all4u
Loyal Member
هنوزم میشه با ۴تا انگشت مولتی تسکینگ کرد؟بدون دکمه هوم?نه زردی نداره .فیلم باش تست نکردم .
Sent from my iPhone using Tapatalk
هنوزم میشه با ۴تا انگشت مولتی تسکینگ کرد؟بدون دکمه هوم?نه زردی نداره .فیلم باش تست نکردم .
من ۴ انگشت که میکشم بالا میشه باش برنامه هایی که بازن رو ببندمهنوزم میشه با ۴تا انگشت مولتی تسکینگ کرد؟بدون دکمه هوم?
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره دیگه حله مرسیمن ۴ انگشت که میکشم بالا میشه باش برنامه هایی که بازن رو ببندم
من گوشی سامسونگ نداشتم ولی هواوی داشتم .نواپلاس دو گوشی خوبیه با امکاناتی در حد پرچمدارسلام
یه گوشی تا رنج قیمت 1300 چی پیشنهاد میدید؟ میخام که دوربینش عکسای خوبی بگیره و صفحه نمایش کیفیت خوبی داشته باشه
اینم 3 تا گزینه مد نظر خودم
Nova Plus 2 - A7 Samsung - Sony XA1 Ultra
من گوشی سامسونگ نداشتم ولی هواوی داشتم .نواپلاس دو گوشی خوبیه با امکاناتی در حد پرچمدار
سونی که پیشنهاد نمیشه مگه اینکه بخای بخاطر فن بودن بخری
A7 هم گوشی خوبیه .تصمیم گیری انتخاب بین هواوی و سامسونگ سخته.
ولی من اگر خودم بودم نواپلاس دو رو میگرفتم
سونی نسبت به قیمتش ،کیفیت و امکانات کمتری نسبت به رقبا داره.فقط پرچمداران اگر فن سونی باشی میشه روشون فکر کردچرا همه با سونی مشکل دارن؟
من خودم از دوریم گوشیم تا حالا همیشه سونی میگرفتم و راضیم بودم ولی به هرکی میگی میگه سونی خوب نیست اصلا نگیر
سونی فقط پرچم داراش خوبه بقیش بدرد نمیخورهچرا همه با سونی مشکل دارن؟
من خودم از دوریم گوشیم تا حالا همیشه سونی میگرفتم و راضیم بودم ولی به هرکی میگی میگه سونی خوب نیست اصلا نگیر
درودسونی فقط پرچم داراش خوبه بقیش بدرد نمیخوره
مثلا گوشی زده با صفحه 6 اینچ باتریش زیر 3000 میلی امپر
عذر میخوام ازتون.درود
من z1 و z2 سونی رو داشتم، خوشبختانه اون زمان که بی رقیب بودن....
مشکل باتری که دوستان اشاره میکنن، درواقع مشکل نیست، بلکه فقط رو کاغذه. بنظر خرید گوشی تو این رنج قیمتی که شما میخاید هزینه کنید، همشون در یه حد هستن.
شما برو تو بازار هر 3 مدل رو بگیر دستت، هرکدوم خوشدست تر بود همون رو بگیر.
اما تو رنج 1300، بهترین گزینه mate 8 هست.
باتریش که جایی برا صحبت نداره، از لحاظ خوش دستی و دوربین و کیفیت صفحه نمایش و نسبت صفحه نمایش به بدنه هم عالیه.
در ضمن دوستانی که خیلی تاکید دارن سونی فقط پرچمداراش، موقعی که سامسونگ گوشیه m5 رو زد با کلی امکانات، سامسونگ هم j5 رو زد(اولین سری) با 1.5گیگ رم که جدا از کانفیگ ضعیف اون سال یه اشغال بود!
درود بر شما.درود
گوشی گلکسی اس3 دوستم و داداشم باطریاشون باد کرد و مجبور به تعویض باطری شدنعذر میخوام ازتون.
برادر بنده همون Z1 رو گرفت.
بعد ۱ سال باتری باد کرد.برای تعویض از ضد آبی در اومد.
بعدش مشکلات نرم افزاری.مشکل باتری و صفحه نمایش.
۲ بار تاچ و یکبار ال سی دی عوض کردیم.
۱ بار باتری و الآن هم دوباره ال سی دی اتصالی داره!
الآن هم سی پی یو ضعف پیدا کرده که من کاهش قدرت سی پی یو و سخت افزار رو فقط توی هوآوی دیده بودم!
واقعا آزار دهنده بود سونی برای ما.حتی شارژر و هندزفری هم خراب شدند.
Sent from my K00E using Tapatalk
منم داشتم اکثر سونی ها رو یا باهاشون کار کردم یه مدت...درود
من z1 و z2 سونی رو داشتم، خوشبختانه اون زمان که بی رقیب بودن....
مشکل باتری که دوستان اشاره میکنن، درواقع مشکل نیست، بلکه فقط رو کاغذه. بنظر خرید گوشی تو این رنج قیمتی که شما میخاید هزینه کنید، همشون در یه حد هستن.
شما برو تو بازار هر 3 مدل رو بگیر دستت، هرکدوم خوشدست تر بود همون رو بگیر.
باتریش که جایی برا صحبت نداره، از لحاظ خوش دستی و دوربین و کیفیت صفحه نمایش و نسبت صفحه نمایش به بدنه هم عالیه.
در ضمن دوستانی که خیلی تاکید دارن سونی فقط پرچمداراش، موقعی که سامسونگ گوشیه m5 رو زد با کلی امکانات، سامسونگ هم j5 رو زد(اولین سری) با 1.5گیگ رم که جدا از کانفیگ ضعیف اون سال یه اشغال بود!
این مشکلات واسه هر شخص و با هر گوشی ممکنه پیش بیاد!گوشی گلکسی اس3 دوستم و داداشم باطریاشون باد کرد و مجبور به تعویض باطری شدن
گوشی اس4 اون یکی داداشمم اول باطریش باد کرد بعدشم کلاً سوخت و مجبور به تعویض گوشی شد
این مشکلات برای هر گوشی توی هر برندی میتونه پیش بیاد ولی دلیل بر بد بودن اون برند نیست
.........................
دوستان سونی توی میانرده ها Xperia X رو داره که هم قیمت و هم امکانات عالی داره
از ایسوس که خب بهتره و اینکه مشخصات فنی بالاتری دارهمنم داشتم اکثر سونی ها رو یا باهاشون کار کردم یه مدت...
مشکل باتری جدیه! چون نسبت به بقیه گوشی ها خیلی عقب تره تو این زمینه و ملت هم باتری براشون خیلی مهمه اخه همش سرشون تو گوشیه
تو رنج 1300 بنظرم دست ادم بازتره، سامسونگ c9 pro هم خوبه
این مشکلات واسه هر شخص و با هر گوشی ممکنه پیش بیاد!
X خوبه ولی باتریش ضعیف ولی بازم از ASUS خیلی بهتره