راهنمایی برای خرید موبایل

یا خدا ! ما که نفهمیدیم مایکرو داره چیکار میکنه اموزش نصب برنامه ها و بازی های اندرویدی رو ویندوزفون امد ! حتما چند روز دیگه هم اموزش نصب برنامه های ios میاد !!!
الان نمیدونم به نفعشه یا نه
البته این قابلیت فقط واسه برنامه نویس هاست که میتونن برنامه های خودشون رو واسه ویندوز پرت کنن حالا چجوری تونستن کاربرای معمولی خودشون انجام بدن احتمالا یک باگه که آینده برطرف میشه

تو آموزشم اومده که این کار احتمال داره به گوشی آسیب برسونه

البته این قابلیت فقط واسه برنامه نویس هاست که میتونن برنامه های خودشون رو واسه ویندوز پرت کنن حالا چجوری تونستن کاربرای معمولی خودشون انجام بدن احتمالا یک باگه که آینده برطرف میشه

تو آموزشم اومده که این کار احتمال داره به گوشی آسیب برسونه

باگ که نیست حالت دولوپری رو فعال میکنی مثه همون موقعی که میشد چندتا برنامه کرکی رو وینفون نصب کرد ...

باگ که نیست حالت دولوپری رو فعال میکنی مثه همون موقعی که میشد چندتا برنامه کرکی رو وینفون نصب کرد ...
آخه خود مایکرو گفته که پروژه آستوریا که واسه پرت کردنه برنامه های اندرویده با فایل apk کار نمیکنه...بالاخره برنامه نویس باید یک تغییراتی هر چند کوچیک ایجاد کنه تو نرم افزار(مثل طراحی کاشی و...)

حالا اینا اومدن با کیت لو رفته فایل apk رو نصب میکنن مطمئن باش مشکل ایجاد میکنه واسه سیستم عامل
به نظرم دسترسی برنامه نویس ها به این کیت خوبه ولی اگه تو دسترس عموم قرار بگیره اوضاع یکم به هم میریزه

در کل از این بحث ها که بگذریم به نظر من این یکپارچه سازی استور و پروژه هایی مثل آستوریا خیلی سریع میتونه تنها خلا ویندوز موبایل رو که کمبود برنامه هاس رو سریع جبران کنه:bighug:
و با توجه به این که خودم ویندوز موبایل رو به ios و اندروید ترجیح میدم این جور خبرها واسم خوشحال کنندست

ویرایش : اینم یک توضیح کامل از این پدیده از سایت وینفون

دوست عزیز همونطوری که در خبر های قبل هم گفتم، پروژه آستوریا برای پورت نرم افزار های اندرویدی نیاز به یک محیط شبیه ساز داره. در اینجا یکی از توسعه دهندگان شبیه ساز رو استخراج کرده و از اون برای نصب ناقص برنامه ها استفاده کرده. این که میگم نصب ناقص منظورم اینه که به دلیل استفاده از سرویس ها و api های گوگل داخل بیشتر نرم افزار ها، روی ویندوز ۱۰ موبایل عملا بدون استفاده هستند. این روش برای نصب خیلی مبتدی هست و برای این که نرم افزار ها بدون نقص اجرا بشن باید از سرویس ها و برخی api های مایکروسافت در این نرم افزار ها استفاده بشه و تا زمانی که به طور کامل توسط ابزار پروژه آستوریا پورت نشن، ما نمیتونیم تجربه کاملی از اون نرم افزار ها داشته باشیم. تنها توسعه دهنده هست که میتونه نرم افزار رو برای ویندوز ۱۰ موبایل پورت کنه چون سورس کد های نرم افزار فقط در اختیار توسعه دهنده هست. برای اجرای کامل باید نرم افزار ها حتما پورت بشن و در استور ویندوز قرار بگیرن

آخرین ویرایش:
اگه این پروژه راهی باشه تا برنامه نویسا راحت تر برنامه هاشون رو برای ویندوز پورت کنن خوبه اما الان که فایل apk راحت نصب میشه(درسته کمی تغییرات میخواد) مشکوک میزنه و این دیگه پورت کردن نیست به نوعی خود مایکروسافت گذاشته که برنامه های apk نصب بشن ...
امیدوارم برنامه نویسا با استفاده از این پروژه برنامه هاشون رو به استور بیارن ...
امیدوارم اینطوری نشه فردا یه پچ بیاد بشه از سرویس های گوگل رو ویندوز کامل استفاده کرد که اگه اینطوری بشه یعنی هیچ نیازی به مایکروسافت و سرویس هاش نیست و من اگه برنامه نویس باشم میرم واسه اندروید میسازم بعد رو ویندوز هم اجرا میکنم یعنی برنامه نویس بومی ویندوز دیگه نمیشم چون به ضررمه ...

