بابک s7گرفتی ؟؟ی نقد بگو ازش6s پرچمداره
اگه میخوای se بگیری فعلا صبر کن هنوز حبابه
sent from my Galaxy s7 edge
بابک s7گرفتی ؟؟ی نقد بگو ازش6s پرچمداره
اگه میخوای se بگیری فعلا صبر کن هنوز حبابه
اره.گوشی که کاملترین گوشی که داشتم.باطری خیلی خوبه.صفحه نمایش و دوربین هم که حرفی برای گفتن نمیزاره.تنها نکته منفیش اسپیکرش که یکم ضعیفه.بابک s7گرفتی ؟؟ی نقد بگو ازش
در قیاس با ایفون چی ؟؟اره.گوشی که کاملترین گوشی که داشتم.باطری خیلی خوبه.صفحه نمایش و دوربین هم که حرفی برای گفتن نمیزاره.تنها نکته منفیش اسپیکرش که یکم ضعیفه.
با ایفون مقایسه نکردم.اکزینوسدر قیاس با ایفون چی ؟؟
ماله تو از کدوم پردانزندس؟؟
چرا چطور مگه؟ب نظره من اصلا و ابدا به se فک نکن..
اخه 4 اینچ الان واقعا کوچیکهچرا چطور مگه؟
آخه ایفون 5 چون طراحی مستطیلی داشت خیلی خوش دست بود از اینکه هم پشتش صاف و دوربینش نزده بیرون هم خوشم میاومد، تنها تفاوت SE با 6S توی دوربین جلو و نبود صفحه سه بعدیه دیگه نع؟
شما باشی چیکار میکنی؟
از طرفی هم میتونم SE 64 با قیمت 2 تا 2050 بگیرم.
نه هنوز.ده اردیبهشت به صورت رسمی رونمایی میشهاخه 4 اینچ الان واقعا کوچیکه
قیمتش تو ایران اصلا خوب نیس و در حد همون 6s هستش در حالیکه 6sامکانات بیشتری داره و خیلی ب روزتر هستش
در کل ی تجدید نظر بکن ولی تو خرید ایفون شک نکن ک پشیمون نمیشی خیالت راحت..
+++++++++++++++++
دوستان g5 وارد بازار شده قیمتش چنده تو بازار>؟
راجع به قیمتش چیزی نگفتن ؟موندم سامسونگ چطور گوشیش رسما رونمایی شد..ولی ال جی ن..نه هنوز.ده اردیبهشت به صورت رسمی رونمایی میشه
نه ولی طبیعتا ارزونتر هستن گوشی های الجیراجع به قیمتش چیزی نگفتن ؟موندم سامسونگ چطور گوشیش رسما رونمایی شد..ولی ال جی ن..
درسته باهم رونمای شدن ولی اس7زودتر عرضه شدراجع به قیمتش چیزی نگفتن ؟موندم سامسونگ چطور گوشیش رسما رونمایی شد..ولی ال جی ن..
G620sبهترین انتخاب فکر کنم 370باشهسلام دوستان
به نظر شما بهترین گوشی که توی رنج 350/000 تومان میتونم بخرم چیه؟
مرسی دوست من دارم نقد هاشون رو میخونم.G620sبهترین انتخاب فکر کنم 370باشه
Y6هم مدل3gهمین قیمت باید باشه
من360گرفتم یه ماه پیش
جدیدتره.طراحی بهتر.اندروید5.1.دوربین سریعتر و یه کم بهتر واسپیکر فویتر.حافظه8گیگ حافظه620فک کنم4باشه.باتری هم یه کم بهتره
ولیg620سخت افزار قویتری داره و4g
اگه وارد شده 4gپیدا کردی انتخاب خیلی خوبیهمرسی دوست من دارم نقد هاشون رو میخونم.
راستی نظر شما در مورد samsung Galaxy J1 2016 چیه؟