راهنمایی برای خرید موبایل

بهترین محل برای خریدن گوشی تو تهران کجاست؟

علائدین - طبقه 6 ام مثل تاج موبایل - نوین موبایل و ................... هم گوشی اصلی پلمپ دستت میدن هم قیمتاشون خیلی پایینه
اگر برای تماشا میخوای بری بهتره موبایل ایران یا چارسو بری

• Like
Reactions: shahriyar_pc
علائدین - طبقه 6 ام مثل تاج موبایل - نوین موبایل و ................... هم گوشی اصلی پلمپ دستت میدن هم قیمتاشون خیلی پایینه
اگر برای تماشا میخوای بری بهتره موبایل ایران یا چارسو بری
البته من با چشم خودم دیدم که توی همون طبقه ششم چه جوری روی گوشی ها بارکد می چسپوندن و پلمپ و .. روشون انجام میدادم.

البته من با چشم خودم دیدم که توی همون طبقه ششم چه جوری روی گوشی ها بارکد می چسپوندن و پلمپ و .. روشون انجام میدادم.

گوشی ها که میگی گوشی ها بدون گارانتی هستن اینارو ریجستر میکنن که سیم کارت ایران بخوره - روشونم فارسی ساز نصب میکنن که صفحه کلید فارسی داشته باشی هم sms فارسی بتونی هم بگیری هم بفرست هم تو مرورگر فارسی ساپورت کنه
مثلا یه HTC Desire 526G برای یه فامیل خریدیم 315 هزار - چک کردیم اصلی بود همه چیش - منو فارسی نداشت اما صفحه کلید فارسی داشت و تو متن ها فارسی مشکلی نداشت

گارنتی دار که وضعشون معلومه خود شرکت این کارا رو کرده و راحت چندین برابر پول گرفته بخاطر همینا - یادمه زمانی که z3 تازه اومده بود بدون گارانتیش با گارنتی دارش 480 هزار تومن فرق قیمتی داشت

البته یه سری گوشی هم هستن که ریفرن مثل nokia c7 - iphone 5c و ...... که اینا ریفرن - خود فروشنده هم میگه چون ماقبل تاریخین - این ریفرا رو از هند اکثرا میارن

این قضیه نوکیا و مایکروسافت دقیقا چطوریه؟ همکاریشون زمان داره و بعد یه مدت دوباره نوکیا میتونه مستقل برگرده یا نه؟
بعد چرا یه مدته همه با ناامیدی از ویندوز فون حرف میزنن؟ بدجور دوست دارم یه بارم شده این گوشیا رو امتحان کنم ولی وضعشون خیلی متزلزل به نظر میرسه، آخه چرا؟

این قضیه نوکیا و مایکروسافت دقیقا چطوریه؟ همکاریشون زمان داره و بعد یه مدت دوباره نوکیا میتونه مستقل برگرده یا نه؟
بعد چرا یه مدته همه با ناامیدی از ویندوز فون حرف میزنن؟ بدجور دوست دارم یه بارم شده این گوشیا رو امتحان کنم ولی وضعشون خیلی متزلزل به نظر میرسه، آخه چرا؟

تا جایی که من میدونم مایکروسافت کمپانی نوکیا خرید - حالا به فرض چه خریده باشه چه برای موقت خریده باشه بازم فرقی نمیکنه , دیگه این نوکیا - نوکیا سابق نیست و نمیشه

درباره ویندوز فون هم , خود من ویندوز موبایل بودم سابق , خیلی از گوشی ها ویندوز موبایل و ویندوز ce داشتم و هنوز دارمشون -- خواستم سری ویندوز فون هم تجربه کنم اما شرایط خرید ویندوز فون تو ایران خیلی بده , کلی گشتم و کلی اذیت شدم , به ندرت تو ایران پیدا میشه , گوشی دست دوم به جا نو بهت غالب میکنن , وسایل تو ایران نداره , گرون میدن مثلا lumia 435 که بیشتر از 220 نمی ارزه و قیمتشم همینه میری یهو بهت میگن 430 هزار تومن , وووووووووووووووووووو