قیمتش پایین تر نمیاد

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

ام9پلاس اصلا ارزش خرید نداره با توجه به قیمت جی4و اس6که گوشی های بهتری هستن
بازe9پلاس انتخاب بهتریه ارزونتره ولی اونم ارزش خرید نداره

مگه اینکه عاشق اچ تی سی باشی و قیمتش برات مهم نباشه
گوشی خوبی هستن ولی مثل بقیه میدیاتک ها gpuافتضاحی داره نسبت به بقیه پرچمدارها

ماهم که عاشقان اچ تی سی هستیم :دی

این اجرا شدن برنامه اندروید روی ویندوزفون هیچ مشکلی به دستگاه وارد نمیکنه فقط 2 تا مسله هست :
اولیش همین سرویسهای گوگل هست به عنوان مثال در بازی کلش شما براحتی میتونید بازی کنید فقط مشکل سینک بازی به اکونت گوگل دارید
دومیش محل ذخیره سازی و خواندن اطلاعات هست که مثلا MX Player نمیتونه حافظه SD Card را بخونه

دومیش براحتی میتونند درستش کنند فقط همون بحث سرویسها و خدمات گوگل هست که باید درست کنند اما با این حال اگر برنامه ای نیاز به این سرویس ها نداشته باشه براحتی میتونید روی ویندوز فون با این پورت انجام بدید

E9 پلاس واقعا عالیه.متاسفانه اچ تی سی چون داره ضرر میده چنین گوشی با این امکانات به این قیمت میده البته به نفع مشتری

فرستاده شده از Nexus 9ِ من با Tapatalk

E9 پلاس واقعا عالیه.متاسفانه اچ تی سی چون داره ضرر میده چنین گوشی با این امکانات به این قیمت میده البته به نفع مشتری

فرستاده شده از Nexus 9ِ من با Tapatalk

به نسبت اس6حساب کنی قیمتش بالاست:دی
الان با اس6تقریبا150.200تومن ارزونتره ولی اس6خیلی سرتره.حالا قراره100دلار هم قیمتش پایین بیاد اس6:دی شاید یه ماه دیگه هم قیمت شن

اچ تی سی میخواد m9اصلی رو هم با میدیاتک بده بیرون
810گند زد به بازار گوشی های امسال
میدیاتک هم خدایش خوب شده ولیgpuهاش خیلی ضعیفه
باید بجاش808بذاره ولی فک کنم بخواد قیمت رو پایین بیاره براهمین میدیا تک میذاره

دوستان این s6 که من خریدم smart stay کار نمیکنه مثلا اون قابلیتی که وقتی چشمت جای دیگر رو نگاه کنه ویدئو استاپ میشه ... مشکل از گوشی هست ؟ چون روشن کردم قابلیت رو

دوستان این s6 که من خریدم smart stay کار نمیکنه مثلا اون قابلیتی که وقتی چشمت جای دیگر رو نگاه کنه ویدئو استاپ میشه ... مشکل از گوشی هست ؟ چون روشن کردم قابلیت رو
حتما از پلير خود گوشي استفاده كن
و البته چشم معمولا دقيق كار نميكنه و بايد كمي سر هم بچرخه

حتما از پلير خود گوشي استفاده كن
و البته چشم معمولا دقيق كار نميكنه و بايد كمي سر هم بچرخه

داداش من همین کار شما رو انجام میدم ولی نمیشه . همه قابلیت های حرکتیش به جز این درسته ولی این کار نمیکنه. احتمال داره چون دو سیم هست اینطوری باشه؟

دلمون تنگت شده بود داداش ...

این اظهارنظر های حماسی رو چند وقت بود نخونده بودم :d

اینکه پردازندهای مدیاتک به نسبت ضعیف تر هستند شکی توش نیست.

ولی این مدل اظهارنظرها یخورده اماتوریه که شما میدید:d

ارزش خرید یه بحث کلیه که ملاک های مختلفی رو دربر میگیره.
---

من الان روی +m9 هر بازی که ادعای قدرت به چالش کشیدن گوشی رو داشته اجرا کردم روون و خوب.

یه رفیقم دارم که که مثل شما دنیا رو تو سامی میبینه و بعد از دیدن تست نظرشو پس گرفت ;)

بازم میگم تا با گوشی کار نکردید صرف اعداد و ارقام انالیزش نکنید.

قیمت +m9 پلاس هم الان 1.850 شده و کامل ارزش خرید رو داره.

داداش تگه میخوای بحث کنی محترمانه و منطقی بحث کن یه جوری حرف میزنی انگار دارم از رو تعصب حرف میزنم یا سامسونگ مال پدرمه.
حوصله کل کل ندارم نه به سامسونگ اهمیت میدم نه اچ تی سی

درضمن هرکی اومده باشه این تاپیک میدونه تا حالا بجز اچ تی سی هیچ برند دیگه ی به کسی پیشنهاد ندادی.پس معلومه اچ تی سی رو میپرستی

منم گفتم این گوشی خوبه و یکس مثل شما که دیونه اچ تی سی هستی میخره و ارزش خرید داره براش نسبت به بقیه

کسی که براش برند مهم نیست خب معلومه نسبت به اس6ارزش خرید نداره اس6از هر نظر بهتر بجز جنس بدنه و اسپیکر و بعضی چیزا هم سلیقه ی

