تا جایی که من میدونم مایکروسافت کمپانی نوکیا خرید - حالا به فرض چه خریده باشه چه برای موقت خریده باشه بازم فرقی نمیکنه , دیگه این نوکیا - نوکیا سابق نیست و نمیشه
درباره ویندوز فون هم , خود من ویندوز موبایل بودم سابق , خیلی از گوشی ها ویندوز موبایل و ویندوز ce داشتم و هنوز دارمشون -- خواستم سری ویندوز فون هم تجربه کنم اما شرایط خرید ویندوز فون تو ایران خیلی بده , کلی گشتم و کلی اذیت شدم , به ندرت تو ایران پیدا میشه , گوشی دست دوم به جا نو بهت غالب میکنن , وسایل تو ایران نداره , گرون میدن مثلا lumia 435 که بیشتر از 220 نمی ارزه و قیمتشم همینه میری یهو بهت میگن 430 هزار تومن , وووووووووووووووووووو
انقدر بد بود که پشیمون شدم -- یه سایت معتبر ویندوز فونی ایرانی رفته بودم , یه خبر درباره این بود که مایکروسافت ویندوز فون ارتقا نمیده و فقط میخواد روی بازی ها یونیورسال کار کنه زیر تو نظرات از 50 تا نظر کلا 2 تا از ویندوز فون راضی بودن , بقیه ناراضی بودن و میگفتن اشتباه کردن ویندوز فون خریدنن
البته لومیاها خرابی زیاد دارن تو تحقیق هایی که تو سایت ها ایرانی کردم نظرات خریدارا خوندم , خیلی ها که به ویندوز 0 آپدیت کرده بودن گوشیشون به مشکل خورده بود - خیلی ها دیدم گفتن خود گوشی رفته روی حالت پروزار و بیرون نمیاد - چند نفری گفتن گوشی یهو خاموش شده دیگه روشن نشده و ........................
من که بیخیال شدم تو ام دنبالش نرو - بجاش برو یه wii بخر حداقل از بازیاش لذت ببر