راهنمایی برای خرید موبایل

من ردمی نوت سه گرفتم. هفتصد و هفتاد. همه چیزش عالیه فقط دوربینش عالی نیست. در حد honor 4c .
یکی از بهترین گوشی های زیر 1 میلیونیه که میشه خرید...من یک هفته با این گوشی کار کردم نسبت به قیمتش فوق العادست!جنس بدنه و کیفیت حسگر اثر انگشتش یک کلاس بالاتر از رده خودش هست.
یک عدد z5 premium گلد خریداری شد

Sent from my E6833 using Tapatalk
مبارکه.کاش رنگ کرومشو میگرفتی!با روحو روان آدم بازی میکنه این رنگش!

در رابطه با دوربین، عکسهایی که من با Honor 3X میگرفتم عالی بود بخصوص روز ها یعنی شاید در حد S5 بود و مطمئنا 5X دوربین خیلی بهتری نسبت به 3X داره.

سلام
دوستان گوشی های مایکروسافت مثل 640XL تقلبی یا اصل دارن؟..جریانشون چیه که بعضی سایتا ارزونتر و یعضی گرونتر میدن؟
با گارانتی 7 روزه اگه 640XL رو بگیرم خوبه؟...یعنی امکان خرابی در بلند مدت دارن؟...گارانتی هایی مثل سایت وینفون چطوریه؟...ممنون میشم یه پاسخ جامع به همه سوالات بدین.

سلام یک گوشی تمیز s2 plus پیدا کردم چند بخرم از طرف ؟ اولش که میگفت 300 ولی فیتیله رو اوردیم پایین..
رمش تا 32 پشتیبانی میکنه یا 64؟
:d

من واسه یکی‌ p8 lite رو خریدم اصلا از گوشی راضی‌ نیست.

از چه نظر؟ والا از نظر سخت افزار ، صفحه نمایش ، قدرت اجرا بازی ها و برنامه ها ، خوش دست بودن ، ظاهر ، قیمت ، دوربین و... عالیه! احتمال زیاد اون دوست شما قبلا گوشی رده بالاتری داشته و انتظارش هم بالاست!

سلام
دوستان گوشی های مایکروسافت مثل 640XL تقلبی یا اصل دارن؟..جریانشون چیه که بعضی سایتا ارزونتر و یعضی گرونتر میدن؟
با گارانتی 7 روزه اگه 640XL رو بگیرم خوبه؟...یعنی امکان خرابی در بلند مدت دارن؟...گارانتی هایی مثل سایت وینفون چطوریه؟...ممنون میشم یه پاسخ جامع به همه سوالات بدین.
از سایت ویندوزایران بگیر هم قیمتش نسبت به بقیه سایتا مناسبه و هم این که معتبره
خودم لومیا 532 گرفتم ازشون و کاملا راضیم...گوشی رو پلمپ و بدون هیچ مشکلی فرستادن
7 روزم ضمانت داره گوشی و اگه گوشی مشکل خاصی داشته باشه مطمئن باش تو همین 7 روز خودشو نشون میده پس با خیال راحت خرید کن
در ضمن گاهی اوقات بعضی گوشیا رو off میزنه که قیمتاش فوق العاده میشه

از سایت ویندوزایران بگیر هم قیمتش نسبت به بقیه سایتا مناسبه و هم این که معتبره
خودم لومیا 532 گرفتم ازشون و کاملا راضیم...گوشی رو پلمپ و بدون هیچ مشکلی فرستادن
7 روزم ضمانت داره گوشی و اگه گوشی مشکل خاصی داشته باشه مطمئن باش تو همین 7 روز خودشو نشون میده پس با خیال راحت خرید کن
در ضمن گاهی اوقات بعضی گوشیا رو off میزنه که قیمتاش فوق العاده میشه

خیلی ممنون...نظرتون درباره سایت jerisco چی هستش؟..اینم قیمتاش مثل ویندوز ایران و بلکه کمتره!

خیلی ممنون...نظرتون درباره سایت jerisco چی هستش؟..اینم قیمتاش مثل ویندوز ایران و بلکه کمتره!
جریسم تو پرشین تولز تاپیک داشت و کسایی که ازش خرید کرده بودن همه راضی بودن ولی شخصا تجربه خرید نداشتم و نمیتونم نظر قطعی بدم
تو پرشین تولز یک سرچی بزن تاپیکشو پیدا میکنی خودت نظراتو بخون
ولی از ویندوز ایران به شدت راضیم...خودم لومیا 532 رو که اون موقع 330 قیمتش بود زمان تخفیفش خریدم 270 تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or