peyman0071
کاربر سایت
درود بر شما.
گوشی ایسوس مدل ZenFone 3 ZE552KL.
بی نظیر در رنج.
Sent from my K00E using Tapatalk[/QU
خود شما داری این گوشیو؟از هانر ۸ بهتره؟
درود بر شما.
بی نظیر در رنج.
Sent from my K00E using Tapatalk[/QU
خود شما داری این گوشیو؟از هانر ۸ بهتره؟
خود شما داری این گوشیو؟از هانر ۸ بهتره؟درود بر شما.
بی نظیر در رنج.
Sent from my K00E using Tapatalk
۱۰۰ درصد گوشی های ایسوس از هوآوی خیلی بهترند.خود شما داری این گوشیو؟از هانر ۸ بهتره؟
من منظورم بعضی میان رده و پایین رده ها بود نه پرچمدار.باز داری تند میری
کیفیت ساخت میان ردهاش بالاست اینو حاضرم تتست کنیم و با هم گوشی های هم رده هر برندی رو از هر جایی بگی ول کنیم پایین
داغی شدید فقط تو m9 قبل از اپدیت بود.
سنس و هنگ
دوربین و تا قبل از 10 قبول دارم جالب نبود.
باز رفتی تو فاز نمایشگر پسر خوب امولد رو من بشخصه دوست ندارم چی رو تی وی چه رو گوشی پس یه چیز کلی نیست از نظر شما امولد سامی جذابه از نظر من نه من همچنان همون سوپر ال سی دی رو ترجیح میدم.
در کل موفق باشیم.
ارادتمند دوستان
احتمال زیاد 900دلار شایدم1000سلام...دوستان نوت 8 قیمتش احتمالا چقدر باشه؟
مگه میشه؟!؟!هواوی انر 9 هم با قیمت تخیلی 1900 دیده شد
الان که اکثر گوشی ها ساپورت میکنن ولی تو ایران برا بعضی گوشی ها فعال نمیشه هرکدوم انتخاب کردی قبلش یه سربه فروم ها بزن از اونای که دارن سوال کن مطمن بشیسلام دوستان بی زحمت کمک کنید،گوشی تا رنج ۱۲۰۰ میخام.
اولویت اول اینکه ۴g+ ساپورت کنه
صفحه نمایش خوب و روون داشته باشه تو بازی ها هم کم نیاره به اون صورت.
از هر برندی هم باشه اشکال نداره ممنون.
یه ماه دیگه زیر1500هواوی انر 9 هم با قیمت تخیلی 1900 دیده شد
فکر کردم اول دیجی کالا رو میگی ! چون من یک مدت هندزفری زیاد ازش گرفتم خوبم بود انصافا ولی بامیلو لوازم جانبی نگرفتمرفقا از بامیلو خرید نکنید مخصوصا لوازم جانبی مثل پاور بانک و هدفون و..همش تقلبی و مشکل داره
اوضاع بازار ایفون داغونه بازار پر شده از ایفون های ریفربیشد که به قیمت اکبند میفروشن نه فقط قاچاق حتی رسمی و گارانتی دار
یه ماه دیگه زیر1500
راستی هواوی هم اعلام کرده دیگه گوشی پایین رده و ارزون قیمت نمیسازه فک کنم کم کم قیمت میان رده و پرچمدارشو هم در حد سامسونگ بالا میبره
چی؟!رفقا از بامیلو خرید نکنید مخصوصا لوازم جانبی مثل پاور بانک و هدفون و..همش تقلبی و مشکل داره
اوضاع بازار ایفون داغونه بازار پر شده از ایفون های ریفربیشد که به قیمت اکبند میفروشن نه فقط قاچاق حتی رسمی و گارانتی دار
یه ماه دیگه زیر1500
راستی هواوی هم اعلام کرده دیگه گوشی پایین رده و ارزون قیمت نمیسازه فک کنم کم کم قیمت میان رده و پرچمدارشو هم در حد سامسونگ بالا میبره
یعنی ضد آب باشه ؟!دوستان یه گوشی در حد مشخصات Z1 معرفی کنید که 4G هم باشه
فقط ارزون باشه ،برند زیاد مهم نیست
نه دیجی وضعش بهتره تقلبی نمیده ولی معیوب و ریفربیشد زیاد کرده تو پاچه ملتفکر کردم اول دیجی کالا رو میگی ! چون من یک مدت هندزفری زیاد ازش گرفتم خوبم بود انصافا ولی بامیلو لوازم جانبی نگرفتم
فروشش هم بیاد پایین باز سود بیشتری داره چون حاشیه سود بالا رده خیلی بیشتر از پایین ردهاشهچی؟!
هوآوی؟!
میخواد قیمت ببره بالا!؟
اونوقت فروشش نمیاد پایین؟
قیمت بالا+کیفیت پایین=شتر در خواب بیند پنبه دانه**گهی کوفت کوفت خورد گه دانه دانه
Sent from my K00E using Tapatalk
منظورت در حدz1چیه؟یعنی دوربین20و ضد اب و..؟ نداریم کهدوستان یه گوشی در حد مشخصات Z1 معرفی کنید که 4G هم باشه
فقط ارزون باشه ،برند زیاد مهم نیست