راهنمایی برای خرید موبایل

از برند های سامسونگ و اچ تی سی و ال جی هم اگر گوشی ای تو این رنج قیمت هست که خوب باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
تو htc ها اینا هست.
DESIRE 626G+ حدود 580 تومن.
DESIRE 620 دو سیم 525 تومن.

تو سونی هم
M2 دو سیم 585 تومنه.

بقیه برندها هم دوستان میتونن کمک کنند.

از برند های سامسونگ و اچ تی سی و ال جی هم اگر گوشی ای تو این رنج قیمت هست که خوب باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

اچ تی سی .626gعالیه زیر600مدل های دیگه هم هست620.616
سامسونگ j5هم خوبه باتری و دوربین نمایشگر خوبی داره ولی سخت افزارش از626gضعیفتره
رمش بیشتره. باتری بهتری هم داره
ال جی هم magnaهست از این دوتا ضعیف تره
اگه با ویندوز فون مشکلی نداری لومیا640عالیه بهترین دوربین و نمایشگر رو داره تو این قیمت
چینی هم خواستی گوشی خوب زیاد

چندتا سوال در مورد iPhone 6s دارم:
1-پارت نامبر LLA چیه؟
2-SSID واسه چیه؟باید داشته باشه یا نه؟
3-منظور از unlock factory و روش اپراتور چیه؟
4-جیلبرک شده یا نشده داستانش چیه؟
5-اکتیو شده هست یا خیر؟
میخوام بدونم منظور از این اصطلاحات و سوالات چیه.
پیشاپیش ممنون میشم کسی جواب بده.

چندتا سوال در مورد iPhone 6s دارم:
1-پارت نامبر LLA چیه؟
2-SSID واسه چیه؟باید داشته باشه یا نه؟
3-منظور از unlock factory و روش اپراتور چیه؟
4-جیلبرک شده یا نشده داستانش چیه؟
5-اکتیو شده هست یا خیر؟
میخوام بدونم منظور از این اصطلاحات و سوالات چیه.
پیشاپیش ممنون میشم کسی جواب بده.

1- برای آمریکا هست، توصیه می کنم پول الکی بالای LLA ندید، اکثر پارت های LLA باز شدن، فقط پارت نامبر امارات نگیرید چون Facetime نداره
2-اون ICCID هست نه SSID، گوشی بدون ICCID یا با ICCID اه Universal بگیرید که مشکل نخورید
3- شما کلا باید گوشی رو آنلاک فکتوری بگیری، به معنی این که از کارخونه آنلاک اومده بیرون و به همه اپراتور ها کار می کنه
4-جلیک بریک برای اجرای بازی و برنامه های کپی اه
5-گوشی آیفون رو که روشن می کنی باید وصل بشی به اینترنت سیم کارت بندازی روش فعالش کنی

1- برای آمریکا هست، توصیه می کنم پول الکی بالای LLA ندید، اکثر پارت های LLA باز شدن، فقط پارت نامبر امارات نگیرید چون Facetime نداره
2-اون ICCID هست نه SSID، گوشی بدون ICCID یا با ICCID اه Universal بگیرید که مشکل نخورید
3- شما کلا باید گوشی رو آنلاک فکتوری بگیری، به معنی این که از کارخونه آنلاک اومده بیرون و به همه اپراتور ها کار می کنه
4-جلیک بریک برای اجرای بازی و برنامه های کپی اه
5-گوشی آیفون رو که روشن می کنی باید وصل بشی به اینترنت سیم کارت بندازی روش فعالش کنی
lla یه کده که رو جعبه نوشته شده؟ از کجا بفهمم چه کدی واسه کدوم کشوره؟
بدون iccid بگیرم بهتره؟

lla یه کده که رو جعبه نوشته شده؟ از کجا بفهمم چه کدی واسه کدوم کشوره؟
بدون iccid بگیرم بهتره؟

روی جعبه گوشی یک برچسب هست اون رو نوشته شده، توی منو خود گوشی هم می نویسه، کد ها رو باید بگردی توی اینترنت ببینی برای کدوم کشوره، همینجوری نمی شه فهمید
بله بهتره

آخرین ویرایش:
نمی‌دونم جاش اینجاست یا نه. یک هفته‌ای میشه که Lumia 950 مدل XL گرفتم و گفتم بیام اینجا یک توضیحی بدم.
اول از همه از خرید گوشی بگم که واقعا مشکل بود. پیش خرید گوشی تنها بعد از یک روز شروع شدن، تموم شد و در حالی که من ناامید شده بودم، روز دوم به مدت حدودا یک ساعت دوباره پیش خرید ها شروع شد. منم سریع پیش خرید کردم اما بعد متوجه شدم که گوشی در تاریخ 12 ماه دسامبر (هفته آینده) به دستم میرسه (گوشی که 25 نوامبر عرضه میشه). برای همین شانسمو از طریق استور محلی مایکروسافت امتحان کردم و روز بلک فرایدی در حالی که ملت برای خرید با تخفیف می‌رفتن استور، من ساعت 6 صبح رفتم اونجا تا گوشی بگیرم که البته بهم ندادن و گفتن دوشنبه بیا. خلاصه با پارتی بازی و فن بازی من، مدیر استور راضی شد تا بهم گوشی بده (البته دسته الیت هم که کلا هیچ جا پیدا نمیشه، بهم داد :d )
خلاصه مطلب این که اولین ضعف گوشی همین که بر خلاف اپل و سامسونگ، اصلا در دسترس نیست (حدا اقل تو آمریکا اینجوریه). هیچ اپراتوری هم گوشی ارایه نمیده و حتما باید آنلاک گوشی بخری. همین الان هم از هیچ جایی نمیشه گوشی خرید. می‌تونم بگم که مایکروسافت با این‌کار لومیا 950 نابود کرد کلا تو آمریکا.

