راهنمایی برای خرید موبایل

۲ گیگ الان ۷۰۰ تومنه حافظه داخلیش ۱۶
۳ گیگ با حافظه ۳۲ حدود ۸۶۰ تومنه
من اگه بیشتر پول میداشتم حتما ۳ گیگ میخریدم
اره سرعت عکس گرفتنش خیلی بالاست
فیلمبرادریش خوب نیست،مخصوصا تو نور کم،ولی مشکلش نرم افزاریه نمیدونم چرا حلش نمیکنن:|
اسلوموشن منظورت اینه که تصویر کند میشه!؟ اره بعضی مواقع کند میشه تو نور کم
mi 5 که الان هم تو بازار هست ولی به نظرم واسه یه برند کمتر شناخته شده نباید زیاد پول داد:D
سلام

عزیز راضی هستی از گوشی؟
اگه لطف کنی برام پی ام کنی از کجا تهیه کنی؟ من هفته قبل رفتم بازار موبایل پیدا نکردم.

سلام

عزیز راضی هستی از گوشی؟
اگه لطف کنی برام پی ام کنی از کجا تهیه کنی؟ من هفته قبل رفتم بازار موبایل پیدا نکردم.
سلام
بله نسبت به قیمت پرداختی راضی هستم:دی
این جور گوشی ها تو تهران گیر نمیان.بورسشون استان فارس و تبریزه

الان با 750 تومن e8 میدن که فقط و فقط تنها نقطه ضعفش دوربینشه که اونم در مقایسه با رقبا هم قیمتش خوبه
صفحه full hd
اسپیکر های boom sound
android 6 with sense 7
snapdragon 801
باتری قدرمتمند
dual sim
همین e8 خودش یک پا پرچمداره چرا آخه برند با اصل و نصب و کار درستی مثل htc رو ول کنید برین mi بگیرین که یک قاب تو بازار واسش پیدا نشه:|:|:|
اسنپ 801 اینقدر قدرت داره تو e8 که کوچکترین لگی عمرا ببینین اونم با وجود رابط کربری سنس و هر بازی باهاش کردم با وجود صفحه full hd مثل کره اجرا کرده...اینجور گوشی ها مثل mi که تو بازار کمه فروششم معظله لامصب.نصف قیمتم ازت نمیخرن

الان با 750 تومن e8 میدن که فقط و فقط تنها نقطه ضعفش دوربینشه که اونم در مقایسه با رقبا هم قیمتش خوبه
صفحه full hd
اسپیکر های boom sound
android 6 with sense 7
snapdragon 801
باتری قدرمتمند
dual sim
همین e8 خودش یک پا پرچمداره چرا آخه برند با اصل و نصب و کار درستی مثل htc رو ول کنید برین mi بگیرین که یک قاب تو بازار واسش پیدا نشه:|:|:|
اسنپ 801 اینقدر قدرت داره تو e8 که کوچکترین لگی عمرا ببینین اونم با وجود رابط کربری سنس و هر بازی باهاش کردم با وجود صفحه full hd مثل کره اجرا کرده...اینجور گوشی ها مثل mi که تو بازار کمه فروششم معظله لامصب.نصف قیمتم ازت نمیخرن
صبر کن دیجیکالا برند شیائومی رو موجود کنه ببین چطور ملت میخرن و شناخته میشه

صبر کن دیجیکالا برند شیائومی رو موجود کنه ببین چطور ملت میخرن و شناخته میشه
اتفاقا چند روز پیش دیجی یک گوشی zte پیشنهاد ویژه گزاشته بود 250 هزار تومن
دوستم به من زنگ زد گفت 2 تا میخوام امکاناتش نسبت به قیمتش خوبه منم گفتم یکی واسه من بگیر بدم به مامانم
هر 3 تاش مشکل داشت برگشت زدیم:|
یکی میکروفونش خراب بود یکی فیلمبرداریش مشکل داشت و یکیش هم بین صفحه نمایش و بدنش کلی گردو خاک بود:|
البته گفتن که عوض میکنن ولی یک هفته طول میکشه

