راهنمایی برای خرید موبایل

دیروز بازار موبایل بودم با کهکشان جدید سامسونگ کار کردم،بی شک بدون عیب ترین و بهترین اسمارت فون بازار

sent from my Moto x Style
اتفاقا منم دیروز بازار موبایل بودم نمایندگی رسمی کهکشان جدید رو میداد ۳۲۰۰ دوتا مغازه اونورتر میداد ۲۴۷۰ منم ازش گرفتمش ... یه چیز وحشتناکه در کل ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

شنیدم که مشکل رمش حل شده

sent from my Moto x Style
مشکل مدیریت رم ربطی به هنگ کردن نداره
اصلا این تز نگاه سامسونگ یه مشکل نیست
به قول خود سامسونگ این یه قابلیته برا سریعتر شدن گوشی
اینکه همه جا میگن مشکل مدیریت رم داره هنوز منظور مالتی تسکینگ که وقتی بالایی10تا اپ و بازی باهم اجرا میکنی
دیگه گوشی چندتاشو میبنده که گوشی سریعتر باشه.
حالا برا تو این مشکله؟برامن که نیست
اینو فقط تو این تست های سرعت مسخره بزرگش کردن
تو همین تست ها ببین سرعت اجرای اپ و بازی گوشی فوق العادست خیلی سریع اس6هم فوق العاده بود.مثلا بازی مثلgtaبا اگزینوس مشکل داره تو همه تست ها این بازی رو اجرا میکنن:دی
درکل خیلی مسخرست بیخیالش
واقعیت اینه رابط سامسونگ امکانات و ظاهرش عالی ولی سنگین و لگ داره.و هرسال داره بهتر و رونتر و سریع تر میشه
ولی هنوز سنگین و کند لگ داره

درمورد حرف این دوستمون که گفت هنگ کرده خیلی مسخرست
شما برو یه گوشی از چینی که گوشه پیاده رو میفروشن50تومنی بیار شاید یه هفته هم هنگ نکنه:دی
همین یک ماه که اومد10میلیون اس7فروخته سامسونگ
یعنی گوشی 10میلیون نفر هر روز هنگ میکنه خاموش روشن میکنن؟؟

هنگ کردن برا هر گوشی ممکنه پیش بیاد
من خودمhonor 3cداشتم قیمتش زیر400الان 1بار
هم توی1سال هنگی ندیدم حتی1بار
بعد یه بار ترنجی برسی کرده بود میگفت بعد روش شدن گوشی کارش فقط هنگ کردن بوده:دی

درکل گوشی فوق العادست کسی از خریدش پشیمون نمیشه
G5هم همینطور عالیه

اگه کسی هم میخواد پرچمدار امسال و بگیره بهتره منتظرhtc 10باشه به نظر میاد اونم فوق العادست

• Like
Reactions: IMANOKA
اسنپ دراگون 616 واسه وبگردی خوبه؟مثلا چند صفحه رو تو گوگل کروم باز کنی؟من به این نتیجه رسیدم redmi 3 بخرم به خاطر باتریش و البته بیشترهم پول ندارم :D
کارم با گوشی فقط وبگردی مثلا همین فروم یا اهنگ گوش دادنه.:-":D
به نظرتون قدرت لازمو داره؟:-?

سلام
به نظرتون خرید آیفون 6 عاقلانه هست نسبت به این که با 400 تومن بیشتر میشه 6s گرفت ؟ البته به هیچ وجه سخت افزار و امکانات جدید s برام مهم نیست
تا سه چهار ماه دیگه چه قدر قیمت 6 پایین میاد ؟

دوستان من قبض موبایلم رو یک روز دیر پرداختم ،خطم رو یکطرفه کردن.رفتم پولش رو دادم خطم درست شد ولی دیگه به اینترنت وصل نمیشه با اینکه هنوز از طرح اینترنتی ۳گیگ مونده.یعنی حتی دیگه ایکون وصل شدن به اینترنت رو هم نشون نمی ده.چی کار کنم حالا؟چه اتفاقی افتاده؟

سلام
به نظرتون خرید آیفون 6 عاقلانه هست نسبت به این که با 400 تومن بیشتر میشه 6s گرفت ؟ البته به هیچ وجه سخت افزار و امکانات جدید s برام مهم نیست
تا سه چهار ماه دیگه چه قدر قیمت 6 پایین میاد ؟
ب نظر منکه اصلا عاقلانه نیستش
خیلی سخت افزار قویتر و بروزتری داره 6sو اماکانات بیشتر هر چن شما میگی برات مهم نیس ولی درنظربگیرشون
در کل خیلی بیشتر از اونکه فکرشو بکنی میرزه 400 تومن بیشتر بدی

سلام
دوستان refurbished دقیقا چی‌ هست؟
مثلا iphone 5s refurbished یعنی‌ چی‌ دقیقا؟
ارزش خرید داره؟

به محصولاتی که میگن که ایراد پیدا میکنن و شرکت اصلی ایرادشون رو برطرف میکنه و دوباره به شکل آکبند میفرسته توی بازار با قیمت پایین تر!
یعنی آیفونی که شما میخوای بخری قبلا به یه مشکلی خورده(حالا میتونه هر چیزی باشه) و اپل بعد از اینکه مشکل اونو حل کرده با تعویض قاب گوشی اونو به شکل آکبند درآورده و دوباره داره میفروشه!

این اتفاق هم همه جای دنیا میفته و اکثر شرکت ها محصولات ریفرش دارن!
فقط این مورد خاطرت باشه که همیشه قیمت مدل ریفرش از مدل غیر ریفرش پایین تره

• Like
Reactions: fifa13
سلام دوستان
میخوام یه گوشی فورجی بخرم چه مدلی رو پیشنهاد می کنید اگه دو سیم کارت هم باشه چه بهتر
هزینه ای هم که براش در نظر گرفتم 450هزار تومان تا500هزارتومان هست

سلام دوستان
میخوام یه گوشی فورجی بخرم چه مدلی رو پیشنهاد می کنید اگه دو سیم کارت هم باشه چه بهتر
هزینه ای هم که براش در نظر گرفتم 450هزار تومان تا500هزارتومان هست
میتونی Samsung J2-j200f بگیری یا Huawei Y6
جفتشونم رو 440 تا 450 اینان .

• Like
Reactions: AGENTkiler

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or