Lenovo A1000 بهتره. سخت افزار بهتری داره.
از طرفی چون نرم افزارهای ویندوز فون کمیاب ترن و محدود تر فعلا پیشنهاد میدم گوشی اندروید بخری
ولی اگر اینترفیس زیبای ویندوز فون برات جذاب تره می تونی Lumia 435 بخری.
اما من میگم Lenovo A1000 بخر
ممنون از وقتی که میگذاری و پاسخ میدی
Lenovo A1000 میخواستم بدونم اصلا کیفیت ساخت و کیفیت خود گوشی چطوره؟ این گوشی صفحه نمایشش tft ه و قابلیت شناسایی 2 انگشت داره
مثلا تو چنتا سایت نظرات خریدارا خوندم اکثرشون نوشته بودن تراکم وضوح پایین صفخه نمایش و عملکرد بد صفحه نمایش -- حتی این عیب ها رو برای مدل بالاتر همین گوشی یعنی Lenovo A2010 نوشتن
اما تو یه سری سایت دیگه همه از این گوشی Lenovo A1000 تعرفی کردن
نظرات متضاد همه
گوشی یکی از اعضا خانوادم خراب شد مجبور شدم گوشی خودمو دادم بهش , خودم بی گوشی موندم , دیدم nokia asha 503 افتاده گوشه خونه خاک میخوره , بخاطر همین برش داشتم الانم دستمه و خواستم درستش کنم که نشده فعلا
خیلی خوشم اومده از این asha 503 - خیلی خوش دسته و صفحه نمایشش خیلی با کیفیت و حساسه - کل بدنه pvc داره - مثلا با دوبار زدن روی صفحه نمایش گوشی از حالت استند بای در میاد , اما حیف اندرویدی نیست و سیستم خودشم که خراب شده و نیاز به تعمیر داره که من پیدا نکردم
الانم یه گوشی ارزون میخوام بخرم هم این asha دستم باشه
این Lenovo A1000 و lumia 435 هم قیمتن , مثلا lumia 435 هم سی پیو بهتری داره کوالکام هست و هم صفحه نمایش ips و مولتی تاچ داره - از اون ور Lenovo A1000 سی پیو با فرکانس بهتری داره هم 4 هسته ایه هم دوربینش قویتره هم باتریش
حالا این Lenovo A1000 لوازم جانبیش اصلا گیر میاد؟ چون برام داشن قاب ژله ای و محافظ اصلی خودش مهمه