راهنمایی برای خرید موبایل

من الان اکسپریا ری دارم اندروید 4 که ریختم همش 4 تا app بیشتر نصب نیست ولی گوشی به شدت کنده دیالر 3 ثانیه طول میکشه تا باز بشه! میخوام 520 بگیرم واقعا سریعه؟برنامه های پولی کرک شده نیستن مثل اندروید؟در کل نگران ویندوز استور نیستم چون رو به رشده

اینده ویندوز فون خیلی روشنه چون همین الا خبر اومد
سازمان پتنت امریکا پتنت های اپل برا دستورات لمسی رو معتبر علام کرده:دی
جالبیش اینه این پتنت ها خیلی قبلتراز اپل اختراع شدن و تو گوشی های لمسی پاک پی سی.وپالم سونی و سامسونگ و..وجود داشته ولی هیشکی ثبتش نکرده
و اپل 5.6سال بعد سال2007اومده ثبت کرده الان میگن معتبره=))خلاصه راحت میتونه فروش گوشی های ال جی.سامسونگ.سونی.رو متوقف کنه و همه مجبور میشن از ویندوز فون استفاده کنن چون ماکروسافت اجازه استفاده از این پتنت رو داره:دی
عجب عدالتی ای ول امریکا:|
رو گوشی من فقط رو آیفونا با ویندوز 8 دیدم :دی
بادا هم داشت:دی

- - -ویرایش - - -

من الان اکسپریا ری دارم اندروید 4 که ریختم همش 4 تا app بیشتر نصب نیست ولی گوشی به شدت کنده دیالر 3 ثانیه طول میکشه تا باز بشه! میخوام 520 بگیرم واقعا سریعه؟برنامه های پولی کرک شده نیستن مثل اندروید؟در کل نگران ویندوز استور نیستم چون رو به رشده
من خودم نیو داشتم فقط یک روز تونستم 4رو تحمل کنم همون2.3خوبه تنها دلیل سونی برا اپدیت این گوشی ها به4این بود که نرم افزار گوشی سونی شه و دیگه سونی اریکسون نباشه
520سی پی یو و گرافیک قوی داره ولی رمش512تو اجرا برنامه مشکلی نداره ولی تو بازی ها مشکل ساز میشه و بازی مثل فیفا فقط زو ویندوز فون های1گیگ اجرا میشه

اینده ویندوز فون خیلی روشنه چون همین الا خبر اومد
سازمان پتنت امریکا پتنت های اپل برا دستورات لمسی رو معتبر علام کرده
:biggrin1:
جالبیش اینه این پتنت ها خیلی قبلتراز اپل اختراع شدن و تو گوشی های لمسی پاک پی سی.وپالم سونی و سامسونگ و..وجود داشته ولی هیشکی ثبتش نکرده
و اپل 5.6سال بعد سال2007اومده ثبت کرده الان میگن معتبره
=))
خلاصه راحت میتونه فروش گوشی های ال جی.سامسونگ.سونی.رو متوقف کنه و همه مجبور میشن از ویندوز فون استفاده کنن چون ماکروسافت اجازه استفاده از این پتنت رو داره
عجب عدالتی ای ول امریکا
اینی که میگی باشه که نیست فقط تو آمریکاست :دی
یعنی تو آمریکا نمیتونن وگرنه همه جا غیر آمریکا که همین الان ـش 60% دسته اپل هست رو از دست میدن:دی
این اپل دهنه سامسونگ رو سرویس کرده :دی از اون ورم میره ازش قطعات میخره :دی
خیلی باحالن اینا :دی
ری رو چه طوری 4 ریختی؟:دی
ما یه زمان آرک اس داشتیم 4 ریختیم روش لگ میزد !!
کرک اینا نداره کلا ولی با توجه با قیمت 450 تومنی گوشی همچین چیزی رو باید 700 بدی برای آندروید ـش که شاید یه سال جواب بده ولی خب برای بازی های خوبش باید پول بدی

کرک اینا نداره کلا ولی با توجه با قیمت 450 تومنی گوشی همچین چیزی رو باید 700 بدی برای آندروید ـش که شاید یه سال جواب بده ولی خب برای بازی های خوبش باید پول بدی
درسته ولی گوشی های خوب ارزونتر هم هستن مثل هواویg525که 4هسته ای.رم1گیگ.نمایشگر4.5ایچی کیفیت عالی.و فقط گرافیکش ضعیفه قیمتشم550:دی
یا لنووa800هم عالی زیر500تومن..برندهای معتبری هستن

