میشه بیشتر توضیح بدی فلش ویروس نگرفته تا حالا و با فلش دیگه هم تست کردم بازم رو گوشی جواب ندادفلشت ویروس نگرفته که به read only تغییر کرده باشه /؟
یکی از بهترین گوشی های زیر 1 میلیونیه که میشه خرید...من یک هفته با این گوشی کار کردم نسبت به قیمتش فوق العادست!جنس بدنه و کیفیت حسگر اثر انگشتش یک کلاس بالاتر از رده خودش هست.من ردمی نوت سه گرفتم. هفتصد و هفتاد. همه چیزش عالیه فقط دوربینش عالی نیست. در حد honor 4c .
مبارکه.کاش رنگ کرومشو میگرفتی!با روحو روان آدم بازی میکنه این رنگش!یک عدد z5 premium گلد خریداری شد
Sent from my E6833 using Tapatalk
من واسه یکی p8 lite رو خریدم اصلا از گوشی راضی نیست.من p8 lite رو پیشنهاد میدم ، با قیمت 700 بهتر از این گوشی پیدا نمیکنید ، خودم نزدیک یک ماهه خریدمش همه چیش عالیه.
من واسه یکی p8 lite رو خریدم اصلا از گوشی راضی نیست.
از سایت ویندوزایران بگیر هم قیمتش نسبت به بقیه سایتا مناسبه و هم این که معتبرهسلام
دوستان گوشی های مایکروسافت مثل 640XL تقلبی یا اصل دارن؟..جریانشون چیه که بعضی سایتا ارزونتر و یعضی گرونتر میدن؟
با گارانتی 7 روزه اگه 640XL رو بگیرم خوبه؟...یعنی امکان خرابی در بلند مدت دارن؟...گارانتی هایی مثل سایت وینفون چطوریه؟...ممنون میشم یه پاسخ جامع به همه سوالات بدین.
از سایت ویندوزایران بگیر هم قیمتش نسبت به بقیه سایتا مناسبه و هم این که معتبره
خودم لومیا 532 گرفتم ازشون و کاملا راضیم...گوشی رو پلمپ و بدون هیچ مشکلی فرستادن
7 روزم ضمانت داره گوشی و اگه گوشی مشکل خاصی داشته باشه مطمئن باش تو همین 7 روز خودشو نشون میده پس با خیال راحت خرید کن
در ضمن گاهی اوقات بعضی گوشیا رو off میزنه که قیمتاش فوق العاده میشه
جریسم تو پرشین تولز تاپیک داشت و کسایی که ازش خرید کرده بودن همه راضی بودن ولی شخصا تجربه خرید نداشتم و نمیتونم نظر قطعی بدمخیلی ممنون...نظرتون درباره سایت jerisco چی هستش؟..اینم قیمتاش مثل ویندوز ایران و بلکه کمتره!
درودمن موندم واقعا سیستم عامل مضخرف تر از اندروید در تاریخ سیستم عامل های موبایل تکرار می شه یا نه!!!!