درمورد پردازنده هم بگم من نگفتم که کم میاره یا...خب معلومه قویه بحث اجرا بازی باشه گوشی دوسال پیش هم راحت اجرا میکنه
من گفتم نسبت به بقیه ضعیفتره خیلی م ضعیفتره حالا شاید کم نیاره ولی خب ضعیفتره دیگه

بازم میگم که گوشی خوبیه ولی برا طرفدار های اچ تی سی مثل شما.وقتی گوشی های بهتر با قیمت پایین تر هستن معلومه ارزش خرید نداره نسبت به اونا.نه اینکه کلا ارزش خرید نداشته باشه و انگار پولتو دزدیدن:دی

سونی هم دوتا گوشی معرفی کرده بی نظیرن مخصوصاm5که اونم بیاد تو بازار انتخاب بهتری نسبت به ام9پلاس

در اخر هم بگم من فقط قصدم راهنمایی هیچ مشکلی با اچ تی سی ندارم.چیز بدی هم درموردش نگفتم شما خیلی حساسی:دی

داداش تگه میخوای بحث کنی محترمانه و منطقی بحث کن یه جوری حرف میزنی انگار دارم از رو تعصب حرف میزنم یا سامسونگ مال پدرمه.
حوصله کل کل ندارم نه به سامسونگ اهمیت میدم نه اچ تی سی

درضمن هرکی اومده باشه این تاپیک میدونه تا حالا بجز اچ تی سی هیچ برند دیگه ی به کسی پیشنهاد ندادی.پس معلومه اچ تی سی رو میپرستی

منم گفتم این گوشی خوبه و یکس مثل شما که دیونه اچ تی سی هستی میخره و ارزش خرید داره براش نسبت به بقیه

کسی که براش برند مهم نیست خب معلومه نسبت به اس6ارزش خرید نداره اس6از هر نظر بهتر بجز جنس بدنه و اسپیکر و بعضی چیزا هم سلیقه ی

درمورد پردازنده هم بگم من نگفتم که کم میاره یا...خب معلومه قویه بحث اجرا بازی باشه گوشی دوسال پیش هم راحت اجرا میکنه
من گفتم نسبت به بقیه ضعیفتره خیلی م ضعیفتره حالا شاید کم نیاره ولی خب ضعیفتره دیگه

بازم میگم که گوشی خوبیه ولی برا طرفدار های اچ تی سی مثل شما.وقتی گوشی های بهتر با قیمت پایین تر هستن معلومه ارزش خرید نداره نسبت به اونا.نه اینکه کلا ارزش خرید نداشته باشه و انگار پولتو دزدیدن:دی

سونی هم دوتا گوشی معرفی کرده بی نظیرن مخصوصاm5که اونم بیاد تو بازار انتخاب بهتری نسبت به ام9پلاس

در اخر هم بگم من فقط قصدم راهنمایی هیچ مشکلی با اچ تی سی ندارم.چیز بدی هم درموردش نگفتم شما خیلی حساسی:دی

خوشبختانه از همون قدیم گفتم من فن htc هستم و در کنارش با گوشی های دیگه هم کار کردم و بعد راجبشون نظر دادم.

متاسفانه شما همیشه بدون اینکه تجربه کنی گوشی های htc رو با ادبیات انتحاری سعی در تخریب داری!

همون بحث هایی که سره sensation ها میکردی و مدام بد میگفتی!

من همیشه گفتم و میگم کار تجربی خیلی بهتر از بحث های نوشتاریه ... شما میری یه سایت رو میخونی و بدون اینکه تجربه کنی مطالب رو قبول میکنی!

راجب همین +m9 من کلی مطلب منفی راجب قدرتش و مقایسه هاش با m9 خوندم که همه متفق القول از برتری های m9 مینوشتن ولی بعد از خریدن هر دو و کار کردن باهاشون دیدم +m9 یه سر و گردن بالاتره.
خوبه که برتری های گوشی رو گفتی خب یکی مثل من سنس رو از همه رابط های کابری بیشتر دوست داره و super lcd رو بیشتر میپسنده که خب برای شما صدق نمیکنه.

راجب پردازنده هم وقتی حرفت درسته که تو اجرا ما شاهده این کم اوردن باشیم! نه اینکه هی تکرار کنیم کم میاره کم میاره.

من بازی و اجرای برنامه های باز رو مد نظر قرار دارم و وب گردی و پخش 4k و .... دیگه حالا تو کودوم کم میاره شما اگه تجربش کردی بگو منم تست کنم و بفهمم گزینه اشتباهی رو انتخاب کردم.

من الان میگم هر کاری که بخای رو انجام میدم و حاضرم باهاتم شرط ببندم سره این داستان.

---
راستی خوب تهش پیچیدی سمته سونی که بگی مثلن رو برند خاصی نظر نداری :d

glx هم یه گوشی میخاد بزنه که اونم از htc بهتره و ارزش خریدش بیشتره کلن همه بهترن و ارزش خرید دارن جز htc :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or