من یه هفته ای هست xiaomi redmi note 3 snapdragon خریدم گفتم یه نقد کوچولو ازش بنویسم
بدنه:
بدنه گوشی فلزیه به جز بالا و پایین که به نظر خودم پلاستیکه.تو دست نسبتا خوب جا میگیره و برای حسگر اثر انگشت هم مشکلی ندارید! بهترین رنگ برای این گوشی خاکستری هستش.درگاه سیمکارت و رم سمت چپ گوشی قرار گرفته و با فشار سوزن مخصوصش باز میشه
در کل گوشی شیک و زیباییه
سخت افزار و باتری:
صفحه نمایش 5.5 از نوع IPS کیفیت خوبی داره و مثل بقیه IPS ها زاویه دید مناسب.تو نور افتاب هم خیلی خوب جواب داد.
پردازنده گوشی اسنپدراگون 650 هستش من ازش تست ANTUTU گرفتم امتیازش شد 74 هزار
.البته مال من رم 2 گیگش هست.رم سه گیگ قطعا امتیازش بیشتره
تو اجرای برنامه خوب عمل میکنه و لگ نداره.بازی اسفالت 8 رو هم تست کردم باهاش گوشی خیلی کم گرم میشه(در مقایسه با Z5)
باتری 4000 میلی امپرش واقعا علیه! من یه فیلم یک ساعتی 720P با نور 30 درصد نگاه کردم فقط 5 درصد شارژش کم شد! هر دو روز میزنمش به شارژ! با این که استفاده هم زیاد میکنم و معمولا با گوشی میرم نت.تو 150 دقیقه کامل شارژ میشه
دوربین 16 مگاپیکسلیش تو روز نسبتا خوب عکس میگیره.HDR هم هر دو دوربین پشتیبانی میکنن.ولی به نظرم دوربینش در اون حدی که باید باشه نیست! مخصوصا فیلمبرداریش تو نور کم اصلا خوب نیست که به نظرم مشکل نرم افزاریه و باید حل بشه
نرم افزار:نسخه اندروید گوشی 5.1 هست و هنوز اندروید 6 براش نیومده و معلوم نیست کی میاد.روی گوشی رام گلوبال نصب بود.نسخه MIUI 7 که منوش یکسره هست مثل هواوی.برنامه های جانبی زیادی رو گوشی نیست مثل سامسونگ که این هم میتونه مزیت باشه هم نقطه ضعف!.در کل انتظار خاصی از MIUI نداشته باشید
ولی تم های زیبایی داره و ساده و روان هست.
تو این رنج قیمت گوشی های دیگه ای هستن که حتی صفحشون FHD هم نیست.به نظرم تو رنج 700 تومن بهترین چیزیه که میتیونید بخرید.البته خریدش ریسک هست و اگه خراب بشه بعید میدونم قطعاتش گیر بیان
تنها نقطه ضعفش هم دوربینشه که امیدوارم به صورت نرم افزاری حل بشه