راهنمایی برای خرید موبایل

یه گوشی شیایومی mi max 2 خریدم .فوق العادست .تنها ایرادش دوربین های ضعیفشن .دوربین سلفیش در هر شرایطی داغونه .دوربین پشتش توی روز و شرایط نور خوب ، قابل قبوله.من از 4 سو خریدم 64 گیگش رو 1130 تومن ولی شما اگر میخواید بخرید نسخه 128 گیگش رو از اینترنت بخرید.گارانتی هم نداره

یه گوشی شیایومی mi max 2 خریدم .فوق العادست .تنها ایرادش دوربین های ضعیفشن .دوربین سلفیش در هر شرایطی داغونه .دوربین پشتش توی روز و شرایط نور خوب ، قابل قبوله.من از 4 سو خریدم 64 گیگش رو 1130 تومن ولی شما اگر میخواید بخرید نسخه 128 گیگش رو از اینترنت بخرید.گارانتی هم نداره
باتریش چطوره؟کیفیت صفحه نمایش؟
تو برنامه ها هنگ نمیکنه؟نو گوگل کروم چند صفحه وب رو بازکن ببین چطوره سرعتش شاید ما هم خریدیم:D

باتریش چطوره؟کیفیت صفحه نمایش؟
تو برنامه ها هنگ نمیکنه؟نو گوگل کروم چند صفحه وب رو بازکن ببین چطوره سرعتش شاید ما هم خریدیم:D
باتریش دو روز رو با وب گردی و وای فای روشن دووم میاره.واقعا برای من هنگ نکرده و سرعتش هم پایین نیومده.کیفیت صفحه نمایشش خوبه.ولی خواستی بخری نسخه 6 گیگ رمش رو بخر .من گول خوردم .در ضمن گوشی خیلی باریک و خوشدسته .من خودم از صفحه بزرگ خوشم میاد .واقعا بعد استفاده از فبلت بقیه گوشی ها از چشم ادم میفته ولی بازم بگم که دوربینش به خصوص سلفیش فاجعست

این گوشی نسخه ۶ گیگ رم نداره،سلفیشم اونقدر ضعیف نیست،رابط کاربریش فوق العاده سبکه،حالشو ببر

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

این گوشی نسخه ۶ گیگ رم نداره،سلفیشم اونقدر ضعیف نیست،رابط کاربریش فوق العاده سبکه،حالشو ببر

چرا داره نسخه ۱۲۸ گیگ با ۶ گیگ رم هم داره
در ضمن یک ایپد پرو ۱۰/۵ هم خریدم کسی سوالی داشت بپرسه

• Like
Reactions: SleepyTurtel
Xiaomi Mi Max 2 - Full phone specifications
بخونید متوجه میشید

خوبه که نداره من بعد اینکه خریدم رفتم توی یه سایت دیدم نامرد زده نسخه ۱۲۸ با ۶ گیگ رم ‌‌.فکر کردم سرم کلاه رفته .الان که میبینم ۶ گیگ نداره خوشحالم
ولی واقعا به همه توصیه میکنم بخرنش .صفحه بزرگش خیلی خوبه کیفیتشم خوبه .یه آپ دیت براش اومد که رابط کاربری رو ۸/۵/۵ کرد .هنوز ۹ براش نیومده

• Like
بچه ها من رو گوشی قبلیام گلس نمیزدم،رو این زدم ولی دم بازم ی جورایی چرکیه،آدمیم نیستم گوشی از دستم بیفته،بنظرتون برش دارم یا نه :دی

بچه ها من رو گوشی قبلیام گلس نمیزدم،رو این زدم ولی دم بازم ی جورایی چرکیه،آدمیم نیستم گوشی از دستم بیفته،بنظرتون برش دارم یا نه :D

برش دار فوقش پول میدی صفحش عوض میکنی :دی
شخصا منم همینجوریم نه گلس به گوشی میزنم و نه کاور استفاده میکنم اما کلی از دستم میوفته :دی

• Like

چندتا تصویر از پشت ایپدت بزار لطفا
در چه حدیه
تایپ باهاش استفاده از واتز اپ باهاش امکان داره
تلگرام چی
بعدش دکمه هومش مثل قیبلیا میره رو اعصاب
وووو باتریییش با استفاده از ۴جی

Sent from my iPhone using Tapatalk

چندتا تصویر از پشت ایپدت بزار لطفا
در چه حدیه
تایپ باهاش استفاده از واتز اپ باهاش امکان داره
تلگرام چی
بعدش دکمه هومش مثل قیبلیا میره رو اعصاب
وووو باتریییش با استفاده از ۴جی
من باش با مداد مینویسم ولی کیبوردشم خوبه.واتس آپ ندارم ولی تلگرام روش نصب کردم
دکمه هوم قبلی ها رو نمیدونم ولی این دکمش فشاریه.زیاد رو اعصاب نیست
باتری من هر چند دقیقه توی استفاده میبینم یک درصد کم می کنه در کل باتری فوق العاده نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: all4u
پس باتریش قراره اذیت کنه؟
میشه قلم دیگه ای جز اپل پنسل استفاده کرد؟
باهاش کلا چند ساعت میتونید از ۴ جی مثلا تو تلگرام یا اینیستاگرام استفاده کنی؟

پس باتریش قراره اذیت کنه؟
میشه قلم دیگه ای جز اپل پنسل استفاده کرد؟
باهاش کلا چند ساعت میتونید از ۴ جی مثلا تو تلگرام یا اینیستاگرام استفاده کنی؟
باتری بد نیست .نمیدونم چقد میشه اینستاگرام رفت چون ندارم ولی تلگرام فکر کنم یه ۹ ساعت رو جواب بده
قلم دیگه بعیده بشه استفاده کرد قلم خود اپل فوق العاده .هیچ تاخیری نداره قیمتشم ۴۰۰ گیر میاد

باتری بد نیست .نمیدونم چقد میشه اینستاگرام رفت چون ندارم ولی تلگرام فکر کنم یه روز رو جواب بده
قلم دیگه بعیده بشه استفاده کرد قلم خود اپل فوق العاده .هیچ تاخیری نداره قیمتشم ۴۰۰ گیر میاد
صفحش از اطراف زدی نداره تو حالت تصویر سیاه تو تاریکی
???
فیلم hdr باهاش تست کردید ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or