Skuul
کاربر سایت
فقط همین خوب خم میشد دیگه!سلام
گوشی iPhone 6 هم خم میشه؟
سریایه بعد رو محکم تر کردن
فقط همین خوب خم میشد دیگه!سلام
گوشی iPhone 6 هم خم میشه؟
برا اینکار رزولوشن وppiنمایشگر گوشی هر چی بالاتر باشه بهترهگوشی که سنسور ژیروسکوپ داشته باشه قیمتشم پایین باشه چیزی سراغ دارید؟
برای هدست واقعیت مجازی میخوام
این هدست خوبه؟
TSCO TVR 562 Virtual Reality Headset - هدست واقعیت مجازی تسکو مدل تی وی آر 562
زیباترین گوشی تو این قیمت فک کنمp9 لایت وa3 2016باشهدرود دوستان یه گوشی در حد 700-800 معرفی کنید چیز خاصی ام مد نظر نیست بیشتر زیبایی گوشی و دخترونه بودنش مد نظره
اره دیگه نوت7تموم شدآقا من اشتباه فهمیدم یا واقعا همین طوره؟
سامسونگ گفته نوت هفت رو خاموش کنید و ازش استفاده نکنید، چون ممکنه بترکه.و دیگه قرار نیست این گوشی رو تولید کنه؟! اونایی خریدن چی میشه؟مرجوع میکنن؟ عجب!
----------------------------------
یه گوشی با صفحه نمایش 5.5 به بالا،ترجیحا 6 اینج معرفی کنید قیمتش هم خوب باشه.هواوی و چینی و این چیزا نمیخوام.تشکر
از خیلی از اطرافیان میشنوم که سامسونگ خطرناکه منفجر میشه،....اره دیگه نوت7تموم شد
هرکی خریده پولشو پس میدن یا میتونه با یه گوشی دیگه سامسونگ عوض کنه
اچ تی سی زیاد داره فبلت خوش قیمت مثل830و..چندتا دیگه ولی باتری همشون ضعیفه
سونیxaالترا هم خوبه حدود1100 وc5وc4هم زیر1میلیون
اینام باتری جالبی ندارن
سامسونگ هم a8وa7وc7وj7داره از هر نظر عالین
دوربین و باتری و نمایشگر و..عالیه ولی سخت افزار بعضیهاش نسبت به قیمت ضعیفه
اره دیگه گند زد به اعتبارشاز خیلی از اطرافیان میشنوم که سامسونگ خطرناکه منفجر میشه،....
مشکل باطری note 7خیلی به ضرر سامسونگ تمام میشه
وقتی 1 گوشی منفجر بشه انگار 1000 تا منفجر شده باشه
به نظرم سامسونگ باید یه جلسه استراری بده و یک فکری برای آینده Note کنه.
درود دوستان یه گوشی در حد 700-800 معرفی کنید چیز خاصی ام مد نظر نیست بیشتر زیبایی گوشی و دخترونه بودنش مد نظره
یه گوشی با صفحه نمایش 5.5 به بالا،ترجیحا 6 اینج معرفی کنید قیمتش هم خوب باشه.هواوی و چینی و این چیزا نمیخوام.تشکر
تو این قیمت هواوی وxiaomiخوبه که اکثرا5اینچیسلام سونی X1 موزیک داشتم خوب بود ولی مرخص داره میشه صفحش تبلت برای کارهای اینترنتی دارم گوشی خوب موزیکی و ددربین نسبتا خوب تا رنج 300 - 400 نهایت 500 چی هست صفحه بزرگ نباشه اصلا کوچیک و جا تو جیب بگیره
P9 light به خاطر پشتیبانی بهتر هواوی،صفحه نمایش و لمسش هم بهتره از ردمیدوستان بین هواوی p9 lite و xiaomi redmi 3 کدوم گوشی رو انتخاب کنم.
از لحاظ سخت افزاری و باتری که میدونم فقط دوربین رو مطمن نیستم .
ممنون میشم راهنمایی کنید؟