راهنمایی برای خرید موبایل

یه سرچی زدم بهترین گوشی 2015
امسال اپل و سامسونگ از بقیه موفق تر بودن
اکثر سایت های معتبر اس6یا اس 6اج و ایفون 6اس رو انتخاب کردن
نکسوس6pهم خوب بوده
چندتا معتبر هاشو میذارم

1.اس 6.
2.اس6اج
3. ایفون

10 of the best phones you need to consider for 2015 - CNET

1.اس6
2.الجی جی4

Best phone 2015: the 10 best smartphones we've reviewed: 1: Samsung Galaxy S6 | TechRadar

1.اس6اج.
2.ایفون

10 best smartphones 2015: our pick of the very best phones | T3

1.ایفون6اس.
2.اس6
The 10 best smartphones of 2015 - Telegraph

خوانندگان فون ارنا
1.اس6اج
2.اس6
3.ایفون 6اس

PhoneArena Reader Awards 2015: The results are in!

1.ایفون6اس

2.اس 6

PhoneArena Awards 2015: Best Smartphone

1.اس6واج
2.ایفون
Best smartphones 2016: The best phones available to buy today - Pocket-lint

آخرین ویرایش:
سلام دوستان نوت 4 من از امروز با کابل otg هیچ فلشی رو نشون نمیده فقط اعلام میکنه رابط یو اس بی وصل شده و بعد از حدود یک دقیقه برای یک لحظه فلش رو شناسایی می کنه و اعلام می کنه حافظه usb اسیب دیده در حالی که فلش سالمه ولی کابل otg رو تست نکردم

به نظرم k3بگیر شاید نتونی با ویندوز کنار بیایی
ردمی نوت3هم به بازار اومده قیمتش 750یا ارزونتر نمیدونم اون بهتره ازk3
K4هم قراره به زودی معرفی بشه
ولی درکلk3نوت نسبت به قیمت عالیه.پرفروشترین گوشی لنوو هم هست پشتیبانی خوبی داره 6هم براش میاد
سایت هم ای مالز یا موبایل irقیمت همه فروشگاه هارو میذارن

خب از k3 و لومیا 640 رسیدم به e 7 سامسونگ :dنظرت چیه در مورد این گوشی چون یکی از آشنا ها این گوشی رو البته مدل 4g رو خریده واز اون جایی که دلشو زده می خواد بفروشه کلا 10 روز دستش بوده وبه

من 750 میگه قیمتشو ولی خب من با یه روز مهلت تست خواستم ازش حالا سوالم اینه ارزش داره این قیمت گوشی 10 روز کار کرده واینکه واسه تست چه کارایی بکنم که مطمئن شم از سالم بودنش ممنون

خب دوستانی که با E 7 کار کردن حتما نظراتشون رو بگن خودم هم یه مقدار سرچ کردم نقاط ضغفش باتری غیر قابل تعویضش هستش(کلا این مورد اذیت میکنه اومد یهو باتریم خراب شد :|هزینه

تعویض چطوریاست؟)که خب از اون طرف کلا تعریف هم شده از قدرت باتریش و یه نکته دیکه اینکه گوشی HD هستش و FULL HD نیست :| نمیدونم کلا گیج شدم:d

خب از k3 و لومیا 640 رسیدم به e 7 سامسونگ :dنظرت چیه در مورد این گوشی چون یکی از آشنا ها این گوشی رو البته مدل 4g رو خریده واز اون جایی که دلشو زده می خواد بفروشه کلا 10 روز دستش بوده وبه

من 750 میگه قیمتشو ولی خب من با یه روز مهلت تست خواستم ازش حالا سوالم اینه ارزش داره این قیمت گوشی 10 روز کار کرده واینکه واسه تست چه کارایی بکنم که مطمئن شم از سالم بودنش ممنون

E7? بیخیال:دی
پردازندش410اونم1.2نه1.5خیلی ضعیف نسب به قیمت
J7حداقل بهتره مدل3gقیمتش750تومن پردازندش615هستش
مدل4gگرونتره پردازنده اگزینوس داره که بهتره و باتری خیلی بهتری داره ولی gpuمدل3gقویتره
تنها برتری e7اسپیکر قویتر و رم2گیگ.درکل سریe.وj.aزیاد جالب نیستن نسبت به قیمت سریjبهتره
همونk3نوت قیمتش600تومن اونم نو از e7کارکرده 750خیلی بهتره:دی
اگه میخوای 750پول بدی ردمی نوت3بگیر
J7هم بگیری باز بهتره ازe7
اگه چینی نمیخوای
اچ تی سی 820sبگیر بهتره و ارزونتر
یا یکم بذار روش826بگیر خیلی بهتره

