این مشکل دیجی کالاست نهzte دیجی گوشی معیوب وارد میکنه
همین الان برو تو بازار به زور بتونی یه نوت4سالم پیدا کنی
امسال هرچی نوت4 وارد شده معیوب بوده
برا همه برندها این اتفاق پیش میاد
هرچند تجربه استفاده از این برندو نداشتم ولی مسخرست فکر کنی همه چینی کیفیتشون افتضاحه
برعکس کیفیتشون عالیه حتی پشتیبانی عالی هم دارن.
من خودم چند ساله گوشی چینی زیاد گرفتم برا اشنا خودمم دوتا داشتم ندیدم کسی مشکلی داشته باشه
کلا این مشکلات براهر برندی از اپل و سامسونگ گرفته تا همینzteپیش میاد تو ایران
درمورد پست بالا هم خودمe8رو خیلی قبول دارم چندتا گرفتم همه راضی بودن اینجا هم همیشه پیشنهاد دادم عالیه نسبت به قیمت
ولی خودم بین اینو وhonor 6که هم قیمت هم بودن انر رو گرفتم چون بهتر بود برا من از نظر دوربین و نمایشگر و باتری ورم بیشتر و..اصلا اینکه انر2سال اومده و اچ تی سی20ساله برام مهم نیست
اینکه میگی اچ تی سی با اصل و نسب و..اصلا مهم نیست خدایی.
مهم قیمت و کیفیته مخصوصا برا ما ایرونی ها که همه چی گرون میخریم این چینی ها یه نعمت هستن.
مثل همین xiaomiکیفیتش عالیه پشتیبانی هم همینطور
با اینکه تو ایران حتی گرونتر از قیمت دلاری هم میدن باز قیمتش عالیه
یه مشکلی که وجود داره سطح انتظاراته یارو 400تومن پول گوشی چینی داده انتظار داره از اس7قویتر و پشتیبانی بهتری داشته باشه
براهمین انقد از چینی ها بد میگن ایناهم همون مشکلاتی رو دارن که برندهای معروف دارن.
ولی تا یه مشکل کوچیک پیش میاد که براهر برندی ممکنه پیش بیاد میگن دیدی برا همین میگم چینی نخر
خلاصه بگم یه زمانی این چینی ها فقط قیمت پایین داشتن دیگه از هر نظر افتضاح بودن
ولی الان اینطور نیست و عالی شدن.حتی از قطعات گرونتر و بهتری نسبت به بعضی برندها معروف استفاده میکنن
من الان از نوکیا وسامسونگ و اچ تی سی و سونی تجربه بدی داشتم.ولی از چینی ها نه پس بیام بگم چینی ها بهتر؟نه هیچکدوم بی نقص نیستن مشکل براهمه ممکنه پیش میاد