اتفاقا چند روز پیش دیجی یک گوشی zte پیشنهاد ویژه گزاشته بود 250 هزار تومن
دوستم به من زنگ زد گفت 2 تا میخوام امکاناتش نسبت به قیمتش خوبه منم گفتم یکی واسه من بگیر بدم به مامانم
هر 3 تاش مشکل داشت برگشت زدیم:|
یکی میکروفونش خراب بود یکی فیلمبرداریش مشکل داشت و یکیش هم بین صفحه نمایش و بدنش کلی گردو خاک بود:|
البته گفتن که عوض میکنن ولی یک هفته طول میکشه
این مشکل دیجی کالاست نهzte دیجی گوشی معیوب وارد میکنه
همین الان برو تو بازار به زور بتونی یه نوت4سالم پیدا کنی
امسال هرچی نوت4 وارد شده معیوب بوده
برا همه برندها این اتفاق پیش میاد
هرچند تجربه استفاده از این برندو نداشتم ولی مسخرست فکر کنی همه چینی کیفیتشون افتضاحه
برعکس کیفیتشون عالیه حتی پشتیبانی عالی هم دارن.
من خودم چند ساله گوشی چینی زیاد گرفتم برا اشنا خودمم دوتا داشتم ندیدم کسی مشکلی داشته باشه
کلا این مشکلات براهر برندی از اپل و سامسونگ گرفته تا همینzteپیش میاد تو ایران

درمورد پست بالا هم خودمe8رو خیلی قبول دارم چندتا گرفتم همه راضی بودن اینجا هم همیشه پیشنهاد دادم عالیه نسبت به قیمت
ولی خودم بین اینو وhonor 6که هم قیمت هم بودن انر رو گرفتم چون بهتر بود برا من از نظر دوربین و نمایشگر و باتری ورم بیشتر و..اصلا اینکه انر2سال اومده و اچ تی سی20ساله برام مهم نیست:D
اینکه میگی اچ تی سی با اصل و نسب و..اصلا مهم نیست خدایی.
مهم قیمت و کیفیته مخصوصا برا ما ایرونی ها که همه چی گرون میخریم این چینی ها یه نعمت هستن.

مثل همین xiaomiکیفیتش عالیه پشتیبانی هم همینطور
با اینکه تو ایران حتی گرونتر از قیمت دلاری هم میدن باز قیمتش عالیه
یه مشکلی که وجود داره سطح انتظاراته یارو 400تومن پول گوشی چینی داده انتظار داره از اس7قویتر و پشتیبانی بهتری داشته باشه:D
براهمین انقد از چینی ها بد میگن ایناهم همون مشکلاتی رو دارن که برندهای معروف دارن.
ولی تا یه مشکل کوچیک پیش میاد که براهر برندی ممکنه پیش بیاد میگن دیدی برا همین میگم چینی نخر:D
خلاصه بگم یه زمانی این چینی ها فقط قیمت پایین داشتن دیگه از هر نظر افتضاح بودن
ولی الان اینطور نیست و عالی شدن.حتی از قطعات گرونتر و بهتری نسبت به بعضی برندها معروف استفاده میکنن

من الان از نوکیا وسامسونگ و اچ تی سی و سونی تجربه بدی داشتم.ولی از چینی ها نه پس بیام بگم چینی ها بهتر؟نه هیچکدوم بی نقص نیستن مشکل براهمه ممکنه پیش میاد

چه پست بلندی:D
منظور من از این حرف این بود که دیجی کالا زیاد گوشی هاش جالب نیست نه گوشی های چینی...تجربه خرید هواوی هم داشتم ازشون مشکل دار بود
گوشی های چینی یک خوبی که دارن اینه که قیمتشون مناسب تره نسبت به برندای دیگه...ولی مشکل اینجاست که مثلا الان گوشی های mi دارن با قیمت خیلی زیادی وارد میشن که به صرفه نیست

در کل حرف من اینه که اگه گوشی چینی با قیمت واقعی وارد بشه خوبه و تنوع بازار زیاد میشه که به نفع مصرف کننده است
ولی اگه با قیمت فضایی بیان و هم قیمت گوشی های کمپانی های معتبر باشن اشتباهه خریدشون
اره طولانی شد اخه رو چینی ها تعصب دارم:expressionless::expressionless::grimacing::hide:
دیجی کالا که تا حالا ندیدم کسی راضی باشه ازش مخصوصا شهرستانی ها اکثر گوشی هاش مشکل داره و گرون هم میده

