اتفاقا همین سوال رو پیج دیجیکالا مگ پرسیده بود و خودش هم جواب داده بود که با 500 بیشتر می تونید سونی WF-1000XM4 بخرید که لقب استاندارد طلایی در نویز کنسلینگ و کیفیت صدا رو داره.
با بودجه پایین تر هم میشه مدل های مختلف گرفت بستگی داره شما از همچین وسیله ای انتظار کیفیت مکالمه بالا داشته باشی یا پخش موسیقی با کیفیت یا شارژ دهی طولانی مدت؟
آفرین... دقیقا هیچ گوشی هیچوقت کامل نیست و نخواهد بود. شما باید نگاه کنی ببینی چه گوشی با چه بودجه ای کدوم نیاز شمارو برطرف میکنه. انتخاب ها رو به سه بخش طراحی، دوربین و کارایی تقسیم کنید تا به یک نتیجه درست برسید. مطمئنا برای یک عده طراحی عجق وجق شیائومی 12 اولترا مورد پسند نیست! اما یک نفر اصرار بر دوربین با کیفیت داره پس باید بخرتش. دوربین رو به اعداد کار نگیرید مهم سنسور هست. به IMX دقت کنید سنسور های سونی هستن و بهترین کیفیت عکاسی هم مال همین سنسور هاست، گول 108 و 200 مگاپیکسل رو نخورید؛ نه اینکه دروغ باشه اما چندین نوع مختلف با یک عدد خروجی داریم که کیفیت نهایی همه شون مثل هم نیستن. الان یه 50 مگاپیکسلی IMX766 یا IMX707 بسیار بسیار کیفیت قابل قبولی داره. بعد از اون میرسیم به کارایی. هیچوقت قیمت رو فدای تراشه نکنید. الان تراشه های اسنپدراگون 888 و 8 نسل یک به شدت داغ میکنند و به اصطلاح در تست های throttling گند زدن. پس هنوز هم خرید یک گوشی با تراشه اسنپدراگون 870 به صرفه س و عقلانی. یا در عوض برید سراغ دایمنسیتی های مدیاتک که واقعا گل کاشتن از نسخه 1200 بگیر تا 8000 و 8100 و 9000 که این آخری ها چند ماه دیگه وارد بازار ایران میشن. اگزینوس هم همیشه در رده پایین تر بوده نسبت به اسنپدراگون و مشکل گرما و شارژدهی داشته. در آخر بین میان رده ها برید سراغ اسنپدراگون 778G. اگر اهل گیمینگ هستید حتما به دنبال گوشی های گیمینگ هم نرفتید برای دستگاهتون یک فن بخرید که گرمای زیاد باتری رو به فنا میده. من خودم شخصی ام که هیچوقت روی گوشی بازی نصب نمیکنم و برادرم برعکس من شبانه روز در حال پابجی بازی کردنه. الان گوشی اون که Mi 9 هست باید باتریشو از چین سفارش بده چون در روز چندبار شارژ خالی میکنه و این اثر زیاد بازی کردن هست و منی که Mi 9T Pro دارم همچنان یک بار شارژ در روز کارم رو راه میندازه.
پ.ن: البته داداشم وان پلاس 10 پرو خرید که خب با همون بازی میکنه