u_2
کاربر سایت
سریaسامسونگ گرونه و نسبت به قیمت سخت افزار ضعیفی دارنسلام
من قصد خرید گوشی دارم تا پایان مهر ماه.
خودم در حال حاظر یک گلکسی S3 دارم. خودم خیلی دلم میخواد که یک گلکسی S7 بگیرم ولی متاسفانه بودجه ام نمکیشه و اگه بخوام که قیمشت به حد بودجه من برسه (زیر یک و پونصد) باید چندین ماه صبر کنم ولی متاسفانه نمیتونم چند ماه صبر کنم!! این S3 دیگه خیلی حلزونی شده!! فریز شدن و لگ دار شدن و توقف برنامه در حین انجام کار تو این یکی دو ماهه خیلی زیاد شد؛ نمیتونم صبر کنم.
الان میتونم تا حدودای یک و صد برای گوشی هزینه کنم و بهترین گزینه موجود که پیدا کردم گلکسی (A5 (2016 هست. یک تومن و این حدوداست. گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A5 2016 SM-A510FD دو سیم کارت
میخواستم نظر شما رو درباره اش بدونم. گوشی خوبیه؟! کسی تجربه کار با این گوشی رو داره؟! یا اطرافیانش؟!
از نظر من عالیه مشخصاتش تو این قیمت. فقط اینکه چراغ نوتیفیکشن نداره یکم رو اعصابه.
علاوه بر استفاده معمولی و روزانه از گوشی, من خودم بیشتر از گوشی برای دانلود و تماشای فیلم و سریال استفاده میکنم. سنگین ترین کاری هم که با گوشی بکنم استفاده همزمان از کروم, قندشکن و دانلودمنجر (دانلود) باشه.
ولی میخوام یکی دو تا بازی قدمی دیتا دار مثل مکس پین و واکینگ دد و GOT رو نصب کنم و بازی کنم. از لحاظ سخت افزاری خوبه؟! مشکلی پیش نمیاد؟ سایر مشخصاتش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ولی از هر نظر عالیه.طراحی و کیفیت ساخت.دوربین.نمایشگر.باتری و..عالیه
ولی خب قیمتش بالاست زیر800میتونی گوشی در همین حد از هواوی بگیری مثلp9 lite
یا با 1تومن میتونیg4ال جی بگیری از هر نظر بهتره بجز باتری که ضعیفه
اگرم فقط سامسونگ میخوای سریcبگیر مثلc5وc7جدیدترن و سخت افزار و طراحی و جنس بدنه بهتری دارن
a7هم عالیه و قیمتش باید همین حدودا باشه