انقدر بد بود که پشیمون شدم -- یه سایت معتبر ویندوز فونی ایرانی رفته بودم , یه خبر درباره این بود که مایکروسافت ویندوز فون ارتقا نمیده و فقط میخواد روی بازی ها یونیورسال کار کنه زیر تو نظرات از 50 تا نظر کلا 2 تا از ویندوز فون راضی بودن , بقیه ناراضی بودن و میگفتن اشتباه کردن ویندوز فون خریدنن

البته لومیاها خرابی زیاد دارن تو تحقیق هایی که تو سایت ها ایرانی کردم نظرات خریدارا خوندم , خیلی ها که به ویندوز 0 آپدیت کرده بودن گوشیشون به مشکل خورده بود - خیلی ها دیدم گفتن خود گوشی رفته روی حالت پروزار و بیرون نمیاد - چند نفری گفتن گوشی یهو خاموش شده دیگه روشن نشده و ........................

من که بیخیال شدم تو ام دنبالش نرو - بجاش برو یه wii بخر حداقل از بازیاش لذت ببر

• Like
Reactions: Skull Knight
تا جایی که من میدونم مایکروسافت کمپانی نوکیا خرید - حالا به فرض چه خریده باشه چه برای موقت خریده باشه بازم فرقی نمیکنه , دیگه این نوکیا - نوکیا سابق نیست و نمیشه

درباره ویندوز فون هم , خود من ویندوز موبایل بودم سابق , خیلی از گوشی ها ویندوز موبایل و ویندوز ce داشتم و هنوز دارمشون -- خواستم سری ویندوز فون هم تجربه کنم اما شرایط خرید ویندوز فون تو ایران خیلی بده , کلی گشتم و کلی اذیت شدم , به ندرت تو ایران پیدا میشه , گوشی دست دوم به جا نو بهت غالب میکنن , وسایل تو ایران نداره , گرون میدن مثلا lumia 435 که بیشتر از 220 نمی ارزه و قیمتشم همینه میری یهو بهت میگن 430 هزار تومن , وووووووووووووووووووو

انقدر بد بود که پشیمون شدم -- یه سایت معتبر ویندوز فونی ایرانی رفته بودم , یه خبر درباره این بود که مایکروسافت ویندوز فون ارتقا نمیده و فقط میخواد روی بازی ها یونیورسال کار کنه زیر تو نظرات از 50 تا نظر کلا 2 تا از ویندوز فون راضی بودن , بقیه ناراضی بودن و میگفتن اشتباه کردن ویندوز فون خریدنن

البته لومیاها خرابی زیاد دارن تو تحقیق هایی که تو سایت ها ایرانی کردم نظرات خریدارا خوندم , خیلی ها که به ویندوز 0 آپدیت کرده بودن گوشیشون به مشکل خورده بود - خیلی ها دیدم گفتن خود گوشی رفته روی حالت پروزار و بیرون نمیاد - چند نفری گفتن گوشی یهو خاموش شده دیگه روشن نشده و ........................

من که بیخیال شدم تو ام دنبالش نرو - بجاش برو یه wii بخر حداقل از بازیاش لذت ببر
این برنامه های یونیورسال که گفتین جریانش چیه؟ من اصلا ویندوز فون نداشتم به خاطر همینه میپرسم. شنیدم در کل وضعش به قدری خرابه که بانکها هم براش برنامه نمیدن
آخه با اندروید اصلا ارتباط برقرار نمیکنم حالا حتی اگه مشکل نداشته باشه مثل گوشی فعلیم. با خودم میگم چرا باید رو سخت افزار قوی اجرا شه برخلاف ویندوز فون و iOS
اپل هم یه خورده تو ایران زیادی گرونه مثلا همین SE که اومده و زیادم با دوربین گوشیاش حال نمیکنم (برام دوربین خیلی مهمه)

