من اصلا شیامی پیشنهاد نمیکنم. اگ اندروید میخای حتما سامسونگ بگیر ۴ سال پشتیبانی دارن .
شیامی متریال خوبی ندارع گوشی هاش راحت خورد میشه.
من mi 9t pro داشتم گرون ترین گوشی اون موقع شیامی اولش خوب بود ولی با ی ضربه ساده خرد شد .
الانم red mi note 9 دارم هیچ نرم افزاری جز واتس تل اینستا روش نیست ولی خیلی کند شده . باگ خالص عه
این سامسونگو مطمئن نیستم مثل همه برندهای دیگه پشتیبانی خوبی ندارن حتی رو پرچمداراشون
ولی این کندی که میگی خیلی اذیت میکنه من با اینکه ایفون چند سال پیش دارم ولی بازم خوبه فقط حافظه و باتریش داره اذیت میکنه وگرنه همه میدونن اپدیت ها و روونیش عالیه
شیائومی از خوبی هاش میشه به قیمت پایین، سخت افزار قوی و کیفیت عکاسی و فیلمبرداری مناسب اشاره کرد و توی رده قیمتی که داره، نه سامسونگ و نه سایر برند ها همچین قیمت هایی ندارن. منتها از مشکلاتش میشه به عدم پشتیبانی نرم افزاری درست و حسابی اشاره کرد. یعنی مثل سامسونگ هر ماه مرتب پچ امنیتی ارائه نمی کنه و به جز سری 11T و 11T Pro و شیائومی 12 و 12 پرو، بقیه گوشی هاش آپدیت 2 ساله می گیرن که البته برای خودم چندان مهم نبوده. مشکل بعدی گوشی های پوکو هستن که لانچر پوکو دارن و کلا لانچر پوکو نسبت به خود MIUI یه ضعف هایی داره و با اینکه شاید خیلی به چشم نیان ولی می تونن بعضی وقتا رو مخ باشن. اینم بگم که کلا تراشه اسنپدراگون 8 نسل یک، خیلی تراشه داغی هست و گرما باعث میشه که عملکرد کلی گوشی مشکل بخوره و لگ درست بشه. من خودم سمتش نمیرم و تا به امروز تنها برندی که موفق شده گرمای این تراشه رو کنترل کنه وان پلاس بوده که داداشم وان پلاس 10 پرو خرید و باهاش PUBG بازی می کنه اوکیه.
پیشنهاد من اینه که سراغ گوشی هایی با این تراشه نری و صبر کنی نسخه پلاس که اومد دیگه اوکی هست این قضیه گرما یا اگر صبر نداری بری سراغ 11T Pro یا 12X یا شیائومی Mi 11i
والا من سه ساله Mi 9T Pro دارم و بزنم به تخته بارها از دستم افتاده یا تو ماشین یا یه بار زنبور دستمو نیش زد ناخودآگاه پرتش کردم تو در آهنی و هیچکارش نشد تازه من علاقه ای به گلس گذاشتن رو گوشی ندارم و صفحه ش هم خش نشد!
از طرفی سامسونگ فقط پشتیبانی نرم افزاری اوکی داره ولی این مشکل نداشتن شارژر، سرعت شارژ پایین، سخت افزار با تراشه اختصاصی ضعیف و داغ و مصرف باتری بالا و قیمت های بالاتر از شیائومی... خرید محصولاتش فقط در صورتی توجیه داره که عشق این برند باشید و شیائومی رو یه بنجل ساز چینی بدونید.
لانچر گوشیو نمیشه عوض کرد به خوده شیا ؟ بعد اینا جفتشون در نهایت شیائومی هستن و miui دارن بینشون چه فرقی داره ؟
بقیه چیزایی که گفتی رو همه گوشیای شیائومی هستش یا رو پوکو و ردمی ایناس
به نسبت قیمت بهتربن همون شیائومی و ریلمی هست.
هر دو عالی هستند و رابط کاریری ریلمی خیلی حرفه ای تر و بهتره ولی متاسفانه همه مدلهاش ایران نمیاد.
اگه از نظر مالی مشکلی نداری سری گوگل 6 هم عالی هستند.
ریلمی تو بازار نیست چیزی که خودم دوسش دارم gt2pro هستش که خیلی گوشی خفنیه ولی نیست تو بازار باید بدی به اینا که میارن حدودا 20 تا 30 روز ولی خب پولو کلا میگیرن
گوشی های پیکسلم واقعا عالین با اینکه از تنسور یکمی بر میگن یا حداقل میگن ضعیفه ولی بخاطر سیستم هوش مصنوعی فوق العادش جبران کرده ولی خب گرونه و خیلی تو بازار کمه حتی pixel 6a که تازه معرفی شده هم راضیم ولی نیست جاییم ندیدم بیاره مثل چینیا
رفیق من خودم mi 10 lite 5g دارم ...