اینی که میگی باشه که نیست فقط تو آمریکاست
یعنی تو آمریکا نمیتونن وگرنه همه جا غیر آمریکا که همین الان ـش 60% دسته اپل هست رو از دست میدن
این اپل دهنه سامسونگ رو سرویس کرده
از اون ورم میره ازش قطعات میخره
خیلی باحالن اینا
خب احتمالش زیاده تو اروپا هم قبولش کنن
فقط اینم نیست الان همه سازنده های اندروید باید به نوکیا و ماکروسافت بابت فروش هر گوشی پول بدن اگه از ویندوز فون استفاده کنن دیگه ماکرو پولی بابت پتنت ازشون نمیگیره و فقط پول سیستم عامل.خلاصه ویدزفون اینده خوبی داره:دی

سامسونگ بیچارست از همه داره میخوره اپل میاد اختراعات سامسونگ رو که خیلی مهم و ضروری و اگه نباشه گوشی کار نمیکنه بدون اجاز استفاده میکنه
ولی سامسونگ نمیتونه ازش شکایت کنه و اگر بکنه جریمه میشه

ولی اپل میاد بحاطر مسخره ترین پتنت های دنیا فروش گوشی های سامسونگ رو متوقف میکنه تهمت کپی هم بهش میزنه
اکثرشون بخاطر اندروید و تقصیر سامسونگ نیست ولی چون سامسونگ از بقیه فروشش بیشتره اپل فقط از سامسونگ شکایت میکنه کاری به سونی.ال جی و..نداره

چندتا از پتنت های که اپل بخاطرش از سامسونگ شکایت کرده..
تو ایمیل شماره تلفن باشه و بتونی روش بزنی و تماس بگیری=))تو همه گوشی های دنیا وجود داره
نحوتشخیص فیس3.5هدفون:دی
گوشه های گرد:دی
باورنکردنیه بخاطر همچین چیزای فروش یه گوشی رو ممنوع کنن
خلاصه بعدشکایت سامسونگ که باعث شد ورود گوشی های اپل به امریکا ممنوع شه و اون حرکت عجیب اوباما که برا اولین بار تو تاریخ تو این چیرا دخالت کرده و به نفع اپل عمل کردسامسونگ شکست خورد معلوم شد واقعا چه خبره و بهتره سامسونگ هم بیخیالش شه

اقا من دیشب بالاخره بعده 2 ماه یه گوشی xperia z خریدم.قیمتش با گارانتی شد 1450..به نظرتون خوب خریدم؟در ضمن اقا گوشیش چجوریه؟خوبه یا نه؟من اصلا قصد خرید sp داشتم ولی نمیدونم چی شد z خریدم.به نظرتون پشیمان نمیشم از خریدش>؟

اقا من دیشب بالاخره بعده 2 ماه یه گوشی xperia z خریدم.قیمتش با گارانتی شد 1450..به نظرتون خوب خریدم؟در ضمن اقا گوشیش چجوریه؟خوبه یا نه؟من اصلا قصد خرید sp داشتم ولی نمیدونم چی شد z خریدم.به نظرتون پشیمان نمیشم از خریدش>؟
قیمتش با گارانتی همینه
گوشی خوبیه و تو اجرای بازی ها تا یکی دو سال ساپورته اما یه 200 میزاشتی روش میتونستی g2 بخری

ری رو چه طوری 4 ریختی؟:biggrin1:
ما یه زمان آرک اس داشتیم 4 ریختیم روش لگ میزد !!

تازه این کاستوم رامه رم بیشتر ازاد شده یه جورایی میشه باش سر کرد ،رام رسمیش افتضاحه :d از 2.3 بدم میاد نمیدونم چرا
520 گوشی خوش قیمتیه چشم رو گرفته

تازه این کاستوم رامه رم بیشتر ازاد شده یه جورایی میشه باش سر کرد ،رام رسمیش افتضاحه :d از 2.3 بدم میاد نمیدونم چرا
520 گوشی خوش قیمتیه چشم رو گرفته
یه سری ایراد جزئی داره ولی در کل بهترین گوشی زیر 200 دلار هست از نظر اکثر مخاطبین ... تو سری لومیا هم پر فروش ترین هست آمار دقیقش رو ندارم ولی خیلی ازش استقبال شده
قدرت ـش هم یک پردازنده دو هسته ای 1 گیگ شتاب دهنده گرافیکی 305 رم 512 که این میزان رم برای بازی های نظیر فیفا و کلا بازی های خیلی سنگین کافی نیست ولی بازی هایی مثل Rayman و ... رو راحت اجرا میکنه

دوستان تو بازه قیمتی 700 تا 800 چه گوشی پیشنهاد میدید؟ گوشی رو هم نهایت 5 ماه میخواد استفاده بشه و بعد از عید می خواد تعویض بشه. من بین S3 mini , Core, Desire SV موندم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or