داداش تگه میخوای بحث کنی محترمانه و منطقی بحث کن یه جوری حرف میزنی انگار دارم از رو تعصب حرف میزنم یا سامسونگ مال پدرمه.
حوصله کل کل ندارم نه به سامسونگ اهمیت میدم نه اچ تی سی
درضمن هرکی اومده باشه این تاپیک میدونه تا حالا بجز اچ تی سی هیچ برند دیگه ی به کسی پیشنهاد ندادی.پس معلومه اچ تی سی رو میپرستی
منم گفتم این گوشی خوبه و یکس مثل شما که دیونه اچ تی سی هستی میخره و ارزش خرید داره براش نسبت به بقیه
کسی که براش برند مهم نیست خب معلومه نسبت به اس6ارزش خرید نداره اس6از هر نظر بهتر بجز جنس بدنه و اسپیکر و بعضی چیزا هم سلیقه ی
درمورد پردازنده هم بگم من نگفتم که کم میاره یا...خب معلومه قویه بحث اجرا بازی باشه گوشی دوسال پیش هم راحت اجرا میکنه
من گفتم نسبت به بقیه ضعیفتره خیلی م ضعیفتره حالا شاید کم نیاره ولی خب ضعیفتره دیگه
بازم میگم که گوشی خوبیه ولی برا طرفدار های اچ تی سی مثل شما.وقتی گوشی های بهتر با قیمت پایین تر هستن معلومه ارزش خرید نداره نسبت به اونا.نه اینکه کلا ارزش خرید نداشته باشه و انگار پولتو دزدیدن
سونی هم دوتا گوشی معرفی کرده بی نظیرن مخصوصاm5که اونم بیاد تو بازار انتخاب بهتری نسبت به ام9پلاس
در اخر هم بگم من فقط قصدم راهنمایی هیچ مشکلی با اچ تی سی ندارم.چیز بدی هم درموردش نگفتم شما خیلی حساسی