E7? بیخیال:دی
پردازندش410اونم1.2نه1.5خیلی ضعیف نسب به قیمت
J7حداقل بهتره مدل3gقیمتش750تومن پردازندش615هستش
مدل4gگرونتره پردازنده اگزینوس داره که بهتره و باتری خیلی بهتری داره ولی gpuمدل3gقویتره
تنها برتری e7اسپیکر قویتر و رم2گیگ.درکل سریe.وj.aزیاد جالب نیستن نسبت به قیمت سریjبهتره
همونk3نوت قیمتش600تومن اونم نو از e7کارکرده 750خیلی بهتره:دی
اگه میخوای 750پول بدی ردمی نوت3بگیر
J7هم بگیری باز بهتره ازe7
اگه چینی نمیخوای
اچ تی سی 820sبگیر بهتره و ارزونتر
یا یکم بذار روش826بگیر خیلی بهتره

ممنون والا در مورد K3 نسبت به قیمتش عالیه ولی خب وقتی میری واسه خرید این فروشنده ها :| نمیدونم از سخت گیر اومدن قطعات تا

حتی محافظ و غیره میگن البته متاسفانه سواد 90 در صدشون تو زمینه گوشی خیلی پایینه و فقط سامسونگ و برندهای پرچمدارو مثال

میزنن من خودم درمورد K3 که سرچ کردم نسبت به قیمتش تعریف زیاد ازش شده ولی خب دوربینش میگن نسبت به 13 مگاپیکسل

بودنش خیلی پا یینتره خودت بخوای مقایسه کنی چقدر فرق میبینی بین دوربین J7 و K3 :d و اینکه چقدر انتخاب گوشی سخته تو میان رده ها :|

بین میان رده ها Huawei Honor 3X هم از یادت نره :دی گوشی دست خودم بوده و باهاش کار کردم :دی همه چیزش فوق العادست، از دوربین بگیر تا صفحه نمایش و اسپیکر و خوشکلی(پشت چرم مصنوعی) و دور فلزی. فکر کنم الان 640 الی 700 تومنه.

سلام دوستان نوت 4 من از امروز با کابل otg هیچ فلشی رو نشون نمیده فقط اعلام میکنه رابط یو اس بی وصل شده و بعد از حدود یک دقیقه برای یک لحظه فلش رو شناسایی می کنه و اعلام می کنه حافظه usb اسیب دیده در حالی که فلش سالمه ولی کابل otg رو تست نکردم
فلشت ویروس نگرفته که به read only تغییر کرده باشه /؟

ممنون والا در مورد K3 نسبت به قیمتش عالیه ولی خب وقتی میری واسه خرید این فروشنده ها :| نمیدونم از سخت گیر اومدن قطعات تا

حتی محافظ و غیره میگن البته متاسفانه سواد 90 در صدشون تو زمینه گوشی خیلی پایینه و فقط سامسونگ و برندهای پرچمدارو مثال

میزنن من خودم درمورد K3 که سرچ کردم نسبت به قیمتش تعریف زیاد ازش شده ولی خب دوربینش میگن نسبت به 13 مگاپیکسل

بودنش خیلی پا یینتره خودت بخوای مقایسه کنی چقدر فرق میبینی بین دوربین J7 و K3 :d و اینکه چقدر انتخاب گوشی سخته تو میان رده ها :|
اره سخته:دی
ببین سامسونگ دوربینش عالیه از پایین رده بگیر تا پرچمدار دوربین عالی دارن
دوربینj7هم عکاسی هم فیلم برداری ازk3نوت بهتره.باتری خیلی بهتری داره.
پردازنده بهتری داره
دوربین k3نوت هم خوب و قابل قبوله.ولی باتریش جالب نیست.سخت افزارش قوی نسبت به قیمت
اسپیکرش قویتر ازj7.نمایشگرش1080pو کیفیتش عالیه.نمایشگرj7سوپرامولد720pکیفیتش خوبه
رو حالت اتوماتیک نورش از k3بیشتر باشه فک کنم
J7رمش1.5وk3رمش2
همین رم1.5 باعث شده تاچ وایزj7خیلی ساده و سبک باشه مثلا موزیک پلیر خود سامسونگ رو نداره
یا سنسور ژیروسکوپ نداره.اسپیکرش متوسط

