SleepyTurtel
کاربر سایت
کلا اندروید باید پرچمدار گرفت.هرجور خوددانیچرا؟ برای اپدیت و پشتیبانی؟
Sent from my HTC E9 plus using Tapatalk
کلا اندروید باید پرچمدار گرفت.هرجور خوددانیچرا؟ برای اپدیت و پشتیبانی؟
تقریبا ده روز قبل برای یکی از اقواممون لومیا 640 xl LTE از سایت خریدیم که خیلی ارزون میداد ( البته ما مستقیم رفتیم فروشگاهش حضوری خریدیم )سلام من یه لومیا 520 داشتم که خدا بیامرزتش که از دستم افتاد و IC ـش پوکید هی ریست میشه حالا میخوام تا 550 نهایت خودمو بچلونم تا600 یه گوشی بخرم
خودم که شدیدا 640 dual sim میخوام ولی باز نگرانم که اگه باز یه اتفاق سخت افزاری بیفته بدمش دست کی درست کنه؟ خودم خیلی وینفون رو دوست دارم ....
حالا میخواستم ببینم تو این رنج قیمت گوشی خوب چی هست؟ خودم Honor 4C رو نظرم هست.حالا ببینم شما چی پیشنهاد میدید.
زیاد تو بحث بازی کردن نیستم ولی انتظار دارم برنامه ها خوب و روون اجرا بشه!
باتری برام مهمه . صفحه نمایش هم از 5 اینچ بالاتر نره ، کیفتیت صفحه هم خوب باشه
ممنون
خب مثل این که هکر های عزیز تونست روی ویندوز موبایل 10 برنامه play store رو نصب کنن و از این طریق تمام برنامه های اندروید رو نصب کنن
به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه هم میتونن app store رو نصب کنن
حالا ببینم با وجود app store-play store-windows store کسی هست بگه ویندوز موبایل مشکل کمبود نرم افزار داره:d
مایکروسافت این قابلیتو گذاشته که برنامه نویس ها بتونن با تغییراتی توی برنامه هاشون اونا رو واسه ویندوز موبایل پورت کنناون هک نیست
قابلیتی هست که خود مایکروسافت توی W10 برای موبایل می زاره تا بتونید برنامه های Android رو مستقیم نصب کنید
آخرین آپدیت بتا ای هم که عرضه شده این قابلیت رو داره ، برای همین ویدئو هاش پخش شده
اولین تست باتری نوت5اومد
از نوت4بهتر بود که عالیه
سامسونگ چقد تو بهینه سازی خوب شده کاش یه کم گوشی کلفتر میشد ولی باتری یزرگتر دیگه شاهکار میشد
الان بهترین باتری رو هم اس6اکتیو داره
بنجمارک ها هم اومده در حد همون اس6بود
باید ببینیم در عمل رم4چه فرقی با اس6داره رابط هم سریعتر شده و سبک تر
ولی در کل همون اس6که بزرگتر شده با قلم حتی قابلیت های زیادی هم اضافه نشده
درکل بازم بهترین فبلت بازاره
اگر ویندوزفون مشکلی نداری 535 بگیرعزیزان دل...سلام...گوشی تو range نهایت 500 تومن چی پیشنهاد میدین؟؟؟ خیلی فوریه...نهایت 550 تومن باشه.... فقط LG یا Huawii نباشه...
گوشی Z4 یا Z3+ شرکت سونی.واسه کسی که آیفون داشته الان بهترین انتخاب اندروید بغیر از سامسونگ چیه بچه ها؟
Sent from my HTC E9 plus using Tapatalk