سلام
دوستان نظرتون راجع به برند اچ تی سی چیه؟ شنیدم مشکل سخت افزاری و هنگ داره درسته؟ بنظرتون سامسونگ بگیرم یا اچ تی سی؟
ممنون
از هر کی شنیدی اینو واسه مشاوره دیگه سمتش نرو.
لگ تنها موردی که تو htc نمیبینی.
سلام
دوستان نظرتون راجع به برند اچ تی سی چیه؟ شنیدم مشکل سخت افزاری و هنگ داره درسته؟ بنظرتون سامسونگ بگیرم یا اچ تی سی؟
ممنون
سلام
ممنون
این مشکل روانیو و کرش برنامه ها به خاطر این هست اکثرا برنامه برای اندروید و IOS مینویسند و یک خروجی هم برای ویندوزفون میگیرندنمیدونم جاش اینجاست یا نه. یک هفتهای میشه که Lumia 950 مدل XL گرفتم و گفتم بیام اینجا یک توضیحی بدم.
اول از همه از خرید گوشی بگم که واقعا مشکل بود. پیش خرید گوشی تنها بعد از یک روز شروع شدن، تموم شد و در حالی که من ناامید شده بودم، روز دوم به مدت حدودا یک ساعت دوباره پیش خرید ها شروع شد. منم سریع پیش خرید کردم اما بعد متوجه شدم که گوشی در تاریخ 12 ماه دسامبر (هفته آینده) به دستم میرسه (گوشی که 25 نوامبر عرضه میشه). برای همین شانسمو از طریق استور محلی مایکروسافت امتحان کردم و روز بلک فرایدی در حالی که ملت برای خرید با تخفیف میرفتن استور، من ساعت 6 صبح رفتم اونجا تا گوشی بگیرم که البته بهم ندادن و گفتن دوشنبه بیا. خلاصه با پارتی بازی و فن بازی من، مدیر استور راضی شد تا بهم گوشی بده (البته دسته الیت هم که کلا هیچ جا پیدا نمیشه، بهم داد :d )
خلاصه مطلب این که اولین ضعف گوشی همین که بر خلاف اپل و سامسونگ، اصلا در دسترس نیست (حدا اقل تو آمریکا اینجوریه). هیچ اپراتوری هم گوشی ارایه نمیده و حتما باید آنلاک گوشی بخری. همین الان هم از هیچ جایی نمیشه گوشی خرید. میتونم بگم که مایکروسافت با اینکار لومیا 950 نابود کرد کلا تو آمریکا.
از این چیزا که بگذریم، من گوشی قبلیم ایفون 5s بود. البته یک مدت گلکسی s3 و ایفون 6 هم دستم بود و با هر دو کاملا کار کردم. با این تفاسیر وقتی رفتم سراغ ویندوز فون چند مشکل اومد سراغم. اول از همه مشکل کمبود نرمافزار ها. من اصلا اهل بازی روی موبایل نیستم اما نرم افزار ها برام مهمن. مثلا نبود نرمافزار بانکی که من تو اون حساب دارم، واقعا کمبود بزرگی برای من حساب میشه. به غیر از اون، بعضی از نرم افزار ها هم وقتی باهاشون کار میکنی، انگار داری با نسخه یک سال قبل اون نرم افزار کار میکنی و کند بودن کاملا حس میشه. بعضی از app ها هم باگ دارن و کرش میکنن، مثل یوتیوب. گوشی هم بعضی وقت ها ریبوت میشه به صورت نامحسوس (البته این اتفاق تو دو روز اولی که گوشی گرفتم، افتاد). کلا میتونم بگم سیستم عامل هنوز کامل نشده.
از این موارد که بگذریم، دیگه من مشکلی با گوشی ندارم کلا. دوربین که واقعا عالیه و بهترین دوربینی که تو یک گوشی دیدم. باتری هم میتونم بگم معمولی و عالی نیست اما از ایفون قطعا بهتره. سنسور تشخیص عنبیه چشم هم جزو نکات مثبت گوشی، هر چند مثلا وقتی دراز کشیدی، بعضی وقتها عمل نمیکنه ولی در کل مشکل ساز نیست و راحت تشخصیت میده. این کورتانا هم خیلی از سیری بهتره و قابلیتهای بیشتری هم داره.
خلاصه این که اگه طرفدار مایکروسافت نیستین، نخرین گوشی (شوخی:d )
کلا به نظر من خود گوشی واقعا عالیه (از بدنه پلی کربناتش فاکتور بگیرین) و فقط ضعف های سیستم عامل که باید از طرف مایکروسافت بر طرف بشه.
اگر میتونی بیشتر هزینه کن Tab s بخر ( چه 1 چه 2 )بچه ها تبلت خوب تا 1 میلیون چی پیشنهاد میکنید من hawai mediapad x2 رو دیدم بنظرم بد نیست حالا شما هم نظر بدین
اگر میتونی بیشتر هزینه کن Tab s بخر ( چه 1 چه 2 )
نظر من این هست تو که میخوای 1 تومان هزینه کنی نهایت 200 بزار روش ولی تبلتی بخر که ارزش داشته باشهدیگه بیشتر از این نمیخوام واسه یه تبلت خرج کنم حالا بنظرت چی خوبه تو این رنج
من يه تبلت ميخوام بخرم بنظرتون ه حتما 4g باشه بهتره يانه؟
اگر شهر محل زندگیت از 4G پشتیبانی میکنه یا اگر زیاد مسافرت میکنی به شهری که 4G داره یا در آینده نزدیک به شهرتون میاد .. اره بگیرمن يه تبلت ميخوام بخرم بنظرتون ه حتما 4g باشه بهتره يانه؟
اگر سلفی اینقدر برات مهم هست HTC desire EYE بگیردرود
دوستان به نظرتون فرق دوربین جلو و سرعت کلی در کارهای روزمره (بازکردن تلگرام و اینستا و...) چقدره تو 6s و 6 Plus؟
پولم جوری ـه که 6s Plus نمیتونم بگیرم و از طرفی هم صفحه بزرگتر رو میپسندم ولی اون طرف A9 و 2GB رم و دوربین جلو 5 به اندازهای که روی کاغذ به نظر میاد توی عمل هم خودشون رو نشون میدن؟!
ممنون
اگر شهر محل زندگیت از 4G پشتیبانی میکنه یا اگر زیاد مسافرت میکنی به شهری که 4G داره یا در آینده نزدیک به شهرتون میاد .. اره بگیر
مثلا شهر ما زوری 3G اورده ولی بدرد خودش میخوره چه برسه 4G.. اون وقت میشه پول دور ریختن
- - -ویرایش - - -
اگر سلفی اینقدر برات مهم هست HTC desire EYE بگیر