راهنمایی برای خرید موبایل

تا سقف 350 تومن برای برادر کوچیکم :| یه گوشی میخوام راهنماییم کنید که هنگ نکنه..سخت افزارش برای اجرای بازی خوب باشه... یه چیز که دهنش بسته شه :)) هی نگه کاش اینو نمیگرفتم
سلام
گوشیهای هوشمند واسه افراد کم سن و سال میتونه خطرناک باشه
اگه مواظب بردار کوچیکت نباشی‌ ممکنه ساعتها بازی کنه سریال یا انیمه ببینه و،....

نه فکر نکنم.اگه اینجوری باشه که 90درصد گوشی های دست ملت از کار می افته.نمیشه که.فکر نکنم این طرح اجرا بشه

گوشی تا1200زیاده اکثرا پرچمدار سال قبل عالین همشونg3.s5.z2.m8
گوشی جدیدترp8هواوی خوبه.طراحی و جنس بدنه عالی.دوربین عالی.باتری متوسط.gpuضعیف
Honor7عالیه دوربین عالی باتری خوب.بدنه فلزی.حسگر اثرانگشت.gpuضعیف
Lg g flex 2قیمتش1100عالیه ولی پردازندش810مشکلاتی داره خبر ندارم شاید با اپدیت حل شده باشه
لنووvibe shotدوربین عالی پردازنده متوسط
میزوmx5هم عالیه
Htc هم دیزایرeyeخوبه تو این قیمت

- - -ویرایش - - -

سامسونگ و نوکیا هم همچین گوشی های دارن تو این قیمت دیگه چرا چینی؟
اگه برا اهنگ یه نوکیاx2قدیمی پیدا کن x2-00منظورمه.خودم قبلا یکی داشتم برا ورزش بیشتر یه mp3پلیر تا گوشی:دی
اسپیکر استریو عالی کیفیت و بلندی صدا عالی.کلید های کنترل پخش .یه هندزفری عالی هم باهاش بود
cachefile_phone_36068_Nokia_X2_06_0_f.jpg

راست میگی معذرت اصلاح شد. این دوتا رو همیشه قاطی میکنم:دی.منظورpro5بود فک میکردم قیمتش باید1200.300باشه
یکدونه پیدا شد کلا طرف گذاشته واسه خودش 400 تومن فکر کرده چاه نفت استخراج کرده=)) فایده نداره این کارکرده ها رو عجیب غریب قیمت میزارن مخ ادم سوت میکشه..o:-)

تا سقف 350 تومن برای برادر کوچیکم :| یه گوشی میخوام راهنماییم کنید که هنگ نکنه..سخت افزارش برای اجرای بازی خوب باشه... یه چیز که دهنش بسته شه :)) هی نگه کاش اینو نمیگرفتم

با 500 تومن هم سخت افزار خوب واسه بازی گیرت نمیاد.

ولی با 290 تومن میتونی یه htc desire 320 گیری که به نسبت پولی که میدی گوشی بدی نیست.
اگه خاستی این مدلو بگیری فقط رم اروپاشو بگیر که رم 1 گیگ داره و 8 گیگ داخلی.
ورژن های دیگش 512 مگه و 4 گیگ داخلی.

تبلت بگیری بهتره برا بازی تو این قیمت.
گوشی هم خواستیg620sهواوی نمایشگر بزرگ و با کیفیت و سخت افزار خوب داره قیمتش380
یه چندتا مدلyهم داره ارزونتر اونام خوبن
سامسونگ و اچ تی سی هم گوشی دارن این قیمت ولی صفحه کوچیکتر از هواویه

یکدونه پیدا شد کلا طرف گذاشته واسه خودش 400 تومن فکر کرده چاه نفت استخراج کرده=)) فایده نداره این کارکرده ها رو عجیب غریب قیمت میزارن مخ ادم سوت میکشه..o:-)
عجب:دی بگرد شاید پیدا شه.اینم بگم این مدلotgهم داشت:دی کلا گوشی عجیبی بود
سلام بچه ها نکسوس 6 پی تو بازار هست؟بین z5p و نوت 5 کدوم ؟

