای پورتاشه که برای ضد آب بودن گذاشتن و بعضی وقتا میره رو مخ..البته خدا رو شکر تو Z1 حاقل جک 35 رو بدون درپوش کردن!
اگه طرف اشناست تو بهترین راه رو میتونی انتخاب کنی بین 2 یا 3 تاشون گیر کن برو اونجا بگیر دستت روشنش کن خودت دیگه تا تهشو میفهمی و راضی میای بیرون....
من خودم الان گوشیمو 2 ماهه فروختم یه 1200 دستمه :d میخوام Z1 بگیرم چون کلا با سلیقه من جوره همه چیش..مثلا من رابط کاربریشو دوست دارم ولی خیلیا بدشون میاد چون خیلی سادست و شبیه آندروید خامه..اگه PS4 هم بگیرم دیگه نونم با TV و بقیه چیزا تو روغنه چون همش با هم share میشه و این ریموت اون و...فعلا منتظرم Nexus 5 بیاد چون ونم انگار خوبه ...الان دیگه هیچ گوشی نیست که نتونه بازی رو اجرا کنه یا نرم افزاری چیزیو...بیشتر ظاهر و قابلیت های جانبی مثل ضد اب و فانتزی Amoled یا LCD بودن صفحه و اندازه سنسور دوربین و ایناست که میتونه نظرتو جلب کنه.
Z الان 1300 ایناست که تو رنجه خودش از همه خیلی بهتره و بقیه 300-400 تومن گرونترن..
آقا دمت گرم. دقیقا به همچین مقایسه ای احتیاج داشتم که شما ردیفش کردی برام :دی

با توجه به این تعریف هایی که کردی به نظرم همون Z رو بگیرم برا من بهتره. البته بقیه رو هم یه تستی میزنم. منم آدمی نیستم که زیاد خوره ی گوشی باشم، همین که همه چیش متعادل باشه و اذیت نکنه راضی ام :دی همین ویوازی که الان دارم اون موقع که گرفتم دوربینش جزو بهترین های بازار بود ولی تو این چند سال شاید جمعا 200 تا عکس ننداختم باهاش! رینگتونم رو چند روز پیش بعد از 4 سال عوض کردم! بک گراند گوشی رو سالی یه بار عوض میکنم! تم رو همینطور و...
حقیقتش اول میخواستم Xperia TX بگیرم بعد رفیقم گفت حالا که تو میخوای بعد هرگز گوشی بگیری یه خورده پول بیشتر بذار Z بگیر که باز تا یه مدت طولانی جوابت رو بده، ما هم گفتیم خیله خب :دی! همین که شیک و با کلاس باشه و مشکل خاصی هم نداشته باشه کافیه. و به نظرم کلا سونی قیمت هاش خیلی منصفانه ـست نسبت به امکاناتی که قرار میده.
فقط دو تا سوال دیگه بپرسم و تمام :دی
اما یه حالت ماتی داره(پنل های شارپش اینطورین البته اگه هنوز باشه تو باز)
منظور از این تیکه چیه؟
تنها مشکلش تو وبگردیشه!
چرا؟

Note II که دیگه قدیمی شده :دی S4 رو خودم هم در نظر داشتم ولی سامسونگ یه بدی که داره اینه که دوزار برا بدنه ی گوشی مایه نمیذاره :دی زور داره آدم نزدیک 2 تومن پول بده بعد بدنه ی گوشیش مثل پلاستیک بازیافتی باشه :دی
LG G2 و Optimos G Pro هم میگن خوبه ولی من زیاد از LG و این گوشی ها شناخت ندارم نمیدونم چجوریه.
قدیمی چیه حاجی:دی ببین یه چیز کلی که هست اینه که از یه گوشی چی می خوای؟ صفحه بزرگ؟ ظاهر قشنگ؟ کارایی خفن؟ چی؟ مثلا من خودم عاشق گوشی صفحه بزرگ هستم و اون اول برام اولویته تقریبا:دی برای همین نوت 2 رو پیشنهاد کردم، ضمن اینکه نوت 2 سخت افزارش هم بسیار عالیه در نوع خودش! اگه هم صفحه برات خیلی مهم نیست و کارایی مهمتره، پس انتخابت رو باید بری S4 (البته بازم نظر من اینه). xPeria ها هم من راستش نمی دونم ولی گویا همین Z قیمت بسیار مناسبی داره با توجه به امکاناتش. من خودمم خیلی وقته می خوام بخرم، اول قصدم نوت 2 بود بعد باز رفتم سر S4 (چون اس 4 جدیدتره و بهتره سخت افزارش) ولی الان باز کلید کردم روی نوت 3!:دی کلا اگه هم صفحه بزرگ دوست داری و هم امکانات برات مهمه نوت 2 یا S4 به نظر من... بعدم اینکه حتما تو این سایت ها هم مقایسه بزن! مثلا اینجا من زدم مقایسه S4 با xPeria Z: مقایسه کالا
(راستی به امتیازای کاربرا هم خیلی اهمیت نده:دی)
اینم سایت خوبیه برای مقایسه و کلا اطلاعات و اینا:
GSMAria | پایگاه اطلاع رسانی موبایل ایران
---------------
xPeria Z واقعا شاخ به نظر میاد و کلا نزدیک به همن. نهایتا یا S4 بگیر یا همین Z :d ولی اگه من بودم S4 :دی

