AGHA FARIBORZ
کاربر سایت
دوستان xiaomi note 4کی عرضه میشه؟
تیم برند هم مثل هواووی فاقد پشتیبانی نرم افزاریه؟؟
اندروییدش اپدیت میشه؟
اندروییدش اپدیت میشه؟
۲ گیگ الان ۷۰۰ تومنه حافظه داخلیش ۱۶چند گرفتی2گیگ رو؟3گیگ چند بود؟
Xiaomiتو دوربین ضعیفه کلا ولی با اپدیت بهتر میشه.
البته خیلی از سرعت دوربینش تعریف کردن از خیلی از پرچمدارا سرعتش بیشتره
فیلم برداری اسلوموشن داره؟کیفیتش خوبه؟
من منتظرmi5هستم قیمتش واقعی شه میگیرم حتما.
ولی شایدم همینو گرفتم بخاطر باتری زیر یک تومن بهترین انتخابه
نوت3جدیده فعلا منتظر نوت4نباش.یه فبلت دیگه هم جدیدا زدهدوستان xiaomi note 4کی عرضه میشه؟
اندروییدش اپدیت میشه؟
منظورت redmi note4 هست!؟ احتمالا پاییز معرفی شه،چون همین redmi note3 هم داره خوب میفروشه براشوندوستان xiaomi note 4کی عرضه میشه؟
اندروییدش اپدیت میشه؟
860واقعا خوبه۲ گیگ الان ۷۰۰ تومنه حافظه داخلیش ۱۶
۳ گیگ با حافظه ۳۲ حدود ۸۶۰ تومنه
من اگه بیشتر پول میداشتم حتما ۳ گیگ میخریدم
اره سرعت عکس گرفتنش خیلی بالاست
فیلمبرادریش خوب نیست،مخصوصا تو نور کم،ولی مشکلش نرم افزاریه نمیدونم چرا حلش نمیکنن
اسلوموشن منظورت اینه که تصویر کند میشه!؟ اره بعضی مواقع کند میشه تو نور کم
mi 5 که الان هم تو بازار هست ولی به نظرم واسه یه برند کمتر شناخته شده نباید زیاد پول داد
یه برنامه هست به اسم اسنپ دراگون کمرا،میگن خیلی بهتره ولی روت میخواد واسه روت هم انلاک میخواد که انلاک کردنش خیلی طول میکشه860واقعا خوبه
اره نرم افزاریه ولی کلا دوربین این برند زیاد خوب نیست
بهترین دوربینشmi 5داره که تو dxoامتیازش در حد اس5سامسونگه
منظورم همون فیلم برداری صحنه اهسته ست
اره میدونم هست ولی فعلا جا داره قیمتش پایین بیاد همین نوت3دوماه پیش بالای1تومن بود
من که برند برامهم نیست کیفیت و امکانات و قیمت مهمه ولی این چینی هارو به برندهای معتبر ترجیح میدم
میتونم سامسونگ بگیرم بیشتر از بقیه برندها ازش خوشم میاد چند سال پرچمدار سامسونگ میگرفتم هر سال ولی الان ارزش خرید نداره برام برا پولی که درمیارم خیلی ارزش قائلم.
نه فقط گوشی براهمه چی چیزی میخرم که ارزش پولی که میدم رو داشته باشه
اون برنامه رو نمیدونم والا نشنیدم.یه برنامه هست به اسم اسنپ دراگون کمرا،میگن خیلی بهتره ولی روت میخواد واسه روت هم انلاک میخواد که انلاک کردنش خیلی طول میکشه
افت قیمت شیائومی از سونی و سامسونگ که کمتره
یه خوبی هم که داره اینه هر کسی تو دستش شیائومی نیست،هنوز خز نشده
منم اتفاقا دو سال پیش ،honor 3xگرفتم الانم اندروییدش 4.1 میرم توی اپدیت میزنه چیزی پیدا نکرده .نتونستم اپدیت کنم .اگر مال منم میشه ابدیت کرد بگوچی کار کنم.رام غیر رسمی و این جور چیزا هم بلد نیستم بریزمنوت3جدیده فعلا منتظر نوت4نباش.یه فبلت دیگه هم جدیدا زده
Mi maxکه اونم مشخصاتش با نوت3تقریبا یکیه فقط نمایشگر بالایی6اینچ
اتفاقا پشتیبانی هواوی (honor)و xiaomiاز خیلی برنده های معروف بهتره.مخصوصاxiaomiکه عالیه.
من خودم honor 6هواوی دارم.با اندروید4.4 عرضه شد دوسال پیش.تا الان 5.1و6هم براش اومد.هنوزم براش اپدیت میده
البته اپدیت ها بی مشکل و منظم نیست ولی باز خوبه
سری3خوب پشتیبانی نشدن مثل3xیا 3cفقط اندروید4.4براشون اومد.منم اتفاقا دو سال پیش ،honor 3xگرفتم الانم اندروییدش 4.1 میرم توی اپدیت میزنه چیزی پیدا نکرده .نتونستم اپدیت کنم .اگر مال منم میشه ابدیت کرد بگوچی کار کنم.رام غیر رسمی و این جور چیزا هم بلد نیستم بریزم
منم میخوام مثل شما همین 2 گیگش رو بخرم۲ گیگ الان ۷۰۰ تومنه حافظه داخلیش ۱۶
۳ گیگ با حافظه ۳۲ حدود ۸۶۰ تومنه
من اگه بیشتر پول میداشتم حتما ۳ گیگ میخریدم
من برا پدرم مدل ۱۶ گیگ رو ۶۹۰ خریدم یسری سایتا هستن که حدود ۶۵۰ میدن ولی از چین تازه پست میکنن که ممکنه ۲۰ روز طول بکشه و ممکنه گمرک هم بخوره برا همین ترجیح دادم همینو بگیرممنم میخوام مثل شما همین 2 گیگش رو بخرم
ولی قیمتش رو نمیدونم دقیقا اینه یا نه! حساب کردم نباید اینطور باشه... 32 گیگشم یکی از دوستام میگفت 820 خریده همین چند وقت پیش...
جایی نیست 2 گیگش رو 650 اینطورا بدن؟
ازون 650 تومنی ها هم هست.ولی اونا رو از چین سفارش میدن مستقیم درب خونه شما! ممکنه قیمتش بیشتر از همون 700 تومن هم دربیاد شاید بالای 25 روز هم طول بکشه.از جایی بخرید که تو انبار موجود داشته باشنمنم میخوام مثل شما همین 2 گیگش رو بخرم
ولی قیمتش رو نمیدونم دقیقا اینه یا نه! حساب کردم نباید اینطور باشه... 32 گیگشم یکی از دوستام میگفت 820 خریده همین چند وقت پیش...
جایی نیست 2 گیگش رو 650 اینطورا بدن؟