راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان راهنمایی بفرمایید کدومش
lumia 930 gold - sony z5 gold
7eso_screenshot_(26).png

تجربه کار با هر دو پلتفرم رو دارم (ویندوز بیشتر) و ویندور رو ترجیح میدم
ولی از طرفی ps4 دارم و sony و اندروید گزینه بهتری هست ازین نظر
از نظر قیمت و سخت افراز هم تقریبا یکی اند (دوربین سونی قطعا بهتره و دوربین سلفیش و حسگر اثر انگشت)
شک دارم بین این دو ، به نظر شما کدوم بهتره؟
و کدام زیبا تره؟

بین این دو Z5 Gold در همه جهت برتری داره
اصلا فکر این که Lumia بگیری رو هم نکن

7eso_screenshot_(26).png

از نظر قیمت و سخت افراز هم تقریبا یکی اند (دوربین سونی قطعا بهتره و دوربین سلفیش و حسگر اثر انگشت)
و کدام زیبا تره؟
لومیا رو بیخیال شین،مایکرو هیچ حرفی تو زمینه موبایل واسه گفتن نداره

دوستان توی نقد هایی که من از شیائومی نوت ۳دیدم درگاه کارت حافظه نداره.در خرید ۱۶گیگش کمی تامل کنید!
ما منظورمون از نوت سه نسخه اسنپدراگون هستش
نسخه اسنپ دراگون دو سیم کارت میخوره یا یک سیمکارت و یک رم.

بین این دو Z5 Gold در همه جهت برتری داره
اصلا فکر این که Lumia بگیری رو هم نکن
لومیا رو بیخیال شین،مایکرو هیچ حرفی تو زمینه موبایل واسه گفتن نداره
مرسی دوستان
خودمم نظرم سونی ولی 4 سالی ویندوز داشتم دلم نمیاد دل بکنم

من برا پدرم مدل ۱۶ گیگ رو ۶۹۰ خریدم یسری سایتا هستن که حدود ۶۵۰ میدن ولی از چین تازه پست میکنن که ممکنه ۲۰ روز طول بکشه و ممکنه گمرک هم بخوره برا همین ترجیح دادم همینو بگیرم
emoji16.png
ازون 650 تومنی ها هم هست.ولی اونا رو از چین سفارش میدن مستقیم درب خونه شما! ممکنه قیمتش بیشتر از همون 700 تومن هم دربیاد شاید بالای 25 روز هم طول بکشه.از جایی بخرید که تو انبار موجود داشته باشن:D
مرسی، پس همون 690 - 700 بدم درجا برسه دستم بهتره تا از چین بیاد
دوستان توی نقد هایی که من از شیائومی نوت ۳دیدم درگاه کارت حافظه نداره.در خرید ۱۶گیگش کمی تامل کنید!
تا جایی که من میدونم داره
فکر کنم شما مشخصات یه مدل دیگه شائومی رو دیدی (الان حضور ذهن ندارم ولی گوشی زده رم نمیخوره البته نوت3 نیست)

مرسی، پس همون 690 - 700 بدم درجا برسه دستم بهتره تا از چین بیاد

تا جایی که من میدونم داره
فکر کنم شما مشخصات یه مدل دیگه شائومی رو دیدی (الان حضور ذهن ندارم ولی گوشی زده رم نمیخوره البته نوت3 نیست)
نوت3دو مدل داره یکی عادی که پردازنده میدیا تک و دوربینش13و درگاه مموری کارت نداره
یکی هم نوت3پرو با پردازنده کوالکام که دوربنش16و مموری هم میخوره.
مطمن شو نسخه پرو رو بهت میدن خیلی بهتره

• Like
Reactions: IMANOKA
7eso_screenshot_(26).png

و کدام زیبا تره؟
930که قدیمیه و ارزونتره فکر کنم منظورت لومیا950?
به نظرم z5انتخاب بهتریه گوشی کامل و خوبیه
لومیا هم عالیه مخصوصا دوربینش.ولی بخاطر سیستم عاملش پیشنهاد نمیشه.اگه با ویندوز فون کنار میایی گوشی خوبیه

• Like
Reactions: ahmadmdp
7eso_screenshot_(26).png

و کدام زیبا تره؟
هیچکدام :دی

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
7eso_screenshot_(26).png

و کدام زیبا تره؟

آقا Z5 رو بگیر که عالیه ... از همه نظر چه دوربین چه سنسور چه کیفیت صفحه چه باطری ، آپدیت آندروید 6.0.1 هم دیروز براش اومد کلی از مشکلاتش رفع شد... وجدانا سونی تو پشتیبانی محصولاتش عالیه ، گلد هم انتخاب کردی که دیگه چه بهتر

پ.ن : ویدیو هایی هم که من از مقایسه Xperia X دیدم تو سرعت باز کردن برنامه ها G5 و P9 رو پشت سر گذاشت به عنوان یه میان رده پردازنده ش خیلی خوب هست. تکنولوژی های دوربینش هم عالیه بخصوص لرزشگیر دستش.

