راهنمایی برای خرید موبایل

سلام :دی من یه لومیا 520 داشتم که خدا بیامرزتش که از دستم افتاد و IC ـش پوکید هی ریست میشه :دی حالا میخوام تا 550 نهایت خودمو بچلونم تا600 یه گوشی بخرم :دی
خودم که شدیدا 640 dual sim میخوام ولی باز نگرانم که اگه باز یه اتفاق سخت افزاری بیفته بدمش دست کی درست کنه؟:| خودم خیلی وینفون رو دوست دارم ....
حالا میخواستم ببینم تو این رنج قیمت گوشی خوب چی هست؟ خودم Honor 4C رو نظرم هست.حالا ببینم شما چی پیشنهاد میدید.
زیاد تو بحث بازی کردن نیستم ولی انتظار دارم برنامه ها خوب و روون اجرا بشه!
باتری برام مهمه . صفحه نمایش هم از 5 اینچ بالاتر نره ، کیفتیت صفحه هم خوب باشه
ممنون
تقریبا ده روز قبل برای یکی از اقواممون لومیا 640 xl LTE از سایت خریدیم که خیلی ارزون میداد ( البته ما مستقیم رفتیم فروشگاهش حضوری خریدیم )
اگر قصد خرید ویندوزفون داری ( بهترینش تو این قیمت همین 640 هست ) بگو تا سایتش بهت بدم

خب مثل این که هکر های عزیز تونست روی ویندوز موبایل 10 برنامه play store رو نصب کنن و از این طریق تمام برنامه های اندروید رو نصب کنن:|
به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه هم میتونن app store رو نصب کنن:|

حالا ببینم با وجود app store-play store-windows store کسی هست بگه ویندوز موبایل مشکل کمبود نرم افزار داره:d

خب مثل این که هکر های عزیز تونست روی ویندوز موبایل 10 برنامه play store رو نصب کنن و از این طریق تمام برنامه های اندروید رو نصب کنن:|
به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه هم میتونن app store رو نصب کنن:|

حالا ببینم با وجود app store-play store-windows store کسی هست بگه ویندوز موبایل مشکل کمبود نرم افزار داره:d

اون هک نیست
قابلیتی هست که خود مایکروسافت توی W10 برای موبایل می زاره تا بتونید برنامه های Android رو مستقیم نصب کنید
آخرین آپدیت بتا ای هم که عرضه شده این قابلیت رو داره ، برای همین ویدئو هاش پخش شده

اون هک نیست
قابلیتی هست که خود مایکروسافت توی W10 برای موبایل می زاره تا بتونید برنامه های Android رو مستقیم نصب کنید
آخرین آپدیت بتا ای هم که عرضه شده این قابلیت رو داره ، برای همین ویدئو هاش پخش شده
مایکروسافت این قابلیتو گذاشته که برنامه نویس ها بتونن با تغییراتی توی برنامه هاشون اونا رو واسه ویندوز موبایل پورت کنن
ولی الان بعضی هکرها تونستن با یک سری تغییرات توی این کیت play store رو اجرا کنن و حتی تونستن خدمات google play services رو هم که پیش نیاز اجرای بعضی از برنامه هاس پیاده کنن
مایکرو قصدش اینه که برنامه نویس ها بیان به جای این خدمات از سرویس های خود مایکرو مثل xbox-bing-one drive و...استفاده کنن نه خدمات گوگل
این لینک رو ببین
راهی برای اجرای Google Play Service در ویندوز 10 موبایل کشف شد [بروزرسانی] | ترنجی

حالا اسمشو هک هم که نزاریم ولی به هر حال تونستن یک تغییراتی اعمال کنن تو این کیت

آخرین ویرایش:
خب بهترین های سال اروپا هم معرفی شدن
امسال جایزه بهترین اسمارت فون نداشتیم
پیشرفته ترین گوشی سال اس6اج
بهترین کامرافون جی4
بهترین گوشی مقرون به صرفه هواویp8
بهترین گوشی مالتی میدیا سونیz3+

اولین تست باتری نوت5اومد
از نوت4بهتر بود که عالیه
سامسونگ چقد تو بهینه سازی خوب شده کاش یه کم گوشی کلفتر میشد ولی باتری یزرگتر دیگه شاهکار میشد
الان بهترین باتری رو هم اس6اکتیو داره

بنجمارک ها هم اومده در حد همون اس6بود
باید ببینیم در عمل رم4چه فرقی با اس6داره رابط هم سریعتر شده و سبک تر

ولی در کل همون اس6که بزرگتر شده با قلم حتی قابلیت های زیادی هم اضافه نشده
درکل بازم بهترین فبلت بازاره

اولین تست باتری نوت5اومد
از نوت4بهتر بود که عالیه
سامسونگ چقد تو بهینه سازی خوب شده کاش یه کم گوشی کلفتر میشد ولی باتری یزرگتر دیگه شاهکار میشد
الان بهترین باتری رو هم اس6اکتیو داره

بنجمارک ها هم اومده در حد همون اس6بود
باید ببینیم در عمل رم4چه فرقی با اس6داره رابط هم سریعتر شده و سبک تر

ولی در کل همون اس6که بزرگتر شده با قلم حتی قابلیت های زیادی هم اضافه نشده
درکل بازم بهترین فبلت بازاره

من نوت 3 دارم ، منتظر 5 بودم که بخرمش ولی به دلم ننشست ! :(

دوستان به نظرتون برای منی که گوشی فقط آک میخرم ، هر چند وقت یک بار ( چند سال یکبار ) به صرفه است که گوشی رو فروخت و یه پرچمدار جدید خرید ؟
چون به هر حال که یه روزی گوشی آدم بی ارزش میشه و باید دیر یا زود اونو فروخت و جدید خرید ، فقط این که چند وقت یه بار به ثرفه تره مسالست
از طرف هم الان من نوت 3 ام رو حیفم میاد بفروشم خیلی نوئه :(
پرهام جان خودت هم بی زحمت جواب بده :دی

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or