درکل نزدیک250.300تومن اختلاف قیمت دارن.ولیk3نوت نسب به قیمت بهتره
ولیj7هم خوبه مخصوصا دوربین و باتری خیلی خوبی داره
من چند ماه پیش برا دوستم گرفتم4gو780خیلی راضی بود.مخصوصا از باتریش
هر چند افتاد زیر پاش صفحه ش خرد شد رفت باز یهj7کارکرده خرید:دی
خودم یه honor6دارم که سلطان میان رده هاست:دی اینم عالیه قبلا750بود الان گرون و کم یاب شده
خیلی ازش راضیم از هر نظر عالیه مخصوصا سرعت و باتری
ولی میگن بعد چندماه صفحه ش مشکل پیدا میکنه
خودم که چندماه دارم مشکلی نداره ولی دیگه به کسی توصیه نمیکنم
درکل اگه دوربین و باتری برات مهم j7بگیراگه نه همونk3نوت

یا صبر کن k4نوت بیاد یا ردمی نوت3 که اومده یاhonor5xکه معرفی شده هنوز نیومده سخت افزارش درحدg4ال جی قیمتش نزدیک700.600باید باشه:دی

بین میان رده ها Huawei Honor 3X هم از یادت نره :دی گوشی دست خودم بوده و باهاش کار کردم :دی همه چیزش فوق العادست، از دوربین بگیر
تا صفحه نمایش و اسپیکر و خوشکلی(پشت چرم مصنوعی) و دور فلزی. فکر کنم الان 640 الی 700 تومنه.

قدیمی شده الان 1ساله4xهم اومده 5xمعرفی شده هنوز عرضه جهانی نشده

قدیمی شده الان 1ساله4xهم اومده 5xمعرفی شده هنوز عرضه جهانی نشده

از نظر تاریخ آره ولی از نظر سخت افزار و زیبایی اصلا! بنظرم خیلی زیبا تر و بهتر از 4X هست.

یه CPU هشت هسته ای مدیاتک داره و رم گوشی هم که 2 هست و حافظه داخلیش یکم اذیت کنندست که با یه مموری 64 گیگ ردیفه :دی صفحه نمایش هم که عالیه، یه 5.5 با رزولوشن HD که خب کافی و خوبه برای یه میان رده :دی

خب الان مشخصات 5X رو دیدم :دی بنظرم صبر بده و این هیولای میان رده ای رو بگیر :دی همه چیز کامله :دی

از نظر تاریخ آره ولی از نظر سخت افزار و زیبایی اصلا! بنظرم خیلی زیبا تر و بهتر از 4X هست.

یه CPU هشت هسته ای مدیاتک داره و رم گوشی هم که 2 هست و حافظه داخلیش یکم اذیت کنندست که با یه مموری 64 گیگ ردیفه :دی صفحه نمایش هم که عالیه، یه 5.5 با رزولوشن HD که خب کافی و خوبه برای یه میان رده :دی

خب الان مشخصات 5X رو دیدم :دی بنظرم صبر بده و این هیولای میان رده ای رو بگیر :دی همه چیز کامله :دی

البته این اولش معرفی شد glory play 5xبود اسمش با پردازنده808:دی قیمت2گیگ رم157دلار3گیگ رم220دلار
ولی الان honor 5xفکر کنم نسخه جهانیه پردازندش615باهمون قیمت ولی بازم عالیه
این دقیقا مشخصات هواویg8 که قیمتش1میلیون الان
ولی سریhonorقیمت خیلی پایین تری دارن
K4نوت لنوو هم قرار رقیب مستقیم honor 5xباشه
Xiaomi redmi note 3هم فوق العادست رقیب این دوتاست و عرضه هم شده و الان750قیمتشه
کلا این چینی ها ترکوندن بازار میان رده رو:دی

خب با تشکر از پرهام و وحید عزیز
yahoo_4.gif
والا با توجه به قیمت K3 گوشی بهتری به نظر میاد ولی از اون مشخصات میاد honor 5x فوقالعادست نسبت به قیمت پایینش ولی متاسفانه بحث

