راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان گوشی میخام تا ۱۲۰۰
مهم برام 4.5g ساپورت کردنه و روون بودن گوشی.
میخاستم هانر ۸ بگیرم که میگن ۴.۵g ساپورت نمیکنه.
بین ۲ مدل p10lite و sony xperia x موندم،
به نظر شما کدوم بهتره یا اگه سوژه بهتری هست معرفی کنید،ممنون

Asus ZenFone 3 laser.

Sent from my K00E using Tapatalk

Asus ZenFone 3 laser.

دوست عزیز نمیدونمـچ اصراری داری به ایسوس در قبال این تبلیغ کردن پول میگیری؟
لپ تاپای ایسوس اره خوبن ولی گوشیشو همین هفته پیش تو چارسو کار کردم که واقعا مزخرف بود.واقعا نمیدونمـچ اصراریه به همه این گوشی بدرد نخورو پیشنهاد میدی

=))))

پرفرمنس و کمرا به کنار من به بقیه می‌گفتم که 7پلاس واقعا از نظر باتری پیشرفت کرده و اپل این ضعفش رو تا حد زیادی برطرف کرده، اما جدی نمیدونستم تا این حد.

من خودم شخصا با اینکه 7پلاس دارم اما اس 8+ رو یکی از بهترین گوشی های بازار میدونم، و حتی هرکسی مشاوره هم بخواد میگم که نسبت به 7پلاس (مخصوصا بدون حاشیه بودنش) و اندرویدش نسبت به ios برتری های خاص خودش رو داره، و اگه خودم شخصا به ios علاقه و به 7 پلاس نیاز نداشتم (من نصف کارم با گوشیه، به یه گوشیه قوی نیاز دارم و این وسط سبک بودن، هنگ نکردن و سریع بودن ios خیلی بهم کمک می‌کنه) بدون شک اس 8+ رو می‌خریدم، اما نمیدونم چرا خیلی از اونایی که ایفون استفاده نمیکنن همیشه سعی در تخریب ایفون دارن :)) البته این وسط اونایی هم که ایفون رو خدای گوشی‌ها و... میدونن هم رو اعصابن.
البته درمورد باتری این لینکی که دوستمون گذاشت فون ارناست که نسخه کوالکام رو برسی کرده که مخصوص امریکا و چین.نسخه اگزینوس و جهانی باتری بهتری داره و از ایفون بهتره.در کل نسخه اگزینوس از اسنپ سریعتره.حافظهufs 2.1داره ولی نسخه اسنپ 2 و درکل خیلی بهینه تر از نسخه اسنپ

پنجمارک زیاد مهم نیست مثلا ایفون چه اون زمان که پنجمارکش از اندرویدها پایین تر بود چه الان که بالاتر همیشه در عمل از اندرویدها سریعتر بوده مخصوصا توی گیم عملکرد بهتری داره.
ولی در عمل واقعا اختلاف محسوسی بین گوشی ها نیست حتی با پرچمدارهای پارسال هم.این تست سرعت هم زیاد گفتم اینجا که مسخره بازیه چیزی ثابت نمیکنه
اس8 در عمل در حد بقیه گوشی های بازاره نمیشه گفت بهتره
ولی ظاهرش اونو خاص کرده طراحی بی نظیری داره.یعنی یه گوشی کامل و از هر نظر عالی و زیباست و برا خیلی ها میشه بهترین انتخاب

دوست عزیز نمیدونمـچ اصراری داری به ایسوس در قبال این تبلیغ کردن پول میگیری؟
لپ تاپای ایسوس اره خوبن ولی گوشیشو همین هفته پیش تو چارسو کار کردم که واقعا مزخرف بود.واقعا نمیدونمـچ اصراریه به همه این گوشی بدرد نخورو پیشنهاد میدی
هر طور دوست دارین فکر کنید.
توی سری ۳ خیلی پیشرفت کرده.

