راهنمایی برای خرید موبایل

antutu%20bench.jpg

اچ تی سی از مدل Htc 10 رونمایی کرد!
دوربینش که سایت DXmax چیه نمیدونم دقیقو یادم نیست خیلی شگفت زده کرده بود چون هی تعریفشو کرده بود که تو شرایط نور کم هم خوب عکس میگیره.
از صفحه نمایشش هم زیاد تعریف شده بود
از خروجی هدفونش هم خیلی تعریف کردن.
جالبیش اینکه هم دوربین پشت و هم جلو از لرزشگیر اپتیکال استفاده میکنن.
امسال دیگه باید اچ تی سی بتونه رکورد فروش رو بزنه! واقعا هم به قول هایی که داده بود عمل کرد.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
htc همه چیش خوبه البته چیز خاصی ک شگفت زده بکنه نداش.. ولی ب هر حال گوشی خوبیه ولی کسی ب قیمتش توجه کرده ؟؟؟از ایفون هم گرونتره

قیمت دلاری S7 هم از قیمت پایه 6S گرونتره، چیز عجیبی نیست
اما از لحاظ قیمت دلاری، HTC 10 گرونترین اسمارت فون بین رقبا اش هست

در مورد قیمت htc 10 این قیمت 699 دلاری قیمت پیش فروش گوشی هست
وقتی که به صورت کامل تو بازار عرضه بشه(نیمه دوم اردیبهشت)قیمتش مناسبتر میشه
ن فک نمیکنم s7 و 6s هم قیمتن فک کنم فقط htc گرونتره
ال جی هم ک کلا ارزونتره
الان که حدود 50 دلار گرونتره ولی گوشی ها اکثرا موقع پیش فروش قیمت بالاتری دارن و به مرور زمان قیمتشون افت میکنه....نمونشم xperia z5p
سامسونگ حدود 1 ماهی میشه عرضه شده
البته بازار ایران زیاد به این چیزا کار نداره و مطمئن باشین s7 و 10 رو یک رنج قیمت میزارن دلالان عزیز

آخرین ویرایش:
اچ تی سی 10ضد ابه البته گواهیip53داره
یعنی در حد اس7یاz5یا حتیs5نیست
ولی باز خوبه زیر بارون و..چیزیش نمیشه
البته برا اکثر گوشی ها مشکلی پیش نمیاد ولی خب این مطمن تره:دی
هرچند الان همه گوشی ها جدید یه جورایی مقاومت خوبی در برابر اب دارن
رابط هم خیلی سبک شده در حد اندروید خالص نکسوس ها که عالیه:دی
طراحی گوشی هم که مثل همیشه عالیه
ولی به باریکی اس7وg5یا بقیه پرچمدارا نیست
9mmضخامت ولی باز دوربینش بیرون زده:دی وزنشم 161
البته اینا برا من یکی اصلا مهم نیست مهم اینه باتری بزرگ تری گذاشتن که عالیه:دی

یکی از چیزایی که باهاش حال کردم اینکه هم دوربین جلو هم دوربین پشتش هردوتا لرزشگیر اپتیکال دارن.
و یه چیز دیگه اش هم مثل اینکه دوتا امپلی فایر داره! که توی زومیت نوشته بود دو برابر قوی تره نسبت به مابقی گوشی ها!
حسگر اثر انگشتش هم که نوشته بود توی .02 ثانیه باز میکنه و به مرور زمان مقداری هم کمتر میشه.
در کل به نظرم اچ تی سی چون همه چیشو توی سال های 2012 2013 رونمایی کرده بود اون موقع هیچ شرکتی از این کارا نمیکردن، واقعا هم چیزی برای نمایش نداشت!
این یکی هم موندم چرا 9 میل ضخامت بازم لنزش بیرونه/:)

یکی از چیزایی که باهاش حال کردم اینکه هم دوربین جلو هم دوربین پشتش هردوتا لرزشگیر اپتیکال دارن.
و یه چیز دیگه اش هم مثل اینکه دوتا امپلی فایر داره! که توی زومیت نوشته بود دو برابر قوی تره نسبت به مابقی گوشی ها!
حسگر اثر انگشتش هم که نوشته بود توی .02 ثانیه باز میکنه و به مرور زمان مقداری هم کمتر میشه.
در کل به نظرم اچ تی سی چون همه چیشو توی سال های 2012 2013 رونمایی کرده بود اون موقع هیچ شرکتی از این کارا نمیکردن، واقعا هم چیزی برای نمایش نداشت!
این یکی هم موندم چرا 9 میل ضخامت بازم لنزش بیرونه/:)
باو این 9 میل ضخامت فقط مربوط به وسط گوشیه و با توجه به منحنی بودن پشت گوشی ضخامت بقیه جاهاش خیلی کمتره

ای کاش جک هدفون اچ تی سی 10 پایین گوشی بود این جوری خیلی بهتر میشد.
خیلی دوست دارم تست سخت افزار با دوربینش زود تر بیاد بیرون، ببینم نسبت به اس7 چکار کرده

واقعا خریدن گوشی ویندوز فون اشتباهه هر چقدرم گوشی های خوبی باشن امکانات ندارن و برنامه و حالا حالاها نیاز به تکمیل شدن دارن و پشتیبانی شرکت های نرم افزاری..

• Like
Reactions: Ehsan95_76
ميدونم اينجا جاش نيست ولي تلگرام شما هم مشكل داره؟
تمام كانالام حذف شده خود به خود كلي زحمت كشيدم براي كانالم.
شما هم تلگرامتون اينطوريه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or