اقا U_2 گزینتون قیمت خوبی داره سخت افزارشم قویه
*«گلکسی کور پرایم
قیمتشم مناسبه 400 خوبه همین نقد و بررسیشم خوندم خوبه امکاناتش زده بود به نسبت گوشی های میان سطحی سامسونگ سخت افزار خوبی داره
بچه ها چندتا گزینه تا ۱۹۰۰ بگید
sent with LG G4
بچه ها تا قیمت 700 دیگه نهایت تا هفتصد و خورده ای:d چه پیشنهادهایی دارید؟ اصلا واسم برندش مهم نیست بیشتر کارایی واسم مهمه واین که از 4g هم
پشتیبانی کنه و یه سوال دیگه این سرعت دانلود 4G مودم های مخصوص که موجوده تو بازار بیشتره یا مال گوشی های 4g؟ و اینکه ارزون ترین گوشی که از 4g ساپورت کنه رو هم
معرفی کنید ممنون
بچه ها تا قیمت 700 دیگه نهایت تا هفتصد و خورده ای:d چه پیشنهادهایی دارید؟ اصلا واسم برندش مهم نیست بیشتر کارایی واسم مهمه واین که از 4g هم
پشتیبانی کنه و یه سوال دیگه این سرعت دانلود 4G مودم های مخصوص که موجوده تو بازار بیشتره یا مال گوشی های 4g؟ و اینکه ارزون ترین گوشی که از 4g ساپورت کنه رو هم
معرفی کنید ممنون
معرفی کنید ممنون
درضمن میتونی صبر کنی تا honor5xبه بازار بیاد مشخصات عالی و قیمتش باورنکردنیه
ردمی نوت3هم امروز معرفی شد اونم همینطور بالا هم گفتم مشکل نوت2باتری و دوربین بود
تو نوت3باتری4000و دوربین عالی گذاشته بدنه فلزی و سخت افزار قوی
این دوتا انتخاب های خیلی بهتری هستن اگه صبر کنی به بازار بیان
بسیار ممنون از راهنمایی کاملت به نظرت تا عید صبر کنم میاد واینکه قیمت گوشی بعد میره بالا یانه کلا کدوم ماه:d رو پیشنهاد میدی واسه خرید ممنون
ببخشید سوال نامرتبطهفعلا معلوم نیست 5xکی عرضه جهانی میشه.احتمال زیاد تا زمستون دوتاشون به بازار بیان
ماه رمضان گوشی و کلا همه چی قیمتش پایین میاد.اسفند و نزدیک عید هم بدترین و قیمت ها بالا میره.دی و بهمن خوبه قیمت ها پایینه
درکل بازار ایران نمیشه پیش بینی کرد.
ولی من چند سال گوشی خریدم همیشه ماه رمضان پایین ترین قیمت تو کل سال داشته بعدش زمستون
در اصفند به دلیلی نزدیکی به عید قیمت ارز بالا میره و لوازم الکتریکی گرون میشه بعد از عید تو خرداد و ماه رمضان بهترین زمان ها هستندببخشید سوال نامرتبطه
این چیزی که می گید درباره وسایل الکترونیکی دیگه هم صدق میکنه مثلا خرید ps4تو بهمن ماه زمان خوبیه؟!یا مثلا تو اسفند قیمتش میره بالا؟!
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام. لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن. iphone 6 plus 16gig برام کافیه حجمش یا نه؟ (میخوام3-2 گیگ آهنگ بریزم. 6-5 تا بازی نصب کنم و 8-7 تا برنامه نصب کنم)