• Like
Reactions: game-boys
این برنامه های یونیورسال که گفتین جریانش چیه؟ من اصلا ویندوز فون نداشتم به خاطر همینه میپرسم. شنیدم در کل وضعش به قدری خرابه که بانکها هم براش برنامه نمیدن
آخه با اندروید اصلا ارتباط برقرار نمیکنم حالا حتی اگه مشکل نداشته باشه مثل گوشی فعلیم. با خودم میگم چرا باید رو سخت افزار قوی اجرا شه برخلاف ویندوز فون و iOS
اپل هم یه خورده تو ایران زیادی گرونه مثلا همین SE که اومده و زیادم با دوربین گوشیاش حال نمیکنم (برام دوربین خیلی مهمه)
دوست عزیز بهترین راهش اینه که خودت بری یک گوشی ویندوزی بگیری یک چند وقت تجربش کنی
من که خودم داشتم بهت میگم غیر از مشکل کمبود نسبی برنامه مشکل خاصی نداره و من که شخصا از اندروید بیشتر باهاش حال میکردم

قیمتاشم از سایتایی معتبری مثل ویندوز ایران بگیر خیلی مناسبه...مثلا الان لومیا 540 با صفحه 5 اچ دی و یک گیگ رم رو میده 330...بگیر حال نکردی نهایتا 50-70 زیر قیمت میفروشی دیگه

آخرین ویرایش:

این یونیورسال یه سیستمه بازی و برنامه با کیفیت بهتر حالت اکوسیستم دارن , محدودیت ها ویندوز فون خیلی زیاده مثلا فقط میتونی از استور بازی و برنامه دانلود کنی - برای نصب برنامه و بازی از روی رم یه هک هست که کلا 3 تا برنامه میتونی باهاش نصب کنی - باید ویندوز فون باز یا ویندوز باز باشی تا ویندوز فون بهت بسازه

استورشم هم ضعیفه هم برنامه و بازی بسیاز کمتر از استور اندروید و ........... داره

مثلا اگر بگی بلک بری میخوام بخرم بیشتر باهات موافقم چون یکی از با امنیت ترین سیستم هست حتی اطلاعاتی ها ایران و حتی .... از بلک بری استفاده میکنن چون حتی تماس عادی رو رمز گذاری میکنه , از نظر امنیت بهترینه بخاطر همینه بلک بری دست اوباما , افراد مشهور دنیا و ...... هست
سیستم خوب و رونی داره , بهترین کیفیت بدنه دارن اکثر گوشی هاس فیبر کربنه و ..................
اما ویندوز فون پیشنهاد نمیکنم

خوب اندروید در اصل لینوکسه برای pc هست که برنامه نویسی شده برای اجرا روی گوشی , بخاطر همین مصرف باتری و سخت افزار و منابع اندروید بالاست -- حتی اندروید میتونی روی pc و لپ تاپ نصب کنی

الان مثلا بلک بری z3 اک میتونی با 410 هزار بخری , یا اگر هم دکمه ای هم لمسی میخوای q5 با 440 هزار میتونی بخری

BlackBerry Z3 - مشخصات گوشی موبایل بلک بری زد 3 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

مثلا چنتا لینک زیر ببین
مایکروسافت، ویندوز فون و مشکل خلأ نرم افزاری این پلتفرم – وینفون

اینستاگرام و فیسبوک بر روی ویندوز 10 | لرن فایلز

ویندوز فون به پایان عمر خود رسیده

پاسخ ساتیا نادلا نسبت به شایعات مرگ ویندوزفون !

خود مایکروسافت اعلام کرده دیگه در ضمینه پیشرفت سیستم عامل کاری نمیکنه فقط توجه به یونیور سال داره
اینستاگرامی که برنامهجاوا داره راحت کار میکنه روی ویندوز فون کلی مشکل داشت

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام
با این همه کلیپ و تاپیکی که توی نت وجود داره اخرش هم انتخاب بین g5 و s7 خیلی سخته
بچه هایی که یکی از این دو گوشی رو دارن یا باهاش کار کردن چه نظری دارن؟
البته htc10 هم فکر کنم توی ایران معرفی شده نه؟کسی میدونه ارزش خرید داره یانه؟