اره خب وقتی هم قیمت باش و در یه حد برند معروف بهتره.ولی وقتی چینی با همون قیمت بهتر باشه به نظرم ارزش نداره پول اسم برند بدی:Shrewd:

آخرین ویرایش:
این مشکل دیجی کالاست نهzte دیجی گوشی معیوب وارد میکنه
همین الان برو تو بازار به زور بتونی یه نوت4سالم پیدا کنی
امسال هرچی نوت4 وارد شده معیوب بوده
برا همه برندها این اتفاق پیش میاد
هرچند تجربه استفاده از این برندو نداشتم ولی مسخرست فکر کنی همه چینی کیفیتشون افتضاحه
برعکس کیفیتشون عالیه حتی پشتیبانی عالی هم دارن.
من خودم چند ساله گوشی چینی زیاد گرفتم برا اشنا خودمم دوتا داشتم ندیدم کسی مشکلی داشته باشه
کلا این مشکلات براهر برندی از اپل و سامسونگ گرفته تا همینzteپیش میاد تو ایران

درمورد پست بالا هم خودمe8رو خیلی قبول دارم چندتا گرفتم همه راضی بودن اینجا هم همیشه پیشنهاد دادم عالیه نسبت به قیمت
ولی خودم بین اینو وhonor 6که هم قیمت هم بودن انر رو گرفتم چون بهتر بود برا من از نظر دوربین و نمایشگر و باتری ورم بیشتر و..اصلا اینکه انر2سال اومده و اچ تی سی20ساله برام مهم نیست:D
اینکه میگی اچ تی سی با اصل و نسب و..اصلا مهم نیست خدایی.
مهم قیمت و کیفیته مخصوصا برا ما ایرونی ها که همه چی گرون میخریم این چینی ها یه نعمت هستن.

مثل همین xiaomiکیفیتش عالیه پشتیبانی هم همینطور
با اینکه تو ایران حتی گرونتر از قیمت دلاری هم میدن باز قیمتش عالیه
یه مشکلی که وجود داره سطح انتظاراته یارو 400تومن پول گوشی چینی داده انتظار داره از اس7قویتر و پشتیبانی بهتری داشته باشه:D
براهمین انقد از چینی ها بد میگن ایناهم همون مشکلاتی رو دارن که برندهای معروف دارن.
ولی تا یه مشکل کوچیک پیش میاد که براهر برندی ممکنه پیش بیاد میگن دیدی برا همین میگم چینی نخر:D
خلاصه بگم یه زمانی این چینی ها فقط قیمت پایین داشتن دیگه از هر نظر افتضاح بودن
ولی الان اینطور نیست و عالی شدن.حتی از قطعات گرونتر و بهتری نسبت به بعضی برندها معروف استفاده میکنن

من الان از نوکیا وسامسونگ و اچ تی سی و سونی تجربه بدی داشتم.ولی از چینی ها نه پس بیام بگم چینی ها بهتر؟نه هیچکدوم بی نقص نیستن مشکل براهمه ممکنه پیش میاد
چه پست بلندی:D
منظور من از این حرف این بود که دیجی کالا زیاد گوشی هاش جالب نیست نه گوشی های چینی...تجربه خرید هواوی هم داشتم ازشون مشکل دار بود
گوشی های چینی یک خوبی که دارن اینه که قیمتشون مناسب تره نسبت به برندای دیگه...ولی مشکل اینجاست که مثلا الان گوشی های mi دارن با قیمت خیلی زیادی وارد میشن که به صرفه نیست

در کل حرف من اینه که اگه گوشی چینی با قیمت واقعی وارد بشه خوبه و تنوع بازار زیاد میشه که به نفع مصرف کننده است
ولی اگه با قیمت فضایی بیان و هم قیمت گوشی های کمپانی های معتبر باشن اشتباهه خریدشون

• Like
Reactions: u_2 and IMANOKA
سلام

دوستان بهترین گوشی که میتونم بگیرم تا سقف 1600-1500 چیه؟ خودم این چند مدل رو دیدم توی این رنج قیمت ولی خب نظرات متفاوت بود در موردش

LG V10
HTC One M9 Plus
Samsung A7
Iphone SE 16G

ملاکهای مد نظرم هم سرعت اجرای برنامه ها، دوربین و کیفیت صفحه نمایش خوبه، واسه بازی کردن نمیخام