آخرین ویرایش:
  • Like
آقا Z5 رو بگیر که عالیه ... از همه نظر چه دوربین چه سنسور چه کیفیت صفحه چه باطری ، آپدیت آندروید 6.0.1 هم دیروز براش اومد کلی از مشکلاتش رفع شد... وجدانا سونی تو پشتیبانی محصولاتش عالیه ، گلد هم انتخاب کردی که دیگه چه بهتر

پ.ن : ویدیو هایی هم که من از مقایسه Xperia X دیدم تو سرعت باز کردن برنامه ها G5 و P9 رو پشت سر گذاشت به عنوان یه میان رده پردازنده ش خیلی خوب هست. تکنولوژی های دوربینش هم عالیه بخصوص لرزشگیر دستش.
این xسونی اصلا گوشی جالبی نیست.
قیمتش که مسخرست درحد پرچمداره مثل سری aسامسونگ
باتری جالبی نداره.دوربینش که معلومه خوبه ولی درحد پرچمدار نیست
مشکل داغ شدن موقع فیلم برداری و بستن برنامه رو هم داره انگار
حتی ضد اب هم نیست
این تست سرعت هام چند بار گفتم مسخرست
من یکی دیدم p9از همه اندروید ها بجز اس7سریعتر بود
تو یکی دیگه از همه کند تر تو یکی htc10سرعتش عالیه تو یه مقایسه دیگه افتضاحه و..
الان همه گوشی ها سرعت اجرای خوبی دارن چه پرچمدار چه میان رده تفاوت چند صدم ثانیه ی واقعا چیزی نیست.

درکل سیاست قیمت گذاری سونی اصلا جالب نیست مثل سامسونگ
ولی سامسونگ الان با سریcسیاستشو عوض کرده
سونی هم بهتره همین کارو بکنه اکسپریا xباید قیمتش زیر400دلار باشه

این xسونی اصلا گوشی جالبی نیست.
قیمتش که مسخرست درحد پرچمداره مثل سری aسامسونگ
باتری جالبی نداره.دوربینش که معلومه خوبه ولی درحد پرچمدار نیست
مشکل داغ شدن موقع فیلم برداری و بستن برنامه رو هم داره انگار
حتی ضد اب هم نیست
این تست سرعت هام چند بار گفتم مسخرست
من یکی دیدم p9از همه اندروید ها بجز اس7سریعتر بود
تو یکی دیگه از همه کند تر تو یکی htc10سرعتش عالیه تو یه مقایسه دیگه افتضاحه و..
الان همه گوشی ها سرعت اجرای خوبی دارن چه پرچمدار چه میان رده تفاوت چند صدم ثانیه ی واقعا چیزی نیست.

درکل سیاست قیمت گذاری سونی اصلا جالب نیست مثل سامسونگ
ولی سامسونگ الان با سریcسیاستشو عوض کرده
سونی هم بهتره همین کارو بکنه اکسپریا xباید قیمتش زیر400دلار باشه

به جز بحث قیمتش گوشی خیلی خوبی هست اتفاقا ، درسته پرچمدار نیست ولی دوربین بسیار باکیفیتی داره و بخصوص در زمینه رنگ بندی که مشکی گرافیتی و طلایی لیموییش خیلی قشنگه. مشکل داغ شدن هم نمیدونم چرا همه میگن گوشی های سونی مشکل داغ شدن داره مگه بقیه گوشی ها دستت میگیری بعد از بازی کردن سرد میشن؟ اما تو تست های مختلف من دیدم Z5 آخ نگفته دیگه اینکه پردازنده 650 هس جای خود داره. اتفاقا سونی برای مقابله با همین گوشی های مزخرف سری J سامسونگ خصوصا J7 و J5 که قیمت بالا و کارایی کم دارن گوشی E5 رو در نظر گرفته که هم شیک هست هم امکانات خوبی داره. من خودم به عنوان کسی که خانوادگی سری Z گوشی های سونی داریم حاضر نیستم Z2 رو با هیچ گوشی عوض بکنم مگر Z5 و اکسپریا X هم بعد دو ماه قیمتش کم میشه دیگه مثل همه گوشی ها.

