راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان G4 یا M9؟
نت زیاد میام با گوشی. اینستا و تلگرام و فیسبوک و حتی خود بازیسنتر. آهنگ هم زیاد گوش میدم. بازی هم اصلا نمی کنم.

ببینm9پردازندش810هستش که مشکل داره میگن با اپدیت بهتر شده ول باز به نظر من ارزش ندارهm9پلاس بهتره
جی4پردازنده ضعیف تری داره ولی بی مشکل و عالی.ولی سرعت هر دو عالیه تو اجرا برنامه
جی4دوربین خیلی بهتری داره.
ام9برا اهنگ گوش دادن بهتره هم کیفیت صدا و بلندی صدا بهتری داره تو هدفون هم اسپیکر استریو عالی.جی4هم عالیه
برا وب گردی جی 4بخاطر نمایشگر نمایشگر بزرگ.
باتری هر دو خوب نیست و در یه حد مخصوصا تو وب گردی فیس بوک اینا اذیت میکنه باید هر روز شارژ کنی
از نظر طراحی هر دو هم وزن و هردو هم ضخامتشون زیاد و در یه حد
ولی جی4نمایشگرش5.5و ام9هم5
زیبای هم سلیقه ی به نظرمm9خیلی زیباتره
جنس بدنه همه m9خیلی بهتره

درکل اگه دوربین بهتر.نمایشگر بزرگتر و رزولوشن بیشتر.پردازنده کم نقص مهمهg4
اگه جنس بدنه بهتر طراحی زیباتر.کیفیت و بلندی صدا.و پردازنده قویتر میخوایm9

- - -ویرایش - - -

خودم یک s4 mini دارم عالی و روونه cpu شون اگه در حد این باشه کار راه اندازه بیشتر 20 گیگ اهنگ توشه

ببین اگه رونی و سرعت برات مهمه تو این قیمت یا چینی یا لومیا ها.
همین g620sکه دوستمون گفت عالیه زیر400تومنه نمایشگر5اچ دی.پردازنده410مناسب
ولی اگه کیفیت صدا برات مهم معمولا هواوی ها کیفیت صدا و بلندی صدا خوبی تو هدفون ندارن ولی اسپیکرش خوبه
اگه کیفیت صدا مهمه سراغ سامسونگ یا لومیا برو سامسونگ هم تو پایین رده ها جدیدیش موزیک پلیر عالی خودش رو نمیذاره و همون موزیک پلیر گوگل نصب رو گوشی

دوستان G4 یا M9؟
نت زیاد میام با گوشی. اینستا و تلگرام و فیسبوک و حتی خود بازیسنتر. آهنگ هم زیاد گوش میدم. بازی هم اصلا نمی کنم.

کیفیت بدنه چیز خیلی مهمیه.اهنگ هم که زیاد گوش میدی.پس m9 برات بهتره:d
اینستا و وبگردی و فلان... رو با هر گوشی میشه انجام داد

ببینm9پردازندش810هستش که مشکل داره میگن با اپدیت بهتر شده ول باز به نظر من ارزش ندارهm9پلاس بهتره
جی4پردازنده ضعیف تری داره ولی بی مشکل و عالی.ولی سرعت هر دو عالیه تو اجرا برنامه
جی4دوربین خیلی بهتری داره.
ام9برا اهنگ گوش دادن بهتره هم کیفیت صدا و بلندی صدا بهتری داره تو هدفون هم اسپیکر استریو عالی.جی4هم عالیه
برا وب گردی جی 4بخاطر نمایشگر نمایشگر بزرگ.
باتری هر دو خوب نیست و در یه حد مخصوصا تو وب گردی فیس بوک اینا اذیت میکنه باید هر روز شارژ کنی
از نظر طراحی هر دو هم وزن و هردو هم ضخامتشون زیاد و در یه حد
ولی جی4نمایشگرش5.5و ام9هم5
زیبای هم سلیقه ی به نظرمm9خیلی زیباتره
جنس بدنه همه m9خیلی بهتره

درکل اگه دوربین بهتر.نمایشگر بزرگتر و رزولوشن بیشتر.پردازنده کم نقص مهمهg4
اگه جنس بدنه بهتر طراحی زیباتر.کیفیت و بلندی صدا.و پردازنده قویتر میخوایm9