از این چیزا که بگذریم، من گوشی قبلیم ایفون 5s بود. البته یک مدت گلکسی s3 و ایفون 6 هم دستم بود و با هر دو کاملا کار کردم. با این تفاسیر وقتی رفتم سراغ ویندوز فون چند مشکل اومد سراغم. اول از همه مشکل کمبود نرم‌افزار ها. من اصلا اهل بازی روی موبایل نیستم اما نرم افزار ها برام مهمن. مثلا نبود نرم‌افزار بانکی که من تو اون حساب دارم، واقعا کمبود بزرگی برای من حساب میشه. به غیر از اون، بعضی از نرم افزار ها هم وقتی باهاشون کار می‌کنی، انگار داری با نسخه یک سال قبل اون نرم افزار کار می‌کنی و کند بودن کاملا حس میشه. بعضی از app ها هم باگ دارن و کرش می‌کنن، مثل یوتیوب. گوشی هم بعضی وقت ها ریبوت میشه به صورت نامحسوس (البته این اتفاق تو دو روز اولی که گوشی گرفتم، افتاد). کلا می‌تونم بگم سیستم عامل هنوز کامل نشده.
از این موارد که بگذریم، دیگه من مشکلی با گوشی ندارم کلا. دوربین که واقعا عالیه و بهترین دوربینی که تو یک گوشی دیدم. باتری هم می‌تونم بگم معمولی و عالی نیست اما از ایفون قطعا بهتره. سنسور تشخیص عنبیه چشم هم جزو نکات مثبت گوشی، هر چند مثلا وقتی دراز کشیدی، بعضی وقت‌ها عمل نمیکنه ولی در کل مشکل ساز نیست و راحت تشخصیت میده. این کورتانا هم خیلی از سیری بهتره و قابلیت‌های بیشتری هم داره.
خلاصه این که اگه طرفدار مایکروسافت نیستین، نخرین گوشی (شوخی:d )
کلا به نظر من خود گوشی واقعا عالیه (از بدنه پلی کربناتش فاکتور بگیرین) و فقط ضعف های سیستم عامل که باید از طرف مایکروسافت بر طرف بشه.
یکی از نکات ویندوز فون اینه که تا جای ممکن باید سعی کنی طرف برنامه های رسمی نری:دی مثلا 6tag واسه اینستاگرام و Tube HD واسه یوتیوب و ...
کلا معضلی شده این برنامه های رسمی، ولی خوب مثلا 6tag خدایی از برنامه های رسمی اینستا روی اندروید و IOS بهتره، خیلی هم بهتره. برنامه های Rudy Huyn خیلی خوبن، استفاده کن ازشون:
Windows Phone Apps & Games by Rudy Huyn

سلام دوستان نظرتون راجب به honor 4c چیه؟اگر کسی تجربه کار کردن باهاش داره لطفا اینجا راجبش بگه واینکه تو بازی ها (real racing.nfs.....)چطور عمل میکنه راضی کننده هست

یکی از نکات ویندوز فون اینه که تا جای ممکن باید سعی کنی طرف برنامه های رسمی نری:دی مثلا 6tag واسه اینستاگرام و Tube HD واسه یوتیوب و ...
کلا معضلی شده این برنامه های رسمی، ولی خوب مثلا 6tag خدایی از برنامه های رسمی اینستا روی اندروید و IOS بهتره، خیلی هم بهتره. برنامه های Rudy Huyn خیلی خوبن، استفاده کن ازشون:
Windows Phone Apps & Games by Rudy Huyn
در اینکه برنامه های فرعی روی WP بهترن منم موافقم اونم صرفا به این خاطره که مثلا همین اینستاگرام آپدیتش برای 2014 هست و هنوز از ویدئو پشتیبانی نمیکنه!!!بقیه برنامه های رسمی که بماند!اما اینکه برنامه های فرعی از رسمی اندروید و iOS بهتره کاملا مخالفم!جالب اینجاست خیلی از برنامه های خوده مایکروسافت روی iOS قابلیت های بیشتری نسبت به نسخه WP شون دارن!
دوستان گوشی های زیر 1 تومن مایکروسافت کدوماش بهتره؟!..چند تاش رو به ترتیب بهتر بودن بگید...ممنون
فکر کنم با توجه به اینکه نسخه های قبلی هم آپدیت WP10 رو میگیرن بهترین گزینه 930 باشه .البته میتونی وایسی تا 850 هم بیاد اما فکر نکنم زیر 1 تومن باشه!(البته 930 هم رو همین 1 ایناست اما خیلی گوشی خوبیه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or