به جز بحث قیمتش گوشی خیلی خوبی هست اتفاقا ، درسته پرچمدار نیست ولی دوربین بسیار باکیفیتی داره و بخصوص در زمینه رنگ بندی که مشکی گرافیتی و طلایی لیموییش خیلی قشنگه. مشکل داغ شدن هم نمیدونم چرا همه میگن گوشی های سونی مشکل داغ شدن داره مگه بقیه گوشی ها دستت میگیری بعد از بازی کردن سرد میشن؟ اما تو تست های مختلف من دیدم Z5 آخ نگفته دیگه اینکه پردازنده 650 هس جای خود داره. اتفاقا سونی برای مقابله با همین گوشی های مزخرف سری J سامسونگ خصوصا J7 و J5 که قیمت بالا و کارایی کم دارن گوشی E5 رو در نظر گرفته که هم شیک هست هم امکانات خوبی داره. من خودم به عنوان کسی که خانوادگی سری Z گوشی های سونی داریم حاضر نیستم Z2 رو با هیچ گوشی عوض بکنم مگر Z5 و اکسپریا X هم بعد دو ماه قیمتش کم میشه دیگه مثل همه گوشی ها.
مهم همون قیمته
نسبت به قیمت گوشی جالب نیست واقعیته دوست عزیز مهم نیست چقد شما سونی رو قبول داری این گوشی نسبت به قیمت خوب نیست
ولی اگه برسی هارو خونده باشی گوشی زیاد خوبی هم نیست
گوشی هم داغ میشه و بعد 10دقیقه فیلم برداری بخاطر دمای بالا ارور میده و برنامه دوربین بسته میشه
Z5سیستم خنک کننده داشت این نداره انگار
همونj5که گفتی ازe5سونی بهتره وقیمت پایین تری هم داره فکر کنم یا هم قیمت دقیق نمیدونم.
ولی کلا سامسونگ هم گرون فروشه
خیلی گوشی هاش ارزش خرید ندارن ولی داره بهتره میشه
این سریcقیمتشون خوبه
درضمن سونی با سامسونگ رقابت نمیکنه
سامسونگ پرفروش ترین برند دنیاست و از محبوبیتش استفاده میکنه و گرون میده و خیلی ها میخرن.ولی سونی نه
سامسونگ تو3ماه80میلیون گوشی میفروشه فکر نکنم سونی تو3سال انقد بفروشه
پس سونی به فکر رقابت با سامسونگ نیست یا بقیه.سونی فقط داره گوشی گرون میفروشه که به سود دهی برسه
اگه گزارش مالی سونی رو دیده باشی میبینی چقد وضعیتش خرابه و حتی حرف از خارج شدن از بازار موبایل میزنن
اگه نتونه به سود دهی برسه کارش تمومه

درکل حرفم اینه سریxگرونن ارزش خرید ندارن شاید چون شما طرفدار سونی هستی بخری ولی خیلی ها نه تو این قیمت گوشی های بهتری میشه خرید

• Like
مهم همون قیمته
نسبت به قیمت گوشی جالب نیست واقعیته دوست عزیز مهم نیست چقد شما سونی رو قبول داری این گوشی نسبت به قیمت خوب نیست
ولی اگه برسی هارو خونده باشی گوشی زیاد خوبی هم نیست
گوشی هم داغ میشه و بعد 10دقیقه فیلم برداری بخاطر دمای بالا ارور میده و برنامه دوربین بسته میشه
Z5سیستم خنک کننده داشت این نداره انگار
همونj5که گفتی ازe5سونی بهتره وقیمت پایین تری هم داره فکر کنم یا هم قیمت دقیق نمیدونم.
ولی کلا سامسونگ هم گرون فروشه
خیلی گوشی هاش ارزش خرید ندارن ولی داره بهتره میشه
این سریcقیمتشون خوبه
درضمن سونی با سامسونگ رقابت نمیکنه
سامسونگ پرفروش ترین برند دنیاست و از محبوبیتش استفاده میکنه و گرون میده و خیلی ها میخرن.ولی سونی نه
سامسونگ تو3ماه80میلیون گوشی میفروشه فکر نکنم سونی تو3سال انقد بفروشه
پس سونی به فکر رقابت با سامسونگ نیست یا بقیه.سونی فقط داره گوشی گرون میفروشه که به سود دهی برسه
اگه گزارش مالی سونی رو دیده باشی میبینی چقد وضعیتش خرابه و حتی حرف از خارج شدن از بازار موبایل میزنن
اگه نتونه به سود دهی برسه کارش تمومه

درکل حرفم اینه سریxگرونن ارزش خرید ندارن شاید چون شما طرفدار سونی هستی بخری ولی خیلی ها نه تو این قیمت گوشی های بهتری میشه خرید

این قسمت که Bold کردم خدایی اشتباه میکنی. من با Z2 تو حالت 4K بعد از آپدیت به اندروید 6 به مدت 10 مین فیلم برداری میکردم هیچ پیامی نمیداد. سری Z5 سونی هم تست هاش هست که بی نهایت میشه 4K فیلمبرداری کرد و برنامه دوربین بسته نمیشه. دیگه اینکه با اسنپدراگون 650 تو حالت معمولی اگر X بخواد دوربینش بسته بشه واقعا اشتباه هست.