- - -ویرایش - - -

ببین اگه رونی و سرعت برات مهمه تو این قیمت یا چینی یا لومیا ها.
همین g620sکه دوستمون گفت عالیه زیر400تومنه نمایشگر5اچ دی.پردازنده410مناسب
ولی اگه کیفیت صدا برات مهم معمولا هواوی ها کیفیت صدا و بلندی صدا خوبی تو هدفون ندارن ولی اسپیکرش خوبه
اگه کیفیت صدا مهمه سراغ سامسونگ یا لومیا برو سامسونگ هم تو پایین رده ها جدیدیش موزیک پلیر عالی خودش رو نمیذاره و همون موزیک پلیر گوگل نصب رو گوشی
منظورم از روونی همون هنگ نکردن و کند نشدن تو بالا پایین کردن اهنگ هست چون میگم 16 گیگی میریزم معمولا، ولی معلومه که کیفیت صدا مهمه وقتی میگم فقط موزیک یعنی با هندزفری زیاد کار میکنم

منظورم از روونی همون هنگ نکردن و کند نشدن تو بالا پایین کردن اهنگ هست چون میگم 16 گیگی میریزم معمولا، ولی معلومه که کیفیت صدا مهمه وقتی میگم فقط موزیک یعنی با هندزفری زیاد کار میکنم

دقیقا نمیدونم چون هیچوقت همچین حجم اهنگی تو گوشی نریختم ولی وقتی میگیs4مینی مشکلی نداشته پس مطمن باشg620sهم مشکلی نداره
ببین اگه کارت فقط وب گردی و اهنگ گوش دادن یه سامسونگ یا سونی .اچ تی سی.ال جی یا لومیا بگیر تو این قیمت
مدل زیاد هم هست دیزایر526.516.510گلکسی کور پرایم.الجی ال80.70و...g620از اینا بهتره ولی احتمالا کیفیت صدا بهتری داشته باشن
شایدم کیفیت صدا هواوی خوب باشه ولی من ندیدم تو هواوی رده پایین

دقیقا نمیدونم چون هیچوقت همچین حجم اهنگی تو گوشی نریختم ولی وقتی میگیs4مینی مشکلی نداشته پس مطمن باشg620sهم مشکلی نداره
ببین اگه کارت فقط وب گردی و اهنگ گوش دادن یه سامسونگ یا سونی .اچ تی سی.ال جی یا لومیا بگیر تو این قیمت
مدل زیاد هم هست دیزایر526.516.510گلکسی کور پرایم.الجی ال80.70و...g620از اینا بهتره ولی احتمالا کیفیت صدا بهتری داشته باشن
شایدم کیفیت صدا هواوی خوب باشه ولی من ندیدم تو هواوی رده پایین
مرسی همون باید دنبال g620 s باشم .
نو و کارکرده قیمتش چنده ؟ دو سیم هست؟

آقایون یکمی دندون رو جیگر بزارید و صبر بدید پرچمدار های ماکروسافت بیاد :دی

فکر نکنم گوشی های بهتری از 950 ها داشته باشیم :دی

نمیشه گفت بهترین .گوشی های عالی هستن
ولی سیستم عاملشون انتخاب اول خیلی ها نیست
پردازنده810و808دارن که امسال تو باتری اصلا خوب نبودن باید ببینیم
ماکرو چیکار کرده باتری قوی گذاشته رو گوشی ولی شاید درعمل خوب نباشه و تونسته دمای810کنترل کنه یا نه
ولی دوربینشون شاهکار صد درصد

درکل اگه کسی پرچمدار میخواد بهتره چند ماه صبر کنه براs7وg5وm10

- - -ویرایش - - -

مرسی همون باید دنبال g620 s باشم .
نو و کارکرده قیمتش چنده ؟ دو سیم هست؟

من چند ماه پیش یکی گرفتم برا دوستم350نو الان فکر کنم گرونتر باشه380اینا
کارکرده رو نمیدونم.درضمن4gهم داره گوشی
انتخاب خوبیه من یکی دوستام دقیقا یک سالهg630داره که مدل قدیمی همینه
هیچ مشکلی نداشته باهاش تا الان.نسبت به قیمت عالیه.این صد درصد از630بهتره

این قیمت ها بالاست با این قیمت میتونی honor 3cبگیری که خیلی بهتر
یا honor4cکه خودم چند روز پیش گرفتم برا اشنا500
یا گرند پرایم سامسونگ بگیری که باتری و کیفیت صدای بهتری داره