ندیدم.ولی میاد به زودی و فعلا گرونه
از بین این دو تا هم بحث قیمت باشه نوت5بهتره چون z5pگرونتره و چیز خاصی نداره
قیمت مهم نباشه هر کدوم بگیری عالیه
Z5pطراحی بی نظیر داره فوق العاده زیباست.ضد اب.و دوربین عالی.اسپیکر بهتر از نوت5.نمایشگرشم عالیه البته4kهم هست ولی
رزولوشن 2kنوت5هم زیادیه چه برسه4k
پردازنده هم810که سونی تونسته گرماشو کنترل کنه و عملکردش عالیه
باتری هم خوبه عالی نیست.
نوت5هم از هر نظر عالیه برتری هاش باتری.وپردازندست.البتهgpuسونیz5pبهتره و قویتره
قلم.طراحی بهتر تو دست خیلی راحتر سبک تر و بهتر ازz5.
ظاهر هم سلیقه ی ولی به نظرم z5زیباتره
دوربین هم هر دو عالین.z5فوکوس بهتر فیلم برداری و لرزشگیر بهتری داره
هردو عکسای بی نظیری میگیرن
درکل هردو عالین
انتخاب خودم بخاطر باتری و سخت افزار و قلم و تاچ وایز.تنظیمات دستی دوربین.نمایشگر.نوت5

لنوو k3noteعالیه600تومن باتری جالبی نداره فقط
xiaomi note 2هم همین مشخصات 650اینم باتریش جالب نیست و دوربین لنوو بهتره
honor4xاز این دوتا ضعیف تر از هر نظر ولی باتری بهتری داره قیمتش600
هواویg7بدنه باریک و فلزی داره و امکانات خوب ولی سخت افزارش ضعیف، قیمتش730
سامسونگ j7پردازنده عالی اگزینوس7580داره که قوی و کم مصرف و داغ هم نمیکنه
باتریش عالیه و دوربین عالی هم داره نمایشگرشم خوبه ولی رمش1.5قیمتش فک کنم800باشه 4g
نسخه پردازنده615هم هست ولی بخاطر پردازنده باتریش به خوبی نسخه اگزینوس نیست4gهم نداره.قیمت750
هواویp7هم هست که کیفیت ساخت وطراحیش عالی.نمایشگر و دوربین عالیه.باتری و سخت افزار متوسط.قیمتش زیر800

درموردسرعت مودم4gهم نمیدونم ولی همه گوشی ها سرعتشون با4gایران در یه حد فرقی ندارن
الان اکثر گوشی هاcat 4و پایین تر cat4یعنی سرعت150مگ
تنها گوشی زیر یک میلیونcat6هواویhonor 6سرعتش300مگ در حد اس6و ایفون 6اس

ارزونترین گوشی 4gهم فک کنمy550هواوی باشه350تومن
g620sهم هست نمایشگر و دوربین بهتری داره380

Lumia 640 LTE

HTC Desire 626

LG G4 Stylus

خب دوستان امروز میرم واسه خرید قبلا ازتون پرسیدم بین 600 تا 800 گوشی معرفی کنید که شما این گوشی ها رو معرفی کردید

خودم بین لنوو k3noteو لومیا 640 موندم البته اصلا با گوشی های تحت ویندوز کار نکردم:d کلا به نظر شما چیکار کنم و اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید

درضمن یه سایت معتبر واسه استعلام قیمت های روز و یه سایت معتبر که قیمت های مناسبی داشته باشه وفابل اطمینان باشه واسه خرید واسم پ.م کنید ممنون

آخرین ویرایش:
خب دوستان امروز میرم واسه خرید قبلا ازتون پرسیدم بین 600 تا 800 گوشی معرفی کنید که شما این گوشی ها رو معرفی کردید

خودم بین لنوو k3noteو لومیا 640 موندم البته اصلا با گوشی های تحت ویندوز کار نکردم:d کلا به نظر شما چیکار کنم و اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید

درضمن یه سایت معتبر واسه استعلام قیمت های روز و یه سایت معتبر که قیمت های مناسبی داشته باشه وفابل اطمینان باشه واسه خرید واسم پ.م کنید ممنون

به نظرم k3بگیر شاید نتونی با ویندوز کنار بیایی
ردمی نوت3هم به بازار اومده قیمتش 750یا ارزونتر نمیدونم اون بهتره ازk3
K4هم قراره به زودی معرفی بشه
ولی درکلk3نوت نسبت به قیمت عالیه.پرفروشترین گوشی لنوو هم هست پشتیبانی خوبی داره 6هم براش میاد
سایت هم ای مالز یا موبایل irقیمت همه فروشگاه هارو میذارن

سلام دنبال یه گوشیم با خواص زیر:
مقاوم آب (به خاطر عرق)
کوچیک (گوشی فعلی 4s و تو همین حدود میخام)
گوشی های کوچک و Compact الانم که معمولا یه سر و گردن از بقیه پایین تره نمیخام اینطور باشه.
اپل هم بعد این چند سال که استفاده کردم دیگه حوصله ارور دانلود از App store و استفاده از Itunes و itools و ..... برای یه کار ساده رو ندارم.
قیمت هم اگه واقا به کارایی ای که داره بیارزه مشکلی ندارم.
خودم به گوشی Sony experia Z5 compact رسیدم میخاستم گزینه های دیگه رو هم بدونم و از گوشی های Microsoft و Motorolla هیچ اطلاعی ندارم به یه راهنما نیاز دارم.
ممنون

