u_2
کاربر سایت
داداش شما فازت چیه دقیقا؟
کجای حرف من گفتم کم میاره؟؟
یه ساعت دارم میگم شاید کم نیاره ولی خب ضعیف تر از بقیست
الان نوت3دوسال پیش رو هم بیار تو هیچی کم نمیاره خب این که نشد حرف
تخریب اچ تی سی؟مگه ارث بابامو خورده؟
خب هر کی از قدیم تو جریان گوشی باشه میدونه سنسیشن اچ تی سس رو داغون کرد بدترین گوشی تاریخشم شاید باشه
یعنی قبل سنشیشن اچ تی سی تو اوج بود افتضاح بود اون گوشی خیلیم باهاش کار کردم
میدونستم بحث به اینجا میکشونی نظر خودت به نظرت خودت نمایشگر تچ تی سس بهتره دوربینش بهتره رابطش بهتره و...کلا به نظر شما دیزایر سال2010هم از اس6بهتره اگه بحث نظر شما باشه
بحث سلیقه رو نمیشه اورد چون ما درمورد نظر خوذمون بحث نمیکنیم اینجا تاپیک راهنمایی میخوای سلیقه خودتون تحمیل کنی به بقیه
شاید خودمم با سوپر امولد حال نکنم ولی خب بهترین نمایشگر بازاره.اینکه بیام بگم به نظرم ال سی دی بهتره شما هم باید قبول کنی و..
نمیشه که باید یه منبع معتبر برا حرفت داشته باشی
حالا درسته شاید به نظر شما اچ تی سی بهتر باشه ولی فقط نظر شماست
در ضمن من حتی گوشی سامسونگ هم استفاده نمیکنم تو این تاپیک هم از سونی تعریف کردم.بد گفتم.از سامشونگ تعریف کردم بد گفتم و..ازهواوی و انوو بگیر تا سامسونگ الجی و..پیشنهاد دادم به بقیه
خب واقعیتهm5بی نظیره قیمتش400دلاره و درحد پرچمدارهاست از ام9پلاس هم ارزش خریدش خیلی بیشتره
مهم نیست فن اچ تی سی باشی و از سامشونگ متنفر باشی اگه منطقی باشی قبول داری اس6گوشیه بهتریه
قیمتشم کمتره پس ارزش خرید بیشتری داره
اینکه شما به من میگی باهاشون کار نکردی و از نظر سایت ها و..میگی حالا کار شما درسته یا من
من با خیلی گوشی ها کار میکنم البته در حد تست
ولی هیچوقت تجربه شخصیمو به کسی تحمیل کنم بگم نه من کار کردم اون بهتره همه سایت ها اشتباه میکنن؟
منطقیه حرفت؟
چند وقت پیش با یه گوشی انر6کار کردم همش هنگ بود داغ میکرد شدید عکس میگرفتم چند ثانیه طول میکشید عکسو نشون بده و..کلا افتضاح بود
خب الان تجربه مو بگم از انر6بگم نه بقیه اشتباه میکنن و گوشی اشغال بود؟
خب گوشی مشکل داشت با یکی دیگه کار کردم یکی تز سریعترین گوشی های بود که دیدم و عالی بود از هر نظر
نظر شخصی رو باید بگس و تجربه شخضی رو ولی اینکه یه جوری مسگس انگار چهل 50تا سایت اشتباه میکنن درمورد گوشی وشما کشف کرده و میگی بقیه اشتباه میکنن.نمیشه که داداش
من اصلا از گوشی اچ تی سی هم بد نگفتم فقط گفتم قیمتش بالاست نسبت به بقیه
Gpuهم ضعیفه همین اینکه شما نکیتونی این دو واقعیت رو قبول کنی مشکل من نیست
کجای حرف من گفتم کم میاره؟؟
یه ساعت دارم میگم شاید کم نیاره ولی خب ضعیف تر از بقیست
الان نوت3دوسال پیش رو هم بیار تو هیچی کم نمیاره خب این که نشد حرف
تخریب اچ تی سی؟مگه ارث بابامو خورده؟
خب هر کی از قدیم تو جریان گوشی باشه میدونه سنسیشن اچ تی سس رو داغون کرد بدترین گوشی تاریخشم شاید باشه
یعنی قبل سنشیشن اچ تی سی تو اوج بود افتضاح بود اون گوشی خیلیم باهاش کار کردم
میدونستم بحث به اینجا میکشونی نظر خودت به نظرت خودت نمایشگر تچ تی سس بهتره دوربینش بهتره رابطش بهتره و...کلا به نظر شما دیزایر سال2010هم از اس6بهتره اگه بحث نظر شما باشه
بحث سلیقه رو نمیشه اورد چون ما درمورد نظر خوذمون بحث نمیکنیم اینجا تاپیک راهنمایی میخوای سلیقه خودتون تحمیل کنی به بقیه
شاید خودمم با سوپر امولد حال نکنم ولی خب بهترین نمایشگر بازاره.اینکه بیام بگم به نظرم ال سی دی بهتره شما هم باید قبول کنی و..
نمیشه که باید یه منبع معتبر برا حرفت داشته باشی
حالا درسته شاید به نظر شما اچ تی سی بهتر باشه ولی فقط نظر شماست
در ضمن من حتی گوشی سامسونگ هم استفاده نمیکنم تو این تاپیک هم از سونی تعریف کردم.بد گفتم.از سامشونگ تعریف کردم بد گفتم و..ازهواوی و انوو بگیر تا سامسونگ الجی و..پیشنهاد دادم به بقیه
خب واقعیتهm5بی نظیره قیمتش400دلاره و درحد پرچمدارهاست از ام9پلاس هم ارزش خریدش خیلی بیشتره
مهم نیست فن اچ تی سی باشی و از سامشونگ متنفر باشی اگه منطقی باشی قبول داری اس6گوشیه بهتریه
قیمتشم کمتره پس ارزش خرید بیشتری داره
اینکه شما به من میگی باهاشون کار نکردی و از نظر سایت ها و..میگی حالا کار شما درسته یا من
من با خیلی گوشی ها کار میکنم البته در حد تست
ولی هیچوقت تجربه شخصیمو به کسی تحمیل کنم بگم نه من کار کردم اون بهتره همه سایت ها اشتباه میکنن؟
منطقیه حرفت؟
چند وقت پیش با یه گوشی انر6کار کردم همش هنگ بود داغ میکرد شدید عکس میگرفتم چند ثانیه طول میکشید عکسو نشون بده و..کلا افتضاح بود
خب الان تجربه مو بگم از انر6بگم نه بقیه اشتباه میکنن و گوشی اشغال بود؟
خب گوشی مشکل داشت با یکی دیگه کار کردم یکی تز سریعترین گوشی های بود که دیدم و عالی بود از هر نظر
نظر شخصی رو باید بگس و تجربه شخضی رو ولی اینکه یه جوری مسگس انگار چهل 50تا سایت اشتباه میکنن درمورد گوشی وشما کشف کرده و میگی بقیه اشتباه میکنن.نمیشه که داداش
من اصلا از گوشی اچ تی سی هم بد نگفتم فقط گفتم قیمتش بالاست نسبت به بقیه
Gpuهم ضعیفه همین اینکه شما نکیتونی این دو واقعیت رو قبول کنی مشکل من نیست