آخرین ویرایش:
آقا دمت گرم. دقیقا به همچین مقایسه ای احتیاج داشتم که شما ردیفش کردی برام :دی

با توجه به این تعریف هایی که کردی به نظرم همون Z رو بگیرم برا من بهتره. البته بقیه رو هم یه تستی میزنم. منم آدمی نیستم که زیاد خوره ی گوشی باشم، همین که همه چیش متعادل باشه و اذیت نکنه راضی ام :دی همین ویوازی که الان دارم اون موقع که گرفتم دوربینش جزو بهترین های بازار بود ولی تو این چند سال شاید جمعا 200 تا عکس ننداختم باهاش! رینگتونم رو چند روز پیش بعد از 4 سال عوض کردم! بک گراند گوشی رو سالی یه بار عوض میکنم! تم رو همینطور و...
حقیقتش اول میخواستم Xperia TX بگیرم بعد رفیقم گفت حالا که تو میخوای بعد هرگز گوشی بگیری یه خورده پول بیشتر بذار Z بگیر که باز تا یه مدت طولانی جوابت رو بده، ما هم گفتیم خیله خب :دی! همین که شیک و با کلاس باشه و مشکل خاصی هم نداشته باشه کافیه. و به نظرم کلا سونی قیمت هاش خیلی منصفانه ـست نسبت به امکاناتی که قرار میده.
فقط دو تا سوال دیگه بپرسم و تمام :دی
منظور از این تیکه چیه؟
چرا؟
قابلی نداشت ;) :d
اون اول که سونی تولید کرد گوشیرو چون japan display توانایی تولید تمام پنل های گوشی رو نداشت 30% رو دادن شارپ تولید کرد...این پنل های شارپ کیفیتشون کمتره و زاویشون محدود..یکمم ماتن!!البته بعدا همشو دیگه ژاپن دیسپلی زد و میزنه که کیفیتشونم خیلی خوبه.
حالا باز بپرس...فکر کنم میشد از روی کد گوشیم فهمید..دقیق یادم نیست ولی اگه گوشیت ماله 3 ماه اخیر باه که حتما شارپ نیست ...

نمیدونم داستان چیه..ماله اپتیمایزه یا چیزه دیگه...Z با توجه به نوع و ظرفیت باتریش در مقابل گوشیایه همردش خیلی بیشتر شارژ برای مکالمه نگه میداره اما وقتی باهاش فیلم ببینی یا وبگردی کنی کمتر از بقیه میشه
gsmarena_002.jpg

کلا تفاوت در حد یکی 2 ساعته اما خوب!!
البته تجربه یک هفته ایم میگه بسته به استفاده 2 روز یکبار شارژ نیازت میشه و کلا گوشی های هوشمند اینطورین (هر چی صفحه بزرگتر بدتر :d)
فقط یه چیزی سیاهش به نظرم قشنگتره اما مشکلش اینه مثل بنز پشتش لکه میگیره و اجا دست میمونه البته مثل بنزم با یه دستمال یه بار بکشی میره اما سفیدش برعکسه و جا دست روش معلوم نمیشه!!

گفتم که.z و z1 دو نوع صفحه دارن که یکیپخوبه یکی بد.حالا شانسی خوبه یا بده بهتون میفته.راهی هم نداره از بیرون جعبه تشخیصش داد

اقا منم 2 هفته است Z خریدم.خدارو شکر ازش راضیم
هفته پیش عروسی دعوت بودم و اومدم عکس بگیرم دیدم اصلا عکس با کیفیت نمیگیره ولی بعدش یکی از بستگان گوشیمو گرفت و نیم ساعتی باهاش ور رفت تا دوربینشو تنظیم کرد و از اون موقع به بعد عکسهای فوق العاده ای باهاش گرفتم.
صدای اسپیکرش شاید زیاد نباشه ولی اصلا ازار دهنده هم نیست و من که از صداش راضیم.سخت افزارش حرف نداره.بازیهای full hd با بهترین کیفیت و سرعت اجرا میشن.ظاهرشم که واقعا شیک و تو دل برو است.یه استیل خاصی داره.
فقط دوتا موضوع هست که باید بگم.
1.توی حالت عادی شارژ دهیش نرمال است ولی وقتی بازی سنگین یا وب گردی یا اهنگ گوش میدی شارژش به سرعت کم میشه.
2.در حین بازی کردن بازیهای سنگین بعده چند دقیقه صفحش داغ میشه که البته ماله سخت افزار قویشه.البته s4 یه مدت دستم بود و اونم همینجوری بود.
در کل داغ کردن و شارژ دهی کمتر توی گوشیهای قدرتمند یه عمر نسبتا عادیه