من که حقیقتش راضی نیستم ، داغ میکنه ،MIUI لگ داره و همینطوری یسری باگ که البته باگهاش رو مخ نیستن ، و اینکه الان حدودا یه ساله از گوشی استفاده میکنم خیلی بنظرم خودم گوشی کند شده با وجود اینکه اصلا گیم نمیزنم با گوشی فقط خیلی هاتسپات میکنم که ممکنه همون باعث کندی شده باشه.
من خودم اگه بخوام دوباره گوشی بخرم قطعا شیائومی نمیخرم و میرم سراغ سامسونگ و یا ریلمی
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم
واقعا میگی ؟برا من بحث روون بودن سیستم عامل و راحت باز شدن اپها خیلی مهمه و همینطور کند نشدن
داستان اینکه میگن تبلیغات داره چیه
سامسونگ اخه بجز پرجمداراش بقیشون خیلی چیز مالی نیستن یا من خیلی خوشم نمیاد مگه یه مدل خاصی باشه بعدشم این پردازنده های خود سامسونگ اغلب از همرشون تو اسنپ دراگون ضعیفترن شارژرم ندارن
صد در صد استثنا همیشه هست مجید. من خودم الان که میخوام گوشیمو عوض کنم اگر S21 FE 5G نسخه اسنپدراگون وارد ایران میشد حتما خرید میکردم چون اون 4 سال پشتیبانی خیلی مهمه، درجه IP خیلی مهمه، تعمیر پذیری و کیفیت عکس خوب خیلی مهمه اما خب باید قبول کنیم سامسونگ ضعف های بزرگی هم داره مثل همین عدم قرار دادن شارژر توی جعبه دستگاه یا عرضه گوشی های با سرعت شارژر 25 وات که فروش رفتن گوشی های شیائومی رو راحت تر میکنه. ولی من حقیقت خودم به کسایی که گوشی قبلیشون سامسونگ بوده مخصوصا مدل های ضعیف، وقتی میخوان گوشی جدید بخرن و پول بیشتر بدن همون سامسونگ پیشنهاد میدم مثل های S20 FE 5G و A52s در مواردی نادر! یا مثلا +S21 ولی خب سامسونگ و اگزینوس، مشکل باتری و شارژدهی و گرما یه سری مباحث هستن که سامسونگ هیچوقت درستشون نکرده.
در مورد وان پلاس الان داداشم که 10 پرو خرید رابط کاربری ColorOS اوپو هست و اون مسخره بازی های اکسیژنOS نداره و از این بابت همچنان رابط خیلی سریع هست. اما در مورد اون بخش از حرفت که پردازنده ها قوی شدن موافقم چون خودم به شخصه میخوام گوشی بخرم که اسنپ 870 هست ولی با اینکه برای بازی هم جوابه ولی من جز عکس و اینستا و تلگرام و وب گردی هیچ کار دیگه ای باهاش ندارم و برام مهم تر سنسور دوربین و سرعت شارژ و خوش دستی گوشی و نمایشگرش هست که میخوام برم سمتش.
این 4 سال پشتیبانی جدیدا اعلام شده برا سامسونگ ؟معتبره ؟بعد برا همه گوشیاش یا فقط پرچمدارا و بعضی مدلها
وان پلاس انصافا گوشی خوبیه و سیستم عاملش چرا میگی مسخره بازیای اکسیژن او اس ؟؟! واقعا از بهتریناس و اینکه ظاهرا پشیمون شدن از ادغام با color os و دوباره نسخه جدید سیستم عامل خودشو داده، همیشه جزو بهترینا بوده تو نرم افزار مثل شیائومی هم این همه گوشی نمیزنه تمرکزش رو چند مل گوشیه
خیلی سعی کردم خودمو متقاعد کنم به خرید nubia red magic 7 ولی خب این قیمت 29/500 و از یه طرف هم اوضاع سرقت و خفت کنی بالای گوشی باعث شد قیدش و بزنم و برم سراغ poco f4 gt با قیمت 16 تومن.
12 گیگ رم و 256 گیگ حافظه داخلی و Snapdragon 8 gen1 خیلی جذاب بود و قابلیت دکمه های گیم.
متاسفانه واردکننده عمده فقط رنگ مشکی و اورده و خبری از اون رنگ جذاب زرد تو بازار نیست.
بنظرم تو این محدوده رقیب نداره و حتمن اگه قصد خرید دارید یه نگاهی بهش بندازید.
والا من همین گوشیو چند صفحه پیش پرسیدم یجورایی نظرا منفی بود راجع بهش، خودتم ریپلای زدی گفتی وان پلاس و پیکسل و ریلمی حالا چیشد ؟
ولی در کل سخت افزار و قیمتش خیلی خوبه البته من اون دکمه های گیمینگش رو خیلی نیستم کاش بجاش دوربینش بهتر بود ولی در کل بقیه مشخصاتش مثل بهترین پرچمداراس صفحه نمایشش تقریبا کاملا باتریشم میگن بد نیست ولی شارژرش محشره بدنشم فلز و شیشس
و سیستم عاملش و لانچرشم نمیدونم چون اصلا تجربشو نداشتم اینجا خیلی تعریفشو نکردن