سلام

دوستان بهترین گوشی که میتونم بگیرم تا سقف 1600-1500 چیه؟ خودم این چند مدل رو دیدم توی این رنج قیمت ولی خب نظرات متفاوت بود در موردش

LG V10
HTC One M9 Plus
Samsung A7
Iphone SE 16G

ملاکهای مد نظرم هم سرعت اجرای برنامه ها، دوربین و کیفیت صفحه نمایش خوبه، واسه بازی کردن نمیخام

پیشنهاد من ب شما sony xperia z5 هست.
دوربین 23 و فوکوس اتوماتیک سه دهم ثانیه. صفحه نمایش 5.2 ایچ فول اچ دی بسیار با کیفیت ، رم 3 گیگابایت ،دو سیمکارتش هم موجوده ، با اخرین اپدیت اندروید 6.0.1 هم بسیار کیفیت دوربین عالی شده.

• Like
Reactions: aliahmadi2
سلام

LG V10
HTC One M9 Plus
Samsung A7
Iphone SE 16G

تقریبا کاملترینش v10 هست
البته پرچمدار سال پیش سامسونگ s6 هم هست
از منم میشنوی سمت سونی نرو درحال درجا زدنه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

تقریبا کاملترینش v10 هست
البته پرچمدار سال پیش سامسونگ s6 هم هست
از منم میشنوی سمت سونی نرو درحال درجا زدنه

چرا برادر بنده خدارو فکری میکنی؟ من الان رو همین z2 خودم ن گارد گذاشتم ن محافظ صفحه ، اخ نمیگه ، زمانی ک سونی تو این گوشی باتری 3200 میلی امپر گذاشت کجا بودن شرکت های همسایه؟ گوشی های ب این باکیفیتی در ساخت بدنه و قطعات با این پشتیبانی معرکه ... کجاش درجا زدنه اخه؟

• Like
Reactions: IMANOKA
چرا برادر بنده خدارو فکری میکنی؟ من الان رو همین z2 خودم ن گارد گذاشتم ن محافظ صفحه ، اخ نمیگه ، زمانی ک سونی تو این گوشی باتری 3200 میلی امپر گذاشت کجا بودن شرکت های همسایه؟ گوشی های ب این باکیفیتی در ساخت بدنه و قطعات با این پشتیبانی معرکه ... کجاش درجا زدنه اخه؟
نه عزیز من.دوربیناش که یکی از مهمترین فاکتوراست همیشه حرف بوده و اون بازدهی که تبلیغ میکنن اصلا نداره
پرچمداراشم که ۶ ماه یک بار میده بیرون

نه عزیز من.دوربیناش که یکی از مهمترین فاکتوراست همیشه حرف بوده و اون بازدهی که تبلیغ میکنن اصلا نداره
پرچمداراشم که ۶ ماه یک بار میده بیرون

والا ماکه تو این زمینه هیچوقت مشکل نداشتیم ، تست تو یوتیوب با دست مشتری زمین تا اسمون فرق داره
شمام میتونی بری سایت dxomark.com که معتبر ترین وب سایت تو زمینه تست دوربین گوشی ها و دوربین های دیجیتال هست و ببینی که بالاترین رتبه بهترین دوربین گوشی متعلق ب همین z5 هست ... چه در زمینه فیلمبرداری چ در زمینه عکسبرداری

و اینکه z5 بعد از 9 ماه اومد نه شیش ماه

والا ماکه تو این زمینه هیچوقت مشکل نداشتیم ، تست تو یوتیوب با دست مشتری زمین تا اسموم فرق داره
شمام میتونی بری سایت dxomark.com که معتبر ترین وب سایت تو زمینه تست دوربین گوشی ها و دوربین های دیجیتال هست و ببینی که بالاترین رتبه بهترین دوربین گوشی متعلق ب همین z5 هست ... چه در زمینه فیلمبرداری چ در زمینه عکسبرداری
من درکل نظر شخصی خودم گفتم دوست عزیز
اون دوستمونم مجبور که نیست میتونه به نظر منم توجهی نکنه

من درکل نظر شخصی خودم گفتم دوست عزیز
اون دوستمونم مجبور که نیست میتونه به نظر منم توجهی نکنه

منم قصدم ناراحت کردن شما نیست عزیز ، دشمنی هم با شما ندارم شمام نظر خودتو دادی و من فقط شمارو اگاه کردم.
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or