آقا اسنپ ۶۲۵ درحد اسنپ مثلاً ۸۱۰ هست؟بدجوری چشم mi max2 گرفته،قبل 5s plus میخواستم اول mi max بگیرم ولی یکم قدیمی شده بود،کلا نظرتون در مورد max 2 چیه :دی

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

آقا اسنپ ۶۲۵ درحد اسنپ مثلاً ۸۱۰ هست؟بدجوری چشم mi max2 گرفته،قبل 5s plus میخواستم اول mi max بگیرم ولی یکم قدیمی شده بود،کلا نظرتون در مورد max 2 چیه :D

مهمترین تفاوت تو سرعت خوندن اطلاعات هست چه مموری چه سیستم
625 سرعتی معادل 933 MHz رو میده در حالی که 810 سرعت 1600 MHz رو بهت میده.

تو بقیه موارد خیلی تفاوت محسوس نیست مثل دایرک که مثلن 810 یه نمه بهتره و در کل تو تموم تست ها بهتره ولی نه خیلی عمده تفاوت همون مورد بالاست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SleepyTurtel
مهمترین تفاوت تو سرعت خوندن اطلاعات هست چه مموری چه سیستم
625 سرعتی معادل 933 MHz رو میده در حالی که 810 سرعت 1600 MHz رو بهت میده.

تو بقیه موارد خیلی تفاوت محسوس نیست مثل دایرک که مثلن 810 یه نمه بهتره و در کل تو تموم تست ها بهتره ولی نه خیلی عمده تفاوت همون مورد بالاست.
امین بنظرت تفاوتش با mi5s plus چقده،من کار سنگینی با گوشی نمیکنم

درود

اگر اهل گیم هستید اصلا هواوی نگیرید، من میت 8 و p9 داشتم، بعد از 30 دقه بازی کردن افت فریم داشتن.

البته الان میت 9 دارم و کاملا راضیم، پردازنده گرافیکیش mali-g71 هست که در حال حاضر بهترینه.

اگر بودجه محدوده، sony خیلی گزینه بهتریه. حتی asus که دوستمون گفتن (شاید با بار اول دست گرفتن یکم حس تگری پیدا کنید، ولی عالین)

اگر هم تونستید بودجه رو افزایش بدید، میت9 تو رنج قیمتی خودش عالیه...... دوربین 2گانش معرکست، قابلیت شارژ سریع حتی در حال روشن بودن صفحه و کار کردن و...

• Like
Reactions: Vonarian
سلام دوستان تا صقف هشتصد یه چندتا گوشی معرفی کنید .صفحه نمایش از 5 اینچ بزرگتر باشه وفول اچ دی .بیشتر فیلم وکمی هم بازیای سنگین انجام میدم.نظرتون راجب y 7 prime چیه؟

سلام دوستان تا صقف هشتصد یه چندتا گوشی معرفی کنید .صفحه نمایش از 5 اینچ بزرگتر باشه وفول اچ دی .بیشتر فیلم وکمی هم بازیای سنگین انجام میدم.نظرتون راجب y 7 prime چیه؟
درود

اگر وقعا میخاید ( performance per dollar) رو رعایت کنید و یه گوشی با ارزش و خوب بخرید، پیشنهاد من nexus 5x هست.

حدود 850 تا 950 گیر میاد.

من پیشنهادم htc a9 هست با قیمت 830 تومن.
البته 32 گیگش بالاتره و 3 گیگ رم داره.

Compare Huawei Y7 Prime vs. HTC One A9 - GSMArena.com

یکی از عزیزان اینجا فقط ایسوز پیشنهاد میده یک نفر دیگه هم فقط htc :D
بیاییم منطقی باشیم نه htc نه asus گوشی های میان رده و پایین رده خوبی ندارن،asus که همون بالارده هاش هم تو دیوارن و کسی نمیخره:D
کسی که میان رده میخره حتما پولش براش خیلی مهمه و بهترین گوشی رو تو اون قیمت میخواد،با مشاوره اشتباه پول این بندگان خدا رو توی جوب نریزیم....

ادبیات شما زیبنده فروم نیست این مورذ اول

مورد بعد اینکه من بارها اینجا اعلام کردم فقط مواردی رو پیشنهاد دادم که خودم دارم یا داشتم و تجربه استفاده ازشون رو دارم.
شکر خدا اینقدرم دستم به دهنم میرسه که اکثر گوشی هارو بخرم و تست کنم جز گوشی های چینی و سامسونگ.

در ضمن کسی جلوی شما رو هم نگرفته شما هم میتونی نظر بدی و تجربه هایی اگه تو این مورد دارید در اختیار بقیه بگذارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or