زمانه واینکه کی میاد یا اصلا وارد ایران میشه ؟
yahoo_4.gif
اگه شد با چه قیمتی ؟
yahoo_4.gif
والا اینجا ایرانه هیچ بعید نیست با توجه به سخت افزار فوق العادش تا یه تومن هم کشیدن بالاش
yahoo_22.gif

تا دو نهایتا سه ماه رو میتونم صبر کنم ولی بعدشو دیگه نمیدونم
yahoo_4.gif

خب این Xiaomi redmi note 3 که گفتی رقیب مستقیم honor 5x هستش مثل اینکه خیلی تحولیش نگرفتن حداقل تو ایران شاید دلیلش گم نام بودنشه

اگه بخوای با honor 5x مقایسش کنی چه نمره ای بهش میدی؟:d واینکه با گرفتن این گوشی بنظرم مشتری اول وآخرش خودمم :dباز honor بیشتر جا افتاده تو

ایران نظرت خودت چیه؟

آخرین ویرایش:
خب با تشکر از پرهام و وحید عزیز
yahoo_4.gif
والا با توجه به قیمت K3 گوشی بهتری به نظر میاد ولی از اون مشخصات میاد honor 5x فوقالعادست نسبت به قیمت پایینش ولی متاسفانه بحث

زمانه واینکه کی میاد یا اصلا وارد ایران میشه ؟
yahoo_4.gif
اگه شد با چه قیمتی ؟
yahoo_4.gif
والا اینجا ایرانه هیچ بعید نیست با توجه به سخت افزار فوق العادش تا یه تومن هم کشیدن بالاش
yahoo_22.gif

تا دو نهایتا سه ماه رو میتونم صبر کنم ولی بعدشو دیگه نمیدونم
yahoo_4.gif

خب این Xiaomi redmi note 3 که گفتی رقیب مستقیم honor 5x هستش مثل اینکه خیلی تحولیش نگرفتن حداقل تو ایران شاید دلیلش گم نام بودنشه

اگه بخوای با honor 5x مقایسش کنی چه نمره ای بهش میدی؟:d واینکه با گرفتن این گوشی بنظرم مشتری اول وآخرش خودمم :dباز honor بیشتر جا افتاده تو

ایران نظرت خودت چیه؟
ببین xioamiهنوز رسما وارد بازار ایران نشده از چین و هند قاچاقی وارد میشه
قراره به زودی وارد خاورمیانه بشه و رسما تو ایران عرضه میشه گوشی هاش
این برند یکی از با کیفیت ترین برندهای نه فقط چین تو کل دنیاست واقعا گوشی هاش با کیفیت خوش قیمت
ردمی نوت3هم یه هفته ست وارد شده قیمتش بالاست 750/800ولی پایین تر میاد
ردمی نوت2باتری و دوربین خوبی نداشت.که تو نوت3بهتر شده
ولی مموری کارت نمیخوره و مجبوری32گیگ شو بخری که رم3داره و گرونتره

درموردhonorهم بگم رسما وارد ایران شده دوساله چون زیر مجموعه برند هواوی
ولی از هواوی ارزونتر چون گوشی هاش رو فقط اینترنتی میفروشه و ..کلا خیلی از هزینه ها هواوی رو نداره
الان میخواد تو ایران هم همینکارو بکنه مثلاhonor7رو با همکاری دیجیکالا و بقیه..عرضه کرد
honor5xهم بیاد همینجوری عرضه میشه و فقط فروش انلاین.
البته اینجا ایرانه راحت قاچاق وارد میشه و میتونی بدون گارانتی تو مغازه ها پیدا کنی:دی
ردمی نوت3روی کاغذ از honor5x سرتره
باید درعمل دید انر بهتره یا نه
مثلا نوت3باتری4000داره ولی درعمل متوسط
باتری5xفک کنم3000و درعمل شاید بهتر از نوت3باشه
دوربین هم هواوی قبلا خوب نبود ولی الان دوربینش خیلی بهتر شده
و فکر کنم دوربینش بهتر از ردمی نوت3باشه

درکل فعلا صبر کن.البته الان دلار رفته بالا گوشی گرون شده
ولی چون بازار مشتری نداره قیمت ها زیاد بالا نرفته نزدیک عید خیلی گرونتر میشه
بهمن ماه وقت خوبی برا گوشی خریدن شاید تا اون موقعk4نوت لنوو هم اومده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