سلام
با این همه کلیپ و تاپیکی که توی نت وجود داره اخرش هم انتخاب بین g5 و s7 خیلی سخته
بچه هایی که یکی از این دو گوشی رو دارن یا باهاش کار کردن چه نظری دارن؟
البته htc10 هم فکر کنم توی ایران معرفی شده نه؟کسی میدونه ارزش خرید داره یانه؟
به نظرم اس7 واچ تی سی10انتخاب های بهتری هستن
G5هم عالیه دوربین یه کم بهتری داره نسبت به اون دوتا
ولی باتری ضعیف تری داره
در کل اچ تی سی 10و اس 7کامل ترین پرچمدارهای امسال هستن
ولی هرسه تا ارزش خرید دارن و عالین

دوستان گوشی های ضد آب سونی این ویژگی ضد آب بودنشون همه مثل همه؟ (از لحاظ عمقی که تو آب دووم میارن و موارد دیگه)
اره تقریبا همشون گواهیip68دارن
البته فک کنم z2وz1.ت ip58
ولی همشون تا1.5متر و30دقیقه تست شدن
البته سونی قبلا زیاد رو ضد اب بودن مانور میداد عکاسی و فیلم برداری زیر اب و..ولی جدیدا مثل سامسونگ میگه بهتره گوشی رو زیر اب نبری
البته مشکلی پیش نمیاد خیلی ها با اس7و z5یاz3شنا میکنن مشکلی پیش نیومده

• Like
گوشتی تا 700 تومن که صفحه ش بین 5-5/5 باشه دوربینش هم خوب باشه (+ دوربین سلفی) کیفیت نمایشش هم خوب باشه و ترجیا 4g هم ساپورت کنه چی خوبه؟
(واسه بازی نمیخوام )
بعد فرق بینه گوشی 32 بیت و 64 چیه
فرق بینه htc816 با 826 چیه؟ یا مثلا چیرا 626 از 820 گرون تره؟

امروز تو فروشگاه تاج موبایل تو طبقه 6 علائدین , گوشی lumia 540 دو سیم دیدم قیمت کردم 350 هزار بود
تو گوشی اندرودیم مشخصات سخت افزاری گوشی چک کردم دیدم واقعا سخت افزار خوبی داره

صفحه نمایش 5 اینچی با تراکم پیکسلی 294 پیکسل
حافظه داخلی 8 گیگ - حافه موقت 1 گیگ
باتری 2200 ملی آمپر
دوربین پشتی 8 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک

مشخصات کامل دوربین پشتی
  • Main camera: 8.0 MP
  • Main camera focus type: Auto focus
  • Camera digital zoom: 2x
  • Sensor size: 1/4 inch
  • Main camera f-number/aperture: f/2.2
  • Camera focal length: 28 mm
  • Flash type: LED flash
  • Camera features: Auto and manual white balance, Backside-illuminated image sensor, Automatic photo upload to OneDrive
  • Camera minimum focus range: 10 cm

دوربین جلو 5 مگاپیکسلی
مشخصات کامل دوربین سلفی
  • Front camera: 5 MP wide angle
  • Front camera f-number/aperture: f/2.4
  • Front camera features: Video call, Video recording, Focal length 24 mm, Still image capture
  • Front camera video resolution: FWVGA (848 x 480)

تو گوشی ها برند ها معتبر با این سخت افزار واقعا قیمت خوبی داره

البته تاج موبایل سایتم داره میتونید لیست قیمت ها رو اینجا ببینید
تاج موبایل | + تاج تهران + قیمت تلفن همراه + تلفن همراه + مویایل + قیمت موبایل+ لیست تلفن همراه

اینم لینک معرفی این گوشی تو سایت رسمی خود مایکروسافت
Microsoft Lumia 540 Dual SIM - Smartphones - Microsoft - Global

دوستان گوشی باز نظرشون درباره این گوشی چیه؟ آخه قضیه چرا همه چی انقدر خوبه اس :p=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or