مقاوم آب (به خاطر عرق)
گوشی های کوچک و Compact الانم که معمولا یه سر و گردن از بقیه پایین تره نمیخام اینطور باشه.
اپل هم بعد این چند سال که استفاده کردم دیگه حوصله ارور دانلود از App store و استفاده از Itunes و itools و ..... برای یه کار ساده رو ندارم.
خودم به گوشی Sony experia Z5 compact رسیدم میخاستم گزینه های دیگه رو هم بدونم و از گوشی های Microsoft و Motorolla هیچ اطلاعی ندارم به یه راهنما نیاز دارم.
ممنون
بهترین انتخاب خودتون انجام دادید.

تاچ ویز بعد ی مدت کند نمیشه ؟

sent with LG G4
توکه زیاد گوشی عوض میکنی چرا برات مهمه؟:دی
کند شدن برا همه اندرویدی ها عادی تو بالا رده زیاد محسوس نیست
اتاچ وایز خیلی رون و بهتر شده ولی هنوز سنگینه.نوت5هم رم4داره فکر نکنم مشکلی از لحاظ سرعت داشته باشی
سرعت اجرای بازی و اپ عالیه فقط مشکل مدیریت رم رو داره
سامسونگ 2016بیشتر رو نرم افزار کار میکنه مدیر عامل بخش موبایل عوض شده و مدیر قبل بخش نرم افزاری سامسونگ الان مدیر شده
قراره سامسونگ با گوگل برا بهنیه سازی تاچ وایز همکاری کنن
درکل اینا نشون میده تاچ وایز خیلی بهتر از قبل میشه
و فکر کنم با اپدیت نوت5خیلی بهتر بشه

مقاوم آب (به خاطر عرق)
ممنون

فقط سونی گوشی 5به پایین در حد پرچمدار میزنه بقیه برندها فکر نکنم داشته باشن مینی ها درحد میان رده هستن
به نظرم z5cارزش خرید نداره زیادی گرونه فکر کنم1800.1700باشه
Z3cیه کم کمیاب شده ولی قیمتش1200/300 باید باشه اون بهتره نسبت به قیمت باتری بهتری هم داره
درکل تنها انتخابت همین دوتاست اس 5مینی هم هست ولی قدیمی و ضعیف تره
اگه قیمتش مهم نیستz5cبگیر

sent with LG G4
این چیزی که من دست بچه ها ددیم این قدر روون بود که فکر نکنم این مشکلات بوجود بیاد .. البته قطعی نمیتونم بگن چون طرف تازه خریده .. بعد اینکه گفته میشه از اس 6 به بعد تاچ ویز سبک و روون شده و مشکلات قبلیش از بین رفته
بعد یک چیزی الان اپل روی fource touch روی ایفون 6s داره مانور میده و جالبه که قلم نوت 5 همون کار را انجام میده !!
فقط یک چیزی پسر داییم نوت5 خرید 3 بار مجبور شد عوض کنه چون سیم کارت میگذاشت انتن نمیومد یا میپرید یا میخواست به وای فای وصل بشه اصلا وصل نمیشد و بعدش گوشی قاط میزد .. خواستی بگیری حتما اینها را تست کن

فقط یک چیزی پسر داییم نوت5 خرید 3 بار مجبور شد عوض کنه چون سیم کارت میگذاشت انتن نمیومد یا میپرید یا میخواست به وای فای وصل بشه اصلا وصل نمیشد و بعدش گوشی قاط میزد .. خواستی بگیری حتما اینها را تست کن
اینا داستانشون اینه که این گوشی ها اصلا مال منطقه خاور میانه نیستن.احتمالا مدل 64 به بالا بوده.یکم دستکاریشون میکنن که تا یه مدت انتن میده باز دوباره انتنشون میپره!!!...نوع جدیدی در قالب کردن جنساشون.

- - -ویرایش - - -

sent with LG G4

این که کند میشد مال گوشی ها رده پایین تا قبل s5 بود الان فک نکنم مشکلی داشته باشن:d
میگم تو چرا انقدر گوشی عوض میکنی اخرش هم htc میخری؟:d:-/

سلام دوستان
من هفته پیش یه galaxy a7 گرفتم اما وقتی میرم تو بازی clash of clans گوشی لگ می زنه ولی تو بقیه بازیا مشکل نداره
مشکل چیه ؟آیا با آپدیت درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or