حالا دوستان داستان این پلاستیک و اینا چیه که میگید سامسونگ بدنه اش اینطوریه؟:-/ و آیا مشکل خیلی بزرگیه؟ یعنی الان Note III ـش هم همینطوریه؟

منهای Sony و گوشی One و One MAX، تقریبا همه‌ی سازندگان اندروید برای گوشی‌هاشون از پلی‌کربنات ( یا به اصطلاح عامیانه، پلاستیک ) استفاده می‌کنند. فقط سامسونگ در فاز 2 طراحیش ( که از SIII شروع میشد تا S4) یک لایه براق روی بدنه می‌کشید. مثل پلاستیک لعابدار که موجب انتقاد خیلی ها شد که ظاهر گوشی با باطن گوشی در تضاده و قیافه‌اش برازنده‌ی یک گوشی High-end نیست. سامسونگ برای رفع موقتی این مشکل، طرح Brushed metal رو برای SIII و NoteII عرضه کرد که عملا زیاد فایده‌ای نداشت

بعد به طرز عجیبی، طراحی نقش‌دار ( Patterned ) مد شد. که شروعش با Nexus 4 بود و LG هم دو سه تا از گوشی‌های برتر امسال و پارسالش اینجوری طرح دارند و سامسونگ هم به تبعیت ( و تا حدودی بخاطر انتقادات ) پشت طرح دار رو برای S4 ساخت. ( که به طرحش هم پولک گفته میشه، و انصافا بین سایر طرح ها ملایمتر و رسمی تره، بقیه طرح‌ها یک مدل اعصاب خردکنی هستند. )

اما این طرح هم موثر واقع نیافتاد و منتقدین باز هم انتقاد کردند تا اینکه برای Note III، بدنه‌ی پلاستیکی با طرح چرم ساخته شد. و در کمال تعجب طرح جالبی هم شد. علاوه بر اینکه ظاهر دستگاه مناسب‌تر شد، بخاطر طرح روی دستگاه گفته شده که دستگاه در صورت تعرق کف دست، لیز نمیخوره و لکه برنمیداره

پ.ن:نام کاربری جدید مبارک

آخرین ویرایش:
منهای Sony و گوشی One و One MAX، تقریبا همه‌ی سازندگان اندروید برای گوشی‌هاشون از پلی‌کربنات ( یا به اصطلاح عامیانه، پلاستیک ) استفاده می‌کنند. فقط سامسونگ در فاز 2 طراحیش ( که از SIII شروع میشد تا S4) یک لایه براق روی بدنه می‌کشید. مثل پلاستیک لعابدار که موجب انتقاد خیلی ها شد که ظاهر گوشی با باطن گوشی در تضاده و قیافه‌اش برازنده‌ی یک گوشی High-end نیست. سامسونگ برای رفع موقتی این مشکل، طرح Brushed metal رو برای SIII و NoteII عرضه کرد که عملا زیاد فایده‌ای نداشت

بعد به طرز عجیبی، طراحی نقش‌دار ( Patterned ) مد شد. که شروعش با Nexus 4 بود و LG هم دو سه تا از گوشی‌های برتر امسال و پارسالش اینجوری طرح دارند و سامسونگ هم به تبعیت ( و تا حدودی بخاطر انتقادات ) پشت طرح دار رو برای S4 ساخت. ( که به طرحش هم پولک گفته میشه، و انصافا بین سایر طرح ها ملایمتر و رسمی تره، بقیه طرح‌ها یک مدل اعصاب خردکنی هستند. )

اما این طرح هم موثر واقع نیافتاد و منتقدین باز هم انتقاد کردند تا اینکه برای Note III، بدنه‌ی پلاستیکی با طرح چرم ساخته شد. و در کمال تعجب طرح جالبی هم شد. علاوه بر اینکه ظاهر دستگاه مناسب‌تر شد، بخاطر طرح روی دستگاه گفته شده که دستگاه در صورت تعرق کف دست، لیز نمیخوره و لکه برنمیداره

کاملا صحیحه...اما تنها اشکال در اینه که کیفیت پلاستیک تو گوشی های سامسونگ خیلی بدتره ...کافیه S4 رو با Lumia 920 یا هر کدوم دیگه دستتون بگیرین تا بفهمین...حتی HTC هم تو One X از پلی کربنات استفاده کرده اما خیلی حسه خوبی میده به آدم...البته سامسونگ بخاطر اینکه بتونه از پس تیراژ بالای دستگاهاش بر بیاد چاره ای جز اینم نداره مگه اینکه چند ماه زودتر به طراحی بدنه برسه تا بتونه به تعداد کافی تولید کنه.

ممنون دوست عزیز، بسیار مفید بود و استفاده کردیم. پس یعنی الان تفاوت Note III و S4 در حد خیلی چشمگیر شده از این نظر؟
سپاس از ابراز لطف شما.

^Click to see full size image​
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Galaxy Note III[/TD]
[TD="align: center"]Galaxy S4[/TD]
[/TR]