من نمیگم سونی با سامسونگ رقابت میکنه. سونی داره اشتباه میکنه باید به فکر تبلیغ تو خاورمیانه باشه که نیس. ولی شما راه به راه میتونی تبلیغات سامسونگ رو تو تلویزیون ببینی تو در و دیوار و خیابون ببینی.

نکته جالب پرچمدار های سامسونگ برام اینه که S6 معمولی سامسونگ که آوریل 2015 اومده بازار هنوز تا 1800 فروش میره اما سونی Z5 که اکتبر 2015 اومده 2400 بود الان میشه تا 1400 هم خریدش. این در صورتی هست که الان S7 و S7 Edge هم تو بازار هست و سامسونگ هر 6 ماه یک بار پرچمدار میده و سونی هر یک سال یکبار
سونی واقعا قیمت گوشی هاش رو ارزون میده و E5 هم هنوز قیمت گذاری نشده اما خب سونی تایید کرده که برای مقابله با J7 2016 اینو به بازار داده.

این قسمت که Bold کردم خدایی اشتباه میکنی. من با Z2 تو حالت 4K بعد از آپدیت به اندروید 6 به مدت 10 مین فیلم برداری میکردم هیچ پیامی نمیداد. سری Z5 سونی هم تست هاش هست که بی نهایت میشه 4K فیلمبرداری کرد و برنامه دوربین بسته نمیشه. دیگه اینکه با اسنپدراگون 650 تو حالت معمولی اگر X بخواد دوربینش بسته بشه واقعا اشتباه هست.

من نمیگم سونی با سامسونگ رقابت میکنه. سونی داره اشتباه میکنه باید به فکر تبلیغ تو خاورمیانه باشه که نیس. ولی شما راه به راه میتونی تبلیغات سامسونگ رو تو تلویزیون ببینی تو در و دیوار و خیابون ببینی.

نکته جالب پرچمدار های سامسونگ برام اینه که S6 معمولی سامسونگ که آوریل 2015 اومده بازار هنوز تا 1800 فروش میره اما سونی Z5 که اکتبر 2015 اومده 2400 بود الان میشه تا 1400 هم خریدش. این در صورتی هست که الان S7 و S7 Edge هم تو بازار هست و سامسونگ هر 6 ماه یک بار پرچمدار میده و سونی هر یک سال یکبار
سونی واقعا قیمت گوشی هاش رو ارزون میده و E5 هم هنوز قیمت گذاری نشده اما خب سونی تایید کرده که برای مقابله با J7 2016 اینو به بازار داده.
من که خودم امتحان نکردم تو چندتا برسی گفتن.میتونی بری ویدیو هاشو ببینی که داغ میشه و دوربین بسته میشه

برعکس گفتی دوست عزیز.سونی هر6ماه پرچمدار میزنه.نه سامسونگ.فقط اینبار یه کم فاصله افتاد که اوتم یک سال نشده
الان پرچمدار سونیz5وz5pکه پاییز عرضه شدن
و اسفند سریxمعرفی شد و الان عرضه شدن.میشه8ماه
قبلا هم همین بوده هر6ماه سونی پرچمدار میزنه
دلیل افت قیمتش هم همینه یعنی افت قیمتی که سونی تو4.5ماه میکنه رو سامسونگ تو 1سال داره
پرچمدار گوشی و اصلی سامسونگ سری اس که هرسال عرضه میشه.فاصله اس7.6.5.4و..همیشه یک سال بوده
سری نوت پرچمدار فبلت سامسونگه و فروش پایین تری هم داره و جایگزین سری اس نیست نوت هم سالی یک بار عرضه میشه
الان سری اج اومده که هر6ماه یکی عرضه میشه ولی این پرچمدار اصلی نیست و تولید محدودی داره.
درکل برعکس گفتی
.قیمت های که گفتی هم درست نیست
الان اس6تقریبا1400و کمتر هم گیر میاد

سونی گوشی هاش اصلا ارزون نیست فقط افت قیمت سریعی دارن.به همون دلیلی که بالا گفتم هر6ماه سری جدید میاد و افت قیمت زیادی داره
همینe5فکر کنم 200یورو که خیلی